Morava Camp - Hodnocení

Petra Bezruče 795/13,
MOHELNICE 789 85

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Morava Camp

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 61
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Morava Camp


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pasapamida

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp byl první který jsme letos navštívili . Oproti dalším třem zařízením ve kterých jsme byli , je tento nejlepší z nich . Je velmi rozlehlý s bufetem , restaurací a velkým bazénem . Sociálky čisté vůbec jim nebylo co vytknout . Pořádají tu animační programy pro děti , a skoro každý večer je tu nějaká zábava . Ať už hraje muzika , nebo pro děti diskotéka . Stan jsme měli postavený tak , aby jsme to neměli nikam moc daleko a hlavně u zásuvky . Za nás hudba hrála vždy do 22 hodin . V tomto kempu jsme nebyli poprvé a je vidět že ho neustále vylepšují . Kemp Morava v Mohelnici mohu jen doporučit . Nechápu jak tento kemp může mít horší hodnocení jako např. kemp v Budišově nad Budišovkou , ve kterém jsme byli také ubytováni. To mi prostě hlava nebere.

Tomáš B.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Pěkný kemp, místa pro karavan bylo dost. Sociálky na domácí poměry výborné vč. (mytí nádobí, prádelna..), příjemný a pěkný bazén za 60 kč na den = lidovka. Elektřina podle spotřeby ne zlodějský paušál (v tuzemsku věc téměř nevídaná), v areálu čistá, příjemná restaurace za příznivé ceny.Co nás vyhnalo byla večerní "hudebni" produkce do téměř půl jedenácté a téměř k neposlouchání falešně. Podle recepční prý každý večer někdo !hraje! a to chce asi pevné nervy, nebo se zaparkovat co nejdál od pódia. :-)

Láďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde poprve a velka spokojenost.

David N.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v klidném prostředí. Kolem je mnoho památek a jiných možností rekreace.

Renata R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opakovaná návštěva a spokojenost se službami kempu.

Radim H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Koupaliště, čistota, příjemná atmosféra, ...

Jana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost :)

Ráďa

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Měli jsme tu tvarůžkový sraz karavanistů. Byli jmse tu už po několikáté. Moc se nám tam líbilo.

Kuca77

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,nové,čisté sociální zařízení a navrch kopaliště s nádherně čistou vodou.

Kuca77

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,perfektní sociální zařízení a navrch koupaliště s nádherně čistou vodou.

jitka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V termínu pobytu byl kemp dost plný, i přesto byl v noci klid i dost soukromí.Byli jsme tu asi před 5 lety a od té doby to tu pěkně prokouklo. Nové sociálky, kuchyňky, koupaliště. Spotřeba elektriky dle elektroměru / my platili 82 Kč za týden- jinde 50-100Kč za den/.Aktivity pro děti za poplatek ale i tak supr že jsou. Jediné co tu chybělo je WIFI. Kemp doporučujeme.

Libor O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme již 5 let a za tu dobu se udělalo neuvěřitelná spousta práce. Opravil se bazén, zlepšila se restaurace, zprovoznili kiosek, kde se dá koupit pečivo atd. a hlavně zavedli animační programy za úplně směšně malé penízky...Animátorky byly úžasně... Dále je nově zavedená služba Aquazorbink. S dětmi se může jít na dopravní hřiště, úplnou samozřejmostí je minigolf, stolní tenis, hřiště pro děti, hřiště na plážový volejbal atd. Sociální zařízení jsou nově vybudované a pravidelně uklizené!!! PROSTĚ JEDNA VELKÁ PARÁÁÁÁDA. Do kempu pojedeme určitě i příště. Dáváme s manželkou 10 bodů z deseti a s klidným srdcem doporučujeme všem.

Martin B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V den příjezdu byla chata již připravena. Postele povlečení a 4 ks rucniku v koupelně. Co se týče úklidu tak si myslím že by to mohlo být lepší. Co není vidět se neuklízí. Na oknech šmouhy a zbytky čehosi, to jsme si uklidily sami. V chatě jsou lina a v koupelně dlažba. Koupelnové doplňky na podlaze žádné. Jeden ručník padl za vděk předložkou před sprchový kout. V případě že by si chtěl někdo něco uklidit anebo něco šetřit na podlaze tak není čím . Vstupní dveře netěsní a tak když fouká tak je to nepříjemné. Elektrický ohřev vody v bojleru úplně postačuje pro 4 lidí. Ose týče zábavy tak nic moc. Mladší děti určitě zaujme klub v areálu s programem. Pro starší ale schází cokoliv. Lezecká stěna 2 metry. Dětské dopravní hřiště za docela dost peněz. To co nám předvedly v restauraci v den příjezdu nás odradilo od zbytku návštěvy tohoto zařízení. 2 krát nám přinesly hranolky jako přílohu úplně syrové. Třetí reklamaci jsme vzdaly a nechaly na talíři. Bazén super. Sice nám počasí moc nepřálo ale deti si jednou užili. Co se týče společných toalet a sprch tak super. Čisto a vždy papír. Co nás ale fakt naštvalo tak poslední večer hudba do 23:30. Po upozornění že v kempu je od 22:00 , nám sdělily na informacích, noční klid , nás poslaly někam a ještě přidaly (tahací harmonika). Zkoušel jsem zavolat na informace , ale bohužel. Ve 22:00 opustí personál areál a tak se není možno komukoliv dovolat.
Byl, jsme hodně po okolí na výletech. Ale za nás příště již ne.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Co se čistoty sociálního zařízení týče tak pouze první den příjezdu, kemp byl prázdný. Postupně se zaplnil lidmi ať už v chatkách, karavanech nebo stanu ovšem během našeho pobytu uklízečka určitě nepřišla ani jednou, koše na WC i sprchach pořád plne toaletní papír se válel všude, poblíž volejbal takže lide se chodili sprchovat od písku ten byl všude. Personál v restauraci zřejmě pouze jeden člověk a restaurace plná takže nestíhal museli jsme za ním chodit pokud jsme něco chtěli dovnitř. Jinak mimosezona takže všechno zavřené včetně koupaliště. Poplatky za vše tak jak je uvedeno už v další recenzi. Za nás žádné extra nadšení možná v sezóně bude lépe .

Pavel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.4. - 17.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný sociálky čisté, akorát ta wifi chybí.Celkově jsme byli spokojeni.

Božek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.4. - 16.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chybí společenské akce aspoň na víkend.
Je veliká chyba že tady není WiFi v ostatních kempech je automaticky.

Dan

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí,nové čisté sociálky,koupaliště.

Věra

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Obsluha recepce příjemná.Krásné prostředí.Sociální zařízení čisté.Chatky sice starší, ale pro přespání stačí.V chatce povlečení stejného vzoru.( v jiných kempech téměř každý kus jiný).Jídlo v restauraci dobré a za přijatelné ceny.Pivo, limo dobré a výborná točená zmrzlina.Vedle kempu dopravní hřiště, to ocení určitě děti.Byli jsme již podruhé a byli jsme spokojeni.

Lucie Č.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl poloprázdný, takže klídek, pohoda. Byli jsme v malé chatičce, která krásně voněla dřevem a krásně se v ní spalo. Také v "místní" restauraci dělají výborné poháry :)

Katka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je posazen do velmi hezkého prostředí, vedle nový bazén, 2 menší lezecké stěny a restaurace. V centrální části je velké ohniště ,takže nemusíte nutně jenom grilovat, jak to je v některých jiných kempech. Součástí je prostorná a nově vybavena místnost k přípravě jídla ( dřezy, mikrovlnky..). Čest a díky provozovateli . Rádi se vrátíme !

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Milan B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Už na recepci jsme si všimli velice vstřícného jednání. Možnost jídel ve dvou restauracích s perfektním výběrem jídel za dobré ceny. Co ale překvapilo nejvíc, byly sociálky. Ještě jsem v kempu neviděl čistší a udržovanější sociálky. Všechna čest a klobouk dolů. Vyžití: koupaliště, tenisový kurt, hřiště na malou kopanou, minigolf, dětské dopravní hřiště, prolézačky. Někomu možná chybí přírodní koupání, ale než špinavý rybník, to raději placené koupaliště. Můžu jen doporučit.

watavala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V zadní části kempu, kde jsme postavili stan, jsme později zjistili, že před náma byl nejspíš cirkus - všude v trávě byla podestýlka pro zvířata a mírně "voněla" ...
ale v kempu jsem byli v podstatě jen na noc, takže nám to nevadilo. Poslední noc jsme byli v kempu téměř sami, takže pohoda.

radekhasic

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedna noc , ale perfektní. Před 12 -ti lety jsme tady byli , ale teď je to úplně jiné a dobré.

Pavel M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme navštívili letos poprvé ,bydleli jsme v chatičce pro čtyři . Chatička je klasická ještě z dob dávno minulých, kdy se tento kemp stavěl v akci "Z" . Pár nových chatek se v kempu vyskytuje , ale jak psal hodnotitel níže jsou spíše pro trpaslíky. Kemp je rozsáhlý, na jeho pozemku se vyskytuje spoustu budov , některé zchátralé jiné nové ale uzamčené . V kempu je dětské hřiště s půjčovnou různých vozítek a 24m bazén (vše se platí zvlášť) . Toalety uklízečky myjí pravidelně , vždy když jsem měl potřebu, tak se tam vytíralo, to pak měla uklízečka blbý , něco zamumlala pod vousy a podlahu opět vytřela. Ale chatkám úklid moc času asi nevěnují . Pod postelemi byl docela svinčík a poházené papíry od předešlého obyvatele. Nepochopil jsem jeden tah kempu a to ten, proč nejsou v chatkách v oknech záclony. Čtyř lůžkových chatek je v řadě několik a v horkých dnech jaké letos byly je potřeba neustále větrat . Takže z první chatky bylo vidět co mají v poslední chatce k obědu . Trocha soukromí by neškodila a tuto vadu beru jako velmi zásadní .V chatce nedržely zavřené dveře , vypínač na světlo ještě původní otočný z dob kdy se ta chatka stavěla, měl špatný kontakt a světlo chvílemi problikávalo. Cesty v kempu jsou převážně asfaltové někde je jen štěrk. V kempu je i restaurace které nelze vůbec nic vytknout . Pak je tam stánek ve kterém jsou dvě okénka , jedno je otevřeno ráno do 10 hodin a mají zde čerstvé pečivo a základní potřeby. Druhé okénko se otevírá ve 14 hodin a tam čepují kofolu, pivo a dá se zakoupit např . párek v rohlíku či palačinky. Cena chatky byla na její vybavenost a stav až nehorázně drahá . O pouhých 40 korun víc mám v jiném kempu bungalov se sociálním vybavením , kuchyní ve které jsou příbory , talíře ,hrnce ,vařič , varná konvice a lednička. Celkové hodnocení pro tento kemp bych dal dostatečný (jednou stačilo).

R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na první pohled hezký kemp.Na druhý už to tak slavné není. Nové chatky jsou udělané opravdu minimalisticky-stolek před chatkou i samotná chatka pro trpaslíky. Okolí chatky mě připadalo jak na promenádě (neosobní), neustále tam mezi chatkami někdo chodil, za chatkami se nacházela průchozí silnice, takže se tam procházeli i lidi co do kempu nepatřili a jezdili tam auta se zásobováním. Další věc co mě zarazila při příjezdu jsou samé poplatky, za sprchy 20 kč/3 minuty, auto každý den za 50 kč, mikrovonka, vařič. Lednička se v kempu snad nenacházela vůbec, ani v kuchynce.Další mínus byl záchod od chatky vzdálený 200m. V tu dobu co jsme tam jeli nás nikdo neupozornil na festival, který se tam měl konat v době našeho odjezdu. Takže tři dny před odjezdem se kemp zaplnil lidmi, rámus z instalace festivalu, absolutně žádné soukromý. Další věc koupaliště by mělo být pro návštěvníky kempu alespon za poloviční cenu nebo zdarma. Ocenit můžu restauraci, kde mají dobré jídlo a meníčka do 70 kč a golfový klub u kempu, kde se dá zpříjemnit podvečer minigolfem za 50 kč. Plus bych ještě ocenila čistotu wc. Bohužel už bych sem znovu nejela.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Morava Camp, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Morava Camp. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Morava Camp.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist