Rekreační středisko Baldovec - Hodnocení

7.8 / 10 Velmi dobré
podle 8 recenzí

Baldovec 319,
ROZSTÁNÍ 798 62 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační středisko Baldovec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

78% Hodnocení (8)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko Baldovec


Storno

Hodnocení návštěvníků

Martin Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí, bohaté sportovní vyžití pro děti i dospělé, chutná strava. Příjezdovou cestu lépe označit.

Jura M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Oproti jiným rokům opravené toalety a sprchy vše hezké, ale ve sprchách bych uvítal kdyby šly sprchy regulovat, tedy proud vody ( sprcha moc rozprašuje a tak se člověk moc neosprchuje, musel sem dát ruce na sprchu aby proud smyl mýdlo, v minulých letech při objednání kurtu na volejbal byly tyto personálem nachystány letos sme to museli dělat sami (což nám sice nevadí, ale krátí nám to pronajatou dobu, kterou platíme)

Marta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjezdová cesta je sice úzká,ale řidiči se většinou domluví.Restaurace moc pěkná,ale čerstvě vařené brambory s pažitkou vypadají skutečně jinak.Škoda,že si tak kazí jmeno.Takovy hnus jsem dlouho nejedla.Jinak kemp je velice krasný,udržovaný,nádherné prostředí,luxusní sociálky,bazén,lanové centrum.

Lukas P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám umístění kempu, prostředí, hezké nové sociální zařízení, personál.
Nelíbílo se nám drahé jídlo vzhledem k použitým surovinám - např. ohřátá mražená zeleninová směs ke specialitě podniku.
Dále pak stav a vybavení chatky, ve které jsme byli ubytováni.
Věřím, že v nových chatkách je tomu jinak, ale tohle byla chatka, která pamatovala zlatá šedesátá.
A bohužel noční klid veškerý žádný. Je také škoda, že chybí kuchyňka.

Jaroslav M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Docela příjemná restaurace s meníčkama za přijatelnou cenu. Škoda že si kazí dojem tou CocaCola company. V takovém zařízení bych očekával točenou limonádu, ale pravděpodobně jim CocaCola zadotovala slunečníky. Sociální zařízení tady diskutéři kritizovali, za mě už byli naprosto v pořádku, což si myslím že pro dobrý dojem z kempu základ. Bohužel jsme padli na partu blbců kteří měli na řezání motorovou pilu, pouštěli hlasitou hudbu a přisvědcovali si táborák halogeny. Celý víkend jezdili kolem stanů po spodní ploše a hřišti na čtyřkolce. V kuse i několik hodin než se všeci vystřídali. S tím se musí mezi čechy počítat, očekával bych ale že bezpečnostní služba (která je u příjezdu několikrát reklamovaná), nějakým způsobem zasáhne. Bohužel marně. Ve Slovninsku nás v několika kempech vyhodili i s kytarou sotva odbyla 10. hodina, sice se nám to nelíbilo, ale s odstupem času to považuji za solidní přístup ke svým klientům.

bohouš

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

restaurace neodpovídá možnostem kuchyně čekali jsme na snídani 45 min na těch tabletech nám ještě napočítal úplně někoho jiného o 200 kč více ale nějak jsme se dohodli věděli jsme že bude zmatek proto že to jinak ani nešlo chybí potraviny a ta příjezdová cesta je hrozně úzká myslím že to už tady někdo taky vzpomínal

s r.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má proti roku 2013 nově opravené sympatické sociální zařízení, kde hraje i hudba... Pěkná restaurace s terasou má kvalitní hlavní nabídku jídel i vína pro gurmány nebo také třeba jen normální polední meníčka za přjatelnou cenu. Je zde dostatek sportovního vyžití a krásné okolí pro cyklo vyjížďky.Jen ta příjezdová cesta , kde se nevyhnou 2 auta jedoucí proti sobě , by chtěla nějak světelně zregulovat. Snad příště...

Lukáš  Radkovič

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný relax v příjemném prostředí. Profesionální přístup všech zaměstnanců. O víkendu trošku rušno v noci, ale to k tomu patří.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jura M.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nelíbila se nám hroma starých oken matrací pod kempem, za zhruba deset let by se už konečně mohl přišroubovat poslední mužský záchod (vždycky typujeme jestli už konečně bude opravený) jinak vyžití super

Soňa D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2013

Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Do kempu vede cesta přes místní kamenolom...první šok...kemp bez závor, na první dojem moc pěkný, ceny celkem vysoké,je zde znát že pokud máte zaplacenou chatku máte sociální vybavení zřejmě v pořádku a čisté, ale pokud jste stanař nebo rodina s karavanem tak zřejmě pro vás stačí ty odporné záchody a sprchy, je zde vidět, že zřejmě pan majitel peníze investuje do všech aktivit, které je možné dělat v tomto kempu jako lanové centrum, lezecká stěna, bazén za poplatek, kurty, plážový volejbal atd.....ale že má pod kempem svou soukromou skládku ze starých oken a matrací zřejmě zapomněl, asi po ůpravách kempu ještě před sezonou to mu nevadí ( zřejmě z toho udělá jednoho krásného večera pěkný táborák). Další nešvar je restaurace, pokud v tomto středisku zažijete dva autobusy ruských studentů a musejí pro ně chystat snídaně začínají v kuchyni brzo ráno a s hlasitou hudbou jako doprovod a to samé se koná i dlouho večer, takže pokud si zaplatíte nemalou cenu za pobyt s karavanem a nezalezete si až na samý okraj kempu tak věřte že klidné spaní nezažijete....dost nás to zde zklamalo
PS: chybí zde potraviny, pečivo si nekoupíte pokud si ho předem neobjednáte....

Míša Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme v apartmánu - neměl chybu. Všude čisto, oplocený bazén (ocení rodiče malých dětí), který ale není v ceně ubytování. WiFi všude. Navrhuju zlepšit nabídku v restauraci - chybí dětská jídla. Jinak jsme byli velmi spokojení.

Jan N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byli jsme moc spokojení :)

Jaroslava  Jouzová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2013

Celkový dojem

standard

Petr P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 11.9.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

S rodinou v září na 4 dny. Byli jsme moc spokojeni, chatička sice menší, ale nová, vytápěná (super mimo sezonu)s vlastní sprchou i WC. Nádherné okolí, perfektní zázemí pro volný čas - horolezecká stěna, lanový park. V rozumném dojezdu autem je bohatá nabídka cílů pro výlety. Perfektní, doporučuji. Na "RODINNÝ PAS" sleva 25% na celý pobyt :-)

Miloš V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Alexandra H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 28.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je čistý, upravený, spousta možností pro vyžití dětí, ochotný a informovaný personál.

Jura M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 22.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme sem s kamarády již několik let a kemp nikdy nezklamal, možnost výletů i v případě špatného počasí

Pavel H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp sice nabízí i ubytování ve stanech, ale pro toto využití je málo sprch i toalet. Teplá voda pouze ve sprchách za poplatek, ale stejně teče studená. I umyvadlo pro mytí nádobí má přivedenu pouze studenou vodu. Chybí možnost nákupu potravin. Místní restaurace je moc hezká, bohužel kvalita jídla tomu neodpovídá. Aby se člověk dobře najedl, musí jezdit za nákupy i za jídlem do okolních vesnic. K tomu všemu sobotní diskotéka, která pro prázdný taneční parket vyhrávala až do čtyř hodin ráno.

Madla Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na hezkém klidném místě blízko Moravského krasu a nabízí spoustu možností sportovního vyžití. Chtělo by to aspoň krámek se základními potravinami a trochu větší kapacitu sprch a toalet. Restaurace je sice hezká, ale jídlo ani pivo za moc nestojí, o obsluze nemluvě. Do čtyř hodin ráno duněla v kempu diskotéka, takže na spaní to taky moc není...

Michaela K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I když nabízí možnost ubytování ve stanech, nejsou pro tyto návštěvníky zcela připraveni. Při plném obsazení kemu by zajisté nestačilo sociální zařízení. V celém areálu se nenachází kuchyňka a postrádali jsme také možnost nákupu základních potravin.

Monika K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 8.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v krásném prostředí uprostřed lesa, je tady čisto a veškeré zázemí pro využití volného času. Koupaliště, hřiště, lezecká stěna, lanový park a další aktivity pořádané v kempu zaručují perfektní zážitky.

Jarmila F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v moc hezkém prostředí!!! Mnoho příležitostí k výletům. Super sportovní vyžití (bazén, lanové centrum, kurty, hřiště ...). Na kapacitu kempu je však absolutně nevyhovující sociálka (málo sprch, toalet). Taky čistota pokulhávala. Teplá voda za poplatek. Při vysoké návštěvnosti vám však ZA POPLATEK teče jen studená voda :-( Taky nás překvapilo, že v tak velkém kempu nebyla žádná kuchyňka a k dispozici ani žádná lednice. Personál v restauraci i na recepci příjemný. Ceny přijatelné. Kdyby majitelé více zapracovali na sociálkách a dali k dispozici alespoň malou kuchyňku (která je již běžná i v menších kempech), pak můžeme kemp vzhledem ke krásnému prostředí doporučit!!!

Pavel P.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 23.7.2011

Celkový dojem

Jiří H.

Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem s volejbalem již několik roků, je tu vždy dobrá pohoda, vyřádíme se sportovně i v bazenu, skvělé zázemí

Petr Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko Baldovec, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko Baldovec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační středisko Baldovec.

Doporučujeme navštívit

atc_rozkos_450256695
Velmi dobré 7.6/10
1
Chvályhodné 6.2/10
dsc00295jpg
Skvělé 9.0/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist