Autokemp Koryčany - Hodnocení

7.5 / 10 Velmi dobré
podle 4 recenzí (celkem 19)  

Masarykova 20,
KORYČANY 768 05 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Koryčany

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

75% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 19
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Koryčany


Storno

Hodnocení návštěvníků

Rudas77

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poměrně pěkný kemp ve stínu stromů, co bych zlepšil je možnost sprchy 20CZK / 3 min mi přijde hodně drahé a jako nouzovka. Celkový dojem velice slušný a příjemný personál.

uranPB

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný udržovaný kemp, celý je v borovicovém háji, který poskytuje příjemný chládek i v největších vedrech. Sociálky krásně čisté, bohužel se platí za sprchu 20.- za 3 min. Na mytí nádobí je k dispozici teplá voda.
Recepce slouží zároveň i jako stánek, k dispozici točené pivo, limo a pár drobností k zakousnutí, hotovky nečekejte. Pro děti je v kempu pár prolézaček, skluzavka a kolotoč. Personál kempu je velmi příjemný a ochotný, jediné mínus jsou vyšší ceny za ubytování.
Vedle kempu je k dispozici parádní venkovní obecní koupaliště s restaurací, která nabízí i hotovky.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu pěkné, chatky (Krtek 1 a2) bezvadné, sociálky slabší, nabídka v kiosku omezená. Vedlejší koupaliště má nabídku pestřejší, ovšem pro ubytované v kempu je vstup zpoplatněn kupodivu dost nevýhodně, když i po 17. hodině, kdy je vstup na koupaliště za dvacku, v kempu platíte pade!! Pro karavany velmi nepříjemný zážitek s výlevkou chemického WC (díra do země obestavěná dlažebkami, neodtéká). Možnosti stravování v obci malé, nejlepší kulinářský zážitek i milá obsluha v nedaleké Stupavě (Akvárko), cestou bohužel nepřístupná vodní nádrž Koryčany. Dobré výchozí místo k výletům (hrad Cimburk, rozhledna Brdo, zámky Milotice, Bučovice, Kroměříž, Buchlovice, dále Buchlov, Velehrad, Modrá atd.

Jana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný, klidný, čistý menší kemp v krásném prostředí. Stanová plocha pod stromy, takže poskytuje dostatek stínu. V podstatě nemáme co vytknout, ale ani není nic, co by nás nějak výrazně zaujalo.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jiří G.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí kempu v klidné lokalitě.

Zbyněk S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, personál vstřícný, bohužel teplá voda teče ze zakoupeným žetonem max. 2min (uvedeno 5min.).

Brezikovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší rodinný kemp. Zastíněný vzrostlými stromy, sekce pro karavany rozparcelovaná a oddělená živým plotem. Voda a elektřina na parcele. Bohužel cena elektřiny ve výši 50,- Kč byla jen do 5 kW a za každou další kW se připlácí 10,- Kč. Personál 100% ochotný, prostředí super i pro vyžití malých dětí. Tyto mají k dispozici menší hřiště v kempu a hned přes cestu je možnost koupání v místním koupališti (samozřejmě po zaplacení vstupného). Nejslabším místem kempu je kuchyňka, tedy 1 ks dřezu kde v noci není žádné světlo a prostor pro vaření neexistuje (pro stanaře). Sociálky starší, ale nic děsivého akorát vše s pevnou růžicí, takže malé děti mají po sprše vždy mokrou i hlavu, kterou si nemyjí :-). Pozor v kempu není žádný obchod a nejde tam nic kupit, ale zato v bufetu mají skvělé utopence, klobásy a párky. Dokonce Vám udělají i espresso. I přes to všechno se do kempu rádi vrátíme.

Lenka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je v krásném prostředí, problém je v koupání, které se musí platit, sprchy taky nic moc

ravyk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp pěkně vsazený do okraje lesa. Čistota na české poměry slušná a celkový dojem velmi dobrý. Kempu by jistě prospěla dohoda s přilehlým koupalištěm, protože platit celodenní vstupné, když se chcete jen jednou (třeba po celodenním výletě) smočit ve vodě, mi přijde dost mimo...

Anna V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostředí je moc hezké, škoda, že se musí platit koupaliště, a když přijede více lidí, tak na sociálkách je pěkně narváno...

Martin S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2014

Personál
Prostředí
Služby
Celkový dojem

Okolí hezké,všude okolo lesy,čistý horský vzduch.Horší to bylo ze sociálním zařízením,věčně chyběl toaletní papír a ubrousky na ruce.Koupaliště 0 bodů,drahé vstupné a nikde nic.Ke koupání je k dispozici pouze malý bazén sloužící pro neplavce,plochám na odpočinek chyběly stromy aby si člověk ulovil trochu stínu.Na závěr drzí správce....co se týká jeho obsluhy jak spomalený film.

Petr M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěn v borovicovém lesíku,hned vedle kempu je pěkné koupaliště.Nepatří ke kempu tak musíte zaplatit vstupné (je možno na něj procházet z kempu na koupák a zpět během dne opakovaně).V kempu je kiosek se základní nabídkou pivo ,limo a k jídlu jen klobása a párek. Proto doporučuji se buď jídlem zásobovat sám nebo spoléhat na restaurace v okolí.Během naší návštěvy byl kemp prázdnější ,až na víkend se sjelo stanařů více.Tehdy začíná být na soc. zařízení problém.Na větší počet lidí je jedna sprcha s teplou vodou (za poplatek) a jedna se studenou (zdarma) MÁLO -platí jak pro dámské tak pánské.Dále pak okolo poledne už nebyl na WC toal. papír.Doplňoval se asi jen ráno.Jinak by mohlo být soc. zařízení uklizenější, ale ještě to bylo v normě.Jinak je areál kempu pěkný a pro děti tam jsou prolézačky a houpačka.V kempu byl večer klid .Podle mne je kemp ideální pro rodinu s dětma a dobré místo odkud vyrážet na výlety .

Martin K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stanování v borovicovém háji (v panujících tropech paráda), čistý bazén, travnaté hřiště, suprové 3 hřiště na beach. Personál ochotný a v pohodě. V kempu výborné pivo. Na koupališti smažené věci, pizza, tady by to chtělo např. polívku a nějakou hotovku, ale vše OK. Na jídlo doporučuji restauraci Akvárko cca 6km a spojit to s výletem na kole.

Šárka C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vlaďka z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

opravdu velmi dobrý kemp....pohoda....klid....dostatek soukromí....vyžití pro děti i pro dospělé!!!!určitě přijedeme znovu!!!děkujeme♥

Ondrejkovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohodové příjemné a klidné prostředí s koupalištěm, kemp čistý, personál příjemný.

Jiří Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní prostředí, příjemný personál, čisté toalety a super pivo. Mohu všem doporučit.

michaela  cicmanska

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

radim b.

Vloženo:
Datum pobytu: 9.5. - 10.5.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidné a čisté prostředí, málo lidí, vedle koupaliště. Okolí lesy vhodné na turistiku a kolo. V kempu jsou 2 chatky velmi dobře vybavené. Jsou tam i velmi dobré podmínky pro karavany. Do Koryčan jezdíme pravidelně několik let a vždy jsme spokojení. Je to pro malé děti. Můžete dělat oheň, dřevo je zdarma u správce. Kemp je bezpečný, děti mohou běhat a hrát si bez problému v celém areálu. Ceny jsou normální. Bufet funguje dobře, pivo jak křen, správci pohodoví lidé. Kemp je oplocen a na noc se zamyká. Je tam klid!!!!! Na koupališti-vstupenky se kupují u správce, je vše-hřiště, písek, brouzdaliště atd. Doporučuji

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Koryčany, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Koryčany. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Koryčany.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist