Kemp Keramika - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 20 recenzí (celkem 30)  

Hracholuská přehrada,
LÍŠŤANY 330 35 | Mapa

Provozní období: 30.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Keramika

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 30
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Keramika


Storno

Hodnocení návštěvníků

Gabriela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice hezká dovolená.Tento kemp je super:-))))přes den koupání a večer super zábava jak pro velké,tak pro malé:-))))chatička skvěle vybavená!!!!Ráda bych tímto doporučila dál.Opravdu klidné prostředí a skvěle jsme si to celý týden užili a moc rádi se zas vrátíme.Děkujem.

Klára

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nám velice líbil, strávili jsme zde krásnou dovolenou. Večerní programy byly fajn. Musíme pochválit personál, chovali se k nám velmi přátelsky a byli velmi ochotní! :) Určitě se sem někdy zase vrátíme!

Monika

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 3.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Včera jsme dorazili s manželem domu. Nepromarněný víkend. Máme to u Vás moc rádi. Za měsíc zase u Vás. Doporučuji rozhodně dál.

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše proběhlo v naprostém pořádku. Cela rodina byla spokojena. Již druhým rokem a příští nás čekejte znova.

Adam

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 28.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v naprostém pořádku. Skvelý personal. Chatky vybavené moc dobře. Večer jsme zažili dokonce i místní kapelu.

Marek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice kvalitní kemp za super ceny. Byli jsme v kempu na víkend a nemám ani co vytknout. Doporučil bych dále.

Helena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde s manželem a dětmi. Hezké a klidné místo. Celý týden pohodička. Děti se vyblbly a my s manželem jsme si to taky užili.

Jenny H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.3. - 10.3.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsem byla s přáteli na prodlouženém víkendu. Ubytovaní v kempové chatce bylo dle mojich představ, chatky vypadají stejně krásně jako na fotografiích takže nás nečekal žadný šok. Velmi příjemný pan Majitel i perfektní personal, ráda se tento rok vratím ! 1*

Šimšálkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Fajn místo,sice špatná příjezdová cesta,ale klid a pro malé děti pěkné koupání.Sociální zařízení čisté a večer supr hudba.

Jindřich C.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný týden jsme si moc užili. Ob den koncert, výborný rock i country. Pivo studený, klobásy teplý, pohoda.

Kamil S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Fajn víkend s přáteli v přírodě. Veškeré možné sporty, fajn pivo i obsluha, jídlo do kila i koleno, pecka.

Igor P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno výborný, maximální spokojenost, rád se budu vracet

Jindra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, super párty. Prostě pecka

kedlubnar

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 20.7.2016

Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

CENY A SLUŽBY NEHODNOTÍM, SPALI JSME V AUTĚ VEDLE KEMPU. AŽ NA ŠPATNOU PŘÍJEZDOVOU CESTU SE NÁM TAM MOC LÍBILO,JE TO NA KONCI SVĚTA, ALE KRÁSNEJ KLID A KOUPÁNÍ.

Janicice

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp na konci ničeho a o ničem. Jídlo předražené, ke kusu masa umělá nevonící šťáva.Uvítali bychom čerstvou polévku s pečivem. Nedalo se jít ani na procházku. Všude u břehu samy mrzutý rybář. Absolutní nepřipravenost na sezónu. Chatka s pavučinama, za postelí prach a pap.japesníky. Abych jen nehanila, tak hudba byla super. Hluk nám naštěstí nevadil. Holky z obsluhy šikovné. Sem s dětmi určitě už nikdy.

ivana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má výbornou polohu, je vybaven vším potřebným, přivítaly jsme rozšíření nabídky příloh v restauraci. Koupání krásné, zábava fajn. Vedení kempu p. Hana Karlíková a "šéf" velice ochotní a příjemní. I když nebylo ideální počasí, dostaly jsme od nich dost tipů na výlety, okamžitě nám zařídili i drobnou opravu auta, atp. - Vše bez problémů a v pohodě.

jardis

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní personál recepce obvz. paní Karlíková slušné vystupování ,ochota ,vždy jedná profesionálně .Snaží se zákazníkovi nabízet to nej co kemp může poskytovat...Doporučuji tento kemp kde je klid pohoda a zábava...nic mě zde nechybělo a chatky bez problémový chod.....držím palce jen tak dál rád tento kemp podpořím další návštěvou...

Anna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 27.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I v pozdnich hodinach ubytovani bez problemu. Prijeli jsme pouze prespat na jednu noc a i tak se na recepci chovali k nam nadstandartne. Socialni zarizeni bylo ciste. Prostredi upravene. Voda perfektni. Priste az navstivime tento kraj, je jasne kde se ubytovat.

Patrik P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní kemp s pohodovým personálem, přehrada je ideální na projížďky, voda čistá ( v červnu) prý i pěkné potápění. Dokonce nám i našli a poslali ztracenou, zapomenutou kočku plyšáka !

Patrik P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Parádní kemp s pohodovým personálem, přehrada je ideální na projížďky, voda čistá ( v červnu) prý i pěkné potápění. Dokonce nám i našli a poslali ztracenou, zapomenutou kočku plyšáka !

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Sajmon M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super dovolená u vody s vyžitím vodních sportu. Poskytované služby na dobré úrovni. Doporučuji

Klára O.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná rekreace a okolí. Velké množství využití. Vybavení kempu s služby na výbornou. Doporučuji

Pavel T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsem byl spokojen. Ubytování i jídlo v pohodě. Skvělý plavba parníkem. Doporučuji

Karolína J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je moc hezký,ubytování v chatce ok. super koupaní a i služby jsou v pohodě. Doporučuji

Lucie P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.4. - 12.4.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování bylo super, příroda taky. Soukromý také. Není co dodat.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Keramika, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Keramika. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Keramika.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 7.9/10
Vynikající 9.6/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist