Kemp Moře u rybníku Řeka - Hodnocení

8.0 / 10 Velmi dobré
podle 2 recenzí (celkem 167)  

Rybník Řeka,
KRUCEMBURK 582 66 | Mapa

Provozní období: 1.7. - 31.8.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Moře u rybníku Řeka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

80% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 167
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Moře u rybníku Řeka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Richard

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné klidné místo s kouzelnou atmosférou, nádherná původní budova, bohužel značně trpí neudržováním .........
Celkový dojem pro rodinu s dětmi totálně kazí, že tam pro děti není ani hrst písku, natož nějaké venkovní hřiště!!! Společenská místnost, kde je malý hrací koutek slouží všem a dost často jsou tam odpoledne akce a tím pádem je koutek nepoužitelný :( .

Martin D.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo, milý personál. Byli jsme ubytovaní v chatce, která z venku nevypadá nic moc, ale zevnitř je krásně čistá a nově obložená dřevem. Jen okna by možná chtělo časem vyměnit, ale chápu, že každá investice chce svůj čas a nejde udělat vše najednou.

Iva K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bylo to fajn, moc se nám líbilo

Michaela L.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pro nas jako oaza klidu a pohody jen malá vada na pohodě byla socialní zařízení vlasy v odpadu teměř všech umyvadel a stale chyběl toal.papir .
Rádi se vracíme.

Milena J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, krásná příroda. Sociální zařízení by se zasloužilo trochu vylepšit.

Dáša

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné prostředí, zkrátka pohoda

ROBOŠ

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohoda klídek,kemp si na nic nehraje jen sprchu bych dal o půl minutky delší interval.

Charlie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sázka na jistotu, opět bez chybičky.

Vlastimil

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

HGVBHJjhgzughuihi bh g nb hjvh n

Šárka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám u Vás líbilo a moc rádi se sem zase někdy vrátíme.
zdraví Vás Rumlenovi z Děčína.

V.Thérová

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S ubytováním jsme byli spokojeni, malé připomínky máme pouze k sociálnímu zařízení. Na začátku pobytu chyběl na obou WC toaletní papír. Dále doporučujeme dovybavit kuchyňku sloužící pro 12 osob více hrnky, byly pouze 3 ks, popř. varnou konvicí.
Prostředí krásné, v areálu čisto. Možno podnikat pěší i ostatní výlety do okolí. Na jezeře byla bohužel v polovině srpna už zelená řasa, ale za to personál nemůže a my jsme stejně neměli takové vedro, abychom se chtěli koupat. Byli jsme skupina 10 dospělých, a tak jsme byli rádi, že jsme byli ubytovaní odděleně od ostatních návštěvníků campu a měli soukromí.

Petra C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, my jsme u vas spokojeni a krasně si odpočinem. Voda je jen přes cestu a koukáme na děti i z chatky a můžou se koupat i sami. Je to tam prostě super. Je tam les a je v něm ohrada s divokými prasaty,chodíme je krmit a je to krásný.

Martin R.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení by sneslo rekonstrukci, ale celkový dojem je výborný.

Pavel M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednoduse perfektni :)

Oldřich K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Cykloturistická dovolená pod stanem s vnoučaty,ideální.

Julie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Socialni zarizeni bylo daleko (400 m). Bez mydla, toaletniho papiru, sprcha 20 Kc za 3 minuty, bez moznosti upravit teplotu vody. Celkove bylo zarizeni velmi stare a navic vsude spinavo. Krome bezneho denniho znecisteni podlah a umyvadel, byly vsude pavuciny a okna nemita nekolik sezon. Zachody by castejsi peci potrebovaly take. Nezapomente myslet pri kalkulaci ceny na polozky jako platba za dopravni prostredek, rekreacni poplatek a neobsazena luzka v pripade chatky. Na tyto polozky vas totiz nikdo pri dotazu na cenu po telefonu neupozorni.

JANA

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí,lidové ceny,jen sociálky volají po rekonstrukci...dobrá by byla i nějaká ta houpačka pro děti...

Karel R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sázka na jistotu a už tradiční dovolená zde. A opět bez chyby! Děkuji!

Vašek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem


Retro kemp v nádherné přírodě,sociálky a personál dobré.Škoda že jsme narazili na sraz motorkářů,troubení a rándál až do ranních hodin.Doporučuji předem zkontrolovat kalendář akcí

Domin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 13.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prakticky stejné jako před 28 lety, kdy jsme tu byli se stejnou partou poprvé, a právě to nás nadchlo.

Maruš

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásná příroda - relax

Dasty

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 3.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na pěkném místě,hodně místa na stany,možnost dělat oheň,koupání přímo před nosem,cena nízká,ale ty sociály nic moc,trochu modernizace by neškodilo.V restauraci hráli country muziku,bylo tam dobře.

D I.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkné-povedená akce v příjemném prostředí

Iveta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jo - jo - jo:-) zase se vrátíme!!

Ivoš

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Víkend na závodech dračích lodí.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Moře u rybníku Řeka, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Moře u rybníku Řeka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Moře u rybníku Řeka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist