Chatový areál ZDĚŘINA - Hodnocení

8.8 / 10 Skvělé
podle 9 recenzí

Police nad Metují,
POLICE NAD METUJÍ 549 54 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.11.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Chatový areál ZDĚŘINA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení (9)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Chatový areál ZDĚŘINA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 19.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování jsem rezervovala v větším časovým předstihem, měli jsme rezervovaný jeden pokoj v dvojchatce. Bohužel se nám v den příjezdu cestou porouchalo auto a tak jsem musela do kempu volat a příjezd odsunout. Pán mi ochotně příjezd o týden posunul tak jak to bylo v jeho možnostech. Když jsme za týden přijeli, byli jsme ubytováni za stejnou cenu v méně pěkné a neútulné buňce, což nás zklamalo, nebyli jsme na to připraveni a těšili se do chatky. To je asi jediná věc, která mi vadila, že nás na tu změnu nikdo neupozornil, ačkoliv oceňuji ochotu při změně termínu, tohle je jediná vada na kráse. Jinak jsme byli moc spokojeni. Personál byl milý, vstřícný, zařízení letité, ale vše čisté. Ceny velice přívětivé - za tyto ceny nemůže nikdo čekat nové pěkné vybavení. Výborná organizace podávání snídaně a večeře, jakmile jsme dosedli, už jsme měli jídlo na stole. Jediná věc, která nám nesedla byla skladba jídla, ale to jen náš osobní problém, nejsme příznivci typické české kuchyně, takže smažák, řízek, nebo guláš k večeři jsme stěží rozdýchávali - trávili jsme celou noc, párky k snídani byly jako kyblík betonu do žaludku, ale vcelku to chápu, věřím, že valné většině lidí to takto vyhovuje a nelze se zavděčit všem. Nicméně jídlo bylo uvařeno dobře a poctivě. Jediná věc, která mě hodně nemile překvapila bylo Mojito bez máty jen s brčálově zeleným sirupem :-) V kempu je krásné prostředí, klid, příroda, přesně to co máme nejradši, houpačky a pískoviště pro děti, takže i syn měl vyžití. Chybí kuchyňka, ale to je nejspíš tím, že mají prakticky všichni zařízenou polopenzi v místní restauraci. Tento kemp bych rozhodně doporučila a znovu se sem ráda vrátila, tentokrát už ale určitě do chatky.

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 10.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytováni jsme byli v jednom z nových dvoulůžkových apartmánků s verandičkou k posezení pod recepcí, které byly menší, ale na těch pár dní dostačující.K dispozici zde byla TV, v případě chladu bylo možné zapnout přímotop (za příplatek). Vše nové a čisté, výtku mám jen ke dveřím do koupelny a toalety, které nešly zavírat - nepasovaly do futra. Jídlo výborné, personál milý. Celkový dojem dobrý, spousta možností k výletům, pobyt zde doporučuji.

Pavlína B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nelíbilo se mi starší vybavení chatiček,ale vše bylo čisté.Vždy byl na toaletách papír.Jídlo bylo dobré,jen rohlíky by mohly být křupavější.Promítání pohádek po večeři je super nápad.I houpačky a jiné vyžití pro děti je dostačující.Velmi příjemný personál.

Renáta S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 19.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí , vstřícný personál , výborná kuchyně a dokonale čisté sociální zařízení opravdu se nedá nic vytknout jedině snad kdyby fungoval prodej pečiva a tisku , bylo by vše dokonalé .....

Jiří F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím pochválit výbornou kuchyni,čistotu v areálu i na pokoji v hlavní budově. Zánovní koupelna,velký televizor,nový nábytek,měkké matrace.
Mezi drobné nedostatky řadím trošku vlhko a chladno na pokoji(i koncem června),-ale v chatkách je to možná lepší,na posteli je bohužel jen malý polštář.

Bohumila Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 20.5.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mile mě překvapila čistota areálu. Také jsme byli rádi, že můžeme využít přímotop za příplatek, protože jsme měli velice chladné a deštivé počasí. Vytkla bych jen nepohodlné sezení v jídelně (sedačky vyřazené z kina, málo prostoru a zimu v jídelně). Jídlo bylo dobré.

Marika K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 29.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování bylo čisté, jídlo výborné a okolí klidné. Určitě doporučuji.

Jitka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 27.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto nechápeme že se tady nikdo nezmínil o neuvěřitelném hygienickém nedostatku v jídelně,kdy obrácené hrníčky a příbory bez ubrousků leží na na kachlíkovém stole.Je to škoda,protože kuchyně velmi dobrá a tato navídaná hygiencká chyba by mohla stát provozovatele kempu hodně.Pokud zmoknete a chcete se usušit a zatopit si přímotopem,bude vám vydán až u večeře i když dorazíte odpoledne a provozovatel je přítomen.Poplatek je 50Kč na noc a chatu nevytopí.Jinak spokojenost,doporučuji.

Jitka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 22.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Využili jsme ubytování v budově v pokoji se sociálním zařízením. Vše opravdu čisté a v pořádku. jídlo bylo moc dobré a v dostačujícím množství (zásoby, které jsme vezli z domu, jsme si zase domů odvezli). Jen pokud mohu radit: ve sprše není co pod nohy, málo ramínek, a opravdu malé polštáře pod hlavu (vezměte si svoje z domu a budete spokojeni), pro kuchařinky upozorňuji, že kuchyňka neexistuje - pouze na chodbě je rychlovarná konvice a mikrovlna. Jinak jsme byli moc spokojeni, kempík je menší a příjemný, hned u lesa, chaty jsou pod stromy, takže v létě se neuvaříte. Personál vstřícný.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Simona B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 20.9.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ráda bych touto cestou poděkovala za rodiče, kteří u vás strávili týdenní dovolenou.
Klidné, příjemné prostředí, výborná dostupnost turistických zajímavostí. Jídlo vynikající, porce více než dostačující. Příjemný a milý personál. Pokoje čisté, jednoduše zařízené, sociální zařízení dostačující.
Tudíž velký dík celému personálu a panu vedoucímu za velmi pěkný pobyt.

Klára K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Areál kempu se nachází na velmi pěkném místě. Velmi se nám líbila jídelna i restaurace a promítání pro děti. Starší ale čisté sociální zařízení bylo dostačující. Méně spokojeni jsme byli s vybavením chatky - neúčelné. Ubytovat 6 lidí do prostoru 3x6m a zároveň jim účtovat stejnou cenu za ubytování jako těm, kteří jsou v tomto prostoru pouze 3, mi připadá nefér. Nejsmutnější ale bylo jednání majitelů. Nejenže se za celý týden ani jednou neusmáli, pan majitel nás ani jednou nepozdravil, ale když jsme ho chtěli velmi slušně upozornit na výše zmíněnou skutečnost, nejednal s námi příliš zdvořile. Škoda.
Klára Kruntová

dagmar š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám všechno: chatky jsou jednoduché, ale plně funkční, prostředí nádherné, dostupnost turistických zajímavostí fantastická. Jídlo moc dobré a navíc velmi milý personál. Jako stvořeno pro retro dovolenou v přírodě.

Dušan Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po celý náš pobyt jsem byl spokojen, všichni ochotní a příjemní, cítil jsem se velice dobře.Touto formou bych chtěl poděkovat paní vedoucí a všem, co se na naší spokojenosti podíleli.

Jaroslava j.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tam líbilo, vše OK

Tomáš K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.5. - 2.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Příjemné prostředí, milá obsluha. Všude čisto!
Na vlak je to zhruba 2km a pak se dá krásně vyjet na výlet na Ostaš nebo do Adršpachu.
Jedinné co, tak ve dvojchatkách je přes stěnu hodně slyšet co se děje u sousedů.
Za návštevu ale i tak určitě doporučuji.

Wisinová

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 14.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytováni na pokojích se soc.zařízením. Pokoje čisté,dobře zařízené, snesou srovnání s ubytováním v běžném hotelu.Personál velmi ochotný.Jídlo chutné,porce velké,dostačující i pro muže.Toto ubytování mohu jen doporučit.

Emilie Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné a přijemné prostředí.Personál velice ochotný a přátelský.Ubytování velmi pěkné a jídlo také.Je výhoda,že se dá dokoupit na celý týden lednice z důvodu,když jsou malé děti.

Miloslava K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ubytování v chatkách bylo naprosto v pořádku a čisté. Za velmi slušnou cenu 170,- Kč za osobu na den.
Personál velice příjemný a ochotný a jídlo úžasné. Prostě byli jsme moc spokojený, jen škoda, že to nevyšlo na celý týden.Rádi se na toto místo ještě někdy v budoucnu vrátíme.

Jan U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Honza U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jaromír S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Areál je velice klidný a čistý.Veliká spokojenost s jídlem které bylo velice dobré.Pro rodiny s dětmi ideální místo.Jsem tremp a se synem jsme si užívali výlety do skal kterých je v okolí tolik,že jsme je nestačili za týden projít.Sociální zařízení je starší ale velice čisté.Jen jedna výtka k chatám které slouží jako dvojchata a rodiny jsou rozděleny jen dřevěnou stěnou.Jinak velká spokojenost.

Gabriela M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím pochválit personál a kuchyni.Jídlo nám moc chutnolo.Na nás velké porce.Sociální zařízení není zvovna z těch nejnovějších,ale na druhou stranu jedete do kempu.Kdo chce luxus ať míří někam jinak.Krásné prostředí,ideální pro děti.Lesy,skály.Moje rodina se zaručeně vrátí na Zděřinu .

Daniela B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je čistý, upravený, sociální zařízení udržované, kuchyně výborná. Ovšem velkou výhradu mám k ubytování ve dvoulůžkových chatkách - jedním slovem katastrofa. Zájezd jsme vybrali se slevou na internetu a hned, jak jsme otevřeli chatku, věděli jsme proč. Pokud někdo shání dvoulůžkovou chatku, dejte si pozor na chatky č. 15-22 - je to jedna dlouhá kůlna, rozdělená na osm "kotců", kde je všechno slyšet, naprosto chybí soukromí, pro mě naprostá zoufalost, pro rodinu s malým dítětem šílené. Hned, jak jsme vstoupili dovnitř, věděla jsem, že celý týden nevydržím. Odjeli jsme nakonec o tři dny dříve. Pobyt v tomto kempu bych si klidně zopakovala, ale už nikdy v těchto chatkách, které ani na internetu nenajdete nafocené. Majitelé jistě vědí proč.

Petra K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Chatový areál ZDĚŘINA, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Chatový areál ZDĚŘINA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Chatový areál ZDĚŘINA.

Doporučujeme navštívit

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist