Rekreační středisko Pod Stepí - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 67 recenzí (celkem 68)  

Mohelno,
MOHELNO 675 75 | Mapa

Provozní období: 29.6. - 31.8.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Rekreační středisko Pod Stepí

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 67
Celkem hodnocení 68
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko Pod Stepí


Storno

Hodnocení návštěvníků

L.Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pod Stepí se nám líbí,moc:))
Jinak bychom se sem opakovaně -jako parta maminek s dětmi - nevracely. Někdo popáté,někdo podeváté.Bez úvodnního týdne prázdnin v Mohelnu by nebyly prázdniny prázdninami. Děti nám stárnou,klackovatí-je jim od 5-15let,je jich banda-jako nás,leccos již nechtějí-sem jet zatím chtějí:))
Se cvičitelkou Léňou a správcem Laďou si dávno tykáme.Jsou to mimořádní lidé.A letos se ukázalo,že i přátelé do nepohody. Tentokrát byly moc milé i paní kuchařky. A co se jídla týče? Nejsem vybíravá,snad mluvím za nás všechy:),ale šťastná,že někdo uvaří za mě a ještě mi to naservíruje:))
Jedinou chybou snad byly dlouhé fronty na baru..roztočit pivo,dát hřát vodu na kafe a mezitím prodat kindervajíčko přece není tak těžké..Dětičky,co chtějí laskominy nejsou za barem ani vidět. Ale byli jsme první letošní turnus,za barem nové tváře,ochotné pracovat:)) tak budiž jim náš timing omluvou.
Za rok s těšíme zase.

Oldřiška S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den , byli jsme Pod Stepí poprvé a jsme velice spokojeni. Chválíme všechen personál a hlavně pana správce Ládu který se o všechno velice dobře stará. Určite ještě Pod Stepí rádi přijedeme. S pozdravem Slaměníkovi.

Jarka K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na dovolené jsme byli velmi spokojeni. Nejvíce si ceníme příznivých cen na baru, velmi dobré bylo také jídlo. Chtěla bych velmi poděkovat kuchařkám, které byly velmi vstřícné a ochotné. Jediné mínus, které bych dala, by bylo za úklid chaty, ve které jsme bydleli. Při příjezdu jsme se trochu zděsili špíny v koupelně a všudepřítomných pavučin. Rovněž bych ocenila, kdyby byly na místě kontejnery na třídění odpad. To jsou ale jen malé, téměř nevýznamné poznámky. Líbil se nám program pro děti, přátelská atmosféra a paní cvičitelka, která byla opravdu výborná. Pobyt u vás doporučujeme všem. Už jsme přihlášeni na příští rok a už teď se těšíme!! Jarka,Tomáš, Máťa, Mia, Jarda, Evička, Filda, Terka, Filípek a Teodor:)

Marta K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prožili jsme super týden v přírodě. Super cvičitelka Lenka, dobré jídlo, čistý bazén, personám bez chybičky.

Eva

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt v Kempu Pod Stepí je úžasný. Moc se mi zde líbí, krásná příroda, dobré jídlo a pití, program pro děti i pro dospělé, super diskotéka, grilovačka a ohňostroj a perfektní správce areálu Laďa. Cvičení, které je součástí pobytu je také výborné. Určitě zase pojede naše parta zase!

Katka S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rády se sem vracíme každý rok.

Michael P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tam poprvé a zůstali bychom i déle. Všechno bylo perfektní, moc se nám tam líbilo. Jídlo chutné, vydatné. Vedoucí vždy dobře naladěný, Verča v baru usměvavá. Takže jsme byli velmi spokojeni.
rodina Piskorova

a S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po loňském prvním pobytu "Pod Stepí" jsme si tuto prázdninovou "akci" hlavně na přání vnoučat rádi zopakovali. S pobytem a vším, co toto středisko nabízí (hlavně pro děti) jsme byli opět velmi spokojeni. Od loňského roku jsme zaznamenali také mnohá vylepšení a úpravy ve vybavení střediska. Ještě by to chtělo trochu "zregenerovat" sociální vybavení (soudíme podle koupelny a WC "naší" chaty) /nějaký lepší věšák na osušky, poličku pod zrcadlo, opravit poškozenou dlažbu, splachování WC .../
Jinak maximální spokojenost, příjemné prostředí, ochotný a vstřícný personál v čele s panem správcem. Děkujeme a rádi si prázdninový týden ve středisku "Pod Stepí" za rok zase zopakujeme. Hela a Staňa + vnoučata Barča, Anežka a Jiřík.

Petra

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všechno bylo super , počasí nám tez celkem vyšlo.Dcera skoro5let nechtěla ani domů a měli jsme sebou i miminko skoro 10 ti měsíční.Akorát jsme jeli přes 200 km , ale zvládly jsme to.Obědy a večeře dobré , jen nám nijak nechutnaly pomazanky , okolí krásné , byli jsme v Dalesicich , namest nad oslavou zámek atd ...

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to skvělé, opravdu jsem si odpočinula. Jediné co mě poněkud rušilo bylo, že chůvičky nebyly časově sladěné se cvičením. Takže buď bylo díte bezprizorní na začátku cvičení nebo na konci. Taky mi hodně vadí kuřáci, ale to nemůžu vyčíst kempu, pokud by tedy středisko nezaujalo protikuřáckou politiku..A osobně bych uvítala lepší značení cesty z Mohelna do střediska, a to jak pro pěší, tak pro auta.

ROMAN

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

DOPORUČUJI VŠEM POBYT CO MAJÍ RÁDI PRIRODU

Kateřina N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ten kdo si chce užít opravdový relax.. neváhejte ;)

Vladimír N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt v RK Pod Stepí je bezvadnou příležitostí pro aktivní rodiny, či party kamarádů. Skvělé možnosti výletů na kole, pěšky atd. Rovněž v samotném kempu je pestrá nabídka sportovního vyžití. Péče personálu, zejména kuchyně, je takřka "domácí". To vše za velmi příznivé ceny.
Jedinou nepříjemností je chování kuřáků. Zejména kolem chatek a v prostoru bazénu, kde při delším plavání se pořádně nadýcháte kouře táhnoucího se po hladině vody. Chápu však, že regulace jejich bezohledného chování je mimo Vaše možnosti.
Na druhou stranu rád zmíním velmi vstřícný, aktivní až akční přístup pana správce. Mám pocit že nezná slova nevím, později, atd. S úsměvem a slovním doprovodem jáááásně, řeší případně problémy téměř okmžitě.
Jezdíme k Vám velmi dlouho, zpravidla na spojené dva týdny a těšíme se na další pobyty.
Přeji Vám, ať se i nadále daří zachovat skvělou úroveň poskytovaných služeb. Laťka je hodně vysoko.
Vláďa, Jarka a Matěj Němcovi

Marie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzdy velka spokojenost, uzasne vyziti,skvely personal (hlavne pan spravce). Jedine co bych jeste uvitala je kontejner na plastovy odpad,ale to je opravdu drobnost ;) Moc dekujeme a tesime se na pristi rok!

Dana H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již druhým rokem jsme zde strávili báječný týden s dcerou i vnukem. Letos jsme po loňské zkušenosti vzali s sebou i další dvě rodiny s malými dětmi a příští rok se určitě vydáme zase!

Štěpánka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše jsme si parádně užili. Počasí bylo super. Stejně jako pan správce, barmani, chůvičky a kuchařky. Již se těšíme na příští rok.
To pojedeme již po 14.

Zuzana V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

prostě opět nejlepší dovolená za prázdniny :-) jezdíme každý rok od r. 2006 a super! pokaždé do něčeho nového pro děti investováno!

moc Vám všem děkujeme! a těšíme se na další rok!

Z.Dudáčková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme u vás už po třetí a děti si to vždy báječně užijí a těší se na další rok. Já - babička, spokojená, až na kuřáky, bohužel bydlíme vždycky vzadu a tam je málo prostoru a kouř se špatně rozptyluje a vniká do pokojů. Takže jsou dvě možnosti - buď být v zakouřeném pokoji, nebo zavřít dveře i když je hic a nedá se uvnitř dýchat. Sedět venku když vedle vás kouří 3 lidé je nepříjemné, a ani nechci, aby si v tom hrály děti. Stížnosti na kouření se vyskytly i v jiných turnusech. Doporučuji vyhradit kuřákům místo před restaurací, kuřákům je jedno, že je kolem plno dětí a kouří všude a dohoda s nimi není možná. Co se týče úklidu, letos byl o něco slabší, zvláště umyvadla a záchody. Jinak max spokojenost, personál jako vždy velmi příjemný a vstřícný. Těšíme se na příští rok.

Z.Dudáčková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme u vás už po třetí a děti si to vždy báječně užijí a těší se na další rok. Já - babička, spokojená, až na kuřáky, bohužel bydlíme vždycky vzadu a tam je málo prostoru a kouř se špatně rozptyluje a vniká do pokojů. Takže jsou dvě možnosti - buď být v zakouřeném pokoji, nebo zavřít dveře i když je hic a nedá se uvnitř dýchat. Sedět venku když vedle vás kouří 3 lidé je nepříjemné, a ani nechci, aby si v tom hrály děti. Stížnosti na kouření se vyskytly i v jiných turnusech. Doporučuji vyhradit kuřákům místo před restaurací, kuřákům je jedno, že je kolem plno dětí a kouří všude a dohoda s nimi není možná. Co se týče úklidu, letos byl o něco slabší, zvláště umyvadla a záchody. Jinak max spokojenost, personál jako vždy velmi příjemný a vstřícný. Těšíme se na příští rok.

Pavel Š.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Záchody a sprchy by to chtělo vytřít každé brzké ráno. Jeden záchod nesplachoval vůbec a měl utrženou desku na dámských WC. Růžice sprch to mají za sebou a stříkají všude okolo a právě proto je třeba i vytírat. Jinak ok.

eva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chválím vše, opravdový odpočinek. Pan správce na svém místě, ochotný, stálý úsměv a ostatní personál také příjemný, včetně cvičitelky Lenky - tornádo. Děkuji

Nataša E.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto skvělá dovolená pro rodiny s dětmi.Příjemné prostředí,atrakce pro děti,zábava i pro dospělé.Neskutečně příjemný personál.Nemáme žádnou nepříjemnou vzpomínku,naopak se těšíme na příští rok.
Možná,pokud by to bylo možné,by byly vhodné nádoby na tříděný odpad.
Jinak,jak jsem psala výše,vše bylo perfektní,hlavně děti byly spokojené s chůvičkami,hodně se dětem věnovaly.Jídlo výborné,velké porce,hlady rozhodně nidko netrpěl!

František V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nebudu opakovat chválu z ostatních recenzí, postačí, že jsme se předběžně přihlásili na příští rok, 3 rodiny a 6 dětí. Mám jen několik připomínek, které by mohly být zváženy. Doporučuji zlepšit kvalitu sociálního zařízení. Podrobněji na nástěnce (umístěné nejlépe venku) informovat o připravovaných akcích, především chůvičkami. Lenka úžasným způsobem vede aerobic, ale někdy je cvičení příliš složité a náročné a naše devítileté slečny i babičku to od pravidelné návštěvy cvičení odrazovalo. Také bych doporučil instalovat WIFI a dle možnosti i druhý stůl na stolní tenis, stávající byl permanentně obsazen starší mládeží a pro nás prakticky nedostupný. Doporučil bych také třídit odpad (sklo, PET láhve). Nakonec bych chtěl zvlášť poděkovat správci Jurkovi, obětavému, vždy šířícímu dobrou náladu a ochotnému ve všem pomoci, a to nejen dětem.

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme moc, úžasná dovolená!

Ludmila

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé na doporučení kamarádky. Prarodiče se třemi vnoučaty. Byli jsme z pobytu nadšeni. Krásná příroda, ochotný personál, chutné jídlo, skvělý bazén. užili jsme si vycházek, koupání i ostatní zařízení střediska. Úchvatný byl poslední večer s grilováním, diskotékou a hlavně ohňostroj. Pouze drobná připomínka k sociálnímu zařízení. Odpady byly hodně cítit, zřejmě z důvodu veder a jejich kapacita by se mohla rozšířit. Jinak mohu každému doporučit, příští rok bychom rádi znovu přijeli.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko Pod Stepí, který hodnotilo 67 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko Pod Stepí. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační středisko Pod Stepí.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist