Unicamp, s.r.o. - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 16 recenzí (celkem 62)  

Družstevní 152,
PŘÍTLUKY 691 04 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Unicamp, s.r.o.

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 16
Celkem hodnocení 62
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Unicamp, s.r.o.


Storno

Hodnocení návštěvníků

uranPB

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Fajn kemp za super cenu, na Pálavě asi bezkonkurenční. Čisté sociálky celý den k dispozici teplá voda bez dalších poplatků. Jednotlivé sprchy nejsou oddělené, takže společné sprchování stejné jako např. na bazénech. Někomu to může vadit. Pro děti je k dispozici pár prolézaček. Personál velmi ochotný. Byli jsme ubytovaní pod stanem takže chatky nedokážu ohodnotit. Pod stanem nás nejvíc trápil nedostatek stínu, což bylo asi největší mínus. Jinak ale naprostá spokojenost.

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok moc pěkný pobyt. Jenom restaurace pod kempem ( nepatří ke kempu ) žádná sláva. Jídlo dost drahé. Převážně pouze smažené. Lepší jídlo ve vedlejším kempu Mars. Záchody čisté , není mýdlo , papírové utěrky. Ale vzhledem k poplatku za kemp je to naprosto v pořádku.

Blanka K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytováni ve vlastním stanu. Ceny bezkonkurenční. Sociální zařízení čisté, trochu mi vadilo "veřejné" sprchování - sice oddělené umývárny ženy a muži, ale pak už jen 5 sprch bez jakéhokoliv oddělení od ostatních (závěs apod.) Možnost umytí nádobí, zapůjčení vařiče. V přístřešku pro mytí dostatek zásuvek i na dobití mobilu. Možnost částečného soukromí ve stanu - nejsou nalepeny přímo na sobě. Areál oplocený, k dispozici klíže k sociálnímu zařízení i pro vstup. Co mi osobně vadilo, ale to je můj soukromý problém, kteří nemají provozovatelé nikterak možnost ovlivnit byli mravenci. Celkově ale dávám prst nahoru !!!!!

Iveta

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsem moc spokojená. Opět ho ráda navštívím. Personál je skvělý a ochotný.
Kemp je menší, ale mě to vyhovovalo. Je v krásném prostředí. Sociální zařízení udržované v čistotě.

Daniel

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super okolí příjemný personál.

Pavla

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný, klidný kemp. Ochotný personál, čisté sociálky s teplou vodou zdarma a po celý den.

Václav

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný kemp s kvalitním zázemím a nízkými cenami. Potěšilo hlavně, že si člověk nemusel platit každé osprchování (a překvapivě i tak nikdy nebyla koupelna plná...). Jediný jeho problém je dostupnost v případě, kdy člověk nemá vlastní auto, neboť hromadná doprava je v okolí nic moc.

Brtiš

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Príjemné pre turistiku,pobavenie cez víkendy a oddych

koblich

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme pravidelně již několik a až letos jsem byl velmi nemile překvapen. Personál nám při příjezdu do kempu oznámil, že má plno i když jsme chtěli pouze pod malý stan a místa na stanové louce měl plno.
Moje zklamání po chvíli zlepšilo zjištění, že vlastně tohle je ten důvod proč se do kempu každoročně rádi vracíme. Není přeplněný jako kempy v okolí, člověk má relativně své soukromí a hlavně ještě se mi nestalo abych ve sprše neměl teplou vodu. Po odmítnutí v tomto kempu jsme se ubytovali v kempu Apollo, kde to bylo stan na stanu, voda studena v jakoukoli denní dobu. Takže to klukům vůbec nemám za zlé, spíše naopak je obdivuji, že v dnešní době jim nejde o to naplnit kemp na maximum, ale hlavně jim jde o spokojené návštěvníky.

Kluci jen tak dál.

Renata

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytováni ve srubu.Výhled,soukromý,čistota-super.Jediná výtka je tragická restaurace(tu nahradila restaurace ve vedlejším kempu) a příjezdová cesta(opět byla možnost si trochu zajet a vybrat si lepší cestu).Výletů po okolí mnoho.Vrátili bychom se znovu.Velké plus je u nových srubů soukromý.

Jana F.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 23.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásno nové chatky, čistota, pořádek, ochota...

Jan P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stručné shrnutí:

+ čistota záchodů/sprch
+ pěkný výhled na krajinu

- naprosto tragická příjezdová cesta (za což asi camp nemůže)
- minimálně 5-6 chatek bylo během pobytu neobydlených, avšak personál tvrdil, že je plno
- 4h pauza na recepci, mezi 10-14h nemůžete odevzdat zálohovaný klíč od sprch/záchodů - takže mám neplánový suvenýr
- chybí pláž

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pro opravdový odpočinek.Záchody čisté. Občerstvení oproti minulému roku zdražilo. Chybí obchod se základními potravinami.Super výhled.Určitě se zase vrátíme.

Magda

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředí a klid.Chybí obchod.

Josef K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme si vybrali na poslední chvíli a nelitujeme. Byli jsme ubytovaní v chatce č. 18 , která je dobře vybavena s nádherným výhledem na Pálavu a jezero. Chodit pro vodu nám nevadilo , soc. zařízení i sprchy byli vždy čisté . Kluci na recepci se o vše skvěle starali, byli vždy ochotní a vždy vyhověli . Můžeme jen doporučit dalším návštěvníkům. Je to klidný kemp s dobrým startem na cyklotoulky do okolí. Určitě se budeme chtít do kempu ještě vrátit.

radula

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nové sociálky, vše čisté a uklizené. Bydleli jsme v chatce A13, super vybavení, vedle chatky posezení + zdroj pitné vody (v chatkách není voda). Mírný nedostatek - chyběla el.zásuvka, pouze na lednici.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Herf.z H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme si vybrali na základě popisu na netu, přečetli jsme všechna různá hodnocení (i negativní) a věděli jsme, do čeho jdeme. KDyž jsme dojeli na místo, nejprve jsme si kemp prohlédli a zajásali, jaké krásné místo to je. Pro nás totiž bylo naprosto ideální. Celý rok bydlíme v centru Hradce Králové, auta nám sviští pod okny a tak tady, naprosto od rušných cest, stan na nejvyšším místě kempu s výhledem jak z pohádky. Pobyt jsme původně měli zakoupený do soboty, ale líbilo se nám zde a počasí též přálo, tak jsme zůstali o pár dní déle. A teď k případným negativům: sprchy opravdu jsou bez závěsu, bez kojí, což může někomu vadit,my jsme prošli sprchováním bez psychické újmy, protože opravdu každý se šel jen osprchovat a ne okukovat, a pokud se objevil někdo, komu to vadilo, tak se nám stalo, že celé dámské sprchy na cca 10 minut si zamkl zevnitř a prostě se vysprchoval sám.
Též jsme se někde v hodnocení dočetli, že příjezdová cesta je tankodrom, tak to musíme též souhlasit. Cesta za sucha byla velmi prašná, bylo to znát na autu. Ten výhled při posezení před stanem, koupání opravdu hned před kempem a prima velké šachy v bufíku, ty jsme též ocenili. Pro nás tudíž jediné negativum: prašnost i při projíždění aut kempem, bylo opravdu velké sucho. Jo a ještě jedno, ale to se nám stává v každém kempu: mládež, co si přijede vyzkoušet, jak nahlas se dá z auta pouštět hudba. S tím bych asi něco změnila v každém kempu, který jsme navštívili. Zdravíme mladé pány správce a za rok zase nashledanou.

Roman V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobry den.Na vas kemp nemam zadnou pripominku krome jedne.Jezdim k vam kazdy rok a jsem velmi spokojeny krome jedne veci.Udelali jste nove sprchy,jsou v poradku ale jeden problem je ze tam nemate zadne prepazky,kazdy neni takovy ze se nestydi a taky kazdy potrebuje trochu soukromi.Napiste mi jestli s tim budete neco delat a nebo to zustane tak jak to je.Dik Roman

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý kemp. Ubytování ve stanu. Veliká výhoda je , že neubytovávají velké množství stanů. Bylo tady fajn soukromí a klid. Při velkých teplech asi horší , protože tady není žádný stín.My jsme tady byli o jednom z "chladnějších" víkendů , kdy zde spadlo i pár kapek vody a bylo to dobré. Restaurace ceny dobré. Jídlo převážně smažené , obsluha dobrá. Pečivo každé ráno čerstvé. Mají i nepředražené buchty. Ve sprchách žádné soukromí. Nádherný výhled po okolí. My se sem určitě určitě vrátíme.

Kateřina Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Původně jsme měli namířeno do kempu Pálava, ale k přehradě to bylo dál, tak jsme pokračovali do jiného kempu. Dopadlo to tak, že jsme v 37°C vedru rezignovali a postavili stan v Unicampu. Ve stanové části nám chyběly sloupky se zásuvkami, líbilo se nám posezení s grilem, kde se večer svítilo a mohli jsme si tam zahrát karty. Celkem škoda byl jen fakt, že vypálená tráva už ani nebyla travou a tak jsme postavili stan v prachu, který děti stále kopaly dovnitř. Nevíme ale, jak to tam vypadá jindy, tak to nelze hodnotit. Na wc vůbec nebyly zásobníky na toaletní papír, chce to mít svůj, ale díky opravdu levnému ubytování zase leccos prominete :) V nových sprchách by mohlo být více soukromí, sprchy jsou v jedné řadě bez kójí.. Co vidím jako velké minus je restaurace - nabídka smažených jídel je žalostná, obchod zde nenajdete žádný, chce to přijet vybavený. K vodě je to kousek a přehrada byla ke koupání super. Rozhodně bychom se vrátili už připravenější :)

Matěj

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, čistý, čisté sociální zařízení, pěkné chatky, pokrytí wi-fi v celém kempu.

František D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Špatné,neochotný personál,hospoda zavírá v sobotu ve 23:00 otevírá v 10:00,po celem kempu vysoká neposekaná tráva bodláky atd,parta 10ti lidí dostane jeden klíč od wc.

Jiří N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný startovací bod pro vaše toulky Pálavou, jak autem tak na kolech. Trefili jsme parádní počasí ,které však nepřálo moc turistice ale hlavně koupání na pláži 50 m od kempu. Zůstalo nám toho ještě dost na zkouknutí tak že určitě přijedeme znovu.

Beruška44

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Supr, klidné místo, sociální zařízení čisté a nové.

Petr Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je dobře umístěný a prostorný. WC a sprchy byly čisté, personál vstřícný a příjemný. Restaurace má bohužel jen smažená jídla-hotovky. V pátek ale příjemné posezení u prasátka a muziky. Ubytování-bydleli jsme ve srubu, který byl nádherný a za dobrou cenu. Bohužel absence pitné vody byla poněkud zklamáním a museli jsme pro ni chodit asi 50m s kanystrem. Jinak jsme byli pomněrně spokojeni a rádi se sem vrátíme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Unicamp, s.r.o., který hodnotilo 16 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Unicamp, s.r.o.. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Unicamp, s.r.o..

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist