Kemp Keramika - Hodnocení

Hracholuská přehrada,
LÍŠŤANY 330 35 | Mapa

Provozní období: 30.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Keramika

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 90
Celkem hodnocení 100
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Keramika


Storno

Hodnocení návštěvníků

dana

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to tam fajn příští rok se vracime

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 3.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsem byla s rodinou. Špatná příjezdová cesta, vjezd přímo do kempu blátivý - žádný pevný povrch cesty. Ráda bych poděkovala paní Karlíkové za půjčení chatky, kde jsme měli WC jen pro sebe, protože společné WC neskutečně smrdělo. Musím upozornit pana Marka, že pokud má potřebu pomlouvat hosty kempu v hospodě u stolu, ať se příště nejprve podívá za sebe.

Ondřej

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde a ubytování s přáteli a spokojenost na 100%,krásná příroda,hezké a čisté ubytování,výborne jídlo a velmi ochotný personal.Vřele doporucuju ať už pro rodinu s dětmi,partu přátel,mladý pár a nebo rybáře.

Marie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ideální prostredi pro dovolenou s dětmi, prostředí čisté chatky útulné skvělá obsluha a dobre jídlo.

Marie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé místo pro rodinu s dětmi, ubytování výborné, dobře jidlo i obsluha.

marketa

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp je skvely. Deti si zde vyhraji pozvolny pristup do vody.Chatky jsou nive zrekonstruovane takze super. O hladu take nebudete jelikoz jidlo je vynikajici a zapit to pivem take muzete. Kem je vhodny jak pro fybare tak pro fanousky zive hudby. Krasna priroda okolo. No dovcu jsme si moc moc uzily.

karin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je tam krásně, překrásné misto

Adelinka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mohu jen doporučit moc příjemný kemp, vhodný pro děti.Pokud miluje te rybaření plně ideální.Chatky jsou nově zrekonstruované tudíž zažijete i příjemný spánek.
určitě přijedeme znovu :-)

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly jsme na týdenní dovolené s dětmi a byli jsme velice spokojeni jak s jídlem tak i s pitím. Jeli jsme tam hlavně skrz rybaření (manžel je vášnivý rybář), ale vyhráli si tam i děti ve skákacím hradu, lanovém centru, ... Nadchlo nás velice příjemné prostředí a zrekonstruované chatky. Super dovolená pro rodiny s dětmi, ale i bez :)
Určitě se rádi příští rok vrátíme a doporučujeme.

Jirka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Uplně super zážitek, výborné jídlo, super lidi a přístup všech okolo, určitě se vrátíme

Jiří

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný personál, výborné atrakce pro děti a skvělé pivečko i s večeří a živou hudbou

Teo

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé rybareni, jídlo i ubytování.

Lenka V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji pro rodiny s dětmi.Děti se vyřádily.Za nás super kemp

Marie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé prostředí i zážitky s malými dětmi

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobre rybareni, atrakce pro deti, ziva hudba, zrekonstruovane chatky, dobre jidli pivo, atd

Karolína

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé prostředí skvělý zážitky a zabava i pro male deti :)

Alena M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji, úžasná dovča. Děti se vyřádily na atrakcich, manžel byl spokojený s možností rybaření, večer živá hudba s vynikajícím deníkem a občerstvením. Jo a chatky taky dobře vybavené. Prostě spokojenost.

Alena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučuji, vhodné pro celou rodinu. Hlavně perfektní vyžití pro děti, manzel ocenil možnost rybaření, večer živá hudba a dobrým stiskem. Jo a ještě jsem zapomněla zmínit vybavenost chatek, prostě spokojenost největší.

oioioioi

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strasne krasne prostredi proste nadhera urcite doporucuji krasna priroda a prijemni lide.

Petr

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní to tu bylo!! Jídlo, pití, nově zrekonstruované chatky, chytli jsme si aji nějakou tu rybku a viděl jsem zde i atrakce pro dítka, bylo zde hodne zábavy, příští rok jedu rozhodne zas!

Impending C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strasne krasne prostredi proste nadhera urcite doporucuji krasna priroda a prijemni lide. pohoštění super, určitě se vrátíme

Milan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp jaký jsem kdy zažil!! Chytl jsem si nějakou tu rybičky, deti se zabavili na nějakých těch atrakcich a krásné večeři doprovázela živá hudba. Co se spaní tyče tak nově zrekonstruováné chatky jen přidali mému názoru na tento kemp. Samozřejmě nesmím zapomenout ma výborně jídlo, pití atd... příští rok určitě zase zavítam :)

Zuzana

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní dovolená s přítelem.. Příští rok už i s dětma:) Krásné okolí ;) Výborný personál. ;)

Kristýna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strasne krasne prostredi proste nadhera urcite doporucuji krasna priroda a hkavne prijemni lide :)

Karel

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobry a spokojený.priste pojedu zas

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Keramika, který hodnotilo 90 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Keramika. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Keramika.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist