CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 10 recenzí

Na Hradčanech (bez čp.),
NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ 549 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení (10)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ


Storno

Hodnocení návštěvníků

Vrána P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 6.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z pobytu v chatové osadě U koupaliště jsme byli naprosto nadšení. Pan Hruška nám ochotně a s nadšením doporučil kam se podívat a čemu se vyhnout. Na svých stránkách má i spoustu super typů na výlety, takže jsme nemuseli nikde nic hledat a jen jsme si vybrali na co jsme měli zrovna chuť. Cena za pobyt s ohledem na nabízené služby(wc v chatce, wifi, teplá voda zdarma ...) je suprová. Určitě všem doporučuji tento kemp navštívit. Děkujeme za skvělou dovolenou.

Kristýna J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všem velmi doporučujeme!!!
Ubytování nás opravdu mile překvapilo - chatička byla prostorná, útulná a čistá, vybavená vším potřebným (lednice, trezor, dokonce otvírák na lahve). K dispozici byl také zahradní nábytek před chatkou, ohniště. Kemp je umístěn ve velmi klidné lokalitě, je tam bezpečno. Sociální zařízení řádně uklizené.
Nejvíce si ceníme přístupu provozovatele - pan Hruška rychle reagoval na naši poptávku, rezervace proběhla do druhého dne, velmi mile nás přivítal, byl ochotný nám se vším pomoci a poradil nám velice zajímavé tipy na výlety - s takovým přátelským přístupem jsme se ještě nesetkali - pan Hruška je člověk na správném místě :-)

Matouš H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsme byli velmi spokojeni, vše fungovalo dle představ, nebylo co vytknout, pro rodinu s malými dětmi ideální. Bonusem navíc byl velmi vstřícný pan Hruška, který pomohl s drobnostmi a poradil s výlety. Jeho náměty na webu jsou výborné, zejména místa v Polsku bychom bez pana Hrušky nenavštívili (Bledne skaly, Wielky Szczelinec, Zloty Stok, atd. - pro malé děti super).

Eva M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stravily jsme zde příjemný týden dovolené i s pejskem.Chatky jsou čisté,útulné vybavené sociálním zařízením a ledničkou.Před chatkou je možné posezení, grilování ale je tu i ohniště na klasický táborák.V okolí je spousu turisticky atraktivních míst,s jejichž výběrem ochotně pomůže milý správce p.Hruška,který se o kemp stará.Děkujeme mu za příjemný týden a doporučujeme všem kdo má rád krásné prostředí,i pro rodinu s malými dětmi je to tu ideální.Cena za chatku a služby je opravdu bezkonkurenčně nízká.

Tomáš L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné, klidné, čisté a pohodové prostředí s nadstandardně ochotným p. Hruškou, který mimořádně zná nejen své blízké okolí a velice rád poradí. Nelze než doporučit.

Dáša B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné, čisté prosředí, příjemný a ochotný pan Hruška, který rád poradí a má vše precizně zpracované do detailu.Je člověk na svém místě, který dělá svou práci rád a velice ho za to oceňuji.

Libor B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

u pana Hrušky jsem byl s celou rodinou a myslím,že sem se budu moc rád vracet a velice těšit. Pohoda, klid, ochota pana Hrušky, prostě vedoucí i celá chatová oblast perfektní, maximální spokojenost, doporučuji

Jana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vše na jedničku, jen to koupaliště by se v Novém městě mohlo zřídit, jinak chatovou osadu u pana Hrušky doporučuji

Pavel H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp přesně odpovídá popisu na www stránkách, čistota, klid a maximálně ochotný pan vedoucí. Díky jemu jsme poznali mnoho míst o kterých jsme neměli ani tušení. Jezdíme po kempech hodně, ale s takovou ochotou jsme se ještě nesetkali. Moc doporučuji.

Hana P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisté a klidné prostředí za bezkonkurenční ceny. Byli jsme velice mile překvapeni. Navíc, pan majitel je velice milý a přátelský člověk, který se vším rád poradí a dá zajímavé typy na výlety.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lenka H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V osadě jsme byli jako skupina 6 rodin s dětmi (většina 13 let) a velmi se nám zde líbilo. Zejména ochota pana Hrušky se dnes už jen tak nevidí. O majiteli tohoto zařízení lze bezesporu říci, že na prvním místě je u něho spokojenost zákazníků. Pečlivě se o všechno stará a vždy ochotně a dobře poradil a doporučil skvělé výlety. Kolem chatek krásně posečený trávník, v kuchyňce i ve sprchách vždy čisto. Nestalo se, že by "přetékali" popelnice, jak se to v některých kempech běžně děje. Cena ubytování velmi slušná.
Kdyby jsme nebyli rodina, která raději poznává nová místa, určitě bychom se sem vrátili.
Panu Hruškovi patří dík a uznání.
Kéž by bylo více takových majitelů ubytovacích zařízení, kterým nejde jen o to, jak co nejvíce oškubat návštěvníky, ale jejich spokojenost už jim na srdci tak neleží.

HANA Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí, čisto, klid, příjemný a ochotný pan správce,

Roman P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo super.Super vedouci,který skvěle poradi výlety po okolí a v Polsku.Lepšího vedoucího jsem ještě nezažil.

Eliška V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vřele doporučujeme!

Marek P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 30.9.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ohromná spokojenost, kemp na klidném oploceném místě, na rovince a stranou od všeho ostatního - perfektní pro klidnou dovolenou. Pan Hruška je fenomén, velmi ochotný a vstřícný člověk s úžasnými životními zkušenostmi. Má přehled o dění v okolí a má i na svých stránkách tipy na výlety do Polska - přestože Polsko mi až do teď nic neříkalo, jsem jím nadšem. Vřele doporučuji výlet na Bludné kameny-nádherný kamenný labyrint v národním parku stolové hory, kdo fotí, může zde nasnímat nádherné fotky! Jídlo je v Polsku i v restauracích za hubičku atd. Děkuji panu správci za příjemný pobyt, moje žena si pochvalovala do detajlů domyšlené rozvržení chatky včetně drobných odkládacích ploch, čistého povlečení, zahradního nábytku apod. Jediná malá nepříjemnost je polorozbitá příjezdová cesta směrem z města, ale to už s kempem nemá nic společného.

Lucie P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 29.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zpětně bych chtěla poděkovat panu majiteli. I když jsme přespávali jen jednu noc, pan Hruška byl moc ochotný už při rezervaci, a stejně tak při ubytování. Chatka čistá vonící, sprchy taky tak. Navrch jsme dostali ještě nepřeberné množství informací o okolí, různých zajímavostech a možných výletech v blízkém i vzdáleném okolí. Podle jeho rad těď plánujeme třeba nadcházející víkendový výlet. Ještě jednou děkujeme.

Pavel Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji všem, kdo hledá klid a podhodu.

Lucie J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pan Hruška je velmi příjemný a zodpovědný správce tohoto kempu. Neúnavně a ochotně se stará o své klienty v kteroukoliv denní i noční hodinu. Velice rád poradí s turistikou po okolních památkách, včetně přesně vyznačených tras. Kemp je velmi útulný, čistý, na krásném, klidném místě. Velice doporučuji, hlavně rodinám s dětmi.

Roman K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naštivily jsme kemp s rodinou pana Hrušky který měl velmi vlídné chování a ochotně poradil ,proto doporučuji všem ,za dobrou cenu super dovolena.Roman s rodinou.Karviná

Pavel H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná dovolená v malém pohodovém kempu. Klid a maximální ochota pana Hrušky, nic zde není problém a jeho rady na výlety byly skvělé. Byl jsem docela zvědav jak bude kemp vypadat, když na stránkách uvádí "Čistota pořádek samozřejmostí" a skutečně bylo perfektně uklizeno, kdykoliv čisté a savem vonící sprchy, stejně tak i společná kuchyňka. Moc doporučuji všem, už dlouho jsme se s takovou ochotou nesetkali.

Jana K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 19.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Velmi příjmený kemp s velmi příjemným pánem,který nám dokázal vždy dobře poradit kam vyrazit na výlet. Chatky pěkné a čisté a v kempu božský klid.Skvělé ceny za ubytování.DOPOROČUJI.

Josef V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 10.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělej kemp za rozumnou cenu.Pan správce tímto místem žije a podle toho to také vypadá.Jedeme tam i v září na týden.

Rodina V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme navštívili poprvé a byli jsme mile překvapeni klidným prostředím, čistotou v kempu, naprosto profesionálním přístupem správce kempu, který vždy dokázal dokonale poradit s čímkoliv. Svým jednáním si získal celou naši rodinu, zvláště děti. Vřele doporučujeme všem rodinám s malými dětmi. Rádi tuto chatovou osadu opět navštívíme.

Petr H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hanka K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.2/10
Velmi dobré 7.3/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist