Kemp Moře u rybníku Řeka - Hodnocení

8.0 / 10 Velmi dobré
podle 2 recenzí (celkem 167)  

Rybník Řeka,
KRUCEMBURK 582 66 | Mapa

Provozní období: 1.7. - 31.8.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Moře u rybníku Řeka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

80% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 167
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Moře u rybníku Řeka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Karel R.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rekreační víkend s představením Na stojáka. Bez chybičky.

Charlie V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 29.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherný retrokemp, ceny téměř symbolické, pohoda, milý personál, okolí stvořené pro výlety. Skvělá dovolená! Děkuji a doporučuji!

Michaela

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I přesto, že budova pochází z první třetiny minulého století, má své kouzlo. Kemp poskytuje různé možnosti vyžití, od sportovního po kulturní.Personál velice milý a ochotný a tudíž i nabízené služby tomu odpovídají. Každý týden se konají různé hudební nebo kulturní akce. Celkově kemp působí velice příjemně a sympaticky.

Karel F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné klidné prostředí s velmi příjemnou a milou obsluhou, parádními cenami a překrásným okolím.

holinkapa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opravdu se zde zastavil čas, což je celkem příjemné pokud se nebudeme bavit o sociálním zázemí. Jinak cena super. Voda čistá na to že jde o rybník. U vstupu kamínky, dál potom blátíčko.

sojka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 30.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super návrat v čase do r. 1975!!

Pavel L.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 11.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S dětmi jsme zde strávili 2 denní výlet čtvrté třídy. Byli jsme nadšeni přístupem personálu. Děti se skvěle zabavily v malebně zajímavém okolí, koupačka tady je skvělá. Nejoblíbenější atrakcí se stala herna Moře u rybníka Řeka. Děkujeme. Chválíme. Doporučujeme. A zvlášť doporučuji i kolegům - kantorům - jako tip na třídní výlet.

H.Pelikán

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nabízí základní zázemí, ale luxus na Řece nečekejte. Jinak je to ale fajn kemp s pohodovou atmosférou a zajímavým kulturním programem. Rádi se sem s kamarády vracíme.

Jan V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

zlepšit sociální zařízení,hlavně opravit sprchy a vodovodní kohoutky

Václav D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klid v kempu, dobře značené cyklostezky, chutná kuchyně za dobrý peníz a dobré koupání

Karel V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 30.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Absolutní pohoda, milý a ochotný personál, duševní i tělesná rekreace. Děkuji!

Martin P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp by potřeboval větší investici, aby mohl konkurovat jiným místům. Cena ubytování velice dobrá, ceny jídel vyšší. Sociálky ujdou a sprchy již něco pamatují.

Přemysl R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 8.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostý klid a pohoda, přesto velice vstřícná a tolerantní obsluha, a to i ve chvílích, kdy ten klid zanikal v rozjařené zábavě jak na vodě, tak na souši.
Na rozdíl od některých velikých kempů se člověk nesetkává s davy a frontami na toaletách, kemp je udržován čistý (včetně pravidelných úklidů sociálních zařízení) a když není zrovna počasí, není problém setrvat v restauraci i přes čas. Víkendové akce přivábí diváky, posluchače nebo jiné zvědavce a celý kemp příjemně ožije. Směle bych doporučil každému, kdo hledá plácek u vody, základnu pro výlety, nebo místo pro jakoukoliv ptákovinu, která jednoho napadne- na všem se dá domluvit.

Anežka H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 15.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbí se mi klidné prostředí, zařížení a celkový dojem :-)

Tereza R.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé místo na prázdniny ne jen pro rodiny s dětmi. Příjemný personál, příznivé ceny, krásná příroda a okolí.

Michaela T.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 6.9.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemná obsluha, dobré jídlo, slušné ceny, čistá voda na koupání, krásné a klidné prostředí. Se sprchami je to trošku složitější, ale pro náročné je možnost ubytování v útulných pokojích s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením. Kemp nabízí přes prázdniny spoustu zajímavých akcí, takže o zábavu je tu postaráno :-)

Barbora.viaza@email.cz

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 23.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to zde super. Skvělá paní vedoucí i personál.

Saša T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné a klidné prostředí, příjemný personál - příští rok přijedeme zase

Karina K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 29.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nelíbilo sa mi stravovanie, malý výber jedla a typ jedla fast food z polotovarov.

Terez

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 21.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super :)

Anna C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 30.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází na krásném a klidném místě, člověk si zde může opravdu odpočinout při šumění lesů a vody:). Lidé jsou zde velmi příjemní, paní provozní je milá a hodná, vždy ochotně poradila a pomohla, když jsme něco potřebovali. Můžu jedině doporučit!

Aleš J.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nejlepší personál na světě! Ubytování na jedničku a jídlo špičkové!

Lucie K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opravdu nádherné prostředí, ceny jak za ubytování tak i za jídlo ve zdejší restauraci bezvadné. Shrnula bych to asi takto: Za málo peněz mnoho muziky :-)

PS: Sociální zařízení sice není nejmodernější, ale vždy bylo čisté. Teplá voda tam teče, jen se člověk musí jít sprchovat třebas navečer, nebo odpol. Večer je už logicky "vyplítvaná" :). Na záchodcích jsou vtipné malůvky-originální :D

Petr

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, ideální na výlety, hlavně, co se týče cyklistiky. Projížďky na šlapadlech, lodičkách jedna báseň. Skvělé jídlo, super výběr piva, každý týden nějaká akce jak pro děti, tak i pro dospělé a mladé lidi, no prostě příští rok zas!

Lenka

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nachází v kouzelném prostředí na břehu rybníku Řeka. Okolí nabízí plno příležitostí na výlety jak na kole tak pěší. Ranská jezírka, Havlíčkova Borová, Velké Dářko, Zelená Hora jsou v blízkém dosahu.
Restaurace tematicky pojmenovaná Moře, vaří každý den od 8 ráno do 22 večer. Oceňuji také široký výběr piva, který restaurace čepuje. Ochotný personál se snaží pomoci vyřešit jakýkoli problém :)Ceny přiměřené. Malé děti velmi ocení dětský koutek, který se nachází přímo v restauraci.
Kemp připomíná spíše tábořiště, oheň je možno rozdělat kdekoliv. Sociální zařízení není nejmodernější, ale za to vždy čisté. Kdo není přímo "stanový typ", doporučuju využít některou další z možností ubytování.
JEDNOZNAČNĚ DOPORUČUJI!!!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Moře u rybníku Řeka, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Moře u rybníku Řeka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Moře u rybníku Řeka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist