Autocamping Velký Vír - Hodnocení

4.6 / 10 Průměrné
podle 20 recenzí (celkem 114)  

Kožlí 23,
ORLÍK NAD VLTAVOU 398 07 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamping Velký Vír

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

46% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 114
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Velký Vír


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jerry

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V rámci narozeninových oslav a seskoků Bungee na Zvíkovském mostě jsme s přáteli vyrazili do tohoto kempu. Už po příjezdu nás uvítal starší pán na recepci, se kterým jsme prohodili pár vtípků a po nasměrování si valili vybrat místo, kde rozložíme stany. Je pravda, že stanová plocha je z 1/2 v kopečku, ale když nejste trouba, tak i v tom rozmanitém kopci se dají v pohodě najít rovnější plochy, kde se plnohodnotně vyspíte. Hned vedle stanového městečka je malá venkovní hospůdka, kde dělají jídla a točí Kozla (stal se našim topivem tohoto víkendu). Jídla sice formou fast food, ale jsou dobrá a za přijatelnou cenu.
Ve spodní restauraci se najíte o něco lépe. Domácí hotovky, velký výběr, hodně slušné porce za úplně běžnou cenu, taková lidovka. :) ale pivo? co to bylo? Dudák? Strakonický? Spíš si myslím, že by tohle pivo měli zrušit, protože to uráží Tyla. Nebo možná problém v trubkách? Každopádně smrdělo víc než WC ve stanovým městečku, které se opravdu neřadilo mezi nejčistější. Vyčurat dobrý... ale pokud máte trochu fištróna, tak zavítáte na pivo do hospůdky vedle stan.měst. a požádáte se o klíč od jejich WC = nové záchody.
Sprchy ok, ono taky co očekáváte od zázemí z dob socialismu?
Sportovní vyžití a jiné aktivity dostatečné, hodně možností kam vyrazit na výlet, např. parolodí :)
Za nás kemp absolutně bez problému kam se rádi vrátíme.

Romča

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rozlehlý kemp. Docela nás zarazilo, že obě stanové plochy jsou v kopci - plocha blíže u vody na tom je přeci jenom o trochu lépe. Toalety ve spodní části dost tragické - sice jsme tam viděli pána uklízet, ale vzhledem k tomu, v jakém je zařízení stavu to moc nepomohlo. Toalety se sprchami u restaurace vypadají o trochu lépe, ale rekonstrukce by jim jenom prospěla. Prašná cesta uprostřed spodní stanové plochy také není to pravé ořechové. V občerstvení "U Vody" nás mile překvapila kuchyně - ceny přijatelné a jídlo bylo velice chutné (česnečka, výpečky s domácími br knedlíky, čerstvé saláty)- kolikrát jsme jedli v kempech o hodně dráž a to co jsme dostali se jídlem ani nedalo nazývat - takže v tomto veliké plus. Druhé občerstvení nabízelo pouze jídla, která se dají hodit do friťáku nebo do mikrovlnky, takže toto občerstvení jsme nezkoušeli. Nejlíže do vody jsme to měli u přístaviště parníku - přístup do vody horší, ale dalo se. Jediné co by chtělo občas uklidit břeh - střepy, zátky od lahví, plechovky... Lidi jsou dobytek,ale samo se to bohužel neuklidí.
Večer byla u restaurace U Vody disco - příjemné posezení, "DJ" se snažil vyhovět všem přáním. Jediné co nás trochu zarazilo, že hudba hrála do pozdních nočních hodin - tady by bylo záhodno alespoň o půlnoci trochu ubrat "volume".
Celkově hodnotíme kemp kladně, určitě sem ještě někdy zavítáme.

Vaskovi

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu již jezdíme několik let, krásná příroda a dobrá hospůdka s vynikající obsluhou(Nymfa)a tak už se těšíme na příští rok ,že zase přijedeme.

Václav K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ve stanovém městečku blíže k vodě bych doporučil sprchy a stánek s jídlem. Nejvíce jsme s přítelkyní byly ohromeni s krásným přístupem k vodě. Jinak jsme byly spokojeni. Děkujeme

petratat

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velký Vír je můj oblíbený kemp již 20 let. Bohužel jsem ho teď 4 roky nenavštívila a letos jsem se těšila, ale žádná změna. Sociální zařízení vypadají stejně jako před těmi 20ti lety.Vydržím hodně, ale tohle už je moc.
Navíc se mi vůbec nelíbí to uzavření a oplocení areálu, kde jsme dříve mívali stany, blíže k parkování parníků. Takže k pláži je horší přístupová cesta.
Je to tam krásné, ale potřebovalo by to nutně změny a investici. Jinak jsem byla spokojena jen se stravováním. Příště asi už zkusím jiný kemp.

vera

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ve stanu u vody odkud jsme denne museli dochazet do sprch ktere nejsou primo kde se stanuje nevihoda je v tom ze tam nenei ani pitna voda navstivili jsme vic kempu ale nikde nebyly takove nedostatky jako u Vas.CHtelo by se nad tim zamyslet a vyubudovat sprchy a obcerstveni i tam kde se stanuje aby lidi nemusely behat az k restauraci u vody.Proto jsme stanovani u Vas ukoncili driv.Hodnotime podle toho co jsme tam videli

Lucka Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejhorší kemp co jsme navštívili. Strašné sociální zařízení, žádné značení, absolutně žádné odpadkové koše. V tomto kempu jsme byli před cca 15 lety a už tehdy to byla hrůza, a za tu dobu se tam opravdu neinvestovala ani koruna. Už nikdy více.

Michal

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 27.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Už při vjezdu mě zaujal minulý režim pamatující vybavení recepce, dá-li se to recepcí vůbec nazvat. 240,- za noc plus 40,- za 2x osprchování je průměrné, Když jsme dojeli na spodní plochu pro stanování kde je relativně rovina, vcelku nedávno posekáno, foukal vítr od nás, takže smrad od naprosto plného kontejneru nebyl cítit, v kempu asi nikde neteče pitná voda, v sociálkách dole 1x maličké umyvadlo, o kus vedle sice umyvadla pod stříškou a zrcadlo přitlučené na trámu, ale u toho smrdutého kontejneru .... Co se týká úklidu, letos / 2017 / se ještě asi neuklízelo, loni možná jednou. 2x restaurace z dob minulých, 1x pěkné, uklizené a příjemné bistro. Druhé sociálky a koupelny o něco malinko lepší, ale musíte si kemp projít a najít si sami protože chybí jakékoli značení, či navigace kde co je. Opět bez pitné vody. V noci doslova bordel, opilci co jsou líní dojít pěšky, protože je v kempu všude daleko a do kopce, radši jezdí autem, o hlasité hudbě nemluvím. V 5 ráno znovu. Myslel jsem si, že jsem zažil hodně, ale tohle ještě tedy ne. Už nikdy více. Na shrnutí: hluk, nepořádek, neuklizeno, nejsou odpadkové koše, v kempu všude do kopce a v bezprostředním okolí nic není, vše min. 30 let staré ....

Petra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Tomuto kempu jsme se po roce rozhodli dát ještě šanci a to především kvůli krásné přírodě a romantickému místu kousek od vody...
I přesto, že se nevydařilo počasí, to zdaleka nebylo to nejhorší, stejně tak jako minulý rok se tady absolutně nedalo spát!!
Respektování 22.hodiny jako večerky se dá pouze zasmát.
V pátek hudba u horní restaurace utichla kolem druhé hodiny ranní..pak jsme museli do 4 hodin poslouchat hlasitou hudbu pravděpodobně z auto rádia a opilecký výlevy z celého kempu.
Spala jsem sotva 2.hodiny a díky bohu, ze obě dcery usnuly alespoň na pár hodin v autě, kde to nebylo tak strašné jako ve stanu..
Ráno jsme vstali a po dobrých palačinkách dali šanci dalšímu dni a noci...
Zaplatila jsem a upozornění na to, ze mě a mou rodinu čeká další noc hrůz neproběhlo...
To, že bude v sobotu v kempu svatba, jsme se dozvěděli pouze z country hospody, kde jsme chtěli poobedvat.
Chápu, že svatba vydělá peníze, než nějaký hlupáci co k vám přijeli na víkend...
Měli jsme mít však právo být upozorněni.
Je barbarství nechat si vůbec zaplatit...
Nezáleží nám na tom jak čisté máte toalety a že bychom si rádi rozměnily peníze na sprchu v měničce...
Nejsme z cukru..pracujeme hodně a trávit čas s dcerami je pro nás velmi důležité a štve mě, že jsem z víkendu víc zmasakrovaná než z práce..
VČERA respektive dnes v 1.hodinu ranní jsem musela všechno zbalit a radši jet 70 km zpátky domu aby jsme se vyspali alespoň na neděli..
To co se tam včera dělo bylo neskutečný..
Tak jako minule jsme probdeli skoro celé noce, tu dnešní jsme už raději strávili ve své posteli..
Děkujeme uctivě za báječný víkend..a jsme rádi, ze jste nás opět nezklamali!
Do práce jsme odpočatí a plni nových zážitku.
Jediná změna je, ze jsme k tomu nemuseli čuchat smrad z odpadků z kontejneru, který byl naplněný k prasknutí.
KEMP NENÍ absolutně vhodný pro rodiny s dětmi a pokud nepijete, tak taky nejezděte..
Tady se řádí do rána

Míša

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 6.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ten kemp už nikdy nechci vidět. Na obyčejný přespání nejsem náročná, ale tohle byl zdaleka nejhorší kemp, co jsem kdy viděla. Jediný, co tam fungovalo, byl systém placení- asi aby nikdo po shlédnutí kempu neutekl.

Celou noc tam odevšad hrála hlasitá něco jako techno muzika - do 5 do rána a spát se u toho bez pěti promile vážně nedalo. Nevyžaduju někde v kempu klid a i hluční lidi u ohně nebo v hospodě mi fakt nevadí, ale tohle bylo moc. A majitele to rozhodně nechávalo klidným. Ani dodatečně jsem nezistila, že by tam byl jakýkoli festival, ale každopádně nás nikdo na nic neupozornil, i když jsme zjevně vypadali jako normální výletníci po hradech.

Kemp jsme vybrali celkem náhodně, a tak jsme předem nezkoumali,recenze a rady, kam jak postavit stan, recepční taky nic nedoporučoval. Cesta nás tak zavedla ke spodní ploše pro stany - všude jen napůl rozpadlý karavany, neudržovaný stráně kam se hodí co zrovna je třeba odložit, mezi loukou a přehradou s některýma karavanama a ostatními částmi kempu plot a křoví, a kamkoli je to strašně daleko - prý tam tohle strašný uspořádání bylo dokonce nově,tak snad to už zrušili. O sociálkách se boužel nedá ani mluvit....

Bohužel jsme objevili spodní hospodu-kiosek, víc hospod jsme v jednom kempu nečekali, a tam teda nic extra a jenom venkovní, ale prý ta horní je fajn, tak nevím,...

Představa, že tam někdo jezdí třeba s dětmi na týden mi fakt děsí, protože já jsem už při stavění stanu litovala a uprostřed noci, kdy jsem se už po desátý vzbudila zas po 20 minutách spánku, jsem litovala, že uprotřed noci asi bude zavřená závora k odjezdu....

Jasan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Celkový dojem

Bída, jako za starých časů...

Nakládal

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociálky špatné , čistota.

Voda , koupání , lodě , lokalita v pořádku.

Alena D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem zde přesně na den po 16 letech a byli jsme spokojeni. Měli jsme malou chatičku MDU. Jde vidět, že se tu o to starají. V chatce bylo čisto, nové matrace, opravené postele. Jen ty židle žádná sláva (nedalo se na nich sedět). V chatce nebyl odpadkový koš, správce nám dal svůj :) Toalety na první dojem čisté, vadilo mi, že toaleťák není na každém wc. Zklamaly mě sprchy. Voda sice teče 8 minut - super, že se zde stihnu umýt i s dětmi - ale nám tekla ledová voda (za 20,-), až max. poslední minutu před koncem začala téct vlažná. V umývárkách je málo místa na odložení. Kemp je protáhlý a vše je vcelku daleko (wc, hřiště, pláž,..). Uvítala bych směrníky kudy k pláži i k parníku :). Výlety v okolí krásné. Voda ke koupání čistá a teplá. Restaurace na úrovni (jen vyšší ceny potravin), krásné nové golfové hřiště.
Uvítala bych společnou kuchyňku s lednicemi a dřezem. Nebyla zde nikde možnost umýt nádobí.
Určitě sem opět rádi přijedeme, jen budeme rezervovat dříve, aby byla volná chatička s lednicí :D

a r.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsem jezdil již jako dítě s rodiči. Po x letech jsem sem vyrazil s rodinou. Bohužel se tady toho moc od mého dětství nezměnilo. Kemp jakoby zaspal v době. To co nám stačilo před dvaceti lety, by stačilo i v současné době, ale muselo by se to řádně udržovat, a rozvíjet. Záchody jsou stejné jako před 20 lety, jenže bohužel sešlejší a opotřebovanější. O chatkách a jejich výbavě se dá říci to samé. Abych jen nehanil, stravovali jsme se v horní restauraci, kde nám chutnalo a s personálem jsme byli spokojeni. Každopádně příroda je zde stále krásná.

vasek p.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jediné velke plus v tomto kempu je horní restaurace s milou obsluhou, vybornym jídlem a famozní plzničkou

Linbush

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ne, sem už nikdy. Byly jsme tu poprvé a vícekrát už jistě tuto chybu nezopakujeme. Místo pro stany v kopci. Socialky zde NEJSOU, neboť to co zde vydávají za WC bych já neoznačil ani za chlív. Zde se naposledy uklizelo tak před 20-ti lety. Pitná voda nikde. Disko hluk hluboko do noci, spíše do rána. Vyžití pro děti 0. Hygiena 0. Nevím jak vypadají chatky, ale do karavanu, nebo pod stan ani za rrst. Opravdu příšerné. 0 bodů z 10.

Marcela T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme absolutně zklamáni jednáním a přístupem. bez informací a bez pomoci. kemp je v žalostném stavu, lidé neochotní a nepříjemní, pro malé děti tu jsou staré rozvrzané železné kolotoče a nebezpečná hřiště. samé kopce, není možnost púrojížďky na kole (s malými dětmi), vše je daleko a většinou do kopců, děti byli otráveni. již nikdy více!!!!

Radek

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Toalety z chatky poměrně daleko a cesta z kopce do kopce, utržené splachovadla a pod. běžná věc. Chybí krámek s potravinami s větším sortimentem než je v horní restauraci.

jryk

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytováni v chatce Šumavanka a na vybavenost si nemůžeme stěžovat.Vyžití v kempu pro děti téměř nulové.

Eva

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Máme to tu moc rádi.
Jezdíme opakovaně.
Nyní jsme se byli jen skok podívat ,co se změnilo.
Veliká škoda oplocené příjezdové cesty ve spodní části kempu....ale jak se říká s blbci se nedomluvíš. Dříve tu pán provozoval občerstvení, ale brzy zavíral a chování též nic moc a tak mu kšefty přetáhla restaurace u Vody. Tím asi vznikly tyto problémy, je to škoda , ale přijedeme znovu :)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
zuzana m.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp na nádherném místě, především klid, příjemná atmosféra. Přístaviště, půjčovna šlapadel, je to místo, které na vás dýchne starými časy. Restaurace taky něco pamatuje, ale okolí je čisté, obsluha je moc ochotná. Jídlo bylo výborné, snídaně, obědy, večeře neměli chybu. Prošli jsme už dost restaurací, běžně nevkročím do žádné obyčejné putyky. Je vidět snaha o dobrou nabídku a dobré služby - k snídani si můžete dát čerstvé pečivo, máslo, džem nebo teplé párky, toasty se šunkou, míchaná vejce apod. Na oběd je taky výběr i čerstvé saláty, či klasika kachnička se zelím, večer disco hudba starých hitů. Jediné co mě mrzí, je sociální zařízení, absolutně nedostačující. Sprchy daleko, zapáchající koupelnové závěsy nenabízí žádné soukromí, záchody nic moc....je to velká škoda, že zde chybí větší investice k celkové rekonstrukci a zlepšení úrovně. Jinak bych místo a atmosféru něměnila, odpočnete si zde od moderního spěchajícího světa....krása, přeju vám držte se a nalezněte řešení, aby váš kemp mohl fungovat dál

Hodnotič N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 18.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neudržovaný kemp se špinavým a zapáchajícím sociálním zařízením. V chatách špína, uschlý hmyz dokonce i pod polštářem. Jsem rád, že jsme si odtud neodvezli domů nějakou tu nevítanou hmyzí návštěvu. Po této zkušenosti již nikdy více.

Jiří B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klasický zanedbaný kemp starého typu. Majitel si zjevně o kemperech myslí, že jsou to prasata, kterým stačí jen minimální, spíš žádná, péče. Takže proč mít nové záchodky, když stačí zastaralé a smradlavé. Proč budovat nějakou kuchyňku nebo aspoň umívárnu nádobí, když si to ti chudáci můžou opláchnout ve venkovním lavoru se studenou vodou. Proč mít nějakou kulturní restauraci, když se můžou nažrat v zahulené putice nebo na terase mezi samými automaty pod špinavou střechou. Zkrátka chtěli jsme tam být 3 noci a nakonec jsme ihned ráno odjeli. Rozhodně nedoporučujeme.

Alice P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super, byli jsme spokojeni se službami.
Prostě kemp. Až budu chtít pohodlíčko, pojedeme do ***** hotelu

Ventil

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 14.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dostačující, klidný kemp.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Velký Vír, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Velký Vír. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamping Velký Vír.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist