Autocamp Osek - Hodnocení

Nelsonská 669,
OSEK 417 05 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Osek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

91% Hodnocení 64
Celkem hodnocení 461
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Osek


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lukáš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za mě bohužel velké zklamání. Zaplatit za noc pro 2 osoby ve stanu 290 Kč považuji za lichvu a drzost. Už jsme navštívili hodně kempů, ale tato cena je vrchol. Koupaliště se platí také zvlášť a sprcha taky. Sem už nikdy více. Neorganizované parkování osobních aut je také zajímavé, každý má auto u stanu. Zabírá to určenou plochu pro stany. Chybí zde bufet s občerstvením. Princip vše na jeden čip, je taky blbost, když je vás víc.

Oldřich N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čisto, blízké koupání. Výborný kemp.

Ivo D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pekny kemp plno vyžití

Barča

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili cestou do Krušných hor. Zvolili jsme si ho podle hodnocení na internetu, ale bohužel úplně nesplnil má očekávání. Celkem nás překvapily ceny. Očekávali jsme i možnost venkovního koupání, ale to nebylo k dispozici přímo v kempu - museli jsme si zaplatit navíc 100 Kč za vedlejší koupaliště. Vím, že 100 Kč/den není zase tak moc, ale jelikož má kemp fotky koupaliště přímo na hlavní stránce, tak jsme mysleli, že k němu přímo patří. Jinak proti koupališti nic nenamítáme - bylo hezké, voda super, zvláště v tom vedru, které v době našeho pobytu bylo. Řekla bych, že v kempu není moc míst pro stany, ale s tím člověk asi musí počítat. Vzhledově je kemp hezký, sociálky čisté. Co bychom ještě uvítali je nějaká menší hospůdka, neboť ta restaurace, která je u kempu nám přišla celkem moc ,,nóbl". Do kempu bychom se však klidně vrátili, ne však s takovou radostí jako do jiných ;-)

Michal M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem s rodinou ubytován v novém bungalovu. Zakoupily jsme si pobyt v bungalovu jako balíček služeb "Pohoda v Oseku". Součástí balíčku je zapůjčení disků na discgolf, sportovních potřeb, vstup na koupaliště a 3D bludiště. Když jsme do bungalovu přijeli, tak bungalov, který byl v provozu cca 3 týdny nebyl uklizený (nesetřená podlaha, nové nevyprané povlečení, prach na nábytku) a nebyl úplně zařízený (to jsme věděli předem a přivezli jsme si s sebou vlastní závěsy, jinak bychom neměli žádné soukromí). Uvítal bych mikrovlnku, víc nábytku, háčky na oblečení v koupelně, skleničky na víno, misky na salát, sáčky do koše, hadry, houbičky a čistící prostředky (jak po sobě máte uklidit, když to tam není). Měli jsme naštěstí klidné sousedy, protože přes stěnu bylo slyšet každé slovo. Venkovní osvětlení nám svítilo přímo do postele. Chyběly mi v bungalovu nádoby na třídění odpadu. Ale to vše považuji za maličkosti, které se dají vychytat. Bungalov je velmi pěkný. Podnikli jsme řadu výletů do okolí a bungalov nám byl dobrým zázemím, kde jsme měli plnou ledničku, kuchyň, koupelnu, toaletu, pohodlné spaní a terasu. Dostali jsme od kempu skvělou stolní hru"OSEK", ve které jsme mohli uplatnit naše poznatky z Oseka a okolí. Na recepci byli vstřícní. Uklízečky nefungovali. Bezpečnost v kempu není dostatečná - nedostatečná kontrola vstupu. Naštěstí se nic nestalo. Doufám, že kemp bungalov dovybaví, bude ho udržovat v čistotě a dobrém stavu a vychytá všechny drobné nedostatky, abychom se do něj zase někdy mohli vrátit.

Ilona

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ubytování v nově postaveném bungalovu. Při příjezdu bohužel nebyl uklizen. Dostali jsme nově koupené povlečení, které nebylo vyprané. Jinak vybavení bungalovu pěkné, věříme, že v budoucnu budou i závěsy a záclony, které by zajišťovaly soukromí ubytovaných, jinak jste jako ve výkladní skříni...Klíč od branky ke koupališti by měli automaticky dostávat ti, kteří mají zaplacen vstup na koupaliště v ceně pobytu. Koupaliště pěkné, ale bohužel jsme neměli počasí vhodné ke koupání. Co hodnotím velmi kladně jsou neomezené vstupy do 3D Bludiště, možnost zahrát si Discgolf, půjčení sportovních potřeb. V blízké restauraci výborně vaří. V okolí mnoho míst, které můžete navštívit ( Rýzmburk, Salesiova výšina, NS okolím Oseka, Dušanova vyhlídka, přehrada Fláje, Duchcov - zámek, Teplice - lázně, hvězdárna, planetárium. Dále je zde v okolí mnoho pěkných cyklotras. Kemp v Oseku doporučuji!

Pavel V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme byli našim obytným autem v tomto kempu již dvakrát. Vždy se sem budeme rádi vracet.

BP

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 29.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvěle vybavený apartmán, perfektní koupaliště i areál.

Jarmila U.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu chybí nějaké občerstvení. Chatky vybaveny dobře, akorát povlečení děs a hrůza (každý kus jiný, díry, nešlo zapnout - potřebovalo by už nutně vyměnit) a přikrývky krátké. Problém byl také s jedním čipem (kuchyňka, wc, sprchy, brána). Když manžel odjel na nákup, nemohli jsme se nikam dostat. Chtělo by to dávat čipů víc. pro mě je ale čip zbytečný na wc a kuchyňku, myslím že by stačil jen na bránu. Je také škoda, že nebyla možnost chodit k bazénu přes branku z kempu, byla pořád zamknutá. Tam by se dal třeba využít čip pro ty, kteří mají volný vstup na bazén. V recepci téměř žádné letáčky či info o výletech v okolí. A málo vyvážejí popelnice u chat. My měli téměř půl týdne plnou k prasknutí a nikdo nevyvezl až jsme upozornili personál.

M.F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme ročně tak do 3-4 kempů pod vlastní stan. Nejsme nijak nároční cestovatelé. Nicméně jsme nikdy neplatili 120 korun na hlavu ve vlastním stanu v kempu s ohledem na poměr nabízených služeb k ceně tak tragickém. Chápu příplatek za sprchy, je všude. Ale když už si tu 20 zaplatím, čekal bych alespoň vlažnou vodu. Teplejší voda byla i v tom bazénu ve vedlejším areálu. Ano, vedlejší areál, v kempu si nezaplavete, ale můžete si vedle v areálu zaplatit 100 za koupaliště. Koupaliště jako takové nicméně nemá chybu. Čistota sociálních zařízení je víceméně taková jakou si jí jeho obyvatelé udělají, ačkoliv člověk úplně neočekává, že mu přestane téct voda, když si oplachuje zubní kartáček od pasty v momentě, co někdo spláchne záchod někde v budově sociálek. Trošku by to chtělo poštelovat vodu. Pokud byste vyrazili do kempu s tím, že si zaběhnete těch pár metrů v areálu ráno pro obyčejný rohlík, můžete se s touto představou rozloučit, obout si lepší obuv a zaběhnout si do 1 km vzdáleného tesco expressu. Kuchyňka kempu nicméně v pořádku, je k dispozici vařič, mikrovlnná trouba i lednička. Na přespání přes noc super podnik. Na více dnů hledejte někde v okolí. Nechápu jak může tento kemp sbírat taková ocenění. Platili jsme mnohem méně peněz za mnohem více poskytnutých služeb. Víceméně cena vždy odpovídala poskytovaným službám. To se o autokempu Osek opravdu říci nedá.

Věra B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme už léta každý rok,hodně se toho změnilo k lepšímu.Děti jsou moc nadšeni,vše přizpůsobeno dětem,super

T.S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemné místo pro trávení rodinné dovolené. Doporučujeme

Zdeněk H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsem tu byl už 3x a vždy se rád vracím.

Jaroslav K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkem super,krásné prostředí

Pavla

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí je udržované. Sociální zařízení odpovídá standardu. Výhodou je koupání v místě kempu.

Zdeňka H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to velmi příjemné, přijedeme opět.:)

Zdeněk M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Objednaná chata, bohužel něco se jim zvrtlo tak jsme museli narychlo najít penzion, recepční řekla že se majitel ozve a vrátí zálohu , bohužel hraje mrtvého brouka tak ať si ty tři stovky zálohy ve zdraví užije

Zuzana P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný a příjemný víkend!

Milan B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tam s dcerou pod stanem. Kemp je super. Mohu jen doporučit

Srbova J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše záleží na tom ,zda-li jste s lidmi ,které máte rádi.Pak je Vám krásně všude na světě.Já to štěstí měla a proto nám bylo u Vás dobře. Děkuji za celou naší rodinu.S pozdravem Srbová

Sebastian G.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.5. - 13.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Alles OK, wir haben uns sehr wohl gefühlt!

Michaela R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezký kemp, bazén i sociální zázemí perfektní. Beach kurt v bezvadné kvalitě. Možná vybavení chatek by mohlo být novější, rozvrzané palandy s podivnou matrací nic moc tedy. Restaurace u kempu naprosto skvělá!

Eva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 8.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedna noc v Oseku je málo, příště přijedeme na delší dobu. Nové koupaliště je super.

Denisa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni, přijedeme zas. Milá recepce.

Iveta K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp, všude čisto, krásné okolí a milí lidé na recepci.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Osek, který hodnotilo 64 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Osek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Osek.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist