Rekreační areál - Autocamp Podroužek - Hodnocení

9.0 / 10 Skvělé
podle 68 recenzí

Tyršova 226,
NETOLICE 384 11 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační areál - Autocamp Podroužek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení (68)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační areál - Autocamp Podroužek


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jarda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to tam super. :-)

Miloš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Důvod neúplných hvězdiček - Prostředí - rybník Podroužek není v nejlepším stavu - skvrny, mrtvé ryby..Služby - malý výběr jídel..Soc. zařízení - chladicí kaslíky spíše mrazí. V komplexním hodnocení kempu jsou to však detaily, kemp je nádherný, velmi se nám u Vás líbilo a rozhodně se někdy zase vrátíme.

Alexandra Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na Podroužek jezdím přes 30 let. Nejprve od malička se svými dětmi, pak s manželem a teď s vnučkou. Vždy jsme byli spokojeni ať to byl personál, restaurace, úklid atd. Občas se něco našlo, ale to nestálo za řeč. Kdo má rád klídek, cestování na kole, autem nebo pěšky doporučuji. Jen bych si přála více vyžití pro malé děti (vnučka je hyperaktivní), ale s naší letošní turistikou to bylo bezva. Přeji všem zaměstnancům v čele s paní Mužíkovou nejvíce spokojených klientů. Příští rok jedu zase.

Roman Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné a moc hezké místo.Vstřícný personál.Sprchy by mohli být zdarma a cesta, která vede kolem stanů a karavanů by mohla být méně hrbolatá.Jízda po této cestě vhodná pro SUV.Jinak mohi doporučit pro všechny věkové skupiny.

marie J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tam klid a pohoda.

Novák M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp , sociální zařízení vždy uklizené a čisté
Personál přívětiví a ochotný .
Stravování - jedná restaurace ve které se dalo vždy něco vybrat .
Koupání - rybník s písečným přístupem do vody (vhodné pro děti )
Jediné co mně vadí čepování nezdravé MALINOVKY (e-211 Benzoát sodný ) skoro v každém kempu .
Ale zpátky ke kempu Podroužek ,nám se v kempu moc líbilo .

Alice

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Až na kvalitu vody v rybníce, pobyt super.

Březina J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo v pořádku ,velmi ochotný personál vše vysvětlit a pomoci.

petr h.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prima prostředí,velka plocha pro stany,karavany.Moznost pronajmu chladicich boxu...........,udrzevany travnik a okoli.A hlavne dobra restaurace s obsluhou,proste klid a svoboda.Akorad byla spatna voda ke koupani,ale ta je zrejmne na vicero mistech v kempech a nadrzich a rybnicich.Pokud ale chcete mit DOBROU VODU,sezenete ji obchodech v PET lahvich:-)Tak zase nekdy,zatim.

Volf M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné klidné prostředí, jen chybí lépe vybavené dětské hřiště

zdenek Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byla to super dovolena.Jsme sVámi moc spokojený.S pozdravem Žákovi

Jaroslava

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkně upravený areál, klidný (pro nás až moc:-)) - sice k dispozici mnohé, o čem už psali ostatní, ale chtělo by to možná nějaké programy/představení (zažili jsme promoakci jedné pražské dětské divadelní skupiny, moc pěkné). Jinak můžu jen opakovat: personál velmi příjemný a vstřícný, obchůdek na čerstvé pečivo k snídani super, okolí pro pěkné výlety pěší, cyklo i auto; rybník jsme nestihli vyzkoušet. "Naše" chatka už něco pamatuje...

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc dobrý kemp,ochota,koupání,šlapadla,wc dostačující,občerstvení v arealu/jen značka piva je dost neštˇastná!/jinak super.

Rostislav J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše super jen počasí mohlo být trošku lepší.

Eva K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál jsou velice příjemní lidé se kterýma je zábava a jsou ochotni se vším poradit. Prostředí je nádherné, moc se nám líbilo, že kemp je blízko rybníků a v přírodě a zároveň i blízko k městu. Také se nám líbilo, že je po ránu v areálu otevřený obchůdek, takže jsme pro snídani nemuseli chodit daleko. Sprchy jsme ze začátku moc nepochopili, ale zjistili jsme, že se dá v pohodě vysprchovat i za pětikačku a sprchy jsou čisté. Zalíbily se nám i šlapadla a obsluha v restauraci, a také hřiště na "volejbasketbal" jak jsme si to pojmenovali. Prostě prima camp

Oberreiter

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé prostředí. Super personál,dobré stravování a perfektní soiální zařízení.

kapana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem po prvé a moc se mě tam líbilo.Příští rok tam pojedu znovu.

Libor K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné místo, příjemný personál. Možnost nákupu základních potravin. Čistá chatička i lúžkoviny, udržované WC i sprchy. V okolí hezká příroda, nádherný zámek Kratochvíle. Rybník dost kalný i při relativně malém počtu koupajících, doporučuju sprchu po návratu, ale je to zkrátka rybník, nikoli bazén... :-)

Krumniklová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Týdenní pobyt od 18.7.-25.7.2015 v chatě Šumavanka. Touto cestou chci ještě jednou poděkovat vedoucí autocampu Podroužek paní Mužíkové za její úžasné, pohodové jednání a ochotu pomoci v nesnázích. Dovolenou v Podroužku jsme si se syny báječně užili- možnost půjčování kvalitních jízdních kol jsme využili k výletům do okolí (je opravdu kam jezdit); kluci využili i delší cyklotrasy. U chatky jsem večer poseděli u ohýnku nebo si půjčili gril a kulinářsky experimentovali. Stravování taky nemělo jedinou chybu-v restauraci autocampu je nový kuchař, který velmi dobře vaří (za rozumné ceny), personál byl vstřícný a dovytvářel dovolenkovou pohodovou atmosféru. Koupání je v rybníku Podroužka možný, ale při těch vedrech nebyla kvalita vody úplně 100%, nicméně hodně rodin s dětmi koupaní využívalo; je možné si půjčit šlapadlo, snad i loďku, ale to jsme neměli už čas využít. Celý areál autocapmu je udržován v čistotě, v areálu je menší kiosek se základním zbožím, hřiště, atrakce pro děti; sprchy čisté - na korunky. Chatku jsme měli dostatečně vybavenou; v kuchyni základní kuchyňské nádobí, vařič na plyn.bombu. Jediný co nám o dovolence nevyšlo podle představ bylo houbaření - nerostou.

Hana H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vzhledem k počasí a skvělému personálu doporučuji

Stepankova

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem spokojená. Doporučuji i rodinám s malými dětmi. Byli jsme zde se sedmiměsíčním dítětem. ;-) a výlety jsou v dobrých vzdálenostech, které se dají dobře zvládnout.

Štěpánková

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem spokojená. Doporučuji i rodinám s malými dětmi. Byli jsme zde se sedmiměsíčním dítětem. ;-) a výlety jsou v dobrých vzdálenostech, které se dají dobře zvládnout.

Štěpánek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě super kemp hezké prostředí bezva personál čisto ochota a vstřícnost klid

Zuzana P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má velice příjemné prostředí. Ochotná slečna na recepci nám poskytla informace o zajímavostech v okolí. Kuchyňka a sociální zařízení čisté, WC včetně toaletního papíru, papírových ručníků a tekutého mýdla. Sprchy za poplatek - za 10,- Kč se pod sprchou rozmáčíte. V kempu posezení s občerstvením a teplým jídlem ( smažený řízek, sýr, guláš). Ráno, pokud vstanete včas můžete mít čerstvé pečivo, nebo jej lze objednat den předem a můžete si i přispat. Moc se nám v kempu líbilo a pokud by jsme sem někdy ještě zavítali, budeme určitě přespávat zde.

Jana Z.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako skupina cyklistů jsme za cca 18 let obrazili spoustu campů a do Podroužku jsme se vrátili už počtvrté. Letos v červnu to nemělo chybu. Pěkné chatky, čisté prostředí a ochotný personál umocněno krásným počasím udělal z našeho výletu zážitek, pro který se rádi vrátíme. Vřele doporučuji.
Jana Zajíčková a přátelé z Báňských projektů Teplice

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační areál - Autocamp Podroužek, který hodnotilo 68 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační areál - Autocamp Podroužek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační areál - Autocamp Podroužek.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Velmi dobré 8.0/10
Velmi dobré 7.5/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist