Rekreační areál Pahrbek - Hodnocení

7.3 / 10 Velmi dobré
podle 4 recenzí (celkem 66)  

Pahrbek 735,
NAPAJEDLA 763 61 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Doporučené kempy v okolí

Skvělé 8.6 / 10

Bojkovický Eurocamping naleznete v okrajové části města asi 10 minut z centra města.…

Skvělé 8.8 / 10

Resort & Camp Dešná nabízí celoročně ubytování pro skupiny i jednotlivce. Rekreační areál…

Skvělé 8.8 / 10

Autokempink Strážnice je v letních měsících obsazen převážně rodinami s dětmi, kteří zde…

Úžasné 9.8 / 10

Zařízení se nachází v romantickém podhůří Bílých Karpat na okraji obce Nivnice.Obec je…

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační areál Pahrbek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

73% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 66
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační areál Pahrbek


Storno

Hodnocení návštěvníků

gabranka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro delší dovolenou fajn,pro nás puťáky normální kemp.

Viola

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v bungalovu, je krásně nově vybavený včetně WC a sprchy. Kuchyňská linka s ledničkou, zapůjčili jsme si i jednoplotýnkový vařič na kauci 500 Kč.
Prostředí kempu je čisté, udržované. Má hodně prostoru pro sporty - velká travnatá plocha, minigolf a hřiště na plážový volejbal.

Marek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je nový pěkný a čistý, ale je tu mnohé ale.....
V kempu není jediný strom, to znamená že při velkých vedrech nemáte nikde stín. V kempu není LEDNICE. Toto mě opravdu překvapilo, protože i v průměrném kempu jsou lednice. Místo lednice tam byla pračka, která byla za poplatek a stejně ji nikdo nevyužil. Na WC bylo vosí hnízdo. Místo toho, aby to šli zneškodnit, tak nám dali sprej do ruky a ("zlikvidujte si to sami"). Pro děti není v kempu žádná průlezka nebo nějaká aktivita. Vše se nachází až za restaurací mimo kemp, kde na děti nevidíte. Při dotazu zda si mohu na recepci nabít mobil mi bylo jasně sděleno: máte smůlu kupte si přípojku za 70 Kč. Škoda, že si tam nejde půjčit gril, ale tohle neberu jako mínus. Abych jen nepsal věci, které nám vadily, musím pochválit to, že nám připravili oheň a půjčili vybavení na opékání. Občas takové trochu zvláštní jednání. Moc nechápu jak mohl tento kemp dostat zlatou hvězdu.

Marika C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází v malebném zákoutí na břehu slepého ramene řeky Moravy, nedaleko centra Napajedel.Je na rovné travnaté ploše, nejsou tam ale stromy, které by stínily. Je tam spousta krásných nových chat a místa pro karavany i stany. Sociální zařízení i kuchyňka jsou úplně nové, čisté, ve sprchách se používají žetony. V areálu je možnost koupání, půjčení šlapadla, lodičky nebo minigolfu. Je tam otevřená i restaurace s venkovním posezením a grilem. Personál je velmi příjemný, ochotně poradí kam se vydat na výlet.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zuzana B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.4. - 20.4.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice hezký, udržovaný kemp, na rovince, u parcel přípojky vody i elektřiny, výlevka pro chemické WC, v areálu pěkný minigolf a okolí kolem něj - jezírka, skalky aj., moderní restaurace a bar.

Antonino

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp a ubytování v bungalovech je na velmi dobré úrovni.
Maximálně jsme byli spokojeni a to jsme již viděli mraky kempů i v zahraničí.

Romana S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v ubytovně Pěnné, v pokoji pro dvě osoby. Za rozumnou cenu 500 kč na noc pro oba bylo ubytování příjemné, čisté. Malý pokojík se dvěma postelemi, stolem, židlemi, skříní a malou skřínkou byl pro dva cyklisty ideální na přespávání. Hlavní - tekla krásně horká voda ve sprše! :) Malá společná kuchyňka se dvěma plotýnkami, ledničkou a společenskou místností. Na záchodě pravidelné doplňování toal. papíru :)

Hana

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemný kemp, super obsluha, výborné jídlo; chybí mi bazén a nějaké kurty na sport

Honza S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili už po druhé a všechno bylo opět super. Co se týče stravy, tak restaurace i bufet na jedničku. Míchané nápoje - bomba. Prostředí klidné a udržované. Dojeli jsme především kvůli cyklistice, ale nakonec jsme ze tří dnů jeden strávili v kempu hraním minigolfu a odpočíváním. :-D Jinak, koupat se v přírodní vodě mi nevadí, ale ocenil bych i nějaký ten bazén. To je však jediná připomínka. ;-)

PetraV

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nás velmi mile překvapil. Bungalovy byly čisté a prostorné. Personál byl velmi ochotný a pozorný, paní recepční nám se vším poradila. Navíc jsme dojeli zrovna v den, kdy se grilovalo. Z grilování jsme byli nadšení. Využili jsme také služeb restaurace, nemáme co vytknout - vše chutné. Příjemným zpestřením byla nabídka míchaných nápojů i na bufetu. Velmi jsme ocenili, že večer byl v kempu klid. Moc jsme si dovolenou užili. Určitě přijedeme znova.

jiri d.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

zanedbane-- okoli kukuricne pole ceny neodpovidaji sluzbam vodni plocha spinava zebich tam nepustil ani psa byl jsem sklamany prezentace na int neodpovida skutecnosti

Aleš S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.4. - 21.4.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkné klidné prostředi,škoda stromů ty tam chybí

Václav P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, super pro cyklisty s malými dětmi. Chtělo by to vylepšit nabídku bufetu.

Patrik H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Luxusní ubytování v poměru k ceně, prostředí zatím né zcela doupravené. Klid, služby na velmi dobré úrovni. nedostatek, né zcela čisté mrtvé rameno Baťova kanálu, nevhodné zatím ke koupání. Chybí trošku v místě atrakce pro děti.

Květoslava R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Ubytování bylo perfektní,personál ochotný,prostřědí kempu je pěkné.

Radek M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nasázel bych více stromů pro větší stín kolem chatek a stanů.

Luboš Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 21.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ačkoliv je kemp zmodernizovaný a dobře technicky vybavený,nemůžeme se smířit s vykácením bříz, které dávaly potřebný stín. Již jen nostalgicky vzpomínáme na starý Pahrbek, který byl v zeleni doslova utopen. Je jistě škoda pro všechny, že se situace neřeší vysázením nových stromů. Jinak bez připomínek.

Nina R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování pěkné, ale za 900 na noc pro dva, tam nejsou ručníky, televize, konvice, vše za příplatek . V restauraci není k dispozici nápojový lístek .Jsou kempy do kterých se rádi vracíme, tento k nim patřit nebude.

Nina R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování pěkné, ale za 900 na noc pro dva, tam nejsou ručníky, televize, konvice, vše za příplatek . V restauraci není k dispozici nápojový lístek .Jsou kempy do kterých se rádi vracíme, tento k nim patřit nebude.

Jana K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydlely jsme v bungalovu,ktery byl vkusne zarizen,byl cisty a vse pusobilo novym dojmem.Klidne prostredi,vyborna kuchyne,mily a ochotny personal.Byly jsme moc spokojeny.

Igor O.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 30.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vzhledem k tomu ,že v době našeho pobytu byl kemp poloprázdný vládl všude klid a pohoda.Všude čisto a ochota.Vhodné pro rybáře.

Dagmar O.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 30.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji

Damian R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředi pro cyklisty.Bohužel nás zklamaly sociálky,uklizelo se tam pouze 1krát denně a toaletní papír tam taky už večer chyběl.Sprchy jsou na mince což nás překvapilo a teplou vodu si taky představují jinak.

Peter Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Milena B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační areál Pahrbek, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační areál Pahrbek. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační areál Pahrbek.

Doporučujeme navštívit

Chvályhodné 5.0/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist