Kemp Měruše u pískových jezer - Hodnocení

4.7 / 10 Průměrné
podle 3 recenzí (celkem 29)  

Ponědrážka 22,
LOMNICE NAD LUŽNICÍ 378 16 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Měruše u pískových jezer

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

47% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 29
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Měruše u pískových jezer


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lenka T.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Šílený zážitek. Katastrofální sociální zařízení, "restaurace", vybavení i personál. O dodržování nočního klidu zde asi neslyšeli, celonoční produkce opilých vodáků je opravdu nezapomenutelná... Nikdy víc.

Pavel H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Docela slušný kemp. Neškodilo by více klidu v pozdních nočních hodinách.

Martin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 12.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí a majitelé. Horší sociální zařízení a hluční vodáci.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
R3gi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme s přáteli zvolili kvůli jeho blízkosti k Veselským pískovnám. Dorazili jsme tam v pozdních nočních hodinách. U ohňů probíhalo večerní opékání buřtů a uvítala nás slyčná slečna barmanka, takže bylo jasno. Ceny velmi příznivé, sociální zařízení normální, k dispozici byla dokonce kuchyňka. Přední byla zábava. S vodáky, vodníky, bludičkami, dědečkem Hříbečkem… a panem Jägermeisterem za zvuku párty songů střídaných nějakými cajdáky byl večer vždy velmi akční. Kemp je však velmi vhodný i pro rodiny s dětmi, kterých tam byla také fůra. Potěšil i bar s točeným pivem. No a když už párty u hlavní budovy nestačila, nebyl problém provést přesun do Veselského klubu, který svým prostředím a příznivými cenami zcela předčil naše očekávání. Zkrátka, kemp podle mých představ, nic nám nechybělo. Opravdu vřele doporučuji!

Silva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme si vybrali kvůli blízkosti pískoven.Je menší,takže místo jsme našli až na zadní louce totálně bez stínu.I ostatní místa v kempu nejsou moc stíněna.Paní vedoucí byla vstřícná,nicméně nám neřekla,že voda v kempu není pitná neb obsahuje zvýšený obsah železa.Nemilé zjištění.K dispozici menší kuchyňka i s ledničkou.Záchody by snesly inovaci nebo aspoň zavírací dveře.Sprchy na žetony,ale dala se pustit i jen studená voda,což ve vedrech bylo supr.V noci relativně klid.Trochu nám vadila blízkost hlavní silnice.Ale vše vylepšuje čisté koupání,okolí na cyklovýlety a možnost dobrého jídla ve Vlkovské hospodě a Vlčí boudě.

uranPB

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší klidný kemp s příjemným personálem. Velké plus kempu je umístnění hned vedle pískoven, kde je naprosto luxusní koupání.
Ve velkém vedru vám bude bohužel chybět stín, stanová plocha je prakticky bez vzrostlých stromů. Velké mínus je za NEpitnou vodu v kempu (vyšší obsah železa), pitnou vodu lze zakoupit za cca 15Kč/1,5. Sprchy vcelku čisté, ale bohužel na žetony 20Kč/3min. WC by rozhodně zasloužilo větší péči, spíš tedy rekonstrukci. V rámci recepce je i stánek, ale jídlo ze smažených prefabrikátů vás moc nenadchne.Naštěstí hned vedle kempu je Vlčí bouda,(směr Vlkov, hned za mostem doleva) restaurace s perfektním jídlem i obsluhou.
Kemp doporučuji, ale celkově ne víc než tři hvězdy, rozhodně je co zlepšovat!

Jaromír J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 29.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super personál,nádherné oslavy narozenin personálu celkově nemá chybu.Rád se vrátím i v roce 2015.Jaromír

JITKA B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.10.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

BEZVA KEMP ,SPOUSTU LEGRACE,SKVELÉ PROSTREDÍ,NADHERNA PISKOVA JEZERA

jitka a.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

PĚKNÉ PROSTŘEDÍ , SUPR KOUPÁNÍ V PÍSKOVNÁCH A HLAVNĚ SKVĚLÝ PERSONÁL :)

Jana K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný menší kempík pro nenáročné. Vstřícný personál, klidné místo poblíž řeky (při našem pobytu byla bohužel někde v okolí jakási diskotéka/zábava až do rána). V okolí krásné pískovny - ta nejbližší byla špinavá (ale koupali se i tam), ale cca 2km podél řeky další dvě s čistou vodou, možnost koupání i na nuda. V kempu kiosek jen se smaženými jídly, restaurace 1km ve Vlkově.

Ivana D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp kam se každý rád vrací.

Ivana D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp kam se každý rád vrací.

Věra K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tichý kemp,sociálky stačí do kapacity tak 20-ti stanů, krásně posekáno,možnost napojení na el.a veřejná ohniště i se sezením. Kiosek v kempu pouze se smaženými polotovary a otevřeno 17-22!! Nebylo lépe ani po té,co vzala obsluhu do rukou Paní majitelka. když Doporučuji využít dokonalou hospodu ve Vlkově(cca 1 km). Nám se dovolená i přes několik bouřek velmi vydařila, okolí a hlavně pískovny jsou úžasné.Kdo nehledá luxus,ale obyčejnou pohodu bez velkých nároků, je tu správně

Zdeněk B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pavel H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 30.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí upravené, personál ochotný, WC jen průměrné, sprchy za 20 Kč jen 3 minuty teplé vody je opravdu málo, údajně pitná voda nažloutlé barvy ze které se cosi po 24 hodinách v kanystru vysráželo. V noci klid, pohoda.

jitka a.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 28.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Libuše P.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lenka H.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 12.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jana V.

Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 16.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

:)

JITKA B.

Vloženo:
Datum pobytu: - 24.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jitka

Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 2.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jitka a.

Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Veronika Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Závádějící informace o blízkosti koupání - 50m, takto vzdálené je sice nejbližší pískové jezero, ale to bylo spíše obsazeno rybáři, než vhodné ke koupání.

Inka N.

Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Květa Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 12.6.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super nemá to chybu

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Měruše u pískových jezer, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Měruše u pískových jezer. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Měruše u pískových jezer.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.3/10
Úžasné 10.0/10
Velmi dobré 7.8/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist