REKREAČNÍ AREÁL TIŠINA - Hodnocení

9.4 / 10 Vynikající
podle 5 recenzí (celkem 8)  

Kožlany,
KOŽLANY 331 44 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - REKREAČNÍ AREÁL TIŠINA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

94% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 8
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení REKREAČNÍ AREÁL TIŠINA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jana H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 26.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné místo, ochotný personál, vynikající kuchyně

Veronika

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 16.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Můžu všem jen vřele doporučit. Byl tam velmi ochotný a příjemný personál, s ničím nebyl problém.

Míša

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.4. - 13.4.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektne miesto na odpocinok, krasna priroda, super ludia, skvele akcie... Chodime sem casto a urcite sem este budeme jazdit!

Zbyngen

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí , perfektní atmosféra , velmi přátelský personál a letos nové pěkně socialky

LUVR

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 20.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento areál je balzámem na duši, je vhodný zejména pro relax a klid, ale pobyt pro soustředění skupin a sportovní vyžití je zde také super, nenašel jsem žádný nedostatek, všude čisto, přátelská atmosféra, myslím, že takových středisek je ve středočeském kraji hrozně málo.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Marcetta

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super zážitek! Určitě ještě někdy zajedu.

Markéta

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.4. - 1.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí i lidi.

jarda f.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

¨Velká spokojenost :-) doporučuji !!! Ochotný personál kuchyně luxusní...:-) Jen tak dál fandím Vám....

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu REKREAČNÍ AREÁL TIŠINA, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu REKREAČNÍ AREÁL TIŠINA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu REKREAČNÍ AREÁL TIŠINA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist