Kemp u Kouzelníka - Hodnocení

7.0 / 10 Chvályhodné
podle 4 recenzí (celkem 22)  

Kácov,
KÁCOV 285 09

Provozní období: .. - ..

Doporučené kempy v okolí

Outdoor Centrum Poddubí se nachází na krásném místě na břehu řeky Sázavy. Středisko leží…

Rekreační středisko Na Žabkách se nachází v obci Kácov, okres Kutná Hora. Od městečka je…

Velmi dobré 8.3 / 10

Masarykův tábor YMCA - Soběšín leží v údolí řeky Sázavy mezi Kácovem a Českým Šternberkem…

Kemp leží na břehu řeky Sázavy. Celková kapacita je 74 lůžek. Nabízíme sezonní ubytování…

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp u Kouzelníka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

70% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 22
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp u Kouzelníka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jana V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

skvělý pan majitel a skvělé snídaně v kiosku, kemp je naprosto ideální pro vodáky na jednu maximálně dvě noci, pro delší pobyt bych ho určitě nevolila

z p.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zmíním 2 stránky kempu. První je dojem z kempu - Co se tu psalo posledně, je pravda. Vše oká, dokonce až supr trupr, jelikož někde vždy něco chybí, tady je vše ikdyz už něco to zažilo. No, v Sázavě v tom velikým nikoli. Dokonce zde postavili 3 nový hezky zachody. Sprchy jsme nepoužili, přijeli jsme už umyty. Správce se fakt neosidi, hned jsem cáloval. A ta druhá věc - přímo z uzavřeného stanu z krosny horní taštičky mě nejen že vyšustrovali peněženku i s drobnými a kolečkem do vozíku z obchodu (haha), hodinky, ale prohlídli i prášky a kamarádovi batoh. Nikdo nic neviděl a neslyšel, buď úplná smůla nebo někdo, kdo to umí. Bohužel ale jsme se nechtěli srát s policii (stejně se nic nevyřeší, hodnota asi 3000) a správce jen litoval, ale to byla asi chyba. Jen blbě čuměl, dělal moulu a nikoho z nás z toho nasrani nenapadlo, že to je v podstatě jak 5*hotel a ze asi je pojištěnej na krádeže atd, takže by to pojišťovna časem zaplatila. Holt příště (haha). Ale sere mě víc ta neochota nic říct, než ty hodinky a prachy, to si můžu koupit. Zdar

Hanka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pan majitel je sympaťák. To se musí nechat. Ale na můj vkus není v pořádku, když za zaplacení stanu nic nedostanete a všechno si musíte platit. Dokonce i za sdělení hesla na wifi 20 Kč. Za sprchu je sice běžné, že se platí, ale v kempu v Horce byla sprcha přístupná v ceně za stan.

Pavel

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní výchozí bod pro sjížďění Sázavy.Velmi pěkné místo hned naproti vlakové zastávce.Kemp není zrovna supermoderní,ale je čistý a udržovaný.Ceny přiměřené.Personál je slušný a ochotný.Nám napříklat umožnil sprchování po zavírací době.Sprchy jsou jak tu někdo psal na žetony po 20kč a při sprchování se nesmíte flákat.Pan majitel rozdává cedulky na stany a ráno je vždy pečlivě sbírá.Je v tom už tak dobrý,že se nám ho nikdy nepodařilo přistihnout.Celkový dojem je dobrý.Ideální místo pro táboření na jeden nebo více dní.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
mamulda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na hezkém místě u Sázavy.Je to celkem hlučný kemp.Obsluha v kiosku jak kdy někdy ochotný jindy zas celkem neochotný.Je pravda,že majitel je hned u auta a chce platit ani vás nenechá vydechnout.

woskowka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp bych označila tábořištěm. Od vlaku sotva minutu, přes most je půjčovna lodí, kterou jsme využili. Občerstvení v klasickém "karavanu" - klobásy, grilovaná kuřata atd. za klasické ceny, ale klobása studená,nedogrilovaná, ráno podávány snídaně, posezení pod střechou, vedle toho pár obytných buněk. WC vybaveny skříňkami a zrcadly, toal. papírem, ráno probíhal dokonce uklíd, sprchy za 20Kč, nic nóbl, ale pro vodáky na 1 noc postačí. Voda z kohoutku sice označena nejednoznačně - jednou pitná podruhé nepitná - ale nic se nám nestalo. Vytkla bych jen nebezpečné kovové schody a přístup k občerstvení. Kamarád se na schodech zranil.

Lenule

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tomuto "kempu" doporučuji se obloukem vyhnout! Rozhodně neodpovídá označení kemp. Byli jsme tam 3 dny a stále majitelé měli problém s vodou. Studna vysychala, voda netekla, tak raději prodávali balenou vodu. Opakuji, prodávali! Nezajistili ani cisternu s pitnou vodou, jak to bylo v jiných tábořištích. Pokud voda občas tekla, zakazovali ji točit na pití do pet lahví a raději tvrdili, že je zdravotně závadná!! Pan majitel se nestyděl a i za těchto podmínek stále vybíral plné poplatky!!

Anna P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pouze 1 noc. Bez problémů, byli jsme spokojeni. Sprchy na žeton bez fronty. Občerstvení jsme nevyužili, na večeři jsme byli v pivovaru.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

starost majitele, aby měli všichni zaplaceno, když na vyžilé louce jen postavíte stan, v kiosku v sezoně zavřou v 10 večer a na pánské záchody může sledovat půlka zahrádky. za tu cenu nedostačující, ať se majitel nezlobí, ale těží jen z toho, že je zde (aktuálně) jen jeden kemp. asi by stálo za to podívat i jinam. Co už - jedna noc a pryč.

peterspol

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

dobré jako tábořiště na jednu noc.prostor pro stany neskutečně hrbolatý.

Tomáš T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem KATASTROFA. Největším problém je poměr cena výkon. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale platit 80 Kč za osobu na louce(jen spaní nic více), na které vykácel někdo stromy a nenabízí žádnou přidanou hodnotu je hodno komunistických dob!!! To, že chce někdo ve 21. století 20 korun za minutu teplé sprchy ještě budiž, i když s těžkým srdcem, ale že někdo nabízí objednání čerstvého pečiva na snídani a poté chce za jednu koblihu 20 korun to už je moc. Zkrátka cena neodpovídá kvalitě. Sociální zařízení těžce pod úrovní, na tolik lidí je kapacita nevyhovující. Takovýto kemp je možné provozovat jenom v Česku a provozovatel těží z dostupnosti Pražáků (nejsem z Prahy), jinak by musel dávno zkrachovat. Já tento kemp určitě nedoporučuji, raději pádlujte trochu více, postavte stany někde na louce a za 20 korun se běžte osprchovat, cokoliv jiného se rovná vyhození peněz!!!!

Petr B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejprve pochvaly:
- perfektní zázemí. Patrně není nutno po několik dní opustit kemp.
- Kemp je na perfektním místě mezi řekou, z druhé strany příjezdová asfaltka a zastávka motoráčku
- vynikající občerstvení, dokonce ráno vynikající pečivo včetně laskomin jako jsou koblihy. Což se málokdy vidí.
- vysoká kvalita pitné vody, což dnes již bývá problém.
- perfektně opečovávané sociální zařízení.
- v noci tu krásně hučí jez, krásně se u toho usíná.
- Nadstandardně vstřícný a ochotný personál.

Nyní negativní bod:
- kdykoliv vidím v českém kempu novinku, sprchování na žetony, tak mám chuť se vzteky otočit a jet domů. Cena 22 Kč za sprchovací žeton není přehnaná, ale ptám se proč? Proč to není započítané v základním nájmu ? Proč se kvůlivá 10-ti litrům koupací vody musím takhle nervovat ? - to jediné mne ne u tohoto kempu, ale u všech CZ kempů vždy dokáže vytočit.

Josef C.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lucie P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jak jsem psala, krásné prostředí hned vedle pivovaru a Sázavy, sociálky čisté (i když bratr pana majitele by příště mohl opustit dámské záchodky, když vejdu dovnitř s jasným záměrem =), sprcha je jen jedna (což může být v sezóně dost velký problém) a musíte počítat spotřebu vody, kterou si zaplatíte. Kiosek byl velmi často prázdný, ale to není taková tragédie. Ideální pro vodáky.

Petr R.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 13.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemné prostředí,jen pan majitel Vám stále bude chodit za zády,jestli máte zaplaceno.Neděláte tak moc dobře,pane majiteli.

Michal K.

Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 14.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

David N.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný personál. Ochota, čistota (za 1 noc v kempu x-krát uklízeno WC a sprchy), možnost velkého výběru jídla.

Petra F.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 28.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stanislav  Macháček

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

Jan L.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 4.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

MILOŠ Ř.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 24.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Marek B.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 12.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp u Kouzelníka, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp u Kouzelníka. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp u Kouzelníka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist