Camp Karolina - Hodnocení

Brod nad Tichou,
PLANÁ 348 15 | Mapa

Provozní období: 30.4. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Karolina

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

89% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 140
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Karolina


Storno

Hodnocení návštěvníků

Irena N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.9. - 25.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Cena neúměrně vysoká,ať kliknete na jakýkoliv "kemp Karolína,vždy jiný ceník,ve finále je účtována nejvyšší cena,zaplatíte bez jakéhokoliv potvrzení o platbě,navíc v kempu samotném probíhá výstavba nové budovy,bufet nefunguje,bazen vypuštěný,v sezoně určitě v pohodě,ale v září platíte pouze přenocování a ta cena tomu neodpovídá.

Šlaufovi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde již potřetí, super,doufám že se vrátíme.Není mnoho takových kempů,je tu super pohoda. Hodně dětí a přesto je tu klid a ticho, se psy není problém,své místo si musí najít snad každý, doporučuji.

Kateřina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super bazén, vyžití pro děti dobré (houpačka, trampolína, hřiště), ale hlavně - klid!

Tykalová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštivili již po několikáte a opět naprostá spokojenost. Jenom ten čas zde velmi rychle letí.....

Albert

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poněkud zvláštní přístup personálu. Vybavení chat je poněkud spartánské, ale nakonec to všechno nějak fungovalo.

Jana L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp, kde se personál stará.

Martin S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný rodinný kemp.Sociálky čisté,vytápěné,teplá voda po celý den bez poplatku.
Výborná kuchyně! Velký výběr hotovek i minutek, ochutnali jsme skoro vše,doporučujeme také ochutnat domácí pizzu.Vstřícný a ochotný personál, pořád dobrá nálada.Hodně herních prostor pro děti a obří bazén.Klidné procházky podél říčky,jasně nastavená pravidla nočního klidu.Vřele doporučujeme tento kemp už jsme jich dost navštívili.Kralupáci a Fík..

Děda L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den v tomto kempu jsme byly již po 4 té a jsme stále spokojenější a spokojenější ten to kemp mohu 100% doporučit jak nám starším i těm mladším s rodinami.Děda Lebeda alias Vyhnánek Petr.

Jiří K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsem si vyhledal podle referencí na webu a musím uznat, že to bylo terno. Máme dvě holky 4 a 2 roky, kemp ve všem předčil naše očekávání. Přesně to, co jsme hledali. Hezky položený kemp s klidným prostředím a možností koupání. Neocenitelný je hlavně klid v noci, který není rušený ani nějaký přehnaným osvětlení v rámci kempu prostě jste v přírodě a slyšíte jen to , co by mělo být slyšet. Určitě se tu ještě objevíme :)

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po přečtení uvedených recenzí jsem byla trochu zklamaná. Kladně hodnotím oddělení míst pro stany živým plotem, noční klid, dovoz čerstvého pečiva a dobré ještě teplé koláče. Sociální zařízení čisté, jen podlaha pošlapaná, ale bylo deštivo a kemp je v přírodě, takže to chápu, voda ve sprchách krásně teplá a bez dalších poplatků celý den. Poměrně studená voda v bazénu, ale čistá. Dětské hřiště mi přišlo dost nebezpečné, zvláště pro velmi malé děti. V kempu je jen jedna malá a dost stará lednice. V zadní části kempu je oprýskaná velmi stará a ošklivě vypadající budova - jakou plní funkci nevím.
Za mě průměr.

Ivana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem velmi spokojená,jídlo dobré,soc.zařízení čísté a teplá voda celý den,s malými dětmi krásné a nenáročné procházky kolem vody. Jen jedna věc by mohla v chatce rodičům pomoc a to branka na schodišti v patře.Jinak vám moc děkuju bylo nám u vás fajn

Kateřina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klid, čisto, ochotný personál, hřiště pro malé i velké děti, v okolí krásné procházky vhodné i pro kočárek. V hospůdce vyborná káva a velký výběr jídla.

Luboš Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

v kempu Karolina se nám moc líbilo,byli jsme tu poprvé a jen krátce,pod stanem.Je tu klid,čisto a pohoda.Ani jsme nestihli vše v okolí projít,určitě se vrátíme.

Petr P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 12.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp v krásné přírodě

Nováková

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp, vše jim funguje,jídlo za přijatelné ceny po celý den a prostředí upravené, je vidět že se umí o své klienty dobře postarat! Vřele doporučuji!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jaromír M.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávili jsme v kempu cca týden. Hned po příjezdu , který byl navíc v docela pozdních hodinách na nás velice příjemně zapůsobilo velmi hezky upravené prostředí kempu. Vybrali jsme si místo a postavili naše obydlí:) Hned ráno jsme se prošli seznámit s kempem jako takovým za dne . Hned se nám potvrdilo jak je kemp hezky upraven. Personál byl velmi ochotný a to nejen co se týká služeb , které kemp poskytoval, ale i nápomocen radou kam se podívat. Stravu hodnotit nemůžeme jelikož jsme se stravovali svépomocí:) Nicméně jsme nezaregistrovali že by si někdo za celou dobu pobytu stěžoval. Sociální zařízení jsme snad u nás neviděli lépe udělané a to jsme již pár kempů projeli. Už to že se neplatí za sprchy ani žetony ani mincemi bylo velmi příjemné. Nebyl problém ani s elektrickou přípojkou do stanu . Kemp je koncipován opravdu pro relaxační dovolenou, ve večerních hodinách je naprostý klid. Pro děti zde mají moc hezké hřiště se spoustou zajímavých věcí pro zvídavé děti. Relaxačnímu pobytu je uzpůsoben i řád kempu a opravdu se tady nějaký noční kravál neakceptuje . V kempu je i prostorný bazén , je možné si zapůjčit nějaké to sportovní vybavení a pod..
V naprosto celém kempu bylo neustále čisto a uklizeno. Cena kempu není nejnižší avšak dle nás naprosto odpovídá jeho vybavenosti a službám , které kemp poskytuje.

Ps.:
Tomáši ahoj, vzkaz pro Radka Miku jsme vyřídily . Slíbil že se ti ozve:)
Pro vás všechny : Už je připravena láhev dobrého Francouzkého červeného do sbírky nad barem jak sem slíbil:)

Zdraví Jarda a Darča

Klára S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 11.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je super, všude čisto, majitel spolu s personálem skvělý, ochotný poradit, komunikativní. V kempu je stále o zábavu postaráno.

Mike76

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká výhoda kempu je bazén. Sprchy po celý den. Jídlo vynikající. A především velmi klidný kemp. Děti měli spoustu zábavy na různých prolézačkách a v bazénu. Mohu jen doporučit.

Albert

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny u jídel v bufetě vzhledem ke qalite přemrštěné, ale mají jídlo celý den. Personál dobrý, bufet s obsluhou !!. Prostředí ideální.Služby - Wifi rozhodně nefunguje v celém kempu(Ch1,2), tříděný odpad, kromě plastů(plné kontejnery celý týden), není kde dát, tak jsme ho vyhodili do komunálu. Ve sprše pouze horká voda ???,v 36 st.ideální,ale po celý den. Sociálka v pohodě, bazén plný děcek. Pobyt v klidu i v noci. Byli jsme spokojeni. Můžeme doporučit.
Jinak hezký cyklovýlet okolo Tiché po proudu.
Děkujem.

Tykalová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme p.Novotnému a jeho kolektivu za příjemně strávenou dovolenou v klidném a krásném prostředí.

Pavlína Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde jen 4 dny, ale byli jsme moc spokojení. Všude čisto, teplá voda celý den, personál ochotný (překvapilo nás, že mají kiosek i s obsluhou, to se moc často nestává - a to už jsme "pár" kempů projeli). Kemp je sice menší rozlohou, ale velký poskytnutým komfortem (parádní vyžití i pro děti - trampolína, funkční hřiště, houpačky...). Snad jen, jak už bylo v recenzi předtím - občas došel toaletní papír a půl dne nebyl, ale člověk zvyklý z českých kempů nechodí na záchod bez alespoň papírových kapesníků, takže jsme si vždy poradili... :-). A ještě bych možná na ceduli, kde je provozní doba recepce napsala rovnou od - do a nedávala bych tam tu dvouhodinovou pauzu (nechtěli jsme se ubytovávat na černo, jen jsme přijeli v době, kdy bylo psáno, že recepce nejede, tak jsme to chtěli vyřídit až v provozních hodinách...). Jinak děkujeme za příjemnou dovolenou, Váš kemp můžeme s čistým svědomím doporučit všem, kdo se chystají na západ Čech!!!! Jen tak dál, přejeme Vám hodně spokojených kempařů :-)

václav h.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2015

Ceny
Personál
Služby
Zábava

Krátkodobě jsem kemp navštívil a byl jsem spokojen. Pokud pojedu s rodinou pod stan, nejspíš to bude do tohoto.

Děda L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, byly jsme v Karolíně už po třetí.Jsme velice stímto zařízením a personálem pod vedením pana Vladimíra Novotného velice spokojeni můžu všem doporučit.Ten klid jaký je v Karolíně nikde jinde nenajdete VŚEM DOPORUČUJI!!! Děda Lebeda ze Žatce

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp, není co vytknout, zábava i pro malé děti, není co vytknout, rádi se zase vrátíme a co se týká jedné z předchozích recenzí o trampolíně , tak paní asi neumí číst a je jí lhostejná bezpečnost jejích dětí.

Václav P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

docela jsme si tam užili, kemp je v poho...určitě doporučujeme

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Karolina, který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Karolina. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Karolina.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 8.9/10
Vynikající 9.6/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist