Rekreační areál - Autocamp Podroužek - Hodnocení

9.0 / 10 Skvělé
podle 55 recenzí

Tyršova 226,
NETOLICE 384 11 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační areál - Autocamp Podroužek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení (55)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační areál - Autocamp Podroužek


Storno

Hodnocení návštěvníků

Rostislav J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše super jen počasí mohlo být trošku lepší.

Eva K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál jsou velice příjemní lidé se kterýma je zábava a jsou ochotni se vším poradit. Prostředí je nádherné, moc se nám líbilo, že kemp je blízko rybníků a v přírodě a zároveň i blízko k městu. Také se nám líbilo, že je po ránu v areálu otevřený obchůdek, takže jsme pro snídani nemuseli chodit daleko. Sprchy jsme ze začátku moc nepochopili, ale zjistili jsme, že se dá v pohodě vysprchovat i za pětikačku a sprchy jsou čisté. Zalíbily se nám i šlapadla a obsluha v restauraci, a také hřiště na "volejbasketbal" jak jsme si to pojmenovali. Prostě prima camp

Oberreiter

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé prostředí. Super personál,dobré stravování a perfektní soiální zařízení.

kapana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem po prvé a moc se mě tam líbilo.Příští rok tam pojedu znovu.

Libor K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné místo, příjemný personál. Možnost nákupu základních potravin. Čistá chatička i lúžkoviny, udržované WC i sprchy. V okolí hezká příroda, nádherný zámek Kratochvíle. Rybník dost kalný i při relativně malém počtu koupajících, doporučuju sprchu po návratu, ale je to zkrátka rybník, nikoli bazén... :-)

Krumniklová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Týdenní pobyt od 18.7.-25.7.2015 v chatě Šumavanka. Touto cestou chci ještě jednou poděkovat vedoucí autocampu Podroužek paní Mužíkové za její úžasné, pohodové jednání a ochotu pomoci v nesnázích. Dovolenou v Podroužku jsme si se syny báječně užili- možnost půjčování kvalitních jízdních kol jsme využili k výletům do okolí (je opravdu kam jezdit); kluci využili i delší cyklotrasy. U chatky jsem večer poseděli u ohýnku nebo si půjčili gril a kulinářsky experimentovali. Stravování taky nemělo jedinou chybu-v restauraci autocampu je nový kuchař, který velmi dobře vaří (za rozumné ceny), personál byl vstřícný a dovytvářel dovolenkovou pohodovou atmosféru. Koupání je v rybníku Podroužka možný, ale při těch vedrech nebyla kvalita vody úplně 100%, nicméně hodně rodin s dětmi koupaní využívalo; je možné si půjčit šlapadlo, snad i loďku, ale to jsme neměli už čas využít. Celý areál autocapmu je udržován v čistotě, v areálu je menší kiosek se základním zbožím, hřiště, atrakce pro děti; sprchy čisté - na korunky. Chatku jsme měli dostatečně vybavenou; v kuchyni základní kuchyňské nádobí, vařič na plyn.bombu. Jediný co nám o dovolence nevyšlo podle představ bylo houbaření - nerostou.

Hana H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vzhledem k počasí a skvělému personálu doporučuji

Stepankova

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem spokojená. Doporučuji i rodinám s malými dětmi. Byli jsme zde se sedmiměsíčním dítětem. ;-) a výlety jsou v dobrých vzdálenostech, které se dají dobře zvládnout.

Štěpánková

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem spokojená. Doporučuji i rodinám s malými dětmi. Byli jsme zde se sedmiměsíčním dítětem. ;-) a výlety jsou v dobrých vzdálenostech, které se dají dobře zvládnout.

Štěpánek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě super kemp hezké prostředí bezva personál čisto ochota a vstřícnost klid

Zuzana P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má velice příjemné prostředí. Ochotná slečna na recepci nám poskytla informace o zajímavostech v okolí. Kuchyňka a sociální zařízení čisté, WC včetně toaletního papíru, papírových ručníků a tekutého mýdla. Sprchy za poplatek - za 10,- Kč se pod sprchou rozmáčíte. V kempu posezení s občerstvením a teplým jídlem ( smažený řízek, sýr, guláš). Ráno, pokud vstanete včas můžete mít čerstvé pečivo, nebo jej lze objednat den předem a můžete si i přispat. Moc se nám v kempu líbilo a pokud by jsme sem někdy ještě zavítali, budeme určitě přespávat zde.

Jana Z.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako skupina cyklistů jsme za cca 18 let obrazili spoustu campů a do Podroužku jsme se vrátili už počtvrté. Letos v červnu to nemělo chybu. Pěkné chatky, čisté prostředí a ochotný personál umocněno krásným počasím udělal z našeho výletu zážitek, pro který se rádi vrátíme. Vřele doporučuji.
Jana Zajíčková a přátelé z Báňských projektů Teplice

Milan L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost,jak personálem kempu tak s obsluhou restaurace.

Jana N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

byli jsme tu s rodinou již po čtvrté ubytovaní v chatičce. Moc se nám tu líbí.

Rudolf B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme camp s naší motorkářskou partou. Místo bylo zvoleno náhodně. Počínaje milou mladou dámou na recepci, přes prostředí campu, personál restaurace s na camp výbornou kuchyní, čisté sociální zařízení, po nedělní snídani, kdy nás, raní ptáky velmi ochotně obsloužila paní kuchařka, která kvůli nám otevřela restauraci před otvíračkou, skvělou snídaní bylo vše bez chyby. Za počasí personál sice neodpovídá, ale vyšlo taky skvěle. To jsou lidi do kšeftu. Díky.

Pavel H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 18.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, personál velice vstřícný, čistota, klid, skvělé okolí. Jezdíme tam již řadu let a kemp se stále vylepšuje.

Pavel O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Není co vytknout,doporučuji navštívit.Lesy v okolí jsou plné hub.

Miluse V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdime jiz nekolik let.Vzdy nas mile privita pani vedouci Muzikova.Vzdy se nam snazi vyhovet,Je to klidny a utulny kemp .Vrele diky.

Veronika P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se mi: - možnost za poplatek 30,-kč na den
uzamykatelného boxu v ledničce
- možnost nákupu potravin a čerstvých
levných koláčů či koblih :-)
- personál vstřícný, milý ...dokonce i
paní uklízečka, které jste ve 22hod
šlapali po vytřené podlaze na
toaletách :-)

Nelíbilo se mi: - nebyla možnost zapůjčit šlapadla či
lodičku
- pro děti venku pouze jeden kolotoč a
jedna houpačka
- schopný vlez do chovného rybníka dá
se říct mimo kemp, sice vedle ale
pro všechny lidi z okolí a asi jen
2m široký ... v kempu byl přístup do
vody zarostlý

Šťastný D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno v pohodě, personál i sociálky. Škoda, že cestička kolem stanů není v lepším pořádku, nevyhovuje např. jízdě na bruslích. Jinak spokojenost :-)

Eva Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál vždy ochotný a usměvavý, sociální zařízení v pohodě. Někteří si stěžují na systém sprch, ale za pětikačku jsem se osprchovala až až :-). Škoda, že nám nevyšlo počasí, asi bych vyzkoušela i rybník, i když pár otužilců tam bylo každé ráno :-). Naše chatka vyhovující.

Mikiull U.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 14.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno, až na tu dopravu. Byly jsme tam ubytovány s babičkou, ale protože ani jedna nemáme řidičský průkaz doprava z Netolic do kempu bylo (zvlášt pro babičku)horší. Pani správcová však byla super, příjemná, milá, ochotná. Ubytování též bylo pěkné.

Josef B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pěkné prostředí u rybníka,obzvláště pro děti - možnost hraní her,koupání,jízda na kole,veliká plocha- uzavřený areál.

Luboš D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V zařízení velmi vstřícná obsluha a pěkné prostředí. Všude čisto.Škoda že není lepší koupání u kempu.V restauraci vše výborné.

Kozák V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný,tichý příjemný kemp,vhodný pro klidnou relaxaci.Škoda,že není lepší koupání.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační areál - Autocamp Podroužek, který hodnotilo 55 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační areál - Autocamp Podroužek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační areál - Autocamp Podroužek.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 9.1/10
Skvělé 9.0/10

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist