Autokemp Merkur Pasohlávky - Hodnocení

Pasohlávky,
PASOHLÁVKY 691 22 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Merkur Pasohlávky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 329
Celkem hodnocení 1338
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Merkur Pasohlávky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Vlasta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbí se nám zde, jezdíme tu již deset let. Jen ty základní potraviny jsou strašně předražené a veřejné sociální zaří-
zení málo udržované /i když záleží hlavně také na lidech/.
Bungalov včetně sociálního zařízení se nám moc líbil.

Simona O.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme každým rokem již 6 let za sebou.Strašně moc se nám zde líbí,a mohu ho všem jen doporučit.Už ted se těšíme na příští rok.

Veronika Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme každý rok..je to naše srdcovka :-*

Dr

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.4. - 30.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Příšerné,kravál z náměstíčka až do rána,ráno auta a karavany postříkané kečupem .Zřejmě nějaká vtipná zábava.Hlavně pokud jsou v kempu tzv. akce, jako zahájení sezony apod.Záchody bez možnosti uzamčení.Ochranka vás sice prolustruje u vjezdu i výjezdu, avšak jinak v podstatě nefunguje.V noci se tam asi dějí věci.Ochranka je neřeší,krádeže kol apod.Ale prostředí a krajina kolem je pěkná a proto tam i přesto občas zajedeme.Bohužel v okolí jiný, lepší kemp není, tak není na výběr.Pokud by byl v okolí Pálavy lepší kemp, určitě by jsme jeli spíše tam.

Martina V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super, luxusni kemp. Nadsenost :)

Eliška V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem trochu kazí hlasitá hudba do 4 do rána. Pro rodiny s dětmi to není moc vhodný kemp.
Jinak vše super!

Kamila N.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V ATC Merkur jsme byli s přítelem již na začátku sezóny v chatce, musím říct, že je to opravdu obrovský rozdíl. Pro ty co hledají klid, to moc není, ale o zábavu je zde postaráno. Přes týden bych řekla, že v kempu bude pohoda, odjížděli jsme v pondělí a lidé přijížděli a víkendoví pařmeni už odjeli. Co mě, ale trošku zklamalo byla čistota WC chápu, že je to těžké uhlídat, lidé jdou od vody atd, ale opravdu jsem viděla rozdíl mezi WC ráno v neděli a pondělí. Také jsem moc nerozuměla proč je wifi jen na některých místech zdarma. Nevadí mi si ji zaplatit, ale když už tak by si ji měli přeci platit všichni a ne že ti co přijedou dříve a postaví si stan v dosahu ji budou mít zdarma. Jinak jsme s kempem byli spokojení, pravda ve vodě je trošku řas, ale je to přeci přírodní koupání. Za mě skvělá nuda pláž i s nuda hospůdkou. Hodně lidí si na facebooku stěžovalo na hluk, možná že by bylo fajn promyslet nějaké rozdělení na zóny pro rodiny s dětmi.

Ivan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo krasne počasivyborna zabava večer hudba člověk se nenudil vedle aqvapark a ktomu ješte cirkus to nemá chybu.jezdime kvam hodne roku a jsme velice spokojeni.

Daniela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedná o opravdu velký kemp, projít ho celý trvá přes hodinu a půl. Okolí kempu je pěkné, rozhodně doporučuji plavbu lodí po přehradě.
Sociální zařízení by mohlo být lépe udržované, některé toalety byly dlouho neuklízené.
Důležité je dávat si pozor, kam si stavíte stan. Na recepci vám neřeknou, že stan smí být jen na stanové louce a číslovaná místa pro stany a karavany jsou volné jen po předchozí rezervaci a za příplatek. Takže se nám stalo, že jsme se ve druhé třetině pobytu museli přestěhovat na druhou stranu kempu. Nikdo se neměl k omluvě.
Na loukách pro stany (ne pro rodiny s dětmi) neexistuje noční klid. Hudba tam hraje celou noc a pokud chcete spát, tak máte smůlu...

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem několik let,máme rádi prostředí,vyhovuje nám poloha kempu,+ jsou i slušné ceny ubytování.Personál fajn,zábava též,restaurace a ceny obchodů šíleně drahé,sociální zařízení spíše podprůměrné,vybavení i čistota a hlavně se nic v tomto případě nemění,bohužel.Částečně jsou na vině i samotní návštěvníci,někteří se opravdu neumí chovat!

Magdalena V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí velmi pěkné, vyžití pro děti super, bungalovy taky o.k., jen za tu cenu jsem cekala aspon trosku po rekonstrukci. Ale ty ceny v kempu..., opravdu přemrštěné.

vaclav m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí.Celkově spokojený ale ceny v restauracích hrůza,také byly skoro prázdné.

Simona

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po prijezdu v patek odpoledne hlava na hlave, nebylo kam postavit stan, v nedeli se kemp trochu vyprazdnil. ATC III pro rodiny s detmi super, neumim si predstavit byt s malyma detma v I nebo II, protoze tam to v patek a sobotu "zije" az do 4 do rana. Nocni klid nikoho nezajima. Pro zonu s detma zadne zazemi pro deti jako napr. prebal. pult, apod., chybi detske hriste (nepocitam to, ktere patri k restauraci Nahac). V teto zone naprosto nedostacujici mnozstvi umyvadel a sprch. Pracka se susickou super. Koupani, zabava a okoli super. Letni kino - nejlepsi. Predrazene ceny zakladnich potravin.

Linda H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý přístup personálu kempu, čisté, pohodlné a klidné ubytování,spoustu možností kulturního vyžití, obzvlášť letní kino jsme ocenili. Nádherné prostředí kolem kempu, pláže bych čekala trochu více upravené.Jinak koupání super, spoustu sportovního vyžití (paintball), jen ty ceny jsou opravdu vysoké.

Renata H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ceny v potravinách předražené 12Kč za kus rajčte?!!sociální zařízení udržování by mohlo být častější,hlavně u vody,jinak jsme si dovolenou moc užili.

Štefková H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili již dvakrát a pokaždé ve stanu.Líbí se nám prostředí a využití pro děti i dospělé. Zábava připravená na každý večer,kino super.Jen nám pobyt znepříjemňovali mravenci,ale za to může příroda :-) určitě se do Kempu opět vrátíme.

Iva

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme u vas poprve a nezapomenutelny zazitek je tam uplne vse co si muzete prat od kempu.Vím ze pristi rok k vam razime uz i s prately a opet pod stan..

Renáta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno super, jen bungalovy chtějí trochu zmodernizovat

Filip

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp dobré. Ale ceny v kempu hrozně přepálené.

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp velmi hezký, mnoho atrakcí a zábav (zvláště pro děti). Ubytování v bungalovu pěkné (akorát soc. vybavení je stále stejné jako před mnoha lety, pomalu už by to chtělo trochu zmodernizovat). Jinak pobyt i vyžití v kempu je bezkonkurenční.

Ilča

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt v kempu hodnotíme jako velice vydařený. Ubytovaní jsme byli v bungalovu, ale i přesto jsme si dosyta užili kouzlo kempu. A to především díky neustálému programu, ze kterého si snad opravdu vybere každý a velkému množství různých zábavných možností, jak trávit čas (sport, kultura, posezení v různých restauračních zařízeních). Jediné, co se nám tolik nelíbilo, byly vyšší ceny při běžných nákupech (pečivo, potraviny apod.), ale bereme to tak, že je to běžná cena daná tím, že vše máme pod nosem.
Jsme rádi, že jsme mohli kemp navštívit a určitě se sem v budoucnu vrátíme.

Yveta K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem už třetím rokem a vždy jsme velice spokojeni. Krásné prostředí, koupání, zábava, výborné jídlo, pití, zmrzlina, prostě co kdo chce a k tomu ochotný a usměvavý personál.Každý rok je něco nového. Děkujeme za krásně prožitou dovolenou :-):-)

Lucie S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

paráda ikdyž pár dní bylo horší počasí

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp už nikdy více. Perosnálu u recepce vysvětlujete co je to obytné auto, že chcete přípojku, slečna byla hodně zmatená. Doporučila nám pro nás místo v klidové zóně, že bude večer klid a malej bude krásně spát. Zapomněla nám ale říct že v klidové zóně je i letní kino, což jsem zjistil v 21h když začalo promítat...
V kempu naleznete dva obchody, za pár nožiček párků, 8ks rohlíků a dva lipánky cena 250Kč! Sprch málo, v naší zóně pouze 2x pánská, to stejné v dámských sprchách a uzavírají se ve 23:00. S úklidem si personál také starosti nedělá, co jsem potkal sem psát nebudu, jen dodám že je jedno v kterou hodinu na toaletu/sprch jdete. Tento kemp za mě není vhodný pro rodinu s prcek (20měs) a svou kvalitou si rozhodně nezaslouží označení "NÁŠ TIP".

Martina

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem velmi negativní. Jako pro mladý pár,studenty, partu, která jede pod stan bez auta naprostá zabijárna. Jídlo, šíleně ... ale šíleně drahé. Tohle si neúčtujou ani na Václaváku.. Jako svíčková za 165,- se starejma knedlíkama a masem jak podrážka?? Snídaně, které začínají na 70kč? Se snad zbláznili. Bez vlastního jídla,grillu atd. není možná. Proto opravdu varuji studenty a mladé lidi!! Opravdu to není levná dovolená. Nechali jsem tam za 5 dní snad kolem 5000! přitom kemp jako takový drahý není.. ale i bez toho že jsem tam nesnídali, jsme dali jen za jídlo min. 300/osoba denně a to je fakt něco šíleného. Sprcha 10kč za 2min teplé vody taky nic moc ale budiž.. Místo,prostředí krásné. Aquapark sice taky drahý, ale s tím se počítá a opravdu za to stojí. Ale s tím jídlem se s prominutím vážně pos****. Jinak zábavy mnoho, ale pro studenty a mladé lidi, taky naprosto za scestné peníze

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Merkur Pasohlávky, který hodnotilo 329 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Merkur Pasohlávky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Merkur Pasohlávky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist