Kemp Pod Pustevnami - Hodnocení

Prostřední Bečva 291,
PROSTŘEDNÍ BEČVA 756 56 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Pod Pustevnami

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

85% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 16
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Pod Pustevnami


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petra

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp vhodny pro rodiny z detmi.Prostredi pekne.Urcite se radi vratime.Jedine co bych mohla vytknout jsou ceny potravin ty jsou predrazene.Jinak vse ok.

qasar

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zdařilý pokus o znovuotevření staršího kempu z předchozí éry.Spaly jsme ve stanu, chatky se zvenčí zdají se být po rekonstrukci.Sociálky odpovídají době vzniku ,ale i tady je vidět pokrok a jsou čisté.Teplá voda zdarma po celý den,tři sprchy.Venkovní zařízení bufetorestaurace ,je nové ,z poloviny pod pergolou.Tři druhy piva,nějaké ty hranolky,klobása,halušky....V noci je klid.Přípojka el. i do stanu,milá obsluha recepce i bufetu.Osobně nemám rád velké a hlučné kempy ,a tento je v této oblasti dobrá volba.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
jitus.h

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý poměr cena/kvalita. jelikož jsme vzhledem k ceně žádný zázrak nečekali, nekonalo se žádné zklamání. Je to prostě takový návrat v čase:) Ale děti nadšené, žádné zásadní výhrady nemáme.

Petr Ž.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Otevření bufetu by mohlo upraveno dopoledne od 8.OO do 10.00 odpoledne od 14.00 hod

Novakova n.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

uz 4 roky navstevujem tento kemp je vyborny

Michaela Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je situován v krásné krajině. Vybavenost kempu je sice na hranici, ale když se člověk uskromní, tak je to zcela dostačující. My jsme využívali jen pro nocleh, zbytek dne na kole. Kdyby chtěl člověk trávit celý den v kempu, tak by se asi unudil. Celkový dojem moc dobrý, hlavně kvůli nádherné beskydské krajině :-)

Pavel H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí, super personál, ticho, do kempu se budeme vracet. Jen by neuškodilo vyměnit zařízení chatek a proležené matrace, ale dost možné, že to bylo jen v naší chatce.

Demion

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 24.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu s přestávkama jezdím již 29 let. Kemp je klidný , v krásné přírodě s řekou na koupání, vstřícný personál. Co se týká vybavenosti chatek, postele, matrace, skříně, jsou neustále stejné, což si myslím, že odradí mnoho nových klientů.( již odradilo ). Do kempu se budeme stejně neustále vracet, protože je to jeden z nejlepších kempů u nás.

Aleš  Janík

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pavel

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice hezký kemp i prostředí,jen chybí dostačující občerstvení,žádná hotová ani minutková jídla.

Lukáš K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 23.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající a tichý kemp

Jitka M.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 22.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi příjemný kemp pro rodinu

Aleš  Janík

Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojeni

Věra  KOVALČÍKOVÁ

Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lukáš K.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 11.5.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

eva l.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojenost a pojedu zase a jezdíme tam i na podzim na houby

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Pod Pustevnami, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Pod Pustevnami. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Pod Pustevnami.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist