Autocamp Osek - Hodnocení

7.9 / 10 Velmi dobré
podle 46 recenzí (celkem 383)  

Nelsonská 669,
OSEK 417 05 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Osek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

79% Hodnocení 46
Celkem hodnocení 383
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Osek


Storno

Hodnocení návštěvníků

jan b.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to fajn jen škoda rozbitého koupaliště.

Blanka

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hodna a ochotna pani na recepci, umoznila nam uschovnu na elektrokola.

Alena B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S dobrou partou je všude hezky.

Karol S.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Veliká spokojenost!!!

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sportovní využití - tenis, bylo možno zahrát si kdykoliv - supr. Míčové hry v areálu na travnatém povrchu - bezva pro malé děti, drandily na odrážedlech, učily se kopat si s míčem, házení s míčem, trefování se míčky do koše, a další jiné neméně zajímavé aktivity - činnost je perfektně unavila, takže okolo 20 hodiny šly spát.

Sochora D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 7.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí a vstřícný personál.

Plaskova

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na WC neni vhodna baterie, hrozí opaření horkou vodou. Velmi oceňuji čipový přístup do sociálního zařízení, kuchyňka by zasloužila trochu dovybavit a kontrolu společně lednice. Kemp i prostředí nás velmi překvapilo a az bude zrekonstruované koupaliště, bude to 100%.

Jakub H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je hezký, ale chatky klasik by chtěli rekonstrukci

Michal S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodový kemp s dobrým jídlem v penzionu u horala.
Sešla se tam parta tolerantních a veselých lidí.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidná dovolená v krásném kempu, sice není v provozu koupaliště, nenudili jsme se. 3D bludiště v okolí prima záležitost. Příští rok rádi přijedeme.

Elena

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné klidné prostředí, vstricný personál

Marian M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Retro chatičky - vstup do chatiček, schod přes různě rozbité tvárnice = reálná hrozba úrazu. Malé postele, všichni jsme měli nohy přes. Matrace byly tak veliké, že se do postele nevlezly, povlečení potrhané. Přes postele mají cestičky mravenci. Cena za nabízeny nocleh v chatičce podle stavu přemrštěná. Sprcha za 20 Kč, voda občas nechtěla ani pořádně téct. Sociální zařízení 1h dopoledne a 1h odpoledne nedostupné. Součásti areálu bazén, který byl v rekonstrukci. Na webových stránkách informace, že se může rekonstrukce protáhnout až do července...popravdě to vypadalo tak, že zřejmě v červenci teprve začali. Absence jakéhokoliv bufetu, jídlo hned vedle kempu v hotelu Horal. Jediná záchrana kempu...Za kempem v těsné blízkosti projíždí vlak. Okolí kempu krásné, samotný kemp katastrofa.

Bartošová

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v pořádku, příjemné prostředí.

Vladimír V.

Skupina přátel
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

je škoda, že při rezervaci pobytu nebylo dáno upozornění na nefunjční bazén

Zdeněk

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistota, pořádek, není koupání - bazén se opravuje, jinak spokojenost

Jitka Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme velmi spokojeni, vyžití i prostředí super, jediná věc, kterou bych vytkla je nemožnost koupě čerstvého pečiva k snídani, i když je pekarna celkem blízko, v dobe našeho pobytu bylo zavřeno.

Lenka V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

klidné místo, možnost výletů spoustu, do kuchyňky by se hodilo více možnosti vařiče a mikrovlnné trouby, přeci jen děti jsou v přírodě pořád hladové... ale klidné krásné místo, škoda jen, že koupaliště zrovna bylo v rekonstrukci... I více family chatek by nebylo na škodu, ale jinak pohoda, relax...

Jana P.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 28.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím do kempu v Oseku řadu let na školní výlety. Místo je ideální, snadná doprava vlakem, kemp blízko nádraží, hezké prostředí poskytující možnosti vycházek, poznání pamětihodností města Oseka. Ubytování ve velkých chatkách je vyhovující. K dispozici je hřiště na volejbal, ohniště na táborák. Již 2.rokem je v rekonstrukci koupaliště, to až bude v provozu, vrátí kempu další atraktivnost. Personál kempu byl vstřícný, ochotný. Vyhověl našim požadavkům.
Lehce vázl úklid sociálního zařízení. Pokud je v kempu několik skupin žáků, studentů,myslím, že by byl na místě průběžný úklid WC, tak jak je to běžné v cizině. Nebylo uklizeno ani ráno, nebyl toaletní papír,papírové utěrky. Při tomto množství lidí je úklid žádoucí alespoň brzy ráno a ne v 10 nebo 11hod.Určitě by byl v kempu vhodný i sezónní kiosek na rychlé občerstvení.Celkový dojem z pobytu je příjemný a určitě se sem budeme rádi vracet.

Lucie K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V chatce jsme se cítili úplně skvěle, odpočinuli jsme si a v nejbližší době camp navštívíme zase :-) děkujem.

jitka

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný,klidný kemp,málo vyžití pro děti

Nikola R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl pro Nás velice milé překvapení.

Darcy

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

užili jsme si v kempu skvělý víkend! Retro chatičky, ale s čistým povlečením (vonělo :-)), personál ochotný a velmi milý, sprchy a záchody taktéž super, jen byl problém se osprchovat po dobu, kdy byla přes noc na recepci pouze ostraha (nutno zakoupit žeton pro sprchování). Celkově velká spokojenost ;)

Jiří N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již jsme byli podruhé v kempu (2016, 2017). Vždy jsme byli spokojeni a rádi se do kempu opět v dalších letech budeme vracet.

Jaroslav Ž.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt byl příjemný s příjemným personálem, který se snaží o maximální pohodu ubytovaných. Avšak pár nedostatků by se našlo:

SPRCHY
- návod uváděl snad jen možnost placení žetony, a přitom bylo možné použít 20,-
- pokud včas nevyberete sprchu (zeleným tlačítkem), peníze si krabička nenávratně ponechá a musíte vhodit další :-( (než jsem svlékl děti po vhození 20,-; nebyl jsem si totiž kvůli návodu jistý, zda jdou vhodit i peníze)

UMYVADLA
- absence věšáků znepříjemňuje obstarání dětí, ručník a další věci často končí na zemi

LEDNICE
- i menší kempy mají větší lednici, někdy i dvě
- tato jedna malá lednička je na tolik lidí opravdu málo

Vojtěch V.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný malý kemp, uklizený, chatky pro dva moc hezké a čisté.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Osek, který hodnotilo 46 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Osek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Osek.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist