Autocamping Velký Vír - Hodnocení

5.2 / 10 Chvályhodné
podle 19 recenzí (celkem 106)  

Kožlí 23,
ORLÍK NAD VLTAVOU 398 07 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamping Velký Vír

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

52% Hodnocení 19
Celkem hodnocení 106
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Velký Vír


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Tomuto kempu jsme se po roce rozhodli dát ještě šanci a to především kvůli krásné přírodě a romantickému místu kousek od vody...
I přesto, že se nevydařilo počasí, to zdaleka nebylo to nejhorší, stejně tak jako minulý rok se tady absolutně nedalo spát!!
Respektování 22.hodiny jako večerky se dá pouze zasmát.
V pátek hudba u horní restaurace utichla kolem druhé hodiny ranní..pak jsme museli do 4 hodin poslouchat hlasitou hudbu pravděpodobně z auto rádia a opilecký výlevy z celého kempu.
Spala jsem sotva 2.hodiny a díky bohu, ze obě dcery usnuly alespoň na pár hodin v autě, kde to nebylo tak strašné jako ve stanu..
Ráno jsme vstali a po dobrých palačinkách dali šanci dalšímu dni a noci...
Zaplatila jsem a upozornění na to, ze mě a mou rodinu čeká další noc hrůz neproběhlo...
To, že bude v sobotu v kempu svatba, jsme se dozvěděli pouze z country hospody, kde jsme chtěli poobedvat.
Chápu, že svatba vydělá peníze, než nějaký hlupáci co k vám přijeli na víkend...
Měli jsme mít však právo být upozorněni.
Je barbarství nechat si vůbec zaplatit...
Nezáleží nám na tom jak čisté máte toalety a že bychom si rádi rozměnily peníze na sprchu v měničce...
Nejsme z cukru..pracujeme hodně a trávit čas s dcerami je pro nás velmi důležité a štve mě, že jsem z víkendu víc zmasakrovaná než z práce..
VČERA respektive dnes v 1.hodinu ranní jsem musela všechno zbalit a radši jet 70 km zpátky domu aby jsme se vyspali alespoň na neděli..
To co se tam včera dělo bylo neskutečný..
Tak jako minule jsme probdeli skoro celé noce, tu dnešní jsme už raději strávili ve své posteli..
Děkujeme uctivě za báječný víkend..a jsme rádi, ze jste nás opět nezklamali!
Do práce jsme odpočatí a plni nových zážitku.
Jediná změna je, ze jsme k tomu nemuseli čuchat smrad z odpadků z kontejneru, který byl naplněný k prasknutí.
KEMP NENÍ absolutně vhodný pro rodiny s dětmi a pokud nepijete, tak taky nejezděte..
Tady se řádí do rána

Míša

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 6.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ten kemp už nikdy nechci vidět. Na obyčejný přespání nejsem náročná, ale tohle byl zdaleka nejhorší kemp, co jsem kdy viděla. Jediný, co tam fungovalo, byl systém placení- asi aby nikdo po shlédnutí kempu neutekl.

Celou noc tam odevšad hrála hlasitá něco jako techno muzika - do 5 do rána a spát se u toho bez pěti promile vážně nedalo. Nevyžaduju někde v kempu klid a i hluční lidi u ohně nebo v hospodě mi fakt nevadí, ale tohle bylo moc. A majitele to rozhodně nechávalo klidným. Ani dodatečně jsem nezistila, že by tam byl jakýkoli festival, ale každopádně nás nikdo na nic neupozornil, i když jsme zjevně vypadali jako normální výletníci po hradech.

Kemp jsme vybrali celkem náhodně, a tak jsme předem nezkoumali,recenze a rady, kam jak postavit stan, recepční taky nic nedoporučoval. Cesta nás tak zavedla ke spodní ploše pro stany - všude jen napůl rozpadlý karavany, neudržovaný stráně kam se hodí co zrovna je třeba odložit, mezi loukou a přehradou s některýma karavanama a ostatními částmi kempu plot a křoví, a kamkoli je to strašně daleko - prý tam tohle strašný uspořádání bylo dokonce nově,tak snad to už zrušili. O sociálkách se boužel nedá ani mluvit....

Bohužel jsme objevili spodní hospodu-kiosek, víc hospod jsme v jednom kempu nečekali, a tam teda nic extra a jenom venkovní, ale prý ta horní je fajn, tak nevím,...

Představa, že tam někdo jezdí třeba s dětmi na týden mi fakt děsí, protože já jsem už při stavění stanu litovala a uprostřed noci, kdy jsem se už po desátý vzbudila zas po 20 minutách spánku, jsem litovala, že uprotřed noci asi bude zavřená závora k odjezdu....

Jasan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Celkový dojem

Bída, jako za starých časů...

Nakládal

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociálky špatné , čistota.

Voda , koupání , lodě , lokalita v pořádku.

Alena D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem zde přesně na den po 16 letech a byli jsme spokojeni. Měli jsme malou chatičku MDU. Jde vidět, že se tu o to starají. V chatce bylo čisto, nové matrace, opravené postele. Jen ty židle žádná sláva (nedalo se na nich sedět). V chatce nebyl odpadkový koš, správce nám dal svůj :) Toalety na první dojem čisté, vadilo mi, že toaleťák není na každém wc. Zklamaly mě sprchy. Voda sice teče 8 minut - super, že se zde stihnu umýt i s dětmi - ale nám tekla ledová voda (za 20,-), až max. poslední minutu před koncem začala téct vlažná. V umývárkách je málo místa na odložení. Kemp je protáhlý a vše je vcelku daleko (wc, hřiště, pláž,..). Uvítala bych směrníky kudy k pláži i k parníku :). Výlety v okolí krásné. Voda ke koupání čistá a teplá. Restaurace na úrovni (jen vyšší ceny potravin), krásné nové golfové hřiště.
Uvítala bych společnou kuchyňku s lednicemi a dřezem. Nebyla zde nikde možnost umýt nádobí.
Určitě sem opět rádi přijedeme, jen budeme rezervovat dříve, aby byla volná chatička s lednicí :D

a r.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsem jezdil již jako dítě s rodiči. Po x letech jsem sem vyrazil s rodinou. Bohužel se tady toho moc od mého dětství nezměnilo. Kemp jakoby zaspal v době. To co nám stačilo před dvaceti lety, by stačilo i v současné době, ale muselo by se to řádně udržovat, a rozvíjet. Záchody jsou stejné jako před 20 lety, jenže bohužel sešlejší a opotřebovanější. O chatkách a jejich výbavě se dá říci to samé. Abych jen nehanil, stravovali jsme se v horní restauraci, kde nám chutnalo a s personálem jsme byli spokojeni. Každopádně příroda je zde stále krásná.

vasek p.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jediné velke plus v tomto kempu je horní restaurace s milou obsluhou, vybornym jídlem a famozní plzničkou

Linbush

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ne, sem už nikdy. Byly jsme tu poprvé a vícekrát už jistě tuto chybu nezopakujeme. Místo pro stany v kopci. Socialky zde NEJSOU, neboť to co zde vydávají za WC bych já neoznačil ani za chlív. Zde se naposledy uklizelo tak před 20-ti lety. Pitná voda nikde. Disko hluk hluboko do noci, spíše do rána. Vyžití pro děti 0. Hygiena 0. Nevím jak vypadají chatky, ale do karavanu, nebo pod stan ani za rrst. Opravdu příšerné. 0 bodů z 10.

Marcela T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme absolutně zklamáni jednáním a přístupem. bez informací a bez pomoci. kemp je v žalostném stavu, lidé neochotní a nepříjemní, pro malé děti tu jsou staré rozvrzané železné kolotoče a nebezpečná hřiště. samé kopce, není možnost púrojížďky na kole (s malými dětmi), vše je daleko a většinou do kopců, děti byli otráveni. již nikdy více!!!!

Radek

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Toalety z chatky poměrně daleko a cesta z kopce do kopce, utržené splachovadla a pod. běžná věc. Chybí krámek s potravinami s větším sortimentem než je v horní restauraci.

jryk

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ubytováni v chatce Šumavanka a na vybavenost si nemůžeme stěžovat.Vyžití v kempu pro děti téměř nulové.

Eva

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Máme to tu moc rádi.
Jezdíme opakovaně.
Nyní jsme se byli jen skok podívat ,co se změnilo.
Veliká škoda oplocené příjezdové cesty ve spodní části kempu....ale jak se říká s blbci se nedomluvíš. Dříve tu pán provozoval občerstvení, ale brzy zavíral a chování též nic moc a tak mu kšefty přetáhla restaurace u Vody. Tím asi vznikly tyto problémy, je to škoda , ale přijedeme znovu :)

zuzana m.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp na nádherném místě, především klid, příjemná atmosféra. Přístaviště, půjčovna šlapadel, je to místo, které na vás dýchne starými časy. Restaurace taky něco pamatuje, ale okolí je čisté, obsluha je moc ochotná. Jídlo bylo výborné, snídaně, obědy, večeře neměli chybu. Prošli jsme už dost restaurací, běžně nevkročím do žádné obyčejné putyky. Je vidět snaha o dobrou nabídku a dobré služby - k snídani si můžete dát čerstvé pečivo, máslo, džem nebo teplé párky, toasty se šunkou, míchaná vejce apod. Na oběd je taky výběr i čerstvé saláty, či klasika kachnička se zelím, večer disco hudba starých hitů. Jediné co mě mrzí, je sociální zařízení, absolutně nedostačující. Sprchy daleko, zapáchající koupelnové závěsy nenabízí žádné soukromí, záchody nic moc....je to velká škoda, že zde chybí větší investice k celkové rekonstrukci a zlepšení úrovně. Jinak bych místo a atmosféru něměnila, odpočnete si zde od moderního spěchajícího světa....krása, přeju vám držte se a nalezněte řešení, aby váš kemp mohl fungovat dál

Hodnotič N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 18.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neudržovaný kemp se špinavým a zapáchajícím sociálním zařízením. V chatách špína, uschlý hmyz dokonce i pod polštářem. Jsem rád, že jsme si odtud neodvezli domů nějakou tu nevítanou hmyzí návštěvu. Po této zkušenosti již nikdy více.

Jiří B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klasický zanedbaný kemp starého typu. Majitel si zjevně o kemperech myslí, že jsou to prasata, kterým stačí jen minimální, spíš žádná, péče. Takže proč mít nové záchodky, když stačí zastaralé a smradlavé. Proč budovat nějakou kuchyňku nebo aspoň umívárnu nádobí, když si to ti chudáci můžou opláchnout ve venkovním lavoru se studenou vodou. Proč mít nějakou kulturní restauraci, když se můžou nažrat v zahulené putice nebo na terase mezi samými automaty pod špinavou střechou. Zkrátka chtěli jsme tam být 3 noci a nakonec jsme ihned ráno odjeli. Rozhodně nedoporučujeme.

Alice P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super, byli jsme spokojeni se službami.
Prostě kemp. Až budu chtít pohodlíčko, pojedeme do ***** hotelu

Ventil

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 14.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dostačující, klidný kemp.

Ventil

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 13.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nic není bez chyby.

Yenkee

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.5. - 22.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem HRŮZA. Jak za tohle někdo muze chtit peníze, "nadherny" kemp 21. Století. Byli jsme s karavanem v dolní části. V kempu prehrazena puvodni prijezdova cesta, tim padem do sprch a pro pitnou vodu cesta vice jak 500 metru. WC ve spodni částic naprostá katastrofa, bordel, smrad.... tady byla uklízečka naposledy před několika roky. Rodině jsem hned zakázal WC navštěvovat. Neposekaná, místy i 20 cm tráva, žádné odpadkové koše, personál kempu jsem viděl jen při ubytovaní když po mě za tu hrůzu chtěli 740,- Kč. To bylo hodně drahé za to ze jsem z kempu vyuzili jen připojení na elektřinu. Už nás tu nikdy neuvidi!!!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem už asi 20 let, ale teď nás odradila před příští návštěvou ta dolní nesmyslně uzavřená cesta. do sprch daleko, do hospody daleko, na lepší WC daleko...Nedej bože, aby zrovna jelo auto - prach, smrad a nebezpečno !!

Katka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

zajeli jsme s obytkou na víkend po několika letech, stáli jsme v spodní části kempu, která je blízko k pláži. Nevíme proč je zavřená příjezdová cesta do této části, takže do restaurace nebo do sprch se to musí obcházet vrchem. Sprchy jsou v areálu dvě, což se mi na tak rozlehlý kemp zdá málo, obzvlášt ted kdy je zavřená ta cesta, takže ze spodní části kempu jdete do sprchy přes půl kempu do kopce a z kopce.. V této části kempu jsou jen zastaralé ošklivé toalety s jednim mini umyvadýlkem. Poslední srpnový víkend má kemp po sezoně a bylo to znát - v obchudku se nedalo skoro nic koupit, možná tak vody a chleba. Sezení na terase v restauraci u vody bylo sklizený. V neděli restaurace zavírala ve 2 odpoledne.Restaurace ušly, taková klasika, smažák, řízek, nic ohromujícího. Na pivko bylo lepší zajít do baru sportkempu - tam je pěkný posezení. cestou přes kemp nepotkáte ani jeden odpadkový koš. Ale jinak prostředí fajn, hezké pláže, minigolf, hřiště..

Maros

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

na chatkach by som uvítal aspon 10 litrovu bandasku na pitnu vodu

Iva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme naslepo a byli velmi mile překvapeni. Hezké chatky, všude čisto. Využití pro děti. Nám se líbilo moc.

Veronika K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je krásný, jezdíme tam už 20 let každým rokem a je to prostě naše srdcovka. Mrzí mě nabídka jídel (vařený brambor, bramborový a houskový knedlík, samé hranolky, krokety, smaž. dinosauři,..) a personál v Restauraci u Vody (bylo vidět, že všichni zákazníci jsou otravní). Dále si myslím, že by se mělo více dbát na čistotu sociálních zařízení a čistotu chatek, když tam nadšeně přijedete na dovolenou. Po sobě jsme chatu uklidili, zametli a před našim příjezdem tak opravdu nevypadala :) trvalo nám to 15 minut. Jinak je to tam krásné, ikdyž kromě webových stánek se toho moc nezměnilo. Snad příští rok.

Holoubek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je fajn, rádi jsem každý rok s přáteli jezdíme. Aby to bylo fakt dokonalé: větší počet odpadkových košů a alespoň malá kuchyňka. Ale na druhou stranu si rádi uděláme jídlo na ohni (ohnišť je zde dostatek), je to přeci jenom změna od všedních dní.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Velký Vír, který hodnotilo 19 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Velký Vír. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamping Velký Vír.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist