Kemp Slovácký Dvůr - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 7 recenzí (celkem 36)  

Nádražní 1010,
OSTROŽSKÁ NOVÁ VES 687 22 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Doporučené kempy v okolí

Autokempink Strážnice je v letních měsících obsazen převážně rodinami s dětmi, kteří zde…

Skvělé 8.5 / 10

Bojkovický Eurocamping naleznete v okrajové části města asi 10 minut z centra města.…

Skvělé 8.7 / 10

Zařízení se nachází v romantickém podhůří Bílých Karpat na okraji obce Nivnice.Obec je…

Velmi dobré 8.0 / 10

Kemp Babí hora leží 4 km od města Hluk, jednoho z folklórních center Slovácka. Ubytovat…

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Slovácký Dvůr

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 36
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Slovácký Dvůr


Storno

Hodnocení návštěvníků

Antonín

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je čistý a nabízí atrakce pro rodiny s dětmi. Pokud ale v něm chcete přespat, tak u nohou budete mít frekventovanou silnici a u hlavy železniční trať (v době naší návštěvy naštěstí byla výluka) - nevím, jestli ten, kdo vymyslel kemp na takovém místě v něm někdy i spal.

Miloslav Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již pár let jezdíme s karavanem po ČR. Během roku několikrát vyjedeme na jiná nepoznaná místa. Hledáme slušný kemp s cyklostezkami.
Ano Slovácký dvůr jsme zařadili do naši Top 10 nejlepších kempů v ČR. Sice je usazen mezi železniční trať a silnici, jídlo je v restauraci dražší a bufet má malý sortiment, ale personál, čisté sociální zařízení, okolí kempu, cyklostezky vše vynahradí :-).
P.S. Rádi bychom se vrátili, ale jestliže majitelé kempu postaví přímo v kempu další atrakci - lanové centrum, tak asi nepřijedeme. Nerozumím proč se likviduje klidné prostředí kempu ...?!

alena244

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp super, personál super, zábava super,doporučuji

Rado

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je super . Ceny tošku vyšie ,ale za to čo ponúkajú sú adekvátne .Jediné čo vytknem je bazén ,ale nie čistota tá je O.K.dá sa aj dobre zaplávat ,ale že nie je označený aká je kde hlbka .Lebo je kaskádovito rozdelený a najhlbšie miesto je asi 2,5 metra hlboké. Celkový dojem je Super

Kamil B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spojenost se vším!Hlavně děti byly spokojené.

Zdeněk

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp naprosto vynikající. Železnice nevadí, jídlo super (trochu dražší). Bydlení v sudech výborné (zásuvky a světlo k dispozici). Koupání a výbava bez výhrad. Celý dojem kazili všudypřítomní kuřáci, kteří neberou ohled ani na děti, ani na nekuřáky.

Věrka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný příjemný kemp vhodný pro cyklisty a rodiny s dětmi.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je krásný,nový.Všude je čisto a navoněno,doplněny utěrky a papír.
V restauraci skvěle vaří.Koupací jezírko je krásně čisté,je zde hodně atrakcí pro děti i dospělé.
V okolí je bohatá síť cyklostezek.
Nedaleko kempu se nachází přírodní koupaliště.
Kemp doporučuji,není co vytknout.

Julie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto nejlepší kemp v jakém jsme kdy byli!

Richard b.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Postavit kemp v těsné blízkosti železniční tratě a silnice první třídy je vážně nesmysl........ Dobré vybavení kempu je rázem smazáno, když přijde večer a chcete jít spát. Vlaky v noci tolik nejezdí, ale rozhodně vás probudí houkání a následně hluk projíždějícího vlaku v pět hodin ráno. Teda probudí, pokud se vám podaří kvalitně usnout v neustávajícím hluku ze silnice, který je na rozdíl od vlaku stálý.
Od svítání do soumraku to tam je fajn, ale na noc PRYČ.

Přemysl Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp předčil veškerá naše očekávání. Krásné a hlavně čisté prostředí. Personál příjemný. Jediné mínus, že kemp je vedle železnice. Ale jinak vše super.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli letošní rok již po druhé a moc se nám tam líbilo,proto jsme pobyt hlášený na tři dny 2krát prodloužili,moc děkujeme

Alena

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné mínus kempu je, že je hned vedle železniční trati, ale jde si na to zvyknout :)

Lenka R.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost ve všech směrech.

Petr Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Váš kemp je na vysoké úrovni a jsme vždycky, když tam přijedeme velice spokojeni. Jezdívali jsme na jezera i za doby , kdy tam byly staré chatky a rozdíl mezi tím kempem a nynějším je obrovský . A vždycky se tam u Vás něco přistaví a je zase více zábavy pro děti, nebo místa pro stany atd. Líbí se nám v kempu Slovácký Dvůr a budeme jezdit tam , protože i koupání , ať v jezerech , nebo v kempu , je asi jedno z nej v republice . Také služby v kempu , či v obci , jsou velmi dobré , spokojenost , to je slovo , které patří vždy k návštěvě vašeho rekreačního zařízení , ale i obce Ostrošská Nová Ves.

Richard

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl to náš první kemp a byli jsme opravdu překvapeni.

Prvně je to klidná oblast, ideálně pro rodiny s dětmi, žádný přecpaný kemp.
Sprchy nejsou placené jak v některých kempech, což je velké plus a hlavně jsem nikdy nečekal, vždy bylo volno.
Kuchyňka je k dispozici i s ledničkou, kde si můžete nechat nějaké věci a dokonce jsou tu i nože, kastroly, atd. pro případ že něco zapomenete. Varná konvice tu není ,ale el.plotýnkový vařič je k dispozici.
Kuchyňka má i zásuvky, tak si můžete nabít mobil, či večer mrknout na nějaký film, či co.
Bohužel byli tady někteří, kteří si spletli zásuvky v kuchyňce se stálým zdrojem energie a natáhli si 30m prodlužovačku až ke stanu a svorně používali elektřinu zdarma, inu někteří si neváží.

Celý kemp je podán ve stylu chatek a míst ke stanování, mimochodem velmi pěkné chatky.
Ale nejvíce nás ohromil přírodní bazén se skluzavkou, ten prostě neměl chybu. Žádný bazén či koupaliště, ale takové přírodní a čisté jezírko bylo super s pozvolným vstupem pro děti ,tak i větší hloubkou uprostřed.

Nedaleko kempu je jinak koupaliště a velký přírodní štěrkáč, ale nač tahat děti tak daleko, když máte k dispozici přírodní bazén v kempu? Děti se vyřádili a já si mohl skočit na pivko.
Mimochodem během týdne můžete mít 4 druhy jídel jako hotovky do 100Kč, takže cenově dobré, jinak jídlo z jídelního lístku se mi zdálo trochu předražené.
Pokud byste chtěli jít se najíst někam jinam, těsně před kempem u hlavní silnice byla restaurace, taky s hotovkami za velmi slušné peníze.

V kempu je i volejbalové hřiště a hřiště pro děti.
Za poplatek je tam i velmi pěkný mini golf.

Obecně přístup zaměstnanců byl absolutně vstřícný, no jo slovácko, tam to mám rád.

Jediný problém,který jsem viděl bylo samotné místo pro stany, to bylo prašné bez trávy.
Další výtkou bylo, že večer nesvítily boční světla kolem míst ,kde byly stany, i když v přední části kempu tyto světla fungovaly, přeci jenom jít večer z kuchyňky do stanu bylo trochu dobrodružství.

Někomu by mohlo vadit ,že kemp leží mezi z jedné strany obklopený železnicí
a z druhé strany hlavní cestou, ale na to jsme si zvykli.

Celkově jsme byli velice spokojeni a určitě bychom se chtěli zase vrátit.








Víťa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I když nám dva dny intenzivně pršelo, zázemí kempu bylo perfektní a nijak jsme nestrádali.

Nada

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se mi libil hlavne proto, ze je krasny a kreativni, udelalo mi to radost, nebot vetsina kempu je postaru, vsechny na jedno brdo. Ani mne nevadilo, ze to je u trate a silnice. Kuchynka skvela, toalety ciste, jezirko super. Urcite se rada vratim!
Nada

Adam N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi dobrý pocit z tohoto nového kempu. Velmi dobře řešený prostor,na malém místě hodně služeb. Kreativně pojaté bydlení - chatky jako domky rybářů a vinařů, koupání v čistém jezírku, rozhlednička.......až na vklíněnost mezi hlavní cestu a železnici by se asi nedalo nic vytknout.
Strávili jsme jeden den na cyklo výletě s dětmi (9, 11)

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tentokemp mohu vřele doporučit. Hezké a čisté prostředí, čisté a nové sociální zařízení, dobré jídlo.

Novotný V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je klidný, vhodný pro rodiny s dětmi. Sprchy bez žetonu, úžasně čisté. Záchody také krásně čisté. Toaletní papír + papírové ručníky byly vždy doplněny. Je zde krásná kuchyňka s vybavením. Je to nejlépe vybavený kemp jaký jsme zatím navštívili ! Krásné biotopové jezírko na koupání, v blízkosti je i pískovna a koupaliště. V kempu je restaurace + bufet + grilování. Milá obsluha, krásné a milé servírky, výborné jídlo. Akorát grilování mají hodně předražené - 120 Kč za 1 kuřeci prso je dost...
V noci zde byl většinou klid a dalo se spát. Akorát 2 noci zde stanovali 2 kluci, kteří si asi spletli kemp a každý večer ve 22:00 zapnuli z auta hudbu a dunělo to jak na diskotece - domluva nepomohla. Stěžovali jsme si na recepci a ochota to řešit byla velká takže taky chválím. Tento kemp je úžasný a můžu ho každéu doporučit !

Ivan

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super pobyt...moc se nám tu líbilo..hlavně jezírko

Vojtěch B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, jeli jsme větší skupina 19lidí...rodiny s dětmi, babičky, dědečci...paráda...moc se nám tu líbilo. Byli jsme tu před 20ti lety, chtěli jsme zavzpomínat, kde jsme stanovali. Chatky paráda, celkový dojem skvělý. Na příští rok už máme zase rezervováno...mějte se hezky, at se Vám daří :-) :-) zdraví Vojta Buďa

Jana Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 28.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli pod stanem-personál v recepci i v restauraci byl velmi příjemný. U plochy určené pro stany je nově vybudovaná kuchyňka se vším vybavením (nádobí, 2 dvouploténkové vařiče, utěrky, jar, velká lednice). Součástí kuchyňky je posezení, takže když je škaredě, dá se zde pěkně najíst a posedět se dá i před kuchyňkou venku. Z druhé strany kuchyňky jsou WC, sprchy jsou pak trošku dál u recepce (ale je to příjemná vzdálenost-nic na daleko)-vše čisté a nové. V kempu je pro ubytované přírodní jezírko zdarma-moc hezké a čisté a báječné pro koupání. Příjemný je i minigolf přímo v kempu. Z jedné strany kempu je sice silnice a z druhé železnice-ale naše děti si z vlaku udělaly atrakci-takže to nebyl žádný problém. U stanů jsou 2 ohniště-můžete si vzít nachystané dřevo (zdarma) a půjčit si opékací tyčky (taktéž zdarma). Náš celkový dojem je super a musím říct, že jsme byli opravdu nadšení. DOPORUČUJEME :)

Zdenka S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 3.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostředí je prima, krásné jezírko, personál by mohl trošku být profesionálnější

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Slovácký Dvůr, který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Slovácký Dvůr. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Slovácký Dvůr.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist