CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ - Hodnocení

Na Hradčanech (bez čp.),
NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ 549 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 63
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ


Storno

Hodnocení návštěvníků

Čámský

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dlouhodobě kvalitní a cenově dostupné ubytování v krásném prostředí; kvalitní péče správce kempu

Anténovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi vstřícný přístup, ochota, komunikace. Pomoc při plánování výletů. Ještě jsem se nesetkala, že by byl někdo tak ochotný a milý, nic nebylo problém. Pokud to jen trochu půjde, rádi si to zopakujeme. Ubytování je sice starší, ale vše je čisté a zcela dostačuje. Vřele doporučuji.

zebra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme strávili prodloužený víkend. Provozní pan Hruška je velice příjemný,vstřícný a ochotný pán. Se vším rád poradí, nasměruje vás na skvělý výlet, dokonce připraví i plánek s přesným popisem cesty a důležitými body. Vybavení a čistota kempu na jedničku s hvězdičkou.Určitě jsme tu nebyli naposled! Děkujeme panu Hruškovi za úžasné vedení tohoto zařízení a přejem spoustu spokojených zákazníků! Žamberáci

Pavla D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolenkový týdenní pobyt se čtyřmi dětmi ve věku od 3 do 14 let byl opět úžasný, i když nám nepřálo počasí. Pan Hruška mimo jiné poradil i s výlety a tak bylo o zábavu postaráno. Chatka, koupelny a kuchyňka naprosto čisté jako vždy. Už se těšíme na příští rok.

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli s dítětem, babičkou a psem. Za nás všechny absolutní spokojenost. Čistá chata, čisté sociální zařízení, kuchyňka. Žádný problém při domluvě s panem Hruškou, poradil, půjčil, vysvětlil.. Moc milý pán.

Okolí kempu je nádherné, kemp je oplocený, což je výhoda pro rodiče dětí, když jednou například na kole, či koloběžce.

Moc děkujeme za úžasnou dovolenou, příští rok se vrátíme určitě na dýl.

Eva H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v krásném klidném prostředí, chatky čisté, příjemné a překvapivě prostorné, pro pana správce Hrušku není nic problém, je vstřícný a ochotný jakkoliv pomoci, poradit, zařídit.Do centra i na autobusové nádraží blízko, v okolí spousta výletních cílů pro kratší procházky i delší trasy. Cítili jsme se zde velmi prázdninově, uvolněně a příjemně,doufáme, že se příští rok zase vrátíme!

Šárka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 15.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný, čistý, klidný kemp. P. Hruška ochotně poradí zajímavosti v okolí.

Petr V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 22.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme strávili jen pár dní, byli jsme velmi spokojeni hlavně díky přátelskému a milému jednání p. Hrušky. Neměli jsme sice štěstí na počasí, proto jsme byli vděční za možnost přitopení v chatce hlavně kvůli dvouletému vnoučkovi. Srdečně zdravíme p. Hrušku, budeme kemp doporučovat dál a i my rádi přijedeme znovu. Vlasovi, Tachov

Veronika C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný pobyt i po 23 letech, bylo to velmi hezké vzpomínání.. Rádi se zase vrátíme, děkujeme pane Hruško...

Marcela

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opět úžasná dovolená. Bohužel týden utekl jak voda a tak se už teď těšíme na příště. Pane Hruško, moc děkujeme za vše.

a A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám zde líbilo, a to jak ubytování, tak i prostředí a hlavně přístup a péče provozního pana Hrušky, který je velice ochotný, milý a vždy rád doporučil zajímavý cyklovýlet, občerstvení i poradil cestu. Své okolí zná vskutku dobře. Okolo Metuje je krásně a doporučujeme. My sami se sem v budoucnu opět vrátíme. :)

Líbalovi

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme za příjemný pobyt, rádi se sem vracíme, pokaždé nás čeká moc milý pan správce, vždy s dobrou náladou a tipy na další nové výlety, celá osada je v perfektní čistotě.
Těšíme se na příští léto :-)

Bláhovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prožili jsme nádherný týden v klidném a příjemném prostředí. Spokojenost celé naší čtyřgenerační rodiny je zásluhou ochoty a vstřícnosti pana Hrušky. Díky jeho radám a tipům jsme navštívili mnoho památek a zajímavostí v okolí.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
stáňa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředí, všude čisto a klid. Chaty byly perfektně uklizeny a připraveny, a proto velká poklona panu Hruškovi. Pan majitel poradí s výlety a snad vším co potřebujete. Velká možnost procházek, výletů. Možná jen pro děti ještě nějaká skluzavka, nebo prolézačka u perfektního pískoviště u chat. Určitě doporučujeme a rádi se vrátíme.

Iva M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé prostředí, nádherná příroda, naprosto jedinečný pan Hruška, který velmi rád poradí a pomůže s výlety po blízkém, ale i vzdálenějším okolí i po Polsku. Opravdu srdečně doporučuji

Silvie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všem velmi doporučuji. Majitel je velmi milý a ochotně ve všem vyhoví, pomůže a dokonce dává super rady pro výlety a zajímavosti. Byla jsem velmi spokojená.

Denkovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli již po čtvrté. Pokaždé parádní dovolená. Chaty a okolí čisté, upravené, přístup pana Hrušky vždy perfektní – osobní. Do centra města je to kousek, ale v kempu je klid. Pro rodinnou dovolenou ideální místo.

Alena Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 21.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Znovu luxusní dovolená, jen krátká - nestihli jsme opět navštívit vše co jsme chtěli. Pan správce výlety dokonale naplánoval, za což mu moc děkujeme a doporučujeme. Příští rok přijedeme znovu, stojí to za to.

Mirek S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím na osadu zhruba 12 let,tak dvakrát za rok.To snad mluví za vše.

Marcela D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V této chatové osadě, jsme s manželem strávili opravdu pohodovou týdenní dovolenou. Krásně jsme si odpočinuli v klidném a příjemném prostředí. Je zde spousta zajímavých míst k navštívení jak pro cyklisty tak pro pěší. Úžasný kraj se spoustou historických památek a nádhernou přírodou. Velký dík patří panu Hruškovi za perfektně udržovaný kemp a velmi milý a obětavý přístup k hostům.
Děkujeme a určitě přijedeme znova.

Anna K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všem vřele doporučujeme...Mojí rodiče nás vzali s mým ročním synem na dovolenou právě k panu Hruškovi do kempu a bylo to super.Všude čisto, pan Hruška byl velmi obětavý, vstřícný, rád poradil kam na jídlo, na výlet. Byla to opravdu super dovolená..děkujeme určitě jsme tam nebyly naposledy...

Lukáš P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, rozhodně je kemp vhodný pro ty kdo hledají klidné místo v přírodě hned u řeky a u rybníka ale blízko centra města.Perfektní čistota chatek,sprch voda po celý den bez žetonů.V areálu pískoviště,ohniště.Vše funguje bezvadně pod vedením pana Hrušky který je v kempu skoro celý den bezvadně.Vždy poradí co je kde v okolí ale i v Polsku k vidění.Doporučí nejen výlety ale i kde se dobře najíst,kde nejlépe zaparkovat.Všem doporučujeme

Monika M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím pochválit moc tento kemp.Celý pobyt byl naprosto úžasný.Hlavně moc děkuji panu správci-je to úžasný a obětavý člověk.Dokáže poradit kam na výlet a hlavně má vše perfektně zmapované.Takže panu Hruškovi tleskám za to jak se stará o ubytované a o čistotu okolí.Je to člověk na správném místě.
Byla jsem zde poprvé a už vím že na 100% né naposledy.Ráda se na toto klidné místo budu vracet-abych stihla všechny výlety :-)

Líbalovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na tomto místě jsme byli opakovaně, ubytování je pěkné, všude čisto a celkově upraveno. Sociální zařízení v naprosté čistotě, kuchynka také, venku čisto, dokonce všechny chatičky mají za okny krásně kvetoucí truhlíky :-)
Okolí má spoustu nabídek k výletům, pan správce má hodně tipů na výlety podrobně popsané na stránkách osady.
Zkrátka pan správce Hruška je skvělý člověk a my jsme se u něho vždy měli luxusně. Děkujeme!!

Strnadovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky super. Čisté, nic nechybělo.Kemp pečlivě udržovaný, klidné prostředí obklopené lesy a přitom hned u města.Sociální zařízení vždy čisté, sprchy každé ráno dezinfikované, čistá kuchyňka. Pan Hruška je studnicí typů na výlet, poradí nejen kde je co k vidění, ale i kde se člověk dobře nají, zaparkuje zdarma. Výlety do Polska s podrobným návodem, takže člověk nezabloudí :). Určitě pokud se objevíme v okolí, ubytujeme se právě tady.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist