CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 21 recenzí (celkem 52)  

Na Hradčanech (bez čp.),
NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ 549 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 21
Celkem hodnocení 52
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ


Storno

Hodnocení návštěvníků

Líbalovi

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme za příjemný pobyt, rádi se sem vracíme, pokaždé nás čeká moc milý pan správce, vždy s dobrou náladou a tipy na další nové výlety, celá osada je v perfektní čistotě.
Těšíme se na příští léto :-)

Bláhovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prožili jsme nádherný týden v klidném a příjemném prostředí. Spokojenost celé naší čtyřgenerační rodiny je zásluhou ochoty a vstřícnosti pana Hrušky. Díky jeho radám a tipům jsme navštívili mnoho památek a zajímavostí v okolí.

stáňa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředí, všude čisto a klid. Chaty byly perfektně uklizeny a připraveny, a proto velká poklona panu Hruškovi. Pan majitel poradí s výlety a snad vším co potřebujete. Velká možnost procházek, výletů. Možná jen pro děti ještě nějaká skluzavka, nebo prolézačka u perfektního pískoviště u chat. Určitě doporučujeme a rádi se vrátíme.

Iva M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé prostředí, nádherná příroda, naprosto jedinečný pan Hruška, který velmi rád poradí a pomůže s výlety po blízkém, ale i vzdálenějším okolí i po Polsku. Opravdu srdečně doporučuji

Silvie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všem velmi doporučuji. Majitel je velmi milý a ochotně ve všem vyhoví, pomůže a dokonce dává super rady pro výlety a zajímavosti. Byla jsem velmi spokojená.

Denkovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli již po čtvrté. Pokaždé parádní dovolená. Chaty a okolí čisté, upravené, přístup pana Hrušky vždy perfektní – osobní. Do centra města je to kousek, ale v kempu je klid. Pro rodinnou dovolenou ideální místo.

Alena Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 21.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Znovu luxusní dovolená, jen krátká - nestihli jsme opět navštívit vše co jsme chtěli. Pan správce výlety dokonale naplánoval, za což mu moc děkujeme a doporučujeme. Příští rok přijedeme znovu, stojí to za to.

Mirek S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím na osadu zhruba 12 let,tak dvakrát za rok.To snad mluví za vše.

Marcela D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V této chatové osadě, jsme s manželem strávili opravdu pohodovou týdenní dovolenou. Krásně jsme si odpočinuli v klidném a příjemném prostředí. Je zde spousta zajímavých míst k navštívení jak pro cyklisty tak pro pěší. Úžasný kraj se spoustou historických památek a nádhernou přírodou. Velký dík patří panu Hruškovi za perfektně udržovaný kemp a velmi milý a obětavý přístup k hostům.
Děkujeme a určitě přijedeme znova.

Anna K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všem vřele doporučujeme...Mojí rodiče nás vzali s mým ročním synem na dovolenou právě k panu Hruškovi do kempu a bylo to super.Všude čisto, pan Hruška byl velmi obětavý, vstřícný, rád poradil kam na jídlo, na výlet. Byla to opravdu super dovolená..děkujeme určitě jsme tam nebyly naposledy...

Lukáš P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, rozhodně je kemp vhodný pro ty kdo hledají klidné místo v přírodě hned u řeky a u rybníka ale blízko centra města.Perfektní čistota chatek,sprch voda po celý den bez žetonů.V areálu pískoviště,ohniště.Vše funguje bezvadně pod vedením pana Hrušky který je v kempu skoro celý den bezvadně.Vždy poradí co je kde v okolí ale i v Polsku k vidění.Doporučí nejen výlety ale i kde se dobře najíst,kde nejlépe zaparkovat.Všem doporučujeme

Monika M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím pochválit moc tento kemp.Celý pobyt byl naprosto úžasný.Hlavně moc děkuji panu správci-je to úžasný a obětavý člověk.Dokáže poradit kam na výlet a hlavně má vše perfektně zmapované.Takže panu Hruškovi tleskám za to jak se stará o ubytované a o čistotu okolí.Je to člověk na správném místě.
Byla jsem zde poprvé a už vím že na 100% né naposledy.Ráda se na toto klidné místo budu vracet-abych stihla všechny výlety :-)

Líbalovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na tomto místě jsme byli opakovaně, ubytování je pěkné, všude čisto a celkově upraveno. Sociální zařízení v naprosté čistotě, kuchynka také, venku čisto, dokonce všechny chatičky mají za okny krásně kvetoucí truhlíky :-)
Okolí má spoustu nabídek k výletům, pan správce má hodně tipů na výlety podrobně popsané na stránkách osady.
Zkrátka pan správce Hruška je skvělý člověk a my jsme se u něho vždy měli luxusně. Děkujeme!!

Strnadovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky super. Čisté, nic nechybělo.Kemp pečlivě udržovaný, klidné prostředí obklopené lesy a přitom hned u města.Sociální zařízení vždy čisté, sprchy každé ráno dezinfikované, čistá kuchyňka. Pan Hruška je studnicí typů na výlet, poradí nejen kde je co k vidění, ale i kde se člověk dobře nají, zaparkuje zdarma. Výlety do Polska s podrobným návodem, takže člověk nezabloudí :). Určitě pokud se objevíme v okolí, ubytujeme se právě tady.

Heider J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme velice spokojeni,velmi ochotný pán správce,poradil nám hodně,kde se máme podívat v okolí.Chatky má útulné účelně zařízené,chatová osada je v pěkném prostředí,blízko do města,bylo tu fajn,určitě by jsme chtěli příští rok zase přijet.Doporučuji.

Majda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi ochotný pan správce,který vždy dobře poradil s výlety,kde se dobře najíst a co nestojí za nic.Hezké a čisté prostředí kousek od města.Není tam co vytknout.Vřele doporučuji.

brychnáč

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

K panovi Hruškovy do kempu jezdíme už několik let, rádi se tam vracíme a při odjezdu by i slzička ukápla:)..pan Hruška je velice vstřícný,ochotně poradí s čímkoli- kam jet za rozumné peníze,kam raději nejezdit a proč, kde zaparkovat co nejlevněji a kde se dobře najíst...Je tam toho spousta kam se dá jet,jak autem tak i pro pěší.a mužu říct,že i po tolika letech nemáme vše prohlédnuté.Kemp je čistý,udržovaný všem jen doporučujeme:-)....s pozdravem brychnáčovi,lepšíkovi a nováčci-bergerovi. za rok nashledanou.)

Markéta

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc jsme si užili pobyt v kempu. Zůstali jsme celý týden i s naším větším psem a nemůžeme si dovolenou vynachválit. Správce kempu pan Hruška je mimořádně vstřícný, s nepřebernou zásobou tipů na výlety a dalších dobrých rad. Je opravdu člověkem na svém místě. Zkrátka nic není problém :-). Samotné chatky a jejich zařízení je super, všude čisto. Do města je to jen kousek a pokud nejste autem a potřebujete někam dál po městě, třeba i s kufry, jsou vždy dostupné taxi za rozumnou cenu. Kolem je toho spousta co vidět, až to člověk nemá šanci stihnout :-) Moc rádi se budeme vracet a doporučíme všem, co známe.

Štefanka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp U koupaliště jsme si zvolili pro naši dovolenou na základě recenzí ostatních spokojených návštěvníků a jsme za to moc rádi, proto i my chceme přispět svým názorem. Kemp U koupaliště je opravdu krásný, klidný a čistý za rozumné peníze. "Děda Hruška" jak ho naši kluci pojmenovali, je super člověk, děti má rád a ony jeho taky. Neváhal si s náma zahrát fotbal a povykládat o životě. Nápomocný nám byl také svými tipy na výlety, které za to fakt stály. Děkujeme za krásně prožitou dovolenou, přejeme mnoho dalších spokojených návštěvníků.

Radek V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé. Jednoznačně doporučuji. Využili jsme slunečné počasí a se dvěma syny vyrazili do chatové osady. A neudělali jsme chybu. Krásný areál vedle rybníka. Dvoupokojová chatka s umyvadlem a toaletou. Sprchy vzdálené pár kroků. Všude čisto. Místo má svoje kouzlo. Příjemný a vstřícný pan Hruška. Rozhodně si nechte doporučit, co v okolí navštívit. Díky tomu jsme viděli místa, která by nás nenapadla (skalní město v Polsku, pevnost Březinka nebo rekonstruovaný mlýn). Kluci si dokonce ulovili svoje pstruhy. Množství tipů na zajímavá místa přímo na stránkách osady. Opravdu krásné místo a krásný víkend.

Vrána P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 6.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z pobytu v chatové osadě U koupaliště jsme byli naprosto nadšení. Pan Hruška nám ochotně a s nadšením doporučil kam se podívat a čemu se vyhnout. Na svých stránkách má i spoustu super typů na výlety, takže jsme nemuseli nikde nic hledat a jen jsme si vybrali na co jsme měli zrovna chuť. Cena za pobyt s ohledem na nabízené služby(wc v chatce, wifi, teplá voda zdarma ...) je suprová. Určitě všem doporučuji tento kemp navštívit. Děkujeme za skvělou dovolenou.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Kristýna J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všem velmi doporučujeme!!!
Ubytování nás opravdu mile překvapilo - chatička byla prostorná, útulná a čistá, vybavená vším potřebným (lednice, trezor, dokonce otvírák na lahve). K dispozici byl také zahradní nábytek před chatkou, ohniště. Kemp je umístěn ve velmi klidné lokalitě, je tam bezpečno. Sociální zařízení řádně uklizené.
Nejvíce si ceníme přístupu provozovatele - pan Hruška rychle reagoval na naši poptávku, rezervace proběhla do druhého dne, velmi mile nás přivítal, byl ochotný nám se vším pomoci a poradil nám velice zajímavé tipy na výlety - s takovým přátelským přístupem jsme se ještě nesetkali - pan Hruška je člověk na správném místě :-)

Matouš H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsme byli velmi spokojeni, vše fungovalo dle představ, nebylo co vytknout, pro rodinu s malými dětmi ideální. Bonusem navíc byl velmi vstřícný pan Hruška, který pomohl s drobnostmi a poradil s výlety. Jeho náměty na webu jsou výborné, zejména místa v Polsku bychom bez pana Hrušky nenavštívili (Bledne skaly, Wielky Szczelinec, Zloty Stok, atd. - pro malé děti super).

Eva M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stravily jsme zde příjemný týden dovolené i s pejskem.Chatky jsou čisté,útulné vybavené sociálním zařízením a ledničkou.Před chatkou je možné posezení, grilování ale je tu i ohniště na klasický táborák.V okolí je spousu turisticky atraktivních míst,s jejichž výběrem ochotně pomůže milý správce p.Hruška,který se o kemp stará.Děkujeme mu za příjemný týden a doporučujeme všem kdo má rád krásné prostředí,i pro rodinu s malými dětmi je to tu ideální.Cena za chatku a služby je opravdu bezkonkurenčně nízká.

Tomáš L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné, klidné, čisté a pohodové prostředí s nadstandardně ochotným p. Hruškou, který mimořádně zná nejen své blízké okolí a velice rád poradí. Nelze než doporučit.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ, který hodnotilo 21 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CHATOVÁ OSADA U KOUPALIŠTĚ.

Doporučujeme navštívit

Chvályhodné 5.2/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist