Kemp Měruše u pískových jezer - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 12 recenzí (celkem 40)  

Ponědrážka 22,
LOMNICE NAD LUŽNICÍ 378 16 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Měruše u pískových jezer

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 40
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Měruše u pískových jezer


Storno

Hodnocení návštěvníků

Filip

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny mírné, prostředí klidné, záchody čisté. Personál vynikající.

žufi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zejména oceňuji jasně označený personál firemním tričkem, který je vždy ochotně k dispozici, možnost dát si ráno snídani podle vlastního výběru, během dne teplé občerstvení v rozumné kvalitě i výběru, toalety s dostatečnou kapacitou.
Jediná chybka na kráse jsou sprchy, kde voda na žeton (20 Kč) teče teplá 3 min a pak přepne na ledovou, která teče ještě 12 minut, ale její teplota je tak na chlazení piva. Je pravda, že na toto je návštěvník upozorněn na automatu na žetony, ale dioda, která má ohlásit, že se teplá vypne, je rozbitá.
Cca 3km od kempu je koupání v pískovně s pozvolným vstupem a čistou vodou. Pro malé děti ideální.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme sem již dvacet let a letošní změny jsou super konečně čisté a nové záchody. změna piva také dobrá, celkově se to tu mění k lepšímu
novým majitelům držím palce ať se daří

RadekP

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu se velice rád vracím.I na víkend jsem jezdim sic 5hod to mám z domu.ale za ten kemp to stojí,klid, pohoda, vstřícný personál, čisté toalety, tepla sprcha, nemusím chodit do obchodu do Veselí dají se zde nakoupit pletynky, sýry, salámy,máslo atd.a koupání v blízkých piskovnach, čistá voda jsou vidět i plavající ryby.Kemp všem doporučuji navštívit.

Pertold F.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z celé řeky nejhezci ubytovani...vyborne jidlo a super lidi.

František

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím do tohoto kempu již několik let. Noví majitelé udělali obrovský kus práce. Hodně se zvedla kvalita po všech stránkách.(toalety,občerstvení,herna,atd.). Personál je strašně příjemný a ochotný.Prostě je to všechno super!!! Přeji novým majitelům,aby se jim vše dařilo. Určitě se budu do tohoto kempu rád vracet a můžu ho všem doporučit.

Renata

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice,velice příjemný personál.Sluzby nám zcela vyhovovaly..Večer byl v kempu klid,ani vodaci to nějak nepřeháněli.Chatky super,toalety taky,proste spokojenost.Kemp malý,ale o to příjemnější.Koupani v jezerech taky super a výlety na kole byly famózní.Takze opravdu jsme byli spokojeni.Urcite se tam vrátíme.Novym majitelům přejeme,aby se jim dařilo.Zaslouzi si to.

Marie K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zcela chybí ostatní zázemí. Není ani kuchyňka s teplou vodou ani lednice pro uchování potravin. Pro stanování úplně nevhodné. V noci se po celém kempu svítí jak na Václaváku, zmizela veškerá romantika tmavé noci kdy v kempu svítilo pouze malé světýlko nutné k cestě na toalety. Pro maminky s malými dětmi zcela nevhodné. Není pořádně kde děti umýt ani uchovat za horkých dní potraviny. Dále zde chybí možnost třídění odpadků - i když tuto povinnost ukládá přímo zákon. Do tohoto kempu jezdíme již 15 let, ale letos jsem byla opravdu zklamaná. Míst pro stany je tam minimálně a hlavně na pražícím slunci. Budu se ohlížet po jiné možnosti ubytování v tomto nádherném kraji.

Markýz

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 23.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dnes jsme se vrátili z pobytu v tomto kempu. Tento kemp je jeden z nejlepších kempů, které jsme za svůj život navštívili. Noví majitelé kteří provozují tento kemp od letošní sezóny začínají budovat krásné místo pro strávení zejména dovolené ale i třeba víkendového pobytu. Už dnes je vidět výrazný pokrok při vybudování zázemí pro nás ubytované návštěvníky ať v chatkách nebo ve stanech. I o naše žaludky je dobře postaráno. Myslím, že ve středu Jižních Čech na břehu řeky Lužnice a v těsné blízkosti nádherných Vlkovských jezer vzniká útulný a malebný kemp kam se budeme moc rádi vracet. Majitelům lze jen popřát hodně sil, skvělé nápady a maximum spokojených cestovatelů. Věřte, že už dnes se k vám opět velmi těšíme. Vladimír

Luba

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme parta tatínků (10x) se spoustou dětí (15x) a byly jsme maximálně spokojeni.

uranPB

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp mají noví majitelé, kteří se nebojí dělat změny a pustili se do zvelebování kempu velmi odhodlaně. Kompletní rekonstrukcí prošly sprchy a WC. Nová je také kuchyně, která konečně nabízí nejen mražené polotovary.V kempu je také nově krytá herna s kulečníkem, stolním fotbálkem atd. Prostě jedním slovem velká spokojenost se všemi změnami. V neposlední řadě je také nutné připomenout neskutečnou ochotu a optimismus celého personálu. Děkujeme za úžasný víkend. Novému týmu v Měruši držíme palce a ať se jen daří ;-)

Lenka T.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Šílený zážitek. Katastrofální sociální zařízení, "restaurace", vybavení i personál. O dodržování nočního klidu zde asi neslyšeli, celonoční produkce opilých vodáků je opravdu nezapomenutelná... Nikdy víc.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pavel H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Docela slušný kemp. Neškodilo by více klidu v pozdních nočních hodinách.

Martin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 12.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí a majitelé. Horší sociální zařízení a hluční vodáci.

R3gi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme s přáteli zvolili kvůli jeho blízkosti k Veselským pískovnám. Dorazili jsme tam v pozdních nočních hodinách. U ohňů probíhalo večerní opékání buřtů a uvítala nás slyčná slečna barmanka, takže bylo jasno. Ceny velmi příznivé, sociální zařízení normální, k dispozici byla dokonce kuchyňka. Přední byla zábava. S vodáky, vodníky, bludičkami, dědečkem Hříbečkem… a panem Jägermeisterem za zvuku párty songů střídaných nějakými cajdáky byl večer vždy velmi akční. Kemp je však velmi vhodný i pro rodiny s dětmi, kterých tam byla také fůra. Potěšil i bar s točeným pivem. No a když už párty u hlavní budovy nestačila, nebyl problém provést přesun do Veselského klubu, který svým prostředím a příznivými cenami zcela předčil naše očekávání. Zkrátka, kemp podle mých představ, nic nám nechybělo. Opravdu vřele doporučuji!

Silva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme si vybrali kvůli blízkosti pískoven.Je menší,takže místo jsme našli až na zadní louce totálně bez stínu.I ostatní místa v kempu nejsou moc stíněna.Paní vedoucí byla vstřícná,nicméně nám neřekla,že voda v kempu není pitná neb obsahuje zvýšený obsah železa.Nemilé zjištění.K dispozici menší kuchyňka i s ledničkou.Záchody by snesly inovaci nebo aspoň zavírací dveře.Sprchy na žetony,ale dala se pustit i jen studená voda,což ve vedrech bylo supr.V noci relativně klid.Trochu nám vadila blízkost hlavní silnice.Ale vše vylepšuje čisté koupání,okolí na cyklovýlety a možnost dobrého jídla ve Vlkovské hospodě a Vlčí boudě.

uranPB

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší klidný kemp s příjemným personálem. Velké plus kempu je umístnění hned vedle pískoven, kde je naprosto luxusní koupání.
Ve velkém vedru vám bude bohužel chybět stín, stanová plocha je prakticky bez vzrostlých stromů. Velké mínus je za NEpitnou vodu v kempu (vyšší obsah železa), pitnou vodu lze zakoupit za cca 15Kč/1,5. Sprchy vcelku čisté, ale bohužel na žetony 20Kč/3min. WC by rozhodně zasloužilo větší péči, spíš tedy rekonstrukci. V rámci recepce je i stánek, ale jídlo ze smažených prefabrikátů vás moc nenadchne.Naštěstí hned vedle kempu je Vlčí bouda,(směr Vlkov, hned za mostem doleva) restaurace s perfektním jídlem i obsluhou.
Kemp doporučuji, ale celkově ne víc než tři hvězdy, rozhodně je co zlepšovat!

Jaromír J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 29.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super personál,nádherné oslavy narozenin personálu celkově nemá chybu.Rád se vrátím i v roce 2015.Jaromír

JITKA B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.10.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

BEZVA KEMP ,SPOUSTU LEGRACE,SKVELÉ PROSTREDÍ,NADHERNA PISKOVA JEZERA

jitka a.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

PĚKNÉ PROSTŘEDÍ , SUPR KOUPÁNÍ V PÍSKOVNÁCH A HLAVNĚ SKVĚLÝ PERSONÁL :)

Jana K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný menší kempík pro nenáročné. Vstřícný personál, klidné místo poblíž řeky (při našem pobytu byla bohužel někde v okolí jakási diskotéka/zábava až do rána). V okolí krásné pískovny - ta nejbližší byla špinavá (ale koupali se i tam), ale cca 2km podél řeky další dvě s čistou vodou, možnost koupání i na nuda. V kempu kiosek jen se smaženými jídly, restaurace 1km ve Vlkově.

Ivana D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp kam se každý rád vrací.

Ivana D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp kam se každý rád vrací.

Věra K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tichý kemp,sociálky stačí do kapacity tak 20-ti stanů, krásně posekáno,možnost napojení na el.a veřejná ohniště i se sezením. Kiosek v kempu pouze se smaženými polotovary a otevřeno 17-22!! Nebylo lépe ani po té,co vzala obsluhu do rukou Paní majitelka. když Doporučuji využít dokonalou hospodu ve Vlkově(cca 1 km). Nám se dovolená i přes několik bouřek velmi vydařila, okolí a hlavně pískovny jsou úžasné.Kdo nehledá luxus,ale obyčejnou pohodu bez velkých nároků, je tu správně

Zdeněk B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Měruše u pískových jezer, který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Měruše u pískových jezer. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Měruše u pískových jezer.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist