Koupaliště - autocamp RICCO PŘÍBOR - Hodnocení

6.0 / 10 Chvályhodné
podle 2 recenzí (celkem 35)  

Leoše Janáčka 923,
PŘÍBOR 742 58 | Mapa

Provozní období: 20.5. - 10.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Koupaliště - autocamp RICCO PŘÍBOR

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

60% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 35
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Koupaliště - autocamp RICCO PŘÍBOR


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petra ..

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je pěkný,klidný,vhodný určitě pro rodiny s dětmi.Byli jsme ve stanech ubytováni skoro sami,proto jsme moc nepochopili úvodní přednášku pana majitele o nutnosti rezervovat si místo pro stan.Druhý den večer k nám přibyli sousedé romské národnosti(ale utráceli za vodní atrakce,které jsou mimochodem všechny placené,stejně jako trampoliny pro děti),tak jsme skoro celý den poslouchali romskou hudbu,kterou nám pouštěl pan majitel k bazenu.Pan majitel je na první pohled příjemný pán,ale velmi nás překvapilo jeho chování.Dostali jsme vynadáno,že nás navštívila naše rodina,která zaplatila vstupné na koupaliště,jako každý jiný návštěvník.Koupaliště je přece veřejný protor,tak nám nikdo nemůže přikazovat,s kým máme kde sedět.Tahle buzerace a sledovačka byla šílená.Navíc jsme tam udělali nemalou útratu na jídle(které je jenom smažené,takže nic pro děti a i my dospělí už jsme šli druhý den raději do restaurace).Takže velké zklamání z přetvářky pana majitele,kdy nás při odjezdu ani slušně nepozdravil. Pokud nevěříte lidem,nedávejte jim klíče od zadní branky!!! Ne všichni jsou stejní vyčůránci (jak jsem v kempu slyšela,co jste říkal o lidech) a můžete se někoho dotknout. Ne vše je o penězích,ale tady v kempu platí,čím víc otevřete peněženku,tím líp. Kemp hezký,ale už jen kvůli tomu chování,nikdy víc!!!!

Gabriela N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtela bych velmi pochvalit,at uz pana majitele vcetne personalu,nebo prostredi.Moc krasne to tam mate.Byli jsme velmi spokojeni.Smekam klobouk pred krasne udrzovanem prostredi,za kterym je strasne moc prace,coz si asi kazdy hned neuvedomi.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
magdon

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super pro rodiny s malými dětmi buď ve stanech nebo chatkách (třeba objednat dlouho předem). Vyžití v bazénu i možnosti výletů do okolí.

Miroslava F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp,služby-jídlo výborné,personál-ochotný a vyjít vstříc, čistota-uklizeno každý den.Akce a zábava pro děti-velmi chválím,jak u vody,minigolf,trampolíny,nafukovací atrakce. Úžasný zážitek z večerní prohlídky hřbitova,oceňuji tento nápad.Určitě se sem v budoucnu ještě vrátíme.Jen tak dál a přeji mnoho slunných dnů,atˇ vám to neustále ,tak klape.Frydrychová

Roman C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi prijemny maly kemp primo na koupalisti. Ciste a klidne prostredi. Maximalne ochotny pan majitel i zbytek personalu.

Regina, M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Váš autokemp a koupaliště je nejlepší co do čistoty, ochoty personálu, teploty vody, a hlavně co do zábavy. Jste hodně dobří!!! Jen tak dále... Velmi příjemné prostředí, milý a vstřícný personál.
Regina a Martin

Věra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V příjemném prostředí jsme strávili pohodovou dovolenou se skvělými službami.
Personál byl vždy milý, ochotný a velice příjemný. Výborně se o nás starali. Cítili jsme se jako v pohádce. Určitě se sem zase vrátíme. DĚKUJEME!
VĚRA

Žiaková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné čisté místo i chatičky, milí ochotní lidé, krásné koupání. Pěkná dovolená. Možná bych ocenila světlo i na terásce, ale bez toho se dá žít.

jiri2807

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné ubytování v chatce,vynikající přístup personálu k hostům,krásný bazen,dobré jídlo.

Kája

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám nelíbilo.Byly jsme v lepších

Zdeněk D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolená v Příboru byla skvělá i díky ubytování a vstřícnosti pracovníků kempu RICCO.Díky ,gulášek byl také OK.Doporučíme našim známým.

martin k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý , ale hezký kemp se všemi službami a příjemným personálem.Doporučujeme

J.K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé a určitě ne naposledy. Málokdy se vidí takový nadšenec jako je pan majitel, který pro své návštěvníky "dýchá"a dělá vše srdíčkem. Nedělní akce byla na 1.

milena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc super kemp,cítili jsme se jako v pohádce.Personál vynikající a moc příjemný,spousta zábavy, výborné koupání v bazénech a Aquazorbing.Sociální zařízení super čisté,prostě vynikající kemp pro rodiny s dětmi. Doufáme,že zde budeme moci pobýt i v příštím roce. :)

yomik

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super ceny, zábava, je kam zajet. Po výletu je tu bazén do 22:00 hod :-)

Jiři S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší kemp rodinného typu, původně zde bylo pouze koupaliště. Personál je velmi příjemný, usměvavý a ochotný. Ke každému rekreantovi přistupují osobně, po domluvě s personálem nic není problém - například vám uvaří i jídla podle vašeho přání, která vůbec nejsou na jídelním lístku. Prostředí velmi pěkné, bazén s křišťálovou vodu, všude čisto, snaha personálu je vidět na každém kroku. Kemp je zaměřený převážně na rodiny s dětmi, které si zde užijí spoustu atrakcí. S večerní zábavou příliš nepočítejte - od 22:00 hodin zde vládne naprostý klid, takže se opravdu v klidu vyspíte. V kempu jsme byli ubytováni v chatce a strávili jsme zde velmi příjemný týden. Ceny za ubytování, služby a stravování velmi přijatelné. Pro ubytované poskytují slušné slevy na stravování. Těžko se nám z kempu odjíždělo, určitě se sem vrátíme.

Miroslava Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsem velice spokojená se zdejšími výbornými službami, hezké prostředí, rádi sem jezdíme

Iva M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 30.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávili jsme zde moc pěkných 5 dní pod stanem. V kempu se nám líbilo. Chválíme milý a vstřícný personál, krásný čistý bazén,super atrakce. Děti si to moc užily. Teplá voda ve sprše tekla celý den a bez poplatku. Ceny za ubytování ve stanu velmi slušné. Tento kemp můžu s klidem doporučit.

Pavla  klugová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro rodiny s dětma super

Markéta M.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 23.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na dovolenou nám vyšlo super počasí, které bylo třešničkou na dortu naší skvělé dovolené.Velmi příjemný personál.Parádní akce byl aquazorbing a večerní zumba.Užila si to celá naše rodina:-)

Petra S.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 24.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám

Jiří S.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 16.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi dobrý kemp, nebyli jsme tam s dětmi prvně a rozhodně pojedeme znovu. Prakticky není nic, co bychom mohli vytknout. Můžeme jen vřele doporučit

Petr F.

Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborné koupání a Aquazorbing.

Kristýna V.

Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 13.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

zdeněk M.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Koupaliště - autocamp RICCO PŘÍBOR, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Koupaliště - autocamp RICCO PŘÍBOR. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Koupaliště - autocamp RICCO PŘÍBOR.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist