Kobylka - Hodnocení

5.7 / 10 Chvályhodné
podle 3 recenzí (celkem 39)  

Kobylka,
LIBLÍN 331 41 | Mapa

Provozní období: 1.7. - 31.8.

Doporučené kempy v okolí

Úžasné 9.9 / 10

Kemp Keramika naleznete přímo na břehu Hracholuské přehrady, asi 15km západně od Plzně.…

Skvělé 9.0 / 10

Vítejte v kraji obklopeném rozmanitými lesy, šumících vod a jezů řeky Berounky, lesních…

Chvályhodné 5.5 / 10

Náš rekreační objekt Vám poskytne ubytování přímo na břehu nejširší části vodní plochy…

Průměrné 4.7 / 10

V tomto kempu působíme již od roku 1996. Začínalo se na prázdné louce kde nebylo vůbec…

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kobylka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

57% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 39
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kobylka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Tereza K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je situován na krásném místě, je celkem velký a restaurace je mimo ubytovací část tak, že v noci neruší hluk. Nicméně katastrofální je sociální zázemí. Na celý kemp, kde jsou kromě chatek ještě dvě louky plné stanů, jsou pouze 3WC pro dámy a 3WC pro pány. Jsou tam fronty i o 15ti lidech. Sprchy jsou pro jistotu jen dvě, kde systém na žetony spíš nefunguje a navíc nejde regulovat teplota, takže jsem svého syna málem opařila. Pouhé dvě sprchy pro dámy na celý kemp vykazují hroznou hygienou. Není zde žádná kuchyňka s možností mytí nádobí. Jen dvě umyvadla u WC, kde je cedule že se nádobí mýt nesmí. Navíc u těchto dvou umyvadel si čistí zuby celý kemp. Je to velká škoda, příště si na Berounce najdu určitě jiný kemp.

Markéta P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Včera jsem přijela z kempu domů a řekla jsem si, že pokud všechny kempy vypadají v ČR takto, čemuž nevěřím, tak už do ČR do kempu nejedu.
Bydleli jsme v malé chatičce bez elektřiny. Je to pouze na přespání, byla OK, mohla by být o trochu větší. Byla jsem ráda za venkovní posezení před chatkami.
Personál - byl v pohodě
Prostředí - hezké, dá se tam i koupat
Sociální zařízení - ABSOLUTNĚ NEDOSTAČUJÍCÍ.
WC - 3 kabinky pro ženy, 3 pro muže na CELÝ KEMP - smradlavé, špinavé, mýdlo bylo jen někdy, toaletní papír vždy, pouze ledová voda
Sprchy - to byl snad nejsilnější zážitek z celého našeho kempování. Na recepci se musí koupit žeton - 4 minuty/20 Kč. Proč ne. Ale očekáváte, že když teda si zaplatíte, že vám ta voda poteče. Po vyslečení 3 minut voda vůbec netekla, sprcha je na fotobuňku (prý) - mávala jsem jak zběsilá, pak se spustila, bohužel ale se již po vhození odečítal čas, takže čistého času jsem měla vodu jen minutu a to HORKOU, že by se člověk opařil. Smradlavé, špinavé, nechutné.
Na celý kemp 2 CELÉ sprchy pro ženy a 2 pro muže.
Před záchody - 2 malá korýtka, pro ženy, 2 malá korýtka pro muže - zde si celý kemp čistil zuby.
Na dotaz - kde se myje nádobí - NIKDE, takže jsme myli, kde se čistí zuby.
Podotýkám, že nejsem náročná.
Je to pro otrlé. Je možné, že v případě, kdy v kempu není tolik lidí, je to lepší, v našem případě lidí bylo hodně a sociální zařízení nám pobyt jednoduše VELMI znepříjemnilo.
Ekologické chování - žádné jsem nezpozorovala, nenašla jsem ani popelnice na tříděný odpad - pokud někde byly, tak se omlouvám, ale nebyly v dosahu.
Celkový dojem - Kobylka již nikdy více.

Alena H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp ještě nebyl přeplněný takže vsechny služby na jedničku. Při příjezdu si na recepci zaplatite pobyt a pak už vás nikdo neobtěžuje. V restauraci v penziónu jsme si dávali luxusní jidlo,kávu a zakusek. Personál ochotný a milý.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Aleš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chtěl bych důrazně apelovat na rozšíření sociálních zařízení. 3 pánské a 3 dámské WC na celý kemp je opravdu málo (čekáte na WC i půl hodiny) a o nefungujících sprchách ani nemluvím. Personál a prostředí naopak chválím.

PaMi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení naprosto nedostačuje kapacitě kempu a jeho čistota je katastrofální. Jinak samá pozitiva.

Míša

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.8.2015

Ceny
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký prostředí, kemp upravený, po ploše rozházené hezké kryté sezneí, hospoda fajn, sociálky na kemp normální :-)

Jiří L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden z nejlepších kempů na Berounce. Až bude hotovo nové sociální zařízení, nebude tomuto kempu nic k vytknutí.

Maťas

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší obsluha na celé Berounce - slečna Klárka v kiosku by zasloužila zlatou medaili, úžasné prostředí, přijatelné ceny a konečně možnost zaplatit pobyt na recepci, takže už paní majitelka ráno nemusí obcházet stany a budit táborníky.

Petr J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 1.9.2014

Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Na webu tohoto kempu je otevřeno do konce září. Ale při zastavení v kempu 1.9. v 13:25 v kempu nebyla ani noha, takže hotového jídla, polévky a minutky bych se nedočkal. Možná až večer, kdy by došel člověk do recepce.
OPRAVTE SI PROVOZNÍ DOBU NA WEBU!!!

Petr J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 1.9.2014

Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Na webu tohoto kempu je otevřeno do konce září. Ale při zastavení v kempu 1.9. v 13:25 v kempu nebyla ani noha, takže hotového jídla, polévky a minutky bych se nedočkal. Možná až večer, kdy by došel člověk do recepce.
OPRAVTE SI PROVOZNÍ DOBU NA WEBU!!!

Stanislav K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při splouvání Berounky, jsme v tomto kepmu strávili dvě noci (čekali jsme na jednoho z party, který musel pracovně odjet) a byli jsme dost zklamaní snad vším, kromě polohy kempu. Krásné prostředí na břehu řeky na jejímž druhém břehu jsou skály bylo opravdu romantické. Míň romantické už byly ceny a fronty na jídlo v kiosku. Sociálka by také zasloužila častější kontrolu a úklid. Sprchy s teplou vodou jsou kapitola sama pro sebe. Absolutně nešlo nastavovat teplotu vody a já jsem našeho synka málem opařil (chyt jsem to za něj na svoje záda, a byl jsem rudej i bez opalování...). Když jsem to oznámil personálu, jen pokrčili rameny. Nutno dodat, že bylo dost narváno, takže věřím, že při menší obsazenosti bude kiosek akčnější (na jedny hranolky pro synka jsem čekal 48 minut) a toalety čistější. Plocha pro táboření je pěkně udržovaná a čistá (každý den tam někdo sbírá bordel po lidech, kteří si pletou trávník s odpadkovým košem). Takže na přespání ano, ale v letním parnu bych tu víkend trávit nechtěl... Je to ale jen můj soukromý názor - třeba budu za rok překvapen :-).

Josef B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 24.5.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v kempu s karavanem a byli jsme unešeni prostředím, příjemným personálem, skvělými majiteli, službami, možnostmi okolních výletů, klidem,... no prostě paráda.

Ondřej H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, v kempu Kobylka nás "uzemnila" cena kterou jsme platili za pobyt (šest dospělých, dvě děti a tři stany). Jídlo v "místním" bufetu nestálo za nic tak jsme si udělali procházku do Liblína a nijak jsme toho nelitovali. Mohu-li hodnotit chování paní správkyně s prominutím je to chování "řeznického psa", když o proti všem troufám si tvrdit kempům, které jsou na Berounce ale i na jiných řekách paní správcová vyžaduje zaplatit ještě před "noclehem" a pokud máte ještě "půlnoc" po příchodu paní správkyně Vás velmi nevybíravým způsobem ráno rozepne stan, vzbudí a začne na Vás křičet proč jste nezaplatil již včera. Nám osobně se to nestalo, ale sousedům ano. Ještě jedno perla ráno tam netekla voda a paní správkyně místo omluvy se starala pouze o to, zda mají všichni zaplaceno... Kobylku již nikdy více.

jan B.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost

Helena Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vladimír F.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc příjemné prostředí, lidi, vodácká atmosféra.

Eva H.

Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lucie H.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 11.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jitka M.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdíme pravidelně každý rok na konci prázdnin a je to tam super.

Christina P.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostredi kempu me okouzlilo.

Monika D.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

hodně lidí, fronty

Magdaléna V.

Vloženo:
Datum pobytu: 29.4. - 29.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Od doby,kdy jsem byla v kempu naposledy,přibyly prolézačky pro děti,což je skvělé.

Luděk B.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 29.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Eva A.

Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Eva H.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kobylka, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kobylka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kobylka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist