Zelené údolí - Hodnocení

9.4 / 10 Vynikající
podle 32 recenzí (celkem 33)  

Loveč 15,
MLADĚJOV 507 45 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Zelené údolí

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

94% Hodnocení 32
Celkem hodnocení 33
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Zelené údolí


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petra L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 1.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí, vhodné i pro hodně malé děti.

Spravce

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.5. - 16.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nove koupelny a centralni kuchynka na rok 2018

Monika J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné ceny a prostředí. Horší sprchy, starší vybavení. Skvělá restaurace s chutným jídlem. Koupání - čirá voda.

Zdena P.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v pěkné lokalitě u spousty památek. Dobře tu vaří. Ceny jsou dobré (jídlo kolem 80-90 Kč, pivko 28 Kč). Chybí kuchyňka pro ubytované - prý bude na léto 2018 dokončená. Měli jsme chatičku bez kuchyňky, ty s kuchyňkami byly prý hned obsazené. Tak jsme museli využít snídaní v restauraci. Ale za 60 Kč nelitujeme.

PETAN1980

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 1.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super. Krásná voda v bazénu, i když nebylo na koupání. Příští rok přijedeme na delší dobu. Nová kuchyn pro ubytované a vše v ní zadarmo. Paráda.

PETAN1980

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp s čistou vodou v koupalištích. Toalety starší, ale vždy čisté. Na jídlo ani pivo jsme nijak dlouho nečekali. Televize na restauraci. Dětské hřiště dostačující. Kolem mnoho památek na výlety.

stercl

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na doporučení jsme navštívili tento kemp a byli jsme nadšení. Opravdu nelhali, příjemné prostředí, vše na úrovni a ideální místo pro cyklovýlety. I my doporučujeme.

Bendoušek

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezké chatičky. Nový nábytek a vybavení. Dva bazény zadarmo s čistoučkou vodou i uprostřed srpna. Hřiště pro děti by mohlo být větší, ale dostačovalo. Toalety sice starší, ale čisté, toaletní papír byl. Jídlo dobré a za slušné ceny.

Johanka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klid a pohoda, dobře vaří. Cena jídla kolem 90 Kč. Čisto, uklizeno. Voda v bazénech super, čisťoučká. Příští rok se vrátíme.

Štofčíková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to super a příští rok máme v plánu návštěvu zopakovat.

Danca

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak...kemp v krásné lokalitě. Je vidět, že rekonstrukce pokračují, nábytek v chatkách nový, v pokojích čisto. Bohužel v okolí už tomu tak nebylo, popelnice byla plná od úterý a i v den našeho odjezdu na tom byla stejně, v okolí pytle s odpadem, které nikdo neodnesl...i přes nápisy, že tak bude učiněno. Wc v Gizelách neuklizené, umyvadlo černé úplně. Ve společných sociálech dva dny papír bohužel nebyl...jinak ale ve sprchách tekla teplá voda po celý den...bohužel korigovat teplota se vůbec nedá, takže na malé děti to bylo teplé až dost. Snídaně super. Restaurace by byla také fajn, kdyby se ovšem dala objednat aspoň studená kuchyně i po 20 večer... To nás dost mrzelo. Bazény s chladnější vodou, ale čistou... Takže kemp je vhodný spíše na pár dní než dlouhé pobyty, chatky je fajn objednat celé, stěny jsou papírové a je slyšet všechno z vedlejší ubikace. Vylepšit (hodně) úklid a restauraci, tak to nemá chybu...

Lilli

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná příroda, čisté bazény pro malé i velké. Příznivé ceny domácího stravování včetně čerstvých zákusků pro děti nebo salátků pro maminy.
Rozmanitá nabídka ubytování i pro náročnější. Vstřícný personál vždy v pohotovosti.

Barbova N.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Plus jsou dva bazény, čistá voda. Jsou v ceně ubytování. Dobrá by byla půjčovna kol vzhledem k zlaté cyklistické stezce. Žádná diskotéka v okolí. Ale posedí v restauraci OK. Jídlo dobré, ceny kolem 90 Kč. Pivo asi 6 druhů za 28 Kč.

PEPAN1

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé bazény. Sociálky starší, ale čisté. Za slušnou cenu ubytování i jídlo. Děti řádili na trampolínách. Výlety okolo kempu mnoho.

Osičkovi

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Starší kemp, ale je vidět, že se už opravuje. chatička měla nový nábytek, čisto, posekano. Velke plus jsou bazeny. byly čisté.

Fischerová B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

My jsme zde byli velice spokojeni!!

stehlička v.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V okolí spousta výletů, jezdí bus i vlak, potraviny kousek. Kemp sice ještě nějaké investice potřebuje, ale je vidět, že tam už padla nemalá částka. Byla jsem tu se školou před 2 lety ...tohle je úplně jiný kemp, bazény s čistou vodou i v srpnu, kuchyn výborná.

Bajerovi

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme zde před lety na kolech, dnešní stav se vůbec nedá porovnat. Chatička nám voněla novým nábytkem, na matraci jsem se neštítila spát. Všude čisto. Koupelny prý čekají na rekontrukci, ale byly čisté a teplá voda zdarma, takže to bylo dostačující. Bazény krásně čisté, paráda.

optimista

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pohoda a klidek
pivo dobre
jidla velky vyber

Hans

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodoví kemp super zradlo a bazeny akorat recepcni je nejaka divna

Berousková

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nestihi jsme vcas objednat srubovou chatičku, tak jsme měli jen ackove, i tak spokojenost. Na prespani staci. všued cisto, toalety starsi, ale ciste, papir byl zvdy. PEkne koupani. dobra kuchyne.

XXL

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidek urpostred prirody, krasny bazeny zadarmo. Vylety jsme vsecky ani nestihli.

Josefínka 1.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Měli jsme jen áčkovou táborskou chatičku. Jezdili jsme celý čas po výletech na kole. Mají kolárnu kousek od chatiček a zdarma. Chatička pěkná a cena více než slušná (130 Kč za osobu), co jsme ušetřili na ubytování, tak jsme utratili na zámcích a hradech, kterých je okolo spousta. Za rok se určitě vrátíme.

Kristýna N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji. Skvělé koupání v areálu, když je moc teplo na výlety.

Janička

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme zde se stanem, louka posekaná, toalety sice starší, ale čisté. Uklízečka se tam pořád od rána do noci potulovala. Toaletní papír vždy. Teplá voda zdarma. Akorát nebyl dopuštěn úplně velký bazén, ale plavat se dalo. Když jsme odjížděli, tak už byla voda po okraj. Ještě jedeme v srpnu do chaty. Ale zatím dojem OK.
P.S. snídaně a celkově kuchyně super, takže díky paní kuchařce za plná bříška.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Zelené údolí, který hodnotilo 32 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Zelené údolí. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Zelené údolí.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist