Palda - rekreační středisko - Hodnocení

8.0 / 10 Velmi dobré
podle 3 recenzí

Liščí Kotce 10,
Rovensko pod Troskami 512 63 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Palda - rekreační středisko

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

80% Hodnocení (3)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Palda - rekreační středisko


Storno

Hodnocení návštěvníků

Miroslav H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V rekreačním středisku Palda se mi líbilo především prostředí kempu a klid uprostřed přírody. Okolo sice vede silnice, ale provoz není nijak hustý a projíždějící automobily a motocykly nenarušují klid návštěvníků.

Jelena B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice krásné prostředí , klidné místo pro odpočinek s výhledem na hrad Trosky, výchozí bod pro návštěvy četných hradů, zámků a pískovcových skal v blízkém okolí. Milý a vstřícný personál, výborná kuchyně.Sociální zařízení čisté a udržované.

Antonín R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 5.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je mírně zastaralý, ovšem okolní prostředí a výhled na zříceninu Trosek vše vynahrazují.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Kateřina A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp s krásným výhledem na Trosky, je na dobrém výchozím místě pro cyklovýlety. V kempu bylo téměř prázdno, alespoň tam byl klid a člověk neměl problém se sociálním zařízením, pokud by tam bylo víc lidí, pochybuji, že by stačila kapacita. Poplatek 100Kč za kuchyňku nechápu, za tu cenu jsme jí neměli chuť využívat. Jinak jsme byli spokojeni.

Václav K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostě vynikajicí :-)

Jarda S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 28.9.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěný na pěkném místě,je tam klid.Sociálky vyhovující,teplá voda z automatu.Koupaliště tu není a bez auta je všude daleko,ale i tak dobré východisko na tůry.

Niraj E.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto klidný kemp, v době našeho pobytu poloprázdný, což nám vyhovovalo. Žádný "bordel" po večerech, ubytovány převážně rodiny s dětmi v chatkách. V popisu kempu není uveden Wifi přístup na internet, který tu funguje bezvadně(buď slabší free, nebo zaheslovaný s heslem u personálu)
Sociálky čisté (byť trošku dál), i restaurace je kousek mimo kemp, parkování není možné u chatek, ale asi 50m od nich. Ceny příjemné, jediné co trošku nechápu, je (volitelný) poplatek za použití kuchyňky ve výši 100Kč/den !!! To oproti ostatním cenám je tak nějak mimo.

Petr Z.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 28.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní prostředí, klid.

Jaroslav N.

Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 28.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá nespokojenost s personálem!

Barbora B.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemný kemp,vhodný pro náročné i prosté klienty,čistý ,levný s výhledem na Trosky,v okolí 10km spousty výletních míst

lucie n.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 14.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

supr

Zdeňka P.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super ubytování, vhodné pro rodiny s dětmi, ochotný personál

Roman H.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 23.5.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Karel H.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

Zdeňka P.

Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super ubytování

Hana V.

Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jarda S.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 28.9.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Alex  Kuruc

Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojnosť ,kľud pre rodiny s deťmi veľmi čisté,príjemné prostredie ,chýbal nám tam iba nejaký bufet otvorený cez deň,ale aj to sa dá prežiť.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Palda - rekreační středisko, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Palda - rekreační středisko. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Palda - rekreační středisko.

Doporučujeme navštívit

20130522_115832
Velmi dobré 7.8/10
4
Chvályhodné 6.9/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
Váš názor
TOPlist TOPlist