Rekreační areál Pahrbek - Hodnocení

7.3 / 10 Velmi dobré
podle 8 recenzí (celkem 71)  

Pahrbek 735,
NAPAJEDLA 763 61 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Doporučené kempy v okolí

Úžasné 10.0 / 10

Bojkovický Eurocamping naleznete v okrajové části města asi 10 minut z centra města.…

Vynikající 9.3 / 10

Autokempink Strážnice je v letních měsících obsazen převážně rodinami s dětmi, kteří zde…

Úžasné 10.0 / 10

Zařízení se nachází v romantickém podhůří Bílých Karpat na okraji obce Nivnice.Obec je…

Chvályhodné 6.7 / 10

Dobře dostupný Auto Camp Smraďavka se nachází v malebném údolí na pokraji Chřibských lesů…

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační areál Pahrbek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

73% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 71
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační areál Pahrbek


Storno

Hodnocení návštěvníků

Gábi88

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.4. - 17.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

O Velikonocích jsme navštívili tento kemp. Překvapilo nás, že minigolf už byl v provozu. Pěkně jsme si zahráli. Šlapadla bohužel ještě v provozu nebyla :(
Co se týče kempu, tak je čistý a pěkně udržovaný. Je vidět, že se tady hodně snaží. Ocenili jsme také otevřenou restauraci, kde bylo hezky teploučko :) Personál nám na večer zapůjčil pruty na opékání špekáčků a připravil ohniště. Zcela bez problému a s úsměvem. Celkový dojem z tohoto kempu je báječný. Byli jsme moc spokojeni a určitě se ještě vrátíme!

Eva S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.4. - 22.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Očekávám od kempu, který je otevřen od dubna, že bude mít sociální zařízení uzpůsobené tomu, aby je člověk mohl použít. V umývárnách v kempu Pahrbek není jediný radiátor, ve vymrzlé místnosti bylo přibližně deset stupňů. Sprchovací zařízení nebylo funkční a za 5 minut 4 členná rodina zaplatí 80 Kč. Vezmu-li v úvahu fakt, že tento kemp je extrémně drahý, je to nehorázné. Personál se se mnou hádal, že je to moje chyba a měla jsem si vyžádat přímotop. A že by cena musela být podstatně vyšší, kdyby tam mělo být topení. Takže jsme druhý den odjeli do jiného kempu, kde bylo v umývárnách teplo, sprchování bylo časově neomezené a cena za noc o polovinu levnější. Myslím, že to hovoří za vše.

Jan P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S rodinou jsme byli minulý rok v létě na Pahrbku. Moc jsme si to užili. Děcka se mohla skvěle vyřádit a my s manželkou zase relaxovat. Ubytování v modré chatičce se sprchou. Prostředí čisté a pěkné, jen ta voda ve slepém rameni je trošku špinavá... nicméně na šlapadle velmi osvěžující. Pahrbek se moc změnil od dob minulých. Je zde více možností, co dělat. Nejvíc se nám líbilo venkovní grilování na terase. Určitě přijedeme i letos :)

lucinka.kolarova

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Já a můj přítel jsme sportovní mladý pár. O Pahrbku jsme toho moc slyšeli, tak jsme se rozhodli přijet - minulý rok v červenci v období hlavní sezóny :) byli jsme nadmíru spokojeni. Ubytování v pěkné chatičce se sprchou. Všechno čisté a vybavené dle našich představ. Ráno jsme chodili na snídani, dopoledne jsme většinou vyjeli na kole někam po cyklostezce. Na areálu jsme využili všech nabízených služeb, co se týče sportu - minigolf, šlapadla, badminton ... a k jedné partičce jsme se pravidelně přidávali na beach volejbal.
Spokojenost s ubytováním, se službami i s personálem... především se slečnou z místního bufetu, se kterou jsme se potkávali nejčastěji. Vstřícná a usměvavá :) kemp doporučujeme

Nela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu je moc hezké.. Nicméně jsme byli v šoku,když jsme se chtěli po dlouhém dni umýt a paní na recepci nám (samozřejmě až po zaplacení všeho) oznámila,že nemají žetony na sprchu a že si máme zajít za někým z kempu,ať nám dá svůj. Otřesný přístup.. Ohledně slibované rybolovu - paní nám na recepci sdělila, že o tom nic neví a ať si někde seženeme povolení k rybolovu, ale už nesdělil,kde se toto povolení dá sehnat.Pani na recepci je na přeshubu - strašný přístup.. Tento kemp bylo naše poprvé a zcela jistě NAPOSLEDY!!!

gabranka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro delší dovolenou fajn,pro nás puťáky normální kemp.

Viola

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v bungalovu, je krásně nově vybavený včetně WC a sprchy. Kuchyňská linka s ledničkou, zapůjčili jsme si i jednoplotýnkový vařič na kauci 500 Kč.
Prostředí kempu je čisté, udržované. Má hodně prostoru pro sporty - velká travnatá plocha, minigolf a hřiště na plážový volejbal.

Marek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je nový pěkný a čistý, ale je tu mnohé ale.....
V kempu není jediný strom, to znamená že při velkých vedrech nemáte nikde stín. V kempu není LEDNICE. Toto mě opravdu překvapilo, protože i v průměrném kempu jsou lednice. Místo lednice tam byla pračka, která byla za poplatek a stejně ji nikdo nevyužil. Na WC bylo vosí hnízdo. Místo toho, aby to šli zneškodnit, tak nám dali sprej do ruky a ("zlikvidujte si to sami"). Pro děti není v kempu žádná průlezka nebo nějaká aktivita. Vše se nachází až za restaurací mimo kemp, kde na děti nevidíte. Při dotazu zda si mohu na recepci nabít mobil mi bylo jasně sděleno: máte smůlu kupte si přípojku za 70 Kč. Škoda, že si tam nejde půjčit gril, ale tohle neberu jako mínus. Abych jen nepsal věci, které nám vadily, musím pochválit to, že nám připravili oheň a půjčili vybavení na opékání. Občas takové trochu zvláštní jednání. Moc nechápu jak mohl tento kemp dostat zlatou hvězdu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Marika C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází v malebném zákoutí na břehu slepého ramene řeky Moravy, nedaleko centra Napajedel.Je na rovné travnaté ploše, nejsou tam ale stromy, které by stínily. Je tam spousta krásných nových chat a místa pro karavany i stany. Sociální zařízení i kuchyňka jsou úplně nové, čisté, ve sprchách se používají žetony. V areálu je možnost koupání, půjčení šlapadla, lodičky nebo minigolfu. Je tam otevřená i restaurace s venkovním posezením a grilem. Personál je velmi příjemný, ochotně poradí kam se vydat na výlet.

Zuzana B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.4. - 20.4.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice hezký, udržovaný kemp, na rovince, u parcel přípojky vody i elektřiny, výlevka pro chemické WC, v areálu pěkný minigolf a okolí kolem něj - jezírka, skalky aj., moderní restaurace a bar.

Antonino

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp a ubytování v bungalovech je na velmi dobré úrovni.
Maximálně jsme byli spokojeni a to jsme již viděli mraky kempů i v zahraničí.

Romana S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v ubytovně Pěnné, v pokoji pro dvě osoby. Za rozumnou cenu 500 kč na noc pro oba bylo ubytování příjemné, čisté. Malý pokojík se dvěma postelemi, stolem, židlemi, skříní a malou skřínkou byl pro dva cyklisty ideální na přespávání. Hlavní - tekla krásně horká voda ve sprše! :) Malá společná kuchyňka se dvěma plotýnkami, ledničkou a společenskou místností. Na záchodě pravidelné doplňování toal. papíru :)

Hana

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemný kemp, super obsluha, výborné jídlo; chybí mi bazén a nějaké kurty na sport

Honza S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili už po druhé a všechno bylo opět super. Co se týče stravy, tak restaurace i bufet na jedničku. Míchané nápoje - bomba. Prostředí klidné a udržované. Dojeli jsme především kvůli cyklistice, ale nakonec jsme ze tří dnů jeden strávili v kempu hraním minigolfu a odpočíváním. :-D Jinak, koupat se v přírodní vodě mi nevadí, ale ocenil bych i nějaký ten bazén. To je však jediná připomínka. ;-)

PetraV

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nás velmi mile překvapil. Bungalovy byly čisté a prostorné. Personál byl velmi ochotný a pozorný, paní recepční nám se vším poradila. Navíc jsme dojeli zrovna v den, kdy se grilovalo. Z grilování jsme byli nadšení. Využili jsme také služeb restaurace, nemáme co vytknout - vše chutné. Příjemným zpestřením byla nabídka míchaných nápojů i na bufetu. Velmi jsme ocenili, že večer byl v kempu klid. Moc jsme si dovolenou užili. Určitě přijedeme znova.

jiri d.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

zanedbane-- okoli kukuricne pole ceny neodpovidaji sluzbam vodni plocha spinava zebich tam nepustil ani psa byl jsem sklamany prezentace na int neodpovida skutecnosti

Aleš S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.4. - 21.4.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkné klidné prostředi,škoda stromů ty tam chybí

Václav P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, super pro cyklisty s malými dětmi. Chtělo by to vylepšit nabídku bufetu.

Patrik H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Luxusní ubytování v poměru k ceně, prostředí zatím né zcela doupravené. Klid, služby na velmi dobré úrovni. nedostatek, né zcela čisté mrtvé rameno Baťova kanálu, nevhodné zatím ke koupání. Chybí trošku v místě atrakce pro děti.

Květoslava R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Ubytování bylo perfektní,personál ochotný,prostřědí kempu je pěkné.

Radek M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nasázel bych více stromů pro větší stín kolem chatek a stanů.

Luboš Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 21.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ačkoliv je kemp zmodernizovaný a dobře technicky vybavený,nemůžeme se smířit s vykácením bříz, které dávaly potřebný stín. Již jen nostalgicky vzpomínáme na starý Pahrbek, který byl v zeleni doslova utopen. Je jistě škoda pro všechny, že se situace neřeší vysázením nových stromů. Jinak bez připomínek.

Nina R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování pěkné, ale za 900 na noc pro dva, tam nejsou ručníky, televize, konvice, vše za příplatek . V restauraci není k dispozici nápojový lístek .Jsou kempy do kterých se rádi vracíme, tento k nim patřit nebude.

Nina R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování pěkné, ale za 900 na noc pro dva, tam nejsou ručníky, televize, konvice, vše za příplatek . V restauraci není k dispozici nápojový lístek .Jsou kempy do kterých se rádi vracíme, tento k nim patřit nebude.

Jana K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydlely jsme v bungalovu,ktery byl vkusne zarizen,byl cisty a vse pusobilo novym dojmem.Klidne prostredi,vyborna kuchyne,mily a ochotny personal.Byly jsme moc spokojeny.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační areál Pahrbek, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační areál Pahrbek. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační areál Pahrbek.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist