Autokemp Merkur Pasohlávky - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 230 recenzí (celkem 1238)  

Pasohlávky,
PASOHLÁVKY 691 22 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Merkur Pasohlávky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 230
Celkem hodnocení 1238
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Merkur Pasohlávky


Storno

Hodnocení návštěvníků

vaclav k.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

v noci vice klidu a méně kraválu více sprch pro ženy jinak nelze nic vytknout

Andrea P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velký, čistý, udržovaný kemp, hodně obchodů a restaurací, velmi pěkné zázemí pro děti.
My byli na začátku sezóny tak bylo i dobré koupání a také nebyl velký noční hluk. Jednou v noci mládež trochu vyváděla a hned se nás ráno byli z ostrahy kempu ptát, jak moc nás to rušilo, tak že to řešili.

Nikol

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je moc hezký. Hodně zábavy po celý den i noc. Ceny jsou někde přehnané, ale někde jsou zase přijatelné, je potřeba si celý kemp první projít a pak nakupovat. Moc nedoporučuji pro rodiny s malými dětmi kvůli nočnímu hluku a noční hudbě. Nám to vůbec nevadilo a myslím, že k tak velkému kempu to prostě patří. Moc se nám líbily i koncerty. Záchody a sprchy vždy čisté a toaletní papír nikdy nechyběl, za což velmi chválím. Koupání není úplně čisté, ale za to kemp nemůže a koupat se dá. Takže doporučuji

Milena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl vybrán náhodně, původně jsme jeli na Vranovskou přehradu, kde ale oba kempy měli obsazeno. Protože už bylo navečer, jeli jsme rovnou sem. Na recepci dlouhá fronta na ubytování /holt svátky/. Stan si prý můžeme dát kamkoliv, místa prý jsou. Byli jsme dvě rodiny s dětmi a tak najít větší prostor abychom byli u sebe a byla v blízkosti přípojka na elektriku bylo docela složité. Kemp byl narvaný.Nakonec jsme stany postavily někde za chatkama na vyprahlé suché půdě. Soukromí žádné,místo nic moc, ale byli jsme rádi, že jsme rádi.Třetí den přijely vedle nás ještě dvě auta s hlučnými lidmi, poslouchat je večer nebylo nic extra, to se tam ještě v těsné blízkosti našeho stanu v noci rvaly:-( klid po půlnoci nebyl žádný, o víkendu hlasitá hudba až do rána - a to jsme prý byli v té klidnější části pro rodiny s dětmi...jinak spousta možností na jídlo a pití, ale za dosti velké peníze i obyčejné pečivo ráno s máslem celkem drahota...sociálky , na wc nechyběli papíry, ale chtělo by to častější úklid, sprchy na žetony za 10,- nebo za 20,- občas tekla vlažná voda a ve sprchách celkem špína. Koupání v rybníku ok, asi i hodně zábavy okolo, kterou jsme ale nevyužili - vodní lyže, kurzy, tobogán, půjčovna šlapadel, padleboardů atd....pro mne moc komerční a velký kemp, pokud někdo hledá klid a více soukromí u stanů, není to to pravé ořechové. Byli jsme zde poprvé a v tomto kempu naposledy. Na Pálavu příště zase ano, ale někam jinam)

tomas s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

dobra dovolenka skoda ze deti neboli zdravotne fit. kemp super, so vsetkym spokojni

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Návštěva kempu po několika letech.Tento kemp má velkou výhodu ve své poloze,nádherného výhledu,vody a podnebí.Vybavení je dobré-restaurace,obchody,atrakce,sportovní vyžití,pro kempování dostatek plochy.S čím nemohu souhlasit je pořádek.Venkovní prostory to je samý vajglk,není vidět že by je někdo sbíral.Koše aby pohledal a o třídění odpadu nemůže být ani řeč.Kapitola sama pro sebe je sociální zařízení a kuchyňky,protože provozovatel asi nepočítal že sem lidé opravdu budou jezdit.Jejich množství je opravdu úsměvné a čistota i přes malé množství velice slabá.Ranní procedura na wc opravdu stmeluje,taktéž fronta na dřez,nebo na sprchu.Majitel je asi spokojen s návštěvností a tak se nemusí snažit jako jinde.Za pár let na snad shledanou.

Kajman

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí, každý si vybere co potřebuje. Jestli klid, nebo ~pařbu ~ ,nebo si jen tak zajít pobavit, zaplavat.... Prostě každému podle chuti. Přímo v areálu hospůdky s dobrým jídlem, pivem ,obchůdky s potravinami, stánky... Záchody snad v kuse uklízené,pokaždé čisto, papír i mýdlo. To samé u pohodě sprchy na mince, ale teplá tekla pokaždé. Koše taky po celém kempu, všude čisto uklizeno. Letos tam jedeme ještě jednou :-)

Hruboš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super, rádi sem jezdíme už řadu let

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 17.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme poprvé ale určitě né naposledy.Super zážitky z kulturních programů, velký výběr jídel,to samé platí i pro výběr nápojů,voda super všude čisto prostě bomba

Juliana T.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super, nejlepší kemp.

Jarca

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

První kemp, který je na úrovni zahraničí. Myslím tím vybavení, hlavně sociálky. V celém kempu mají všechny věkové kategorie co dělat. Malé děti různá hřišťata, koupání a zábavu.Co se týče vody, klidové místo u malé laguny je super, ale voda...prostě rybník. Takže bydlet u malé laguny a koupat do velké.Možnost koupání je ve velkém jezeře, ale není tak dobrý vstup do vody...rostou u břehu rostliny, stačilo by to vyčistit. Ale přes to se rádi vrátíme, neboť klima je tu opravdu jako v Itálii...prostě mnohem tepleji než jinde.

Hubáček V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velka spokojenost s čistotou a zázemím. Zbytečně agresivní security služba.

Hana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše skvělé, naprostá spokojenost

Zuzana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v bungalovu, kde vybavení bylo naprosto nedostatečné!!! Není kam si odložit věci, pro 5 lidí jedna skříň a malá polička. Žádné posezení venku před bungalovem-nutnost pořád vyndávat ven židle. Ovšem stůl nejde vyndat, protože jsou na něm věci které není kam jinam dát. Před bungalovem kanál, za ním cirkus. Za pěkného počasí OK když si zakryjete kanál, ale když prší tak se tam nedá dýchat. Dveře na straně k vodě se nedají zamknout zvenku, takže se musí obcházet celá řada bungalovů pokaždé když jdete k vodě, což je opruz když bydlíte uprostřed. Co se týče vody ta byla ucházející na začátku sezóny. Co bylo ale příšerné tak břehy. Žádná tráva, jen prach a tvrdá zem. Jinak zázemí celkem slušné, dostatek barů a možností stravování. Pěkné hřiště pro děti. Ještě bych zmínila místní minigolf. Za něco takového bych se styděla vybírat peníze...Katastrofa!!!

erika p.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vybavení apartmánu-venku žádné posezení, dva hrnce a jedna vařečka. všude kravál, pro malé děti za nás nevhodné, sousedům řvalo rádio tak že to dva dni musela řešit ochranka. nakonec se teda povedlo ale dva dni jsme s dětma v dešti museli být venku! okna se večer nedají otevřít protože zepředu smrdí nehorázně kanál a ze zadu cirkus a všude kolem diskotéky takže kravál. jinak animační programy fajn, bary a zmrzlina taky. ohniště kde můžete dělat oheň je mezi stany a zastavěné autama. po příjezdu řada na klíče takže jsme dvě hodiny byli s dětmi na parkovišti. na nás moc velká Sparta a byli jsme zde naposledy!

jarmila

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

U pokladny 50 m fronta,objednávání pobytu děs, prostředí pěkné,jídlo jsem 2x reklamovala-bylo zkažené,sportovní vyžití dost toho nebylo ještě v provozu,kácení stromů a ořezávání větví mezi rekreanty-mělo to být udělané před sezonů,wc- úklid se prováděl 8-9 hod.kdy tam bylo nejvíc lidí a neuklidili všechno,( ve Frenštátě v kempu je to LUXUS) Super bylo nové hřiště na posilování,voda čistá

Kateřina N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí, vynikající gastronomie,super večerní program pro starší děti,ubytování v bungalovu vyhovující. Krásné místo k odpočinku.

Iveta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již několik let jezdíme s přáteli do kempu a je to super.Rádi se vracíme!Jezdíme i na zahájení sezóny a to je paráda.Spokojenost.Už se těšíme na dovolenou v červenci

Tina S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 16.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem tady se svou třídou na škole v přírodě a rozhodně to bylo to nejlepší na celém světě. Celkové prostředí na mě působilo strašně klidně a pohodlně jako bych byla na dovolené. Děkuji

František

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp tento rok jedem znovu a budem se nadále vracet prostě paráda

Robert S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí Pálavy. Nejlepší Wake park v ČR. Dobrá večerní zábava.

Katka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zážítků hodně a hlavně pokaždé spokojeni

Michal Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme pravidelně, minimálně 5krát ročně.

Luděk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 23.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme pravidelně a stále spokojenost :)

Michaela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to kemp do kterého jezdím už od malička, postupem času se dost proměnil, ale pořád je to pro mě to nejlepší místo, kde strávit dovolenou nebo prodloužený víkend pod stanem.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Merkur Pasohlávky, který hodnotilo 230 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Merkur Pasohlávky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Merkur Pasohlávky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist