Autokemp Merkur Pasohlávky - Hodnocení

Pasohlávky,
PASOHLÁVKY 691 22 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Merkur Pasohlávky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

91% Hodnocení 201
Celkem hodnocení 1543
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Merkur Pasohlávky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Miloslava Ž.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme na víkend každý rok. Minulý rok to byl čtvrtý rok naší návštěvy. Rádi se na toto místo vracíme. Kemp je poklidný a ačkoliv jezdíme jen na víkend tak i za ten víkend načerpáme energii. V kempu jsou atrakce na kterých se zabavíte, odpočnete si na uklizené pláži, voda je čistá. Občerstvení najdete na každém rohu a když nechcete nic smaženýho, tak tam jsou i obchody, kde pořídíte pečivo a paštiku :-D. Krásná příroda, když už nebaví ležet a odpočívat u vody, najde se využití na kola nebo na procházku (příroda za to stojí). Jako každý rok jsme moc spokojeni a letos tam určitě znovu zamíříme.

BADYY

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní sportovní vyžití. Krásné prostředí, všude plno možností pro využití volného času, úžasná pláž, večer se mi hlavně líbily nějaké kulturní akce.Překrásný výhled na Pálavské vrchy.

Ivica P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 27.5.2019

Zábava

je neco volne v tom terminu

Jana B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 27.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do kempu několikrát ročně a jsme moc spokojeni a těšíme se vždy na další sezonu

Olga B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli mnohokrát, vždy spokojenost

Jakub

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tam prostě super

Jakub

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Každý rok se sem vracíme s natěšením. Vždy si u vás užijeme skvělou párty, ale i odpočinek. Okolí Pálavy už je jen bonus.

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super. Příští rok přijedeme znovu.

Martin S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 30.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem už 4 roky a pokaždé se sem moc těšíme.
Jediné co vám chci vytknout je že poslední 2 roky pouštíte party mladých lidí do boxů kde jsou rodiny s dětmi. Tyto party tam dělají bordel a jsou moc hluční. Dokonce v loni tam někomu rozkopali zahradní nábytek a ukopli zrcátko u auta. Jinak je to tam moc super a vždy se tam moc těšíme.

Klára

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 1.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme několik let.

Anet

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, jezdime pravidelne a radi ;-)

Novopacký

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 30.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzhledem k tomu,že sem jezdíme již 26 let ( pravidelně ) tak to asi již o něčem hovoří. A pro změnu jedeme v září opět.

IVANA

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost již několik let,krásné prostředí, zábava, relax

Nicole

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme velice spokojeni. Vůbec se nám nechtělo domů, takže za rok se budeme těšit :)

Prchalová

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný pobyt, příští rok zase přijedeme.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto jsme byli spokojeni :) Vůbec se nám nechtělo domů :) takže až se budeme rozhodovat kam příští rok tak myslím že už víme odpověď :) za rok se budeme těšit :)

Irena

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost :-)

Veronika

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rozmanité sportovní vyžití, ceny optimální, zálohování kelímků super věc

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé prostředí a vyžití.

Tin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše splnilo očekávání

Soňa K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro kemp velká pochvala! :) Super personál, v kempu bylo všude čisto (toalety, sprchy, okolo vody, mezi stany i chatkami). Je zde pestrá nabídka nejrůznějších aktivit a vyžití a mnoho barů a restaurací a ceny jsou adekvátní.
Jediné co nás ovšem zklamalo byli návštěvníci kempu. Pokud si chcete opravdu odpočinout, tak kemp určitě nedoporučuji a už vůbec ne během letních prázdnin. Diskotéky utichly nad ránem a mezi stany se neustále potáceli opilci, kterým bylo naprosto jedno, že někdo ve 4:30 už spí, brkali o lanka od stanu a jeden na nás dokonce spadl! Je škoda, že v kempu nejsou rozděleny oblasti pro stanování alespon třeba pro rodiny s dětmi a partičky přátel.

Josef P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově jsme byli spokojeni.Jen nám chyběl nějaký "rozumný" obchod v areálu. Protože místní ceny,dejme tomu nápujů,to je tedy mazec.

Grossert L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nastevujeme pravidelne,na to jak je velky tak vsude a vzdy cisto.Zabava pro celou rodinu s mnoha moznostmi vyletu po okoli.

Vrátník P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Váš autokemp jsme už navštívili s rodinou i přáteli několikrát a vždy jsme byli maximálně spokojeni

Děkujeme Vrátník Pavel

Mirka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Amfiteáter bol super aj jedlo bolo super len tie sprchy žiadna sláva

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Merkur Pasohlávky, který hodnotilo 201 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Merkur Pasohlávky. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Merkur Pasohlávky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist