Autocamp Osek - Hodnocení

Nelsonská 669,
OSEK 417 05 | Mapa

Provozní období: 26.3. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Osek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

84% Hodnocení 49
Celkem hodnocení 405
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Osek


Storno

Hodnocení návštěvníků

E+l+Z+A

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KRASNE PROSTREDI,SKVELE KOUPANI,VELMI PRIJEMNY PAN NA RECEPCI A HLAVNE OCHOTNY.KUCHYNKA A TOALETY=VSE CISTE.CENY SUPER.VYUZILI JSME KRASNE 3D HRISTE...PRO DECKA IDEALNI,A MINIGOLF V KRASNEM PROSTREDI.PRIPOMINKA POUZE K ZENAM,KTERE U TOHOTO MINIGOLFU A HRISTE 3D SEDI A PRODAVAJI VSTUPNE,MOHLY BY SE CHOVAT TROCHU VSTRICNEJI A TREBA I PORADIT A NE NEOCHOTNE ODSEKAVAT A TVARIT SE,JAK ,KDYZ TAM JSOU ZA TREST .JINAK SE NAM TAM MOC LIBILO A URCITE ZASE NEKDY PRIJEDEME.VRELE DOPORUCUJI

z U.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké prostředí,pěkné koupaliště,čisté toalety,umývárka i kuchyňka,ubytování slušné,byla jsem spokojena.Velká pochvala za profesionální přístup mladíka na recepci-milý,ochotný,vždy usměvavý a vstřícný :-)

ZUZKA V.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

BYLA JSEM VELMI SPOKOJENA.BYLI JSME TU POUZE 3DNY,ALE URCITE PRIJEDEME NA DELSI DOBU.VELMI PRIJEMNY MLADY MUZ NA RECEPCI,OCHOTNY POMOCI VE VSEM A NAVIC STALE USMEVAVY.TOTEZ MOHU RICI O OBSLUZE VE STANKU U KOUPALISTE,VELMI PRIJEMNI A USMEVAVI LIDE,OBSLUHA A OCHOTA JEDNA RADOST,RYCHLOST A CENY SUPER,VYBORNE LANGOSE A VELKE PORCE VYBORNE ZMRZLINY,PIVKO TAKE DOBRE.DOPORUCUJI

Jaroslav

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp čistý, vše vypadalo ok. V noci neuvěřitelný hluk, ve 2 hod ráno se ještě nedalo spát. Vzhledem k tomu, že na recepci v tuto dobu nikdo není, nedalo se řešit. Další velkou nepříjemností je, že nám chodili ožalí němci na toaletu za stan a nedalo se s tím zase nic dělat. Toto nám hodně pokazilo dojem z kempu, byť je nám jasné, že je to o návštěvnících.

Vera

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásne koupaliště s labutě i. Pretékající koše odpadky, v noci hlucni lidé, kteří hrozí podrezanim. Malá kuchyňka bez vybavení. Předražený minigolf a 3D bludiště.

Petr

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp s milou a ochotnou obsluhou. Krásné prostředí a čisto. Byli jsme v lokalitě poprvé a na jednu noc, kterou jsme strávili v chatce typu Retro. Bylo to retro až punk... :-) Ovšem otřesná zkušenost se sousedící restaurací Horal, a to od neskutečně pomalé a neprofesionální obsluhy přes nedobré a drahé jídlo, ani jsme to nedojedli a šli pryč, opravdu dlouho jsme nebyli takto zklamáni, vybavily se nám vzpomínky na RaJ... Zato v 10min vzdáleném minipivovaru Černý Orel je vše zmíněné naprosto naopak a můžeme jen doporučit, jednají tam s vámi jako s váženým hostem a přesto se tam cítíte jako doma. Mimochodem jejich pečená hovězí žebra byla prostě famózní. Tímto se zároveň omlouváme za mírnou hlučnost, to ta jejich dvanáctka a tatra tea... :-)

Zuzana S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

příjemný kemp s výborným personálem, chybí hřiště pro děti.

Tomáš

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 15.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak co mě mrzí že z ceny 450 za chatku na noc to vyšplhá na cenu 670 kč a to protože se platí vše i povlečení,auto,pes atd. Co mě ale nejvíc dostalo že docela hezkej kemp je katastrofálně vybaven v kuchyňce je vařič ale zapoměli na hrnce,na příbory ,sklenice atd. V chatce za 670 kč je jedna zásuvka a dvě postele a malinký stolek s sezením. Slibované wifi k chatce bohužel nedosáhlo a přitom je slibované v celém areálu. Jezdím už mnoho let každý týden do jiného kempu a byly jsme velmi zklamáni.

Sylva V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 3.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super pobyt za skvělou cenu .

Michalíková A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

V kempu jsme byli již druhým rokem kvůli šipkám. Letos nám chyběla možnost koupání jinak jsem velice spokojený zákazník.

Lada

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prima, příští rok přijedeme zas.

Irena G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den,velice chválím personál na recepci a čistotu v kempu i na soc.zařízení,pouze kuchyňka není dostatečně vybavená.Příští rok se chystáme k Vám znovu. Gajdošová Irena, Ústí nad Labem

Anna S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prosím, už mi to neposílejte... už jsem hodnotila

Jan

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v pořádku, škoda koupaliště v rekonstrukci.

michaela m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

škoda, že nebylo v provozu koupaliště, to byl asi největší zádrhel

Denisa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Týden strávený v kempu se nám moc líbil, obsluha milá a ceny přijatelné.

Miroslav

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost - klid, pohodička.

Monika C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Autocamp je v pěkném prostředí vyýitý jak pro malé tak větší děti .kolem pěkná púříroda

Natalia

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je hezký.Jen sociální zařízení (sprchy, WC, umývárny)na celý kemp je nedostačující a prospělo by kempu několik záchodku blíže u chatek.Kávu ráno neseženete,v kuchyňce chybí konvice,restaurace se otvírá v 10-11hod,pak už koupíte všechno.Paní na recepci nic nevěděla,nic neporadila,tipy na výlety zjišťovaly jsme v místních hospodách,chtěli jsme zarybařit,ale pani nebyla schopna řic,kde koupit povolenku a kde se chytá.Retro-chatky nám nevadily

Kornerova

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde již vícekrát. V restauraci u kempu jídlo za přijatelné ceny. V kempu možno zakoupit kávu, alkohol, hranolky, smažák,palačinky , párek v rohlíku atd. Teplá voda na sprchování za 20 Kč. Možno zapůjčit mikrovlnku, konvici. Koupaliště se opravuje, příští rok by mělo být hotové. V městě možno prohlídnout klášter, možno zajít do pivovaru , možno zakoupit pizu, za městem je hrad, možno jít na houby atd. Nedaleko je Chomutov, kde je zoopark, aquapark, kamencové jezero atd. Prostě je kam jít či jet. V Oseku jsou cyklostezky.

Pavel

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prima pobyt, snad již bude příští rok koupaliště v provozu. Milé recepční.

Lucie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Proste nejlepsi relax,fajn lidi a plus sipkovy turnaj a dalsi fajn lidi.

jan b.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to fajn jen škoda rozbitého koupaliště.

Blanka

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hodna a ochotna pani na recepci, umoznila nam uschovnu na elektrokola.

Alena B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S dobrou partou je všude hezky.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Osek, který hodnotilo 49 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Osek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Osek.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist