Chatový areál ZDĚŘINA - Hodnocení

Police nad Metují,
POLICE NAD METUJÍ 549 54 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.11.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Chatový areál ZDĚŘINA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

84% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 48
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Chatový areál ZDĚŘINA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Bělka M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde podruhé a opět jsme byli velice spokojeni . Ubytování perfektní , stravování velice chutné a personál příjemný .

Jindřiška H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co vytknout - ochotný personál, chutné jídlo, čisté a uklizené prostředí, dobré pivo i zmrzlina - úžasné prostředí pískovcových skal = krásná dovolená, určitě jsme zde nebyli naposledy. Děkuji moc, Halvovi

J

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Objednaly jsme pobyt téměř na slepo,protože nás zaujala lokalita.A spokojenost.Kemp je v útulném místě,klidný,čistý.Jídlo-polopenze -snídaně-dostatečně jsem se najedla a večeře taky spokojenost(možná někdo by uvítal zdravější jídelníček,ale nám vepřoknedlo,kuře,guláš po krásným vycházkovým dni přišlo vhod a tak nějak to ke kempování patří,byla jsem mnohem raději za tato menu než za smažené hranolky atd) Hygienická zařízení obyčejné,ale vše čisté a splňovalo(sprchy bez žetonů,došla teplá voda pod jednou,tak jsem měla možnost použít druhou sprchu,kde tekla teplá).Ani se psem nebyly od personálu žádné problémy.Pro náš pobyt spojený s turistikou-velmi dobrá volba.

Brda

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 8.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Já nechápu jak tady můžete chválit jídlo a ubytovani, jídlo je tu katastrofa žádná zelenina, obloženy talíř na snídani znamená dvě kolecka salámu připomínající junior, jeden plátek tvrdého sýru a tři kolečka vysočiny..a chatky sice malé pěkné, ale vlhko ze rano máte vlhké oblečení a večer periny. Když se chcete osprchovat máte na to 2min jelikoz pak už teče jen studená voda. Prostředí je tu nádherne, ale to je bohužel jediné plus na tomto areálu, takže bychom určitě doporučili jiné ubytování. S manželkou nám to připomínalo spíše školní tábor.

rufus

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kevšemu a sevšim zeli,a ta holka majitelu namyšlená nana

Andrea S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 18.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem zde již druhým rokem a hlídala jsem na slevomatech , kdy se objeví pobyt. Hned jsem zakoupila na nejdelší dobu a za cca 300 Kč na den dostanete parádní snídani, skvělou večeři vařenou určitě z láskou, super ubytování v dvoulůžkovém pokoji s TV,WIF, WC,čistě povlečenou uklizenou a super personálem.
JEŠTĚ JEDNOU VELKÝ DÍK ZA ODDECH Andrea Plzeň

pejskem R.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 7.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc Vám děkujeme za supr prostředí,personál, jídla.. Moc jsme si u vás naší dovolenou užili, krásné tipy na výlety. Urcite doporucime, nebo ještě i navstivime. Ještě jednou moooc vám děkujeme!

Eliška

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Boli sme tu prvy krat a verim, ze nie posledny. Velmi sa nam pacilo. Personal bol maximalne mily, ochotny a ustretovy. Velmi sme si oblubili Radku a Jindra. Odporucam aj rodinam s detmi...po veceri vzdy dve rozpravky pre deti. Areal je krasny a tichy. V okoli je vela zaujimavosti takze sme sa nenudili.
Vrelo odporucam. :-)

ilona D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme prarodiče a už podruhé jsme s vnučkami byli na týden v campu.Je zde hodně dětí 4-8 let a naše holky si to fakt užívají.V Polici nad Metují je pěkné koupaliště,cenově dobré.Trochu jsme bojovali s večeřema oni vše nejedí...Jinak vřele doporučuji,není to žádný kofort,ale klid v lese a okolí to vynahrazuje.

Benjamín

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc se nám tu líbilo, všude čisto a pořádek, dobře vaří :)

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 19.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování jsem rezervovala v větším časovým předstihem, měli jsme rezervovaný jeden pokoj v dvojchatce. Bohužel se nám v den příjezdu cestou porouchalo auto a tak jsem musela do kempu volat a příjezd odsunout. Pán mi ochotně příjezd o týden posunul tak jak to bylo v jeho možnostech. Když jsme za týden přijeli, byli jsme ubytováni za stejnou cenu v méně pěkné a neútulné buňce, což nás zklamalo, nebyli jsme na to připraveni a těšili se do chatky. To je asi jediná věc, která mi vadila, že nás na tu změnu nikdo neupozornil, ačkoliv oceňuji ochotu při změně termínu, tohle je jediná vada na kráse. Jinak jsme byli moc spokojeni. Personál byl milý, vstřícný, zařízení letité, ale vše čisté. Ceny velice přívětivé - za tyto ceny nemůže nikdo čekat nové pěkné vybavení. Výborná organizace podávání snídaně a večeře, jakmile jsme dosedli, už jsme měli jídlo na stole. Jediná věc, která nám nesedla byla skladba jídla, ale to jen náš osobní problém, nejsme příznivci typické české kuchyně, takže smažák, řízek, nebo guláš k večeři jsme stěží rozdýchávali - trávili jsme celou noc, párky k snídani byly jako kyblík betonu do žaludku, ale vcelku to chápu, věřím, že valné většině lidí to takto vyhovuje a nelze se zavděčit všem. Nicméně jídlo bylo uvařeno dobře a poctivě. Jediná věc, která mě hodně nemile překvapila bylo Mojito bez máty jen s brčálově zeleným sirupem :-) V kempu je krásné prostředí, klid, příroda, přesně to co máme nejradši, houpačky a pískoviště pro děti, takže i syn měl vyžití. Chybí kuchyňka, ale to je nejspíš tím, že mají prakticky všichni zařízenou polopenzi v místní restauraci. Tento kemp bych rozhodně doporučila a znovu se sem ráda vrátila, tentokrát už ale určitě do chatky.

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 10.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytováni jsme byli v jednom z nových dvoulůžkových apartmánků s verandičkou k posezení pod recepcí, které byly menší, ale na těch pár dní dostačující.K dispozici zde byla TV, v případě chladu bylo možné zapnout přímotop (za příplatek). Vše nové a čisté, výtku mám jen ke dveřím do koupelny a toalety, které nešly zavírat - nepasovaly do futra. Jídlo výborné, personál milý. Celkový dojem dobrý, spousta možností k výletům, pobyt zde doporučuji.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pavlína B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nelíbilo se mi starší vybavení chatiček,ale vše bylo čisté.Vždy byl na toaletách papír.Jídlo bylo dobré,jen rohlíky by mohly být křupavější.Promítání pohádek po večeři je super nápad.I houpačky a jiné vyžití pro děti je dostačující.Velmi příjemný personál.

Renáta S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 19.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí , vstřícný personál , výborná kuchyně a dokonale čisté sociální zařízení opravdu se nedá nic vytknout jedině snad kdyby fungoval prodej pečiva a tisku , bylo by vše dokonalé .....

Jiří F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím pochválit výbornou kuchyni,čistotu v areálu i na pokoji v hlavní budově. Zánovní koupelna,velký televizor,nový nábytek,měkké matrace.
Mezi drobné nedostatky řadím trošku vlhko a chladno na pokoji(i koncem června),-ale v chatkách je to možná lepší,na posteli je bohužel jen malý polštář.

Bohumila Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 20.5.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mile mě překvapila čistota areálu. Také jsme byli rádi, že můžeme využít přímotop za příplatek, protože jsme měli velice chladné a deštivé počasí. Vytkla bych jen nepohodlné sezení v jídelně (sedačky vyřazené z kina, málo prostoru a zimu v jídelně). Jídlo bylo dobré.

Marika K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 29.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování bylo čisté, jídlo výborné a okolí klidné. Určitě doporučuji.

Jitka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 27.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto nechápeme že se tady nikdo nezmínil o neuvěřitelném hygienickém nedostatku v jídelně,kdy obrácené hrníčky a příbory bez ubrousků leží na na kachlíkovém stole.Je to škoda,protože kuchyně velmi dobrá a tato navídaná hygiencká chyba by mohla stát provozovatele kempu hodně.Pokud zmoknete a chcete se usušit a zatopit si přímotopem,bude vám vydán až u večeře i když dorazíte odpoledne a provozovatel je přítomen.Poplatek je 50Kč na noc a chatu nevytopí.Jinak spokojenost,doporučuji.

Jitka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 22.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Využili jsme ubytování v budově v pokoji se sociálním zařízením. Vše opravdu čisté a v pořádku. jídlo bylo moc dobré a v dostačujícím množství (zásoby, které jsme vezli z domu, jsme si zase domů odvezli). Jen pokud mohu radit: ve sprše není co pod nohy, málo ramínek, a opravdu malé polštáře pod hlavu (vezměte si svoje z domu a budete spokojeni), pro kuchařinky upozorňuji, že kuchyňka neexistuje - pouze na chodbě je rychlovarná konvice a mikrovlna. Jinak jsme byli moc spokojeni, kempík je menší a příjemný, hned u lesa, chaty jsou pod stromy, takže v létě se neuvaříte. Personál vstřícný.

Simona B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 20.9.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ráda bych touto cestou poděkovala za rodiče, kteří u vás strávili týdenní dovolenou.
Klidné, příjemné prostředí, výborná dostupnost turistických zajímavostí. Jídlo vynikající, porce více než dostačující. Příjemný a milý personál. Pokoje čisté, jednoduše zařízené, sociální zařízení dostačující.
Tudíž velký dík celému personálu a panu vedoucímu za velmi pěkný pobyt.

Klára K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Areál kempu se nachází na velmi pěkném místě. Velmi se nám líbila jídelna i restaurace a promítání pro děti. Starší ale čisté sociální zařízení bylo dostačující. Méně spokojeni jsme byli s vybavením chatky - neúčelné. Ubytovat 6 lidí do prostoru 3x6m a zároveň jim účtovat stejnou cenu za ubytování jako těm, kteří jsou v tomto prostoru pouze 3, mi připadá nefér. Nejsmutnější ale bylo jednání majitelů. Nejenže se za celý týden ani jednou neusmáli, pan majitel nás ani jednou nepozdravil, ale když jsme ho chtěli velmi slušně upozornit na výše zmíněnou skutečnost, nejednal s námi příliš zdvořile. Škoda.
Klára Kruntová

dagmar š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se nám všechno: chatky jsou jednoduché, ale plně funkční, prostředí nádherné, dostupnost turistických zajímavostí fantastická. Jídlo moc dobré a navíc velmi milý personál. Jako stvořeno pro retro dovolenou v přírodě.

Dušan Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po celý náš pobyt jsem byl spokojen, všichni ochotní a příjemní, cítil jsem se velice dobře.Touto formou bych chtěl poděkovat paní vedoucí a všem, co se na naší spokojenosti podíleli.

Jaroslava j.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tam líbilo, vše OK

Tomáš K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.5. - 2.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Příjemné prostředí, milá obsluha. Všude čisto!
Na vlak je to zhruba 2km a pak se dá krásně vyjet na výlet na Ostaš nebo do Adršpachu.
Jedinné co, tak ve dvojchatkách je přes stěnu hodně slyšet co se děje u sousedů.
Za návštevu ale i tak určitě doporučuji.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Chatový areál ZDĚŘINA, který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Chatový areál ZDĚŘINA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Chatový areál ZDĚŘINA.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.0/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist