Autocamp Osek - Hodnocení

7.3 / 10 Velmi dobré
podle 20 recenzí (celkem 356)  

Nelsonská 669,
OSEK 417 05 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Osek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

73% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 356
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Osek


Storno

Hodnocení návštěvníků

Josef D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý relax,příště přijedeme na delší dobu! Josef Dudáš,Eva Dudášová a Pepíček Samuel Dudáš.

Libuše

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp docela hezký. Možná bych podotkla také sociální zařízení (sprchy, WC, umývárny), rozšířila bych jejich počet a také by možná prospělo kempu, kdyby alespoň záchodky byly blíže u chatek. Pro rodiče s dětmi je to běhání na WC úmorná štreka. Personál vstřícný. Večer chodil večerní hlídač kontrolovat noční klid. Bohužel s nepřizpůsobivými lidmi si ale on sám těžko poradí. Takže to bych podotkla jako plus kempu. Zajištěného nočního hlídače, jsem ještě nikde v kempech nepotkala. Koupaliště u kempu bomba, moc příjemné. Děti se vydováděly. Park s atrakcemi a okolní příroda moc hezký. Restaurace u kempu vaří výborně- mohli by snížit ceny. Jinak Osek je nádherné místo ke kempování. Nenáročným kemp doporučuji.

LUDA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

První dojem - moc hezké, no když kemp soutěží o "nej" , tak jsme to i očekávali.

Ale:
Přístup do umývárny a kuchyňky je na elektronické žetony - rozumné, ale najednou čipy na recepci dojdou ?? dojde k tomu, že si musíme čipy půjčovat a nakonec dveře trvale otevřou!
Na celý kemp jsou pro ženy 3 WC kabinky , pro muže dtto. což je na hraně, ale pozor - v "provozu" jsou jen dvě a dvě .
Kabinky nejdou uzamknout!
Personál se nestará o doplňování toaletního papíru (od 22hod do 8.00 není nikde papír)
Na WC nasypaný toaleťák po zemi nevytřeno !
Sprchy - cca 2,5 min za 20.- minci. Není kde si odložit oděvy ! Zásobníky na mýdlo utrhané , koše s použitými ručníky přeplněné.
Jeden dřez v kuchyňce téměř neodtéká.
V areálu je málo košů na odpadky. Kolem těchto košů a kolem kontejnerů na odpad je nepořádek.
Vnějšek sociálního zařízení dělá dojem vybydleného objektu.
Pokud bude provozovatel takto pokračovat, tak kemp skončí.
A to nás opravdu mrzí, jinak hezké.

Vzkaz provozovateli- stáhněte se ze soutěže.
Kam dala TV NOVA v r. 2015 oči ?




Autocamp Osek reaguje:

Dobrý den, nejprve nám dovolte Vám poděkovat za zpětnou recenzi k Vašemu pobytu v Autocampu Osek. Město Osek spravuje autokemp nově od 1.1.2016. Jsme si vědomi, že stav Vámi zmiňovaných objektů je ve špatném stavu, bohužel minulý provozovatel do zařízení moc neinvestoval(cca 20let). Tento rok proběhla před sezónou kompletní elektro revize vč. nutných oprav, aby vůbec autokemp mohl být v provozu. Na příští sezónu plánujeme renovaci sociálního zařízení. Přijměte prosím mou omluvu za nesplnění Vašeho očekávání. Věřím, že se příští rok sám přesvědčíte o lepším stavu Vámi zmiňovaných věcí.

Petr Šíla

Simona D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno v pořádku, ale ty sprchy - hrůza!!!! Chtělo by to velké opravy! Ty závěsy se ještě dají překousnout, ale chybělo ovládání tekoucí vody. Hodit 20 a letět se sprchovat? A ještě intervaly každý den jinak? Toto Vám odradí hodně lidí, aby se rádi vraceli!:(

Autocamp Osek reaguje:

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme si, jako nový provozovatel, vědomi, že v Autocampu Osek je spousta dílčích věcí, které musíme změnit. Jednou z nich je sociální zařízení, které bychom rádi na příští sezónu částečně, nebo úplně zmodernizovali. Věříme, že se k nám příští rok vrátíte a sami zhodnotíte, jak se věci změnily. Ještě jednou Vám děkujeme za hodnocení.
Za Autocamp a město Osek
Petr Šíla

Taťana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojenost celé rodiny

Lenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nedá mi to,abych nereagovala. Jezdila jsem každý rok na dovolenou několik let,bohužel,letos z pracovních důvodů jsem dovolenou musela zrušit. Vzpomínám na všechny dovolené v kempu, bylo to úžasné. Krajina je parádní, ale hlavně musím říct, že kemp byl ten nejlepší v Čechách,který jsem navštívila.Chci poděkovat p.Petru Kavkovi, díky moc.
P. S. Jelikož jsem se letos nezúčastnila, nemohu letos kemp ohodnotit, dávám tedy loňský přibližný datum pobytu. Je mi jen smutno z toho,co tu čtu za recenze a zbylo mi jen přání....

Danuše P.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2016

Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme se skupinou cca 50 žáků na školní výlet. Děti byly nadšené z prostředí, samozřejmě je nadchlo i vedlejší koupaliště. Paní recepční byla velmi vstřícná, milá, ochotná a ATC nám ve všem vyhověl. Stravu jsme měli zařízenou se sousední restaurací. Věřím, že se s dětmi vrátím. Musím přiznat, že naši žáci rozbily jedno okno chatky, samotné řešení nápravy probíhalo v klidu a pohodě, nakonec ATC nevyžadoval ani finanční kompenzaci. O to více si jejich servisu vážím.
Jediné minus jsem viděla ve sprchách - v ranních hodinách jsme je nedokázala uvést do provozu.

Zuzana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 15.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni. Dekujeme.

Honza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky z části ještě pamatují éru ROH, cena za ně je však poměrně vysoká. Nicméně to vše přebíjí velmi příjemné prostředí u lesa a rybníka. Restaurace je u kempu, možnost sportovního vyžití (beach, tenis, nohejbal,koupání v čistém přírodním koupališti).

Ritter

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nevyřešené stravování a cena za chatu. Konkurence ve Splavech +- 400,-Kč/osobu včetně snídaně a večeře.

Eliška S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lehce zatuchlá chatka, jinak vše v pořádku

Roman

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nás mile překvapil.

Daniel H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 12.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto milá a vstřícná paní na recepci.

Jiřina

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli už podruhé, protože se nám velmi líbí v Oseku. Ale pravdou je, že je to spíše proto, že v Oseku se nám nepodařilo najít jiné ubytování.
+kemp je na krásném místě, v ceně staré, ale moc hezké koupaliště
+milý personál
-zastaralé a poškozené sociální zařízení, malé nevybavené chatky, velká vzdálenost od chatek k sociálnímu zařízení, drahé a skoro nefunkční sprchy; odpovídalo by cca polovičním cenám za ubytování
Za stejnou cenu je možné se ubytovat v útulném penzionu s vlastním sociálním zařízením...
Do Oseku určitě zase přijedeme kvůli okolí - ale pokud se do kempu neinvestuje nebo nebudou nižší (odpovídající) ceny ubytování budeme opět nejdříve hledat jinou možnost ubytování

Gabriela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hodnotím tento kemp jako skvělý, ubytování za tu cenu, podprůměrný.
S manželem jsme byli ubytovaný v chatce pro 4 lidi. Zarazila nás opravdu cena za chaticku - a to jest 690kč/noc, že chatka je malinká to je ok, ale že z chatky musíme skákat na zem, protže tam chybí schod, to je celkem špatně. Nehledě na to že jsem nejdříve musela uvnitř zamést, pod postelí byli obaly jidel od předchozích návštěvníků a lavička venku v polorozpadlém stavu. A jako perlička, bylo to že jsme čekali že sprchy jsou v ceně-omyl nejsou, opět platit i přesto že voda tekla jen horká.Co se týká záchodů - jako první Vás přivítají zabití komáři na zdech a pavučiny a puch z wc.
Co se týká restaurace, koupaní, recepce a pořádku v kempu opravdu za 1!!!
Všem přeji příjemnou dovolenou strávenou v tomto kempu .... s pozdravem G.K.

Lucka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp menší, klidný. Ve sprše nelze regulovat teplotu vody a nelze ji vypnout. V kempu není obchod. Chybí pračka. Kladně hodnotím teplou vodu v kuchyňce, koupaliště a hřiště na beach volejbal.

Evita

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí skvělé, pridelená chatka neuklizena všude chomace chlupů a prachu.Palandy rozvrzane,to samé zábradlí před chatkou.Nas předčasný odjezd však způsobil příjezd cca 50 romských občanu kteří se zde chovali jako doma a neochota personálu situaci řešit. Již nikdy více!

Bára

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp i okolí je skvělé, personál byl velmi milý. Jediné mínus je v sociálním zařízení.

Vendula M.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili se skupinou studentů v rámci školního výletu. S kempem jsme byli spokojeni, okolí nabízí mnoho možností výletů. Super byla možnost koupání, sportoviště v okolí i dostatečný volný prostor pro hry a sporty. Vylepšení by si zasloužily malé chatky a sanitární zařízení.

Lutka S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 3.4.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Autokemp Osek, navštěvujeme každoročně již několik let, většinou z jara a to ve větší skupině.
Personál kempu nám vždy vyšel vstříct a celkově jsme byli vždy spokojeni.
Co se týče služeb, nemáme výtek, jen v tomto období nám chyběla topná tělesa, bez kterých nebylo v chatách moc příjemně (byla přislíbena náprava).
Vše ale vyrovnala vstřícnost, služby konajícího personálu v našem termínu pobytu.
Milá a usměvavá paní je velkým bonusem, tohoto zařízení.
Profesionální přístup.
Vždy se budeme rádi vracet a těšíme se na příští pobyt.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ako doma, ale v prirode :)

Ivona

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 28.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí, vstřícný a příjemný personál ♥ Nádherný týden s milými lidmi v úžasném prostředí. S Láskou, pokorou a vděčností DĚKUJI ♥ ♥ ♥ panu Kavkovi a celému personálu ♥ ♥ ♥

Patricia T.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostredie na oddych s možnosťou kúpania. Turistika po celom okoli, možnosť návštevy kláštora či hradu Osek. Do mesta je to na skok.

Katarína M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 29.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvelý pobyt, skvelé zážitky :)

Marián D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempe sme strávili veľmi pekný týždeň. Je umiestnený v krásnom prostredí, v blízkosti sa nachádza rybník, bazén, zrúcanina hradu, či krásny kláštorný komplex. Odporúčame :).

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Osek, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Osek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Osek.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.3/10
Velmi dobré 8.0/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist