Autokemp Koryčany - Hodnocení

Masarykova 20,
KORYČANY 768 05 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Koryčany

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 32
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Koryčany


Storno

Hodnocení návštěvníků

tomas p.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse vkusne upravene a velice klidny relax pobyt...

Kristýna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 11.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý klidný kemp nedaleko Koryčan, celý zarostlý nízkými borovicemi, takže super pro stanování v létě. My byli ubytovaní v chatce, sociální zařízení v ní bylo čisté. Personál super, za nás tady byl jen pan správce, který byl úžasný. Už jen kvůli němu bychom se vrátili znovu. Dokonce nám půjčil i nářadí na opravu motorky. Takže za nás palec nahoru.

Veronika

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super je koupaliště hned vedle

Sylva H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc příjemná atmosféra, přátelský personál, upravený rozlehlý borovicový háj, v sousedství koupaliště.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximálně spokojen se vším!

Tery2

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 8.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný,menší kemp možnost mít stany ve stínu stromů-což bylo fajn.Zprvu zarazila jedna sprcha s teplou vodou na žetony,ale kupodivu žádná větší fronta se nekonala.Asi lidem stačilo vedlejší koupaliště :-),které je také skvělé.Ostatně budou se sprchy rozšiřovat jak nám bylo sděleno.Kiosek zásobený moc není,ale je to 1km do městečka kde je k sehnání vše.obsluha se nám běhen pobytu vystřídala a všichni byli v pohodě,ochotní.Doporučuju lidem co nemusí obří megakempy a mají rádi menší.A krásné výlety po blízkém okolí jsou též fajn.

Martin S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super koupání , prostředí pěkný

Tommy

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

...pohoda a spokojenost...

Kurkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malinký ale útulný kemp v borovém háji, takže krásný stín po celý den! Hřiště pro děti a koupaliště hned vedle. Všude kolem krásná příroda a spousta možností k cyklotoulkám či výšlapům. V recepci dva správní hippíci co umí načepovat pivo i hrábnout do strun kytary. Trochu zklamání sociální zařízení plné létajícího hmyzu spartánský dřez a absence aspoň malé kuchyňky s lednicí. Pobyt jsme si užili a rádi se vrátíme.

Jana V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající, stinný borovicový háj, krásné vyjížďky na kolech, doporučuji.....a koupaliště...

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Až na drobné nedostatky velká spokojenost!!!stany ve stínu borovic,krásné koupaliště hned za brankou, celkem ucházející hřiště pro děti. Milý a ochotný mladý personál,který byl k naší smůle vystřídán nepříjemným dědkem, který za námi neustále chodil a za něco nám naprosto zbytečně nadával. Dovolenku jsme nakonec protáhli o den, takže jsme se dědulou nedali otrávit.Vrátím se ráda!!

Zdeněk P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pekne prostredi,ale drahe ubytovani,dve sprchy a 4 wc na cely kemp je malo.obcerstveni minimalni a drahe,dva lide na provoz(duchodce a vnuk)-proste velke zklamani

Miroslav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na dnešní poměry vynikající kemp pro rodiny nebo lidi s malými dětmi. Klid, pohoda, bezpečí, k tomu umístění stanů ve stínu borovic. Sociálky menší co do velikosti, ale vždy čisté a fungující. Stánek s dobrým pivem, klobáskou a laskavým personálem. V městečku seženete vše, od špendlíku po lokomotivu. Bazén s brouzdalištěm hned vedle kempu s celodenní permicí za srandovních padesát korun. Jediné mínus které jsem shledal byla absence třídění odpadu (nebo jsem nepochopil systém tří černých kontejnerů). Každopádně se sem rádi vrátíme.

Rudas77

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poměrně pěkný kemp ve stínu stromů, co bych zlepšil je možnost sprchy 20CZK / 3 min mi přijde hodně drahé a jako nouzovka. Celkový dojem velice slušný a příjemný personál.

uranPB

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný udržovaný kemp, celý je v borovicovém háji, který poskytuje příjemný chládek i v největších vedrech. Sociálky krásně čisté, bohužel se platí za sprchu 20.- za 3 min. Na mytí nádobí je k dispozici teplá voda.
Recepce slouží zároveň i jako stánek, k dispozici točené pivo, limo a pár drobností k zakousnutí, hotovky nečekejte. Pro děti je v kempu pár prolézaček, skluzavka a kolotoč. Personál kempu je velmi příjemný a ochotný, jediné mínus jsou vyšší ceny za ubytování.
Vedle kempu je k dispozici parádní venkovní obecní koupaliště s restaurací, která nabízí i hotovky.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu pěkné, chatky (Krtek 1 a2) bezvadné, sociálky slabší, nabídka v kiosku omezená. Vedlejší koupaliště má nabídku pestřejší, ovšem pro ubytované v kempu je vstup zpoplatněn kupodivu dost nevýhodně, když i po 17. hodině, kdy je vstup na koupaliště za dvacku, v kempu platíte pade!! Pro karavany velmi nepříjemný zážitek s výlevkou chemického WC (díra do země obestavěná dlažebkami, neodtéká). Možnosti stravování v obci malé, nejlepší kulinářský zážitek i milá obsluha v nedaleké Stupavě (Akvárko), cestou bohužel nepřístupná vodní nádrž Koryčany. Dobré výchozí místo k výletům (hrad Cimburk, rozhledna Brdo, zámky Milotice, Bučovice, Kroměříž, Buchlovice, dále Buchlov, Velehrad, Modrá atd.

Jana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný, klidný, čistý menší kemp v krásném prostředí. Stanová plocha pod stromy, takže poskytuje dostatek stínu. V podstatě nemáme co vytknout, ale ani není nic, co by nás nějak výrazně zaujalo.

Jiří G.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí kempu v klidné lokalitě.

Zbyněk S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí, personál vstřícný, bohužel teplá voda teče ze zakoupeným žetonem max. 2min (uvedeno 5min.).

Brezikovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší rodinný kemp. Zastíněný vzrostlými stromy, sekce pro karavany rozparcelovaná a oddělená živým plotem. Voda a elektřina na parcele. Bohužel cena elektřiny ve výši 50,- Kč byla jen do 5 kW a za každou další kW se připlácí 10,- Kč. Personál 100% ochotný, prostředí super i pro vyžití malých dětí. Tyto mají k dispozici menší hřiště v kempu a hned přes cestu je možnost koupání v místním koupališti (samozřejmě po zaplacení vstupného). Nejslabším místem kempu je kuchyňka, tedy 1 ks dřezu kde v noci není žádné světlo a prostor pro vaření neexistuje (pro stanaře). Sociálky starší, ale nic děsivého akorát vše s pevnou růžicí, takže malé děti mají po sprše vždy mokrou i hlavu, kterou si nemyjí :-). Pozor v kempu není žádný obchod a nejde tam nic kupit, ale zato v bufetu mají skvělé utopence, klobásy a párky. Dokonce Vám udělají i espresso. I přes to všechno se do kempu rádi vrátíme.

Lenka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je v krásném prostředí, problém je v koupání, které se musí platit, sprchy taky nic moc

ravyk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp pěkně vsazený do okraje lesa. Čistota na české poměry slušná a celkový dojem velmi dobrý. Kempu by jistě prospěla dohoda s přilehlým koupalištěm, protože platit celodenní vstupné, když se chcete jen jednou (třeba po celodenním výletě) smočit ve vodě, mi přijde dost mimo...

Anna V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostředí je moc hezké, škoda, že se musí platit koupaliště, a když přijede více lidí, tak na sociálkách je pěkně narváno...

Martin S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2014

Personál
Prostředí
Služby
Celkový dojem

Okolí hezké,všude okolo lesy,čistý horský vzduch.Horší to bylo ze sociálním zařízením,věčně chyběl toaletní papír a ubrousky na ruce.Koupaliště 0 bodů,drahé vstupné a nikde nic.Ke koupání je k dispozici pouze malý bazén sloužící pro neplavce,plochám na odpočinek chyběly stromy aby si člověk ulovil trochu stínu.Na závěr drzí správce....co se týká jeho obsluhy jak spomalený film.

Petr M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěn v borovicovém lesíku,hned vedle kempu je pěkné koupaliště.Nepatří ke kempu tak musíte zaplatit vstupné (je možno na něj procházet z kempu na koupák a zpět během dne opakovaně).V kempu je kiosek se základní nabídkou pivo ,limo a k jídlu jen klobása a párek. Proto doporučuji se buď jídlem zásobovat sám nebo spoléhat na restaurace v okolí.Během naší návštěvy byl kemp prázdnější ,až na víkend se sjelo stanařů více.Tehdy začíná být na soc. zařízení problém.Na větší počet lidí je jedna sprcha s teplou vodou (za poplatek) a jedna se studenou (zdarma) MÁLO -platí jak pro dámské tak pánské.Dále pak okolo poledne už nebyl na WC toal. papír.Doplňoval se asi jen ráno.Jinak by mohlo být soc. zařízení uklizenější, ale ještě to bylo v normě.Jinak je areál kempu pěkný a pro děti tam jsou prolézačky a houpačka.V kempu byl večer klid .Podle mne je kemp ideální pro rodinu s dětma a dobré místo odkud vyrážet na výlety .

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Koryčany, který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Koryčany. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Koryčany.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist