Autokemp Merkur Pasohlávky - Hodnocení

8.2 / 10 Velmi dobré
podle 195 recenzí (celkem 1202)  

Pasohlávky,
PASOHLÁVKY 691 22 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Merkur Pasohlávky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

82% Hodnocení 195
Celkem hodnocení 1202
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Merkur Pasohlávky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jaroslava

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp, který leží v nejteplejší části ČR v malebné krajině u
Novomlýnské nádrže nabízí vyžití všeho druhu. Ať jsou to sporty, turistika, zábava nebo jen odpočinek u dobré sklenky vína. Každý návštěvník si zde najde to své.

Rastislava B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 8.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chodievame k vám vždy v máji a to už 10 rokov. Tak to je známka, že sa nám u vás veľmi páči a to hlavne prostredie kempu.
Jediné, čo by sme mohli vytknúť je cena ubytovania (chaty typu BVII) vzhľadom na to, že disponuje veľmi starým nábytkom a slabým vybavením kuchyne (chýbajú kuchynské utierky, čistiaci prostriedok). V ubykácii zvykne byť vždy neutretý prach. Na poličkách, stolíkoch, skrinkách je veľa prachu.
RB

Petr Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super kemp.
sice trochu dražší...ale za ceny v restauracích kemp nemůže....
těšíme se na příští rok.

Rychtaříková J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost,určitě se sem vrátíme.Jediné mínus byl problém ve sprchách s teplou vodou i když jste si hodily mince,tekla občas studená.Jinak super.

Tereza

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 5.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rozlehlý kemp, kde si každý najde to své. V kuchyňce mi byla ukradena powerbanka (která se zrovna nabíjela) - bohužel uzamykatelná skřínka pro dobití mobilů je pouze na recepci. Škoda že není u každého sociálního zařízení tak aby byla dostupná pro všechny. Chyběla mi tady také varná konvice v kuchyňce.

Monika H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mám Pálavu a oblast Mušova moc ráda... Všem vřele doporučuji! :-))))

Alfréd V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice rádi se na Pálavu vracíme... :-) Doporučujeme všem! :-)))

Andrea B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nabízí velké množství vyžití jezdíme pravidelně už 10let bohužel letos poprvé se nám nelíbila čistota toalet ke všemu v době úklidu zavřeli celé toalety a další jsou dost daleko.

Denisa Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý a čistý kemp. Byli jsme zde už druhý rok a příští rok se chystáme znovu. Krásná příroda, spoustu sportovních aktivit a skvělé večerní akce. Všichni včetně dcery jsme byli nadšeni

Vaclav

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prijemne prostredi, dobre a ciste socialky. Jenom vidim trosku problem s neukaznenymi hosty v prubehu noci. Skoda ze ochranka obcas neprojde a nenapomene hosty, kteri se neumi chovat a opravdu delaji desny ramus v nocnich/rannich hodinach.

Andrea K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkem pěkný kemp, málo stinných míst.

Iveta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v kempu podruhé, ale rozhodně ne naposled.

Šárka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme často, moc se nám líbí, je zde živo. Úklid na sociálkách se letos trochu zlepšil, loni to byla katastrofa, sociálek je málo a jsou zastaralé, neodtéká ani voda ze sprch. Měl by zde být stále někdo přítomen. Jediné co nám vadí, že kvůli vodním lyžím, je zrušena pláž. Musíme chodit daleko a zde je to přeplněné. Chválíme vinný stánek.

Marie T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,čistá voda,pěkné akce,super dovolená

Andrea

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to nejlepší kemp.

Lucie P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí kempu. Hodně služeb. Dobré vyžití.

Eva H.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi se nám líbilo.

hejkalova j.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro nás nejlepší kemp,vyzkoušeli jsme bungalov i stan,dokonce při plném obsazení i spaní v autě :-) a příště jedeme znovu :-)

Leňa C.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím tam hrozně ráda. Je to tam fajn.

Martin S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tam nádherně.Příští rok přijedeme znova

Martin S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme zde už po druhé a byly jsme spokojení. Příští rok přijedeme zase.

Pavlína

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu několik let, jsme spokojeni, i když je to kemp hlučný, ale s tím se musí počítat, komu se to nelíbí, ať jezdí na chatu na samotě. Jezdíme i s dětmi a všichni jsme spokojeni.

Marta P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl úžasný, za skvělou věc jsme považovali zejména klidovou zónu, kde se mohou ubytovat rodiny s malými dětmi, aby nebyly tolik rušeny okolím. V kempu nabízí nepřeberné možnosti vyžití - atrakce apod., ale i relaxaci v klidu. Vytkla bych pouze vyšší ceny v restauracích, zápach v umývárnách a ke konci i špinavou vodu v laguně (nevím, zda či jak často se čistí). c
Celkově ale máme z ubytování velmi dobrý dojem a určitě bychom se rádi vrátili.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěný v krásném prostředí, kde najdou vyžití všichni. Dopoledne na kole, kde je hodně stezek. Odpoledne u vody a na večer posedět do hospůdky. Sice mě mrzí, že se tam nedá kempovat v klidu přes víkend, protože se tam sjedou mladí a ti nehledí na nějaký klid, ale přes týden pondělí až pátek je to bomba, klid, fakt je člověk zrelaxovan. Myslím, že sociálky na slušné úrovni (bývalo horší).Jinak se snaží o pořádek v kempu, nemám co vytknout. Možná bych uvítala nějaké větší hřiště pro děti, ale i ty malé se dají.

Martin D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemné prostředí, příroda v okolí nádherná. V klidové části kempu opravdu klid a relax.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Merkur Pasohlávky, který hodnotilo 195 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Merkur Pasohlávky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Merkur Pasohlávky.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Úžasné 10.0/10
Chvályhodné 6.4/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist