Autokemp Přehrada Mostkovice - Hodnocení

Prostějovská 197/79,
MOSTKOVICE 798 02 | Mapa

Provozní období: 15.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Přehrada Mostkovice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

84% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 46
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Přehrada Mostkovice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Vratislav

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok nemůžu hodnotit jinak nežli - naprostá spokojenost. Cítím se tu jako doma. Maličko se zvedly ceny ale s tím se musí počítat. Náklady se zvyšují všude. Jinak k samotnému kempu. Všude čisto včetně sociálek a sprch. Personál vstřícný a příjemný ostatně jako vždy. Snaží se vyhovět. Samotná hospůdka v kempu dostatečně zásobená běžným zbožím - rohlíky, chléb, máslo, koblihy atd. Výborné pivo a nealko od čepu. Venkovní udírna skvělá. I přez letošní podivné léto super strávené dny. Tímto zároveň zdravím všechny lidičky kteří se starají o provoz kempu.

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediný kemp s týdenního cestování s teplou vodou v ceně. Personál super. Místo pro stany skoro všude z kopce. Škoda že to není přímo u přehrady. Sociálky normál. Dobře vyřešené značení příjezdu. Klidně bych se i vrátil, ale jen kvůli přehradě a personálu.

radula

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp, pěkné prostředí, na začátku sezóny nebyl ještě tak plný. Sociálky starší, ale nikdy nechyběl toaletní papír. Dobré pivo, výborná udírna.

Blanka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem zde s přítelem poprvé a byli jsme spokojeni. Příjemný přístup personalu, sociální zařízení čisté, v celém areálu na každém kroku koše a tudíž všude čisto, vynikající jídlo z udírny, skvělé pivko, možnost si ráno koupit rohlíky, vybavená kuchyňka, chatky sice staršího data, ale čisté. Určitě příští rok přijedeme zase.

Gabriela u.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost až na nedodržování nočního klidu.

PinkiePie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jak to popsat docela to šlo ale už bych tam nejel

Murphy

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp není špatný, trošku mají problém se zvedáním závory (systém nevpuštění hosta nechápu ale to je jejich věc), provozován je tuším obcí, navigace ke kempu excelentní, chatky lehce renovované, služby ok. Ohledně udírny - pán své profesi rozumí a prodává dobroty jako koleno, žebra, šunku, klobásky, uzené, maďarské papriky plněné zelím ap. Hlady nepojdete, hospoda taky nezavírá brzy. Nedaleko v Prostějově je nový akvapark kde celodenní vstup stojí 80,- což je směšné oproti Brnu. Terén je svažitý. Je tam místo i na obytňáky. Večer je klid.

Lenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší pohodový, velice příjemný kemp kousek od přehrady. Dobře vybavená kuchyňka, kde si můžete půjčit i nádobí. Hřiště na beach volejbal, úschovna kol,... V hospůdce v kempu točí vynikající pivko. Sociální zařízení starší a obyčejné, ale úplně dostačující. Ceny ubytování velmi příznivé.

Kamil.K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 12.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme tu každý rok a vždy jsme maximálně spokojeni. Je tu vše, co potřebujeme ke svému odpočinku, moc díky personálu a všem co se o kemp starají,☺

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Vratislav

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsem zde strávil s přestávkami celé prázdniny. Díky fungující přehradě byl kemp plně vytížen ale klobouk dolů. Zvládli to excelentně.Jako vždy personál perfektní, kemp čistý. Služby na úrovni. Voda skvělá. Komfort zajišťující klidné prožití dovolené.Příjemné vystupování všech kteří se o provoz kempu starají. Z mé strany max spokojenost. Rád se za rok vrátím

martin.k

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší,klidný, spíše rodinný kemp. Sociálky starší, ale udržované. Sprchy v ceně pobytu. Bonus byly dobroty z udírny :)

Martina V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

menší, tichý kemp v příjemném prostředí, trošku zastaralý, ale čistý

Náčelníček

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny super, chatky super, koupelna nová a čůralo se tu dobře, akorát jsme se blbě pochopili s personálem a tak jsme museli nakonec po dni vycouvat. Nicméně náš důvod byl až příliš specifický. Běžného návštěvníka kempu rozhodně nemá, co odradit! Určitě je to tu lepší, než ATC Žralok. Budete spokojeni, uvidíte.

Radek K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tam s manželkou 2014 a velmi se nám tam líbilo, letos jsme vzali i děti a byli jsme naprosto spokojeni.

Vratislav S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 4.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Své hodnocení jsem již několikrát napsal a nic se na něm nemění. Max. spokojenost. Zdravím tímto Pavla P. Doufám že i letos budeme relaxovat společně.

Pavel P.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 20.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím do campu od vyučení to znamená 42 let obvykle se s. Vratou vše je O.K.Odpočinu si tam tento rok zase pojedu.Doporučuji všem

Petra S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistá chatka a sociálky, výrazně lepší než ATC Žralok !!! ale ceny nepřiměřeně vysoké.

Václav P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

okolí je pěkné, terén je ale svažitý, což při sportovních hrách činí problém, jinak vše ostatní průměr

Lukáš T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Odpovídající kvalita z rozumnou cenu, nevýhodou svažitý terén

Martin B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 1.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na motovýletě .. Pro chlapy na motorce, proč ne. Ale rodinu sem nevezmu.

Vratislav S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 17.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdim do tohoto kempu již 43 let. Jsem zde vždy spokojený. Vstřícný personál je zde samozřejmostí. Perfektní zázemí, čisté socialky po celý den, bezva prostředí.Hospůdka se základním sortimentem potravin, venkovní udírna se specialitami uspokojí každého. Pozor kemp není vhodný pro noční radovánky!!!! Jezdí sem klientela vyhledávající klid. Kladem je i to ze s jedinci kteří se neumí chovat si dokáží poradit - na rozdíl od jiných kempů. Ale vždy je to jen o lidech samotných. Z mé strany vždy max spokojenost. Rad se vracim. Super kemp.

Natan L.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 8.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok, nacházím to co očekávám. Viz výše uvedené hodnocení kempu.

Hana P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 15.7.2012

Celkový dojem

celková spokojenost

Richard Z.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 8.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ok

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Přehrada Mostkovice, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Přehrada Mostkovice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Přehrada Mostkovice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist