Zlaté piesky - Hodnocení

4.7 / 10 Průměrné
podle 3 recenzí (celkem 10)  

Senecká cesta 2,
RUŽINOV 821 04 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Zlaté piesky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

47% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 10
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Zlaté piesky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Hana V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl prázdný, nebrali karty a bankomat prázdný, ale blízko obchoďáku a Bratislavy. Voda čistá a příjemná. Jen nás trochu štvaly uzavřené sociálky na 3h přes poledne a museli jsme běhat daleko na další záchod.

Maria

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 27.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Priklanam sa k hodnoteniu Davida H. Dnes sme v kempe prenocovali. Vysledok? Z auta kde spala 6rocna dcerka nam ukradli celu hotovost. My sme pritom spali v stane. Neodporucame tento kemp je to nebezpecne miesto. Bohuzial strasne nas to ako slovakov mrzi ale je to treba zverejnit aby sa tam ludia nechodili dat okradat.

Miroslav

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pokud je krasne pocasi tak je super dovolena az na socialni zarizeni to je hruza a co se tyka chatek taky nic moc veci si neni kam dat nadobi zadne je to takova nouzovka na prespani za ty penize je to dost drahe 28 eur noc aspon ze tam byla lednicka ale to je asi tak vse

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
David H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

NEDOPORUČUJEME!!!! Velice nebezpečné místo. Okolí s velkou kriminalitou. Kemp je špatně zabezpečený. Děravý ploty. Žádné kamery. Minimální ostraha. Odemčena branka na druhém konci kempu. Stanovali jsme zde jako rodina s malými dětmi ve velkém stanu, který je rozdělen jako spací místnost a předsíňka. Byli jsme zde okradeni přes noc o velkou sumu peněz. Zloději se nebáli vlézt i k nám do spací místnosti a přehrabovat ve věcech. Podotýkám útočníci byli dospělý muži s noži a není moc příjemné ráno zjistit, že někdo mohl ublížit našim dětem. Přes noc několik útoků na více stanů a chatek. Jediné pozitivum na dané situaci je, že se nikomu nic nestalo, protože ve vedlejším staně útočník na hosta vytáhl nůž. Ráno po konfrontaci s vedením kempu a policie: Všichni o problému dlouhodobě ví!!! Nikdo nic nechce řešit!!! Nikoho nezajímá, jak se dostanete s celou rodinou bez peněz domů!!! Toto je realita evropy 21 století, kdy by měla být bezpečnost na prvním místě. Majitelovi kempu Ing. Richard Rosipalovi děkujeme za zážitek který, už nikdy nechceme zažít!!!

Tomica7

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velký kemp ale nejlepší léta má bohužel za sebou, v noci velký hluk, sociální zařízení starší ale udržované, ideální místo když chcete vyrazit do Bratislavy, koupání supr krásně čístá a teplá voda s travnatou pláží.

Pierre

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp starší výstavby, nicméně poměrně vybavený a udržovaný. Voda i pláž bezvadná ! V noci však příšerný hluk z technopárty na protějším břehu. Hrozný rámus trval od půlnoci do pěti ráno po obě noci pobytu:( Moc špatné !

Petr J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lokalita kempu je moc dobrá, hezké jezero a čistá voda na koupání, kousek nonstop Tesco kde je všechno k dostání. Chatka za 23.50eéček je děs, jak někam na stavbu pro Ukrajince, ale na přespání to jde, pokud se ovšem vyspíte, což je v tomto kempu možné jen mimo pátky a soboty, kdy je kemp plný potulujících se ožralů, dělajících hluk bez ohledu na dobu a posloucháte DUC DUC DUC DUC až se chatka třese až do rána. Hned na recepci si přečtete, že si máte dávat na všechno pozor, protože se v kempu hodně krade, což je povzbuzující reklama. Jízdní kolo nám doporučili dát si do jakési "úschovny" od které má klíč recepční, úschovna byla jakási šopa z bordelem, kde stála různě zaparkovaná kola, tak, že ty naše by vyšla někde za dveře a každý, kdo by chtěl jet pryč by s nima musel manipulovat. Vzhledem k tomu, že jsme jezdili na kole každý den, nepřícházelo něco takového v úvahu, takže jsme měli kola ještě v chatce. Jediné pozitivum, za vodu už nic neoplatíte, kdy se můžete sprchovat vám však nalajnují 6:30 -11:00 a 17:00 -22:00 jindy máte smůlu, o teplé vodě se hovořit nedá, jak kdy, ale je aspoň ohřátá na únosnou mez. Po 22:00 vám logicky zavřou záchodky blíž k chatkám, takže musíte chodit na vzdálenější. Po diskotéce vám už v 7 ráno zase drkotá traktor údržbáře, který jezdí a vysypává koše a uklízí bordel, což sice chápu, ale vždy mě probudil. Pochvalu stánku s názvem Gazdovský Dvor, kde měli chutná jídla a pivo za rozumné ceny. Chtěl jsem vidět Bratislavu, fajn, pokud ale budu mít ještě cestu, zvolím jiné ubytování. Kemp je jen pro povaleče, kteří celý den chlastají a válejí se a je jim jedno, kdy spí a kdy vstávají. Pokud máte nějaký program, jakože se chcete někam podívat a budete ráno vstávat a večer se vracet, rozhodně nedoporučuji přes víkend. Jen ve všední dny je vcelku klid a dá se tam vegetovat...

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2014

Personál
Zábava
Celkový dojem

Z toho kempu jsme se dnes s rodinou vrátili domů a můžu říct, že se všichni těšíme až se vyspíme. Absolutně tam není žádný noční klid. Takže jsme si zaplatili 5nocí a kdyžbych to spočítala na hodiny spánku, tak jestli jsme se vyspali 2noci vcelku, pak je to moc. Sociálky (až na tu umývárku) celkem vyhovující, žádný luxus to sice není, ale ušlo to. Přes den moc pěkné koupání v čisté vodě, fungující vodní atrakce, až na tobogán - ten byl v provozu jen 1 DEN. V okolí dost zajímavých míst k navštívení. Takže až na ty noci, to bylo pár pěkných dní s rodinou.

Blanka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsem se vrátila po cca 35 letech a musím uznat, že se jim za tuto dobu podařilo vše zachovat tak jak to bylo před 35 lety. Pár kiosků s omezeným výběrem smažených jídel byly vesměs zavřené, měli jsme štěstí, že ve stejné době tam byl sraz turistů a trochu oživení. Co se týká základních potravin v kempu nic, naštěstí cca 500m je Tesco. Sociálky na základní úrovni, sprchy otevřeny jen v určitou dobu /jediné pozitivum teplá voda zdarma/. Po 21:30 jsou v celém kempu otevřeny pouze 1 záchody. V noci se připravte na zábavu, z protějšího břehu do 4 do rána hlasitá hudba. Tyč-tyč-trubka-trubka-tyč-tyč. A pokud ne hlasitá hudba, tak určitě hlasití opilí mladí sousedi.Co se týká koupání, super, voda čistá.










k.vizek

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Zlaté piesky, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Zlaté piesky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Zlaté piesky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist