Ubytování
Telefon: +420 775 910 755, +420 603 148 238 0







 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Nad rybníkem Hnačov - rodinný rekreační areál - Hodnocení

Nad rybníkem Hnačov - rodinný rekreační areál

Hnačov 87,
HNAČOV 340 34 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Nad rybníkem Hnačov - rodinný rekreační areál


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Míra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijel jsem po prvé od dětství z nostalgie.Pak jsem byl ještě dvakrát.Vždy naprosto spokojen .Pokud vyjde počasí koupání v bazénu je super.Personál i majitel příjemný.Pravda ,šlo by třeba udělat po větší děti třeba lezeckou stěnu nebo podobně , ale je to vždy o penězích.To to není kritika!! Kdykoli jedu okolo stavím se aspoň na jídlo.Mám to tu prostě rád. Více takových kempů.

AL

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 1.11.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejsme ubytování v kempu, ale v sezóně navštěvujeme zdejší restauraci, kde výborně vaří za rozumné ceny, k dobrému jídlu mají i dobré pivo či domácí limonády apod. Vzhledem k stavu rybníka, který je nekoupatelný již několik let, je velkou výhodou kempu vlastní bazén, který mohou po domluvě využít i hosté restaurace.

Ála

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Při objednávání nebyla řeč o parkovném a na místě se platilo 30,- na den. V chatce byl pouze 1 toaletní papír na 5 osob, žádné mýdlo u umyvadla, ručníky také nejsou k dispozici. Sezení u chaty č. 8 je velice staré-nepoužívali jsme jej. O bazén jsme se museli dělit s dětským táborem-vyznačena půlka. Pro děti pěkná trampolína, hřiště a herna.

Jaroslava K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

mě se tam líbilo všechno byl tam klídek a pohoda pro všechny lidi co mají rádi příjemné prostředí

Eva P.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za ty peníze? Hrůza. jeli jsme tam je z nostalgie. Restaurace - každý den na dveřích cedule "DNES OD 18 hodin" Chatka nic noc,ale neprší na Vás . připravte si další peníze za parkovné a podobně. Nejsem náročná,ale co je moc ,to je moc.

Aleš T.


Vloženo:
Datum pobytu: -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milan F.


Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Petr


Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Šárka D.


Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu super pro rodiny s dětmi.Máme nevidomého syna s poruchou chování a poprvé brečel,že nechce z dovolené domu.Chaty perfktní,veliké,pěkně zařízené.Jídlo vynikající a personál super.Poprvé jsem si na dovolené opravdu odpočinula a nechtělo se mi také domu.

Radka H.


Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bydleli jsme v chatce č.2. Veliká spokojenost

Radka H.


Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 6.6.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

  • 1

Podívejte se na hodnocení kempu Nad rybníkem Hnačov - rodinný rekreační areál a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu Nad rybníkem Hnačov - rodinný rekreační areál. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Nad rybníkem Hnačov - rodinný rekreační areál.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist