CAMP MOHELNICE - Hodnocení

6.5 / 10 Chvályhodné
podle 17 recenzí

Petra Bezruče 795/13,
MOHELNICE 789 85

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - CAMP MOHELNICE

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

65% Hodnocení (17)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMP MOHELNICE


Storno

Hodnocení návštěvníků

watavala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V zadní části kempu, kde jsme postavili stan, jsme později zjistili, že před náma byl nejspíš cirkus - všude v trávě byla podestýlka pro zvířata a mírně "voněla" ...
ale v kempu jsem byli v podstatě jen na noc, takže nám to nevadilo. Poslední noc jsme byli v kempu téměř sami, takže pohoda.

radekhasic

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedna noc , ale perfektní. Před 12 -ti lety jsme tady byli , ale teď je to úplně jiné a dobré.

Pavel M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jsme navštívili letos poprvé ,bydleli jsme v chatičce pro čtyři . Chatička je klasická ještě z dob dávno minulých, kdy se tento kemp stavěl v akci "Z" . Pár nových chatek se v kempu vyskytuje , ale jak psal hodnotitel níže jsou spíše pro trpaslíky. Kemp je rozsáhlý, na jeho pozemku se vyskytuje spoustu budov , některé zchátralé jiné nové ale uzamčené . V kempu je dětské hřiště s půjčovnou různých vozítek a 24m bazén (vše se platí zvlášť) . Toalety uklízečky myjí pravidelně , vždy když jsem měl potřebu, tak se tam vytíralo, to pak měla uklízečka blbý , něco zamumlala pod vousy a podlahu opět vytřela. Ale chatkám úklid moc času asi nevěnují . Pod postelemi byl docela svinčík a poházené papíry od předešlého obyvatele. Nepochopil jsem jeden tah kempu a to ten, proč nejsou v chatkách v oknech záclony. Čtyř lůžkových chatek je v řadě několik a v horkých dnech jaké letos byly je potřeba neustále větrat . Takže z první chatky bylo vidět co mají v poslední chatce k obědu . Trocha soukromí by neškodila a tuto vadu beru jako velmi zásadní .V chatce nedržely zavřené dveře , vypínač na světlo ještě původní otočný z dob kdy se ta chatka stavěla, měl špatný kontakt a světlo chvílemi problikávalo. Cesty v kempu jsou převážně asfaltové někde je jen štěrk. V kempu je i restaurace které nelze vůbec nic vytknout . Pak je tam stánek ve kterém jsou dvě okénka , jedno je otevřeno ráno do 10 hodin a mají zde čerstvé pečivo a základní potřeby. Druhé okénko se otevírá ve 14 hodin a tam čepují kofolu, pivo a dá se zakoupit např . párek v rohlíku či palačinky. Cena chatky byla na její vybavenost a stav až nehorázně drahá . O pouhých 40 korun víc mám v jiném kempu bungalov se sociálním vybavením , kuchyní ve které jsou příbory , talíře ,hrnce ,vařič , varná konvice a lednička. Celkové hodnocení pro tento kemp bych dal dostatečný (jednou stačilo).

R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na první pohled hezký kemp.Na druhý už to tak slavné není. Nové chatky jsou udělané opravdu minimalisticky-stolek před chatkou i samotná chatka pro trpaslíky. Okolí chatky mě připadalo jak na promenádě (neosobní), neustále tam mezi chatkami někdo chodil, za chatkami se nacházela průchozí silnice, takže se tam procházeli i lidi co do kempu nepatřili a jezdili tam auta se zásobováním. Další věc co mě zarazila při příjezdu jsou samé poplatky, za sprchy 20 kč/3 minuty, auto každý den za 50 kč, mikrovonka, vařič. Lednička se v kempu snad nenacházela vůbec, ani v kuchynce.Další mínus byl záchod od chatky vzdálený 200m. V tu dobu co jsme tam jeli nás nikdo neupozornil na festival, který se tam měl konat v době našeho odjezdu. Takže tři dny před odjezdem se kemp zaplnil lidmi, rámus z instalace festivalu, absolutně žádné soukromý. Další věc koupaliště by mělo být pro návštěvníky kempu alespon za poloviční cenu nebo zdarma. Ocenit můžu restauraci, kde mají dobré jídlo a meníčka do 70 kč a golfový klub u kempu, kde se dá zpříjemnit podvečer minigolfem za 50 kč. Plus bych ještě ocenila čistotu wc. Bohužel už bych sem znovu nejela.

Anna L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

V pátek jsme přijeli do kempu, na recepci jsme se dohodli, že budeme mít pobyt do neděle s tím, že tam pak necháme celý týden karavan a přijedeme znovu v pátek na víkend, jelikož tam známí budou celý týden. V sobotu přijeli známí a zaplatili si ubytování na celý týden až do další neděle. V neděli k večeru jsme šli na recepci doplatit elektřinu a zaplatit ten karavan na celý týden. Paní nám to začala počítat a říkáme ji, že v pátek tedy přijedeme a doplatíme to i s osobami do neděle. Na což nám řekla, že to není možné, že v pátek si můžeme maximálně pro karavan pouze přijet, protože tam je koncert a pokud nemáme vstupenku tak máme smůlu. Tak jsem se jí zeptala proč bych tam asi do pátku nechávala ten karavan, abych si pak pro něj pak jen přijela? A proč to našim známým teda dala do neděle? Tak říkala, že se musela splést, že hned za nimi jde a v pátek musí odjet .. Luxusní dovolená .. Pro karavanisty, kteří znají co je to roztáhnout předstan, podlahu, zabydlet se a najednou Vám někdo řekne, že v polovině dovči tam nemůžete být. POCHOPILA bych to, kdyby měli upozornění na RECEPCI nebo INTERNETU, že ubytování je možné pouze do pátku!!! Ale nikde nic !!! Tak jsme ještě v neděli večer hledali v okolí kemp a i se známými odjeli, domů jsme to měli 200 km, můžete si plánovat - než jsme našli nový kemp, zajeli tam apod. Jeli jsme rovnou do práce :( Nechápu za co se v kempu platí 90 Kč za karavan a 60 Kč za osobu!!! Elektřina se platí, sprcha se platí, vařič se platí, pitná voda do karavanu byla pouze na 1 sociálce, protože další byla nefunkční, wifi se platí, bazén v areálu se platí !!! Jediné pozitivní na kempu byla restaurace, kde dobře vařili za opravdu lidové ceny. I když kemp je rozsáhlý, nové sociální zařízení .. Nikdy více :(

Zdenka L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné vyžití dětí třeba jízda na slapacich motorkach

Jiřinka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný bazén v kempu, v restauraci dobře vaří za dobré ceny.

Lucie V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 14.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

malou nevýhodou bylo horší počasí, jinak se nám tam líbilo

Jana S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Upřímně, hned po příjezdu jsem chtěla odjet. Naše chatka v části jak rozbouraném skladu, světlo venku žádné, vevnitř až po pátrání po zapnutí pojistky, ...ale nejhorší, že lednička jen pro "lepší chatky", ohřátí jídla..2,5 minuty za 5 Kč, sprchy za 20! 4 minuty!! to jsem ještě nikde neviděla.

Ladislav S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostředí krásné, kemp docela ušel, nevím proč se platí bazén v kempu??

Helena P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili jako parta přátel s rodinami. Personál na recepci příjemný, celkové prostředí kempu ujde, je vidět, že se snaží kemp rekonstruovat - krásné nové sociální zařízení, hřiště pro děti, nejspíš jsou hezké i nové chatky, bohužel, zatím jsou nové jen dvojlůžkové. Pro rodiny volají SOS po rekonstrukci, snad na ně také dojde. V kempu restaurace se solidním výběrem jídla za příznivé ceny a výborná zmrzlina. Trochu mě zklamalo dopravní hřiště, cena za 15 minut jízdy je dost. Bazén vypadal moc hezky, ale byla zima, nevyužili jsme. Kritizovat musím přístupové cesty k sociálním zařízením, snesly by zasypání kamínky, protože když pršelo, byli jsme jak bahňáci a druhá věc, překvapilo nás, že paní uklizečka ráno uklízí WC a koupelny hodinu a snane se vám, že vás tam nepustí! Jinak celkový dojem celkem dobrý, ale je určitě ještě co dohánět. Děkujeme.

Helena P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili jako parta přátel s rodinami. Personál na recepci příjemný, celkové prostředí kempu ujde, je vidět, že se snaží kemp rekonstruovat - krásné nové sociální zařízení, hřiště pro děti, nejspíš jsou hezké i nové chatky, bohužel, zatím jsou nové jen dvojlůžkové. Pro rodiny volají SOS po rekonstrukci, snad na ně také dojde. V kempu restaurace se solidním výběrem jídla za příznivé ceny a výborná zmrzlina. Trochu mě zklamalo dopravní hřiště, cena za 15 minut jízdy je dost. Bazén vypadal moc hezky, ale byla zima, nevyužili jsme. Kritizovat musím přístupové cesty k sociálním zařízením, snesly by zasypání kamínky, protože když pršelo, byli jsme jak bahňáci a druhá věc, překvapilo nás, že paní uklizečka ráno uklízí WC a koupelny hodinu a snane se vám, že vás tam nepustí! Jinak celkový dojem celkem dobrý, ale je určitě ještě co dohánět. Děkujeme.

martina č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkné chaty,čisté toalety,vynikající jídlo v restauraci jen za 64 kč, pěkné dětské hřiště pro děti, pěkný bazén, výborné drinky v baru u bazénu, jen bych doporučila do bazénu skluzavku nebo tobogán

romana f.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je po celkové rekonstrukci, nové sociální zařízení, úklid několikrat denně, k dispozici kuchynka s jidelnou. Uvnitr arealu koupaliste, restaurace, kiosek (ten by mohl mit otevreno dele).

Eliška B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp se nám vůbec nelíbil: místo cest kamení a bláto, místo trávy loňské listí a hlína, pár nových chatiček, starší v hrozném stavu (2 ze 3 oken nebylo možné otevřít, plesnivý strop). ale za vše se platí, takže sprcha: 3 minuty za 20 Kč (sprcha ale nesprchovala, jen kropila, k umytí naprosto nepoužitelná), použití el. sporáku a mikrovlnky: 2 minuty za 5 Kč, vlastní kolo na dětském dopravním hřišti: 15 minut za 5 Kč. bazén v areálu kempu samozřejmě není v ceně za ubytování. jednou ráno nás paní uklízečka nepustila v 8h na wc, protože "ona tam přece právě uklízí". v nové budově sprch nám taky chyběla mýdla. spokojeni jsme byli pouze s restaurací. dobrá jídla za příjemné ceny. a děti si oblíbily dětský záchod a umývadlo. tento kemp rozhodně nedoporučuji.

Lucie N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2014

Ceny
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Opravdu velke zklamani. Kemp není hezky, opravdu strasne prostředí,všude hlina, občas nejaka trava,stare budovy, bordel, nechapali jsme ani rozmisteni chatek, v motelu bydleli ukajinci..no nezlobte se na me,ale takhle si kemp nepredstavuji. další věc co nas dost prekvapila bylo,ze majitel se snazi asi dost vydělat...proc není bazen pro navsteniky kempu zadarmo? oploceny,aby se muselo platit...nechapu. a další věc - sprchy- 20 kc za 3 minuty teple vody mi prijde fakt prehnane, ano sprchy a socialni zarizeni jsou nove,ale sprchy tecou tak,ze clovek není schopen se tam poradne umyt,voda strika všude okolo jen ne na vas. opravdu tenhle kemp uz nikdy nenavštívíme. jedine co bylo fajn,byl golfklub vedle kempu,kam se da zajit zasportovat a posedet. tot vse.

Miroslav K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu je na mimořádně dobré úrovni sociální zařízení, několikrát denně uklízené. Personál na recepci ochotný, příjemný. Obsluha v restauraci taktéž. Jen obchod s potravinami by mohl být v provozu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jana V.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 7.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

hezké klidné prostředí,příjemý personál a výborné jídlo,letos jsme jen projížděli a zastavili se na dobré jídlo.

Miroslav K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Byli jsme v kempu s rodinou a bylo to tam hezké. Záchody a sprchy nové - luxusní, několikrát denně uklízené a čištěné. Bazén a druhé soc.zař. byly bohužel v rekonstrukci, ale to je jen důkaz toho, že se kemp zvelebuje. Hospoda a obsluha v pohodě. Obchůdek s potravinami sice nefungoval, ale v Mohelnici kousek od kempu je Rašnerova pekárna, kde mají vynikající pečivo aj. Jediným drobným kazem v kempu byla neshrabaná (posekaná) tráva.Když padla rosa, tak měl pak člověk vlhkou trávu všude.

Zdenka S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ušlo to

Kateřina p.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 16.9.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

je fakt že sociální zařízení by mohlo být lepší,ale jinak není co kempu vytknout...ceny skvělé,prostředí úžasné,spoustu možností na výlety,obchod kousek,levná restaurace...s přítelem jen chválíme

Andrea D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2008

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zážitky nádherné.Čistý kemp.

Pavel B.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 24.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobry kemp :)

Jana V.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 11.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vše na jedničku a rádi ještě letos kemp navštívíme.

Daniela S.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CAMP MOHELNICE, který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMP MOHELNICE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CAMP MOHELNICE.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.5/10
Velmi dobré 7.6/10
  • Autokempink Strážnice Jižní Morava
  • Autokemp Seč Pláž Chrudimsko - Hlinecko
  • Resort & Camp Dešná Beskydy
  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • Kemp Šiklův mlýn oblast Vysočina
  • Camping Olšina - Lipno Lipno
  • Kemp Keramika Plzeňsko
  • Autocamp Žíchovec Jižní Čechy
  • Camp Karolina Tachovsko
  • Camping Vranovská pláž Jižní Morava
  • Autokemp KOMORNÍK STRMILOV Jižní Čechy
  • Autocamp Sedmihorky Český ráj
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Autocamp Osek Krušné hory
  • Kemp a chaty Stříbrný rybník Hradecko
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist