Palda - rekreační středisko - Hodnocení

4.0 / 10 Průměrné
podle 1 recenze (celkem 21)  

Liščí Kotce 10,
ROVENSKO POD TROSKAMI 512 63 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Palda - rekreační středisko

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

40% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 21
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Palda - rekreační středisko


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lukáš M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neplánovaně jsme tu přenocovali ve stanu jednu noc, jelikož v době svátku měli v Sedmihorkách obsazeno.
Tento kemp má krásný výhled a klid, sociálky čistě. Jinak nic více. Pro malé děti jedno pískoviště, bazének špinavý. Kdo chce klid, můžu doporučit. Pro malé děti radši jinam.

Palda - rekreační středisko reaguje:

Vážený pane Lukáši, velice mě mrzí, že jste u nás byl tak moc nespokojený. Zdá se, že to, že jste nemohl být ubytován v Sedmihorkách Vás velmi rozladilo, protože jinak byste si náš areál prošel a zjistil, že toho nabízí pro děti více než píšete. Asi Vám vyhovuje hlava na hlavě, žádný výhled a nemožnost se pořádně proběhnout, protože právě prostředí, které jste ohodnotil tak nízko si myslím, že máme naprosto luxusní a velmi oceňované. Služby, které nabízíme jste za 1 noc nemohl ani vyzkoušet, protože nabízíme půjčování her, i venkovních, máme minigolf, pískoviště jsou u nás 2 i s vybavením, dětský koutek a mnoho dalšího. Kiosek je otevřený každý večer. Dále nabízíme jak snídaně, kde pečeme vlastní kvasový chléb bez droždí, máme kolumbijskou fairtrade kávu a podobně, tak vaříme večeře z čerstvých surovin. Zábava, ano, pro některé je to nuda jenom tak posedět v klidu a mít okolo sebe příjemné lidi, ale velká většina hostů, i s dětmi si právě tohle u nás užívá a někteří se dokonce vracejí. Děti mohou volně běhat po celém areálu, který je oplocený, a proto si rodiče mohou odpočinout od věčného hlídání, aby se dětem něco nestalo. Sami máme malé děti (4 a 2 roky) a naprosto si vystačí s tím, co v areálu máme. I ten, jak píšete špinavý bazének. Ten bazének je připravený, aby si v něm děti mohly pohrát, když je teplo, ale je to pouze nafukovací bazén, který je v přírodě a tak v něm bývá hmyz, tráva a podobně od bosých nohou dětí. Jednou za cca 2 dny se čistí. Ceny máme adekvátní kvalitě, kterou nabízíme. Například na společných toaletách je k dispozici toaletní papír, mýdlo a ručník na ruce. Teplá voda teče po celý den a sociálky kontrolujeme a uklízíme několikrát denně. Opravdu mě mrzí, že jste byl tolik nespokojen, ale i tak Vám děkuji za Vaši referenci. Přeji Vám mnoho krásných dní Klára Mencl, asistentka ředitele

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Ladislav M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí, super výhled na Trosky, super personál a super služby.
Nikdo se nemračí, nikdo nikoho neprudí, absolutní pohoda a relax.
Máme se kam rádi vracet :)

Palda - rekreační středisko reaguje:

Vážený pane Moudrý,
velice Vám děkujeme za Vaše krásné hodnocení, kterého si velmi vážíme. Těšíme se, že k nám znovu zavítáte.
Mějte se moc krásně
Klára a Pepan Mencl

Bařťa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 6.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klid a pohoda sociálky ok, jídlo také co říci dál doporučuji.

Palda - rekreační středisko reaguje:

Dobrý den,

děkuji za vaše kladné hodnocení.
Budeme rádi pokud na Paldu opět zavítáte a vynasnažíme se abychom ještě vylepšili místa kde máme rezervy.

S přáním příjemného dne

Pepan Mencl

Miroslav H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V rekreačním středisku Palda se mi líbilo především prostředí kempu a klid uprostřed přírody. Okolo sice vede silnice, ale provoz není nijak hustý a projíždějící automobily a motocykly nenarušují klid návštěvníků.

Palda - rekreační středisko reaguje:

děkuji za vaše hodnocení

Pepan Mencl

Jelena B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice krásné prostředí , klidné místo pro odpočinek s výhledem na hrad Trosky, výchozí bod pro návštěvy četných hradů, zámků a pískovcových skal v blízkém okolí. Milý a vstřícný personál, výborná kuchyně.Sociální zařízení čisté a udržované.

Palda - rekreační středisko reaguje:

Dobrý den,

děkuji za vaše hodnocení.

Pepan Mencl

Antonín R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 5.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je mírně zastaralý, ovšem okolní prostředí a výhled na zříceninu Trosek vše vynahrazují.

Palda - rekreační středisko reaguje:

Dobrý den,

děkuji za vaše hodnocení.
Vzhledem ke skutečnosti, že jsme kemp pronajali před nedávnem se snažíme pracovat na tom aby byl modernizován.
Děkuji za pochopení a budu rád pokud k nám v budoucnu zavítáte.

S přáním příjemného dne

Pepan Mencl
ředitel areálu Palda

Kateřina A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp s krásným výhledem na Trosky, je na dobrém výchozím místě pro cyklovýlety. V kempu bylo téměř prázdno, alespoň tam byl klid a člověk neměl problém se sociálním zařízením, pokud by tam bylo víc lidí, pochybuji, že by stačila kapacita. Poplatek 100Kč za kuchyňku nechápu, za tu cenu jsme jí neměli chuť využívat. Jinak jsme byli spokojeni.

Václav K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostě vynikajicí :-)

Jarda S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 28.9.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěný na pěkném místě,je tam klid.Sociálky vyhovující,teplá voda z automatu.Koupaliště tu není a bez auta je všude daleko,ale i tak dobré východisko na tůry.

Niraj E.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto klidný kemp, v době našeho pobytu poloprázdný, což nám vyhovovalo. Žádný "bordel" po večerech, ubytovány převážně rodiny s dětmi v chatkách. V popisu kempu není uveden Wifi přístup na internet, který tu funguje bezvadně(buď slabší free, nebo zaheslovaný s heslem u personálu)
Sociálky čisté (byť trošku dál), i restaurace je kousek mimo kemp, parkování není možné u chatek, ale asi 50m od nich. Ceny příjemné, jediné co trošku nechápu, je (volitelný) poplatek za použití kuchyňky ve výši 100Kč/den !!! To oproti ostatním cenám je tak nějak mimo.

Petr Z.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 28.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní prostředí, klid.

Jaroslav N.

Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 28.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá nespokojenost s personálem!

Barbora B.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemný kemp,vhodný pro náročné i prosté klienty,čistý ,levný s výhledem na Trosky,v okolí 10km spousty výletních míst

lucie n.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 14.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

supr

Zdeňka P.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super ubytování, vhodné pro rodiny s dětmi, ochotný personál

Roman H.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 23.5.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Karel H.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

Zdeňka P.

Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super ubytování

Hana V.

Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jarda S.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 28.9.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Alex  Kuruc

Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojnosť ,kľud pre rodiny s deťmi veľmi čisté,príjemné prostredie ,chýbal nám tam iba nejaký bufet otvorený cez deň,ale aj to sa dá prežiť.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Palda - rekreační středisko, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku kempu Palda - rekreační středisko. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Palda - rekreační středisko.

Doporučujeme navštívit

Chvályhodné 5.6/10
Vynikající 9.4/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist