AUTOKEMP NÝRSKO - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 6 recenzí (celkem 82)  

Tylova 778,
NÝRSKO 340 22 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Doporučené kempy v okolí

Úžasné 9.8 / 10

Ubytování ve čtyřlůžkových chatkách (Marika, a větší Gizela - oba typy chatek jsou…

Skvělé 9.1 / 10

Kemp se nachází na břehu Otavy, vodácké sporty, rybaření, bazén, restaurace, kiosek,…

Vynikající 9.5 / 10

Autokemp Hájovna Kdyně je lemován zalesněnými vrchy, které vybízejí k turistice,…

Velmi dobré 7.2 / 10

Srdečně Vás zveme do autokempu BABYLON v Českém lese, 7km od Domažlic a 8 km od Spolkové…

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_AUTOKEMP NÝRSKO

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 82
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOKEMP NÝRSKO


Storno

Hodnocení návštěvníků

Milan H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp ,příjemná majitelka a pěkné prostředí.Jen rodiče by se měli více starat o své děti aby neběhali mezi stany a nebourali je vytahováním kolíků.Za to ale majitelka nemůže.

Vaclav V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezké prostředí ,milý a ochotný personál. Vybaveni kempu na 1*, socialky voňavé a naprosto čisté. Kuchyňka vybavená na1*, čistá, obchod v kempu cenově výhodný široký sortiment a vše čerstvé. Koupání vedle, restaurace u kempu, velký výběr jídla, velké porce, cenově přijatelné. Tenhle autokemp stoprocentně doporučuji všem ,kdo si chce odpočinout a načerpat síly. Prostě úžasné!!! Díky Vám za všechno!!!!

Helena L.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,bylo zde fajn.Kemp cisty,klidny,vyborne vybaveny.Obchudek dobre zasobeny.V restauraci jidlo chutne, za rozumne ceny.Majitele kempu prijemni,ochotni. V okoli krasna priroda,za kempem cisty bazen.

Stanďák

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den. Musím se sklonit před majitelkou kempu, protože kemp je s ohledem na sezonu poměrně dost plný a vše zvládnuto na jedničku. Bylo by potřeba víc ubytovacích zařízení, kde by všechno tak pěkně fungovalo, jako funguje v Nýrsku..

Hana G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme přespávali 3 noci a malými dětmi. Jedná se o menší kemp v hezkém prostředí. Ceny jsou přijatelné, všude čisto, sociálky pravidelně uklízené. Večer v noci panoval v kempu klid. Krámek v kempu je malý, ale velmi dobře zásobený s neskutečně příjemnou paní, i ostatní personál byl velice vstřícný a milý. V těsném sousedství je moc hezké koupaliště. V kempu se nám moc líbilo, určitě mohu doporučit.

ampér

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní kemp, čisté prostředí /venčení psů mimo areál hodnotím velmi kladně/, čistá a kompletně vybavená kuchyňka, sociální zařízení též na jedničku.
Majitelka ochotná a vstřícná, přeji hodně sil o dalšího podnikání.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Monča

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Během letní dovolené jsme navštívili několik kempů. Tento byl nejlepší.
Je vidět, že kemp je majitelky "srdeční záležitost".
Cítili jsme se tam výborně a pobyt prodloužili.

Hedvika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při příjezdu nás osobně přivítala milá paní recepční-majitelka, všechno vysvětlila a ukázala. Vybavená kuchyně s lednicemi, sporákem, mikrovlnkou a nádobím, v ceně. V kempu je dobře zásobený kiosek a na okraji kempu restaurace s levnými cenami, ve které skvěle vařili. Bohužel i pro veřejnost, a protože tam tak dobře vařili, tak tam chodilo mnoho hostů i z okolí a byl problém s tím, že se muselo čekat, až budou obslouženy davy z okolí. Jinak krásný rodinný, klidný, nijak přeplněný kemp. Doporučuji.

kempařík

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to malý rodinný kemp, ze kterého srší přátelská až rodinná pohoda a atmosféra, vyloženě se hodí pro rodiny s dětmi. Zázemí pro děti je dobré, sociální zařízení má rezervy a zasloužilo by si renovaci, ale vždy bylo čisté a uklizené. Vedle kempu je koupaliště, dobrá restaurace a v kempu je kiosek se základními potřebami. Tento kemp mohu doporučit hlavně rodinám s dětmi, mi se tam určitě vrátíme.

Zuzana P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pěkný, udržovaný kemp, čisté sociální zařízení, vybavená kuchyně s nádobím k zapůjčení a lednicemi v ceně. Uvítali jsme praktický přístřešek v části pro stany, kde jsme se v nepříznivém počasí mohli najíst. Úžasně zásobený krámek v kempu, kde bylo možno zakoupit každý den čerstvé pečivo ( a nejen to) bez objednávání. Ochotná a milá paní recepční. Kemp doporučuji.

Fasi

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi dobré, klidné místo na břehu Úhlavy, příjemný personál, čisté sociálky, udržované prostředí. Přijel jsem po pracovní době, přesto mě ochotně ubytovali. Doporučuji.

Plzeňáci

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme absolutně spokojeni,sociální zařízení by si zasloužilo minimálně 20 hvězdiček,stejně tak dámy,které se o nás staraly,jak v recepci,tak v krámku,jehož sortiment byl úžasný. Moc děkujeme a určitě se rádi vrátíme a budeme všem doporučovat!

jrk

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp velmi udržovaný a velmi čistý, je vidět že o kemp je velmi dobře pečováno. Hned v úvodu vás na recepci seznámí se všemi pravidly, což je také příjemné. Co je mnohem méně příjemné je fakt že se ani zde nedodržuje noční klid a může se vám stát že vás ještě v půl druhé v noci bude budit banda hulákajících opilců a nikdo to řešit nebude.

ampér

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 10.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok zahajujeme kavan-sezonu v tomto kempu a opět jsme byli mile překvapeni. Paní majitelka ochotná a vstřícná, všude naprostý pořádek a čisto, pěkně vybavené kuchyňky a dobrá hospůdka. Koupaliště vedle kempu ještě v rekonstrukci, ale na sezónu jistě už bude v provozu.
Oceňuji také, že psi návštěvníků neběhají po kempu.
Jen tak dál. karavanista Petr H.

Vondrys

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tam mimo hlavní sezónu a paráda, příjemný personál a číšník v hospůdce v kempu ochotný a přátelský. Kemp upravený a udržovaný a nyní vedle něj staví nějaké koupaliště.

lionandcobra

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 10.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Celkový dojem

Zaujalo mě, že při příjezdu si mě paní vrátná pořádně prolustrovala, všimla si v občance, kde bydlím a okomentovala to, a hned mě začala oslovovat jménem. To nebylo příjemné, protože kemp je trochu o anonymitě - své jméno řeknete jen tomu, komu chcete. Když jí to právo ho znát i proti mé vůli dává zákon, jakáž pomoc, ale mně tento familiérní přístup trochu pokazil dojem. Chtěl jsem jen přespat, a to se nakonec podařilo.

Zuzana U.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi dobré vybavení kuchyňky, všude čisto a příjemně, klidné prostředí skvělé k relaxaci a odpočinku, úžasná paní provozní - ochotná, milá, čisté sociální zařízení

Költöová L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím ses přáteli porůznu, také tu dobře vaří a je tu klid.

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp, areál udržovaný, sociální zářízení v dobrém stavu, perfektní čistota. Součástí kempu je kiosek, který mimo jiné poskytuje chutné snídaně, případně je k dispozici vybavená kuchyňka. Majitelé jsou velmi příjemní lidé. Opravdu nemám co vytknout.

ampér

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok, hodnotím vysoko. Především čisto, pěkné prostředí a ochotný personál.

janamarí

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 10.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp čistý, klidný, udržovaný, personál stále něco uklízel, utíral, zametal, zahraničil..... S karavanem jsme si vybrali místečko u ohniště, sociálky jsme měli blízko včetně kuchyňky, ta je vybavená, čistá, sociálky také. Restaurace v místě je skvělá, dobře vaří, personál OK! Doporučuji!

kombajn

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 10.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný , v kempu je společné ohniště , vedle kempu je restaurace s dobrými palačinkami a ceny jsou na úrovni.

Petak87

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedná se o příjemný klidný kemp.Sociální zařízení je na vysoké úrovni, vždy uklizené
a čisté.Kuchyňka je taky dostatečně vybavená.Kemp je udržovaný, v areálu je i menší obchod s potravinami a restaurace. Je zde i dětské hřiště.Vedle kempu je přírodní koupaliště-sice by zasloužilo opravu ,ale koupání je v pohodě a vstupné je zdarma.
Pochvalu zaslouží i paní správcová, které i tímto děkuji za příjemný pobyt.
Kemp tedy můžu doporučit.

ampér

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 10.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každý rok navštívíme až 13. kempů, proto mohu objektivně srovnávat. Vracíme se sem pravidelně vždy na začátek sezóny a vždy jsme spokojeni.
Nejvíce oceňuji, že v kempu volně nepobýhají psi a dbá se na pořádek a noční klid, dobrá restaurace a vstřícný personál.
karavanista Petr H.

aleš A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 31.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nelze než doporučit, klidné prostředí, vstřícný personál, zaručená čistota - prostě super.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOKEMP NÝRSKO, který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOKEMP NÝRSKO. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AUTOKEMP NÝRSKO.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist