Rekreační areál Ostružno - Hodnocení

Ostružno u Jičína,
JIČÍN 506 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační areál Ostružno

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 36
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační areál Ostružno


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ve vyce kempech, ale zde se nam s rodinou libylo nejvice.

Všeok

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Doporučují snaží se a je tam krásné prostředí s lanovým parkem.

Dasa

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Týden strávený v kempu se nám moc líbil, obsluha milá a ceny přijatelné.

Gabina

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkné místo. Byli jsme od nich i na Stříbře a oboje jsme si to užili nová cesta je super!

M.

Rodina se staršími dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé místo krásný klid a služby se zlepšují!

FB

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostý klid nádherná krajina a okolí kempu! Ubytování se dost zlepšilo nově mají i bungalovy s krásným výhledem na rybníky. Přejedeme zase!

Petra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dělají to dobře určitě hodně pomohla nová příjezdová cesta a lanový park. Dávam tomu rok dva a je to Kemp roku! Místo je to nádherný! Držim palce

Monica

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc super areál snaží se to zlepšovat jezdíme každý rok

Jana Z.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc chválim, jak to prokouklo! Děti běhaly po lanovym parku + si pučily šlapací bugyny a vubec jsme o nich nevěděli:) Nový přájezdová cesta od Jičína je super i ta v areálu pro děti. Ještě letos se uvidíme!

J.C

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v nových bungalovech a moc spoko! Ten výhled z nich je naprosto úžasný!

Petr.M

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super ta nová cesta! Musím pochválit i nové chatky. Rybník na rybaření super nový bazén a příjemný personál. Děti byly v lanovém parku za mě pecka.

Lukaš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se dost opravil mají novou cestu až do areálu, což je super na brusle atd. Zároveň letos mají nový lanový park i půjčovnu kol a bruslí. Takže za nás fakt super proměna a zase se vrátíme!

Gorova

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí Českého Ráje všude okolo jsou hrady a krásné vyhlídky cyklotrasy hned v kempu. Zase se vrátíme

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Cermič

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super pro partu známých a ideální na cyklovýlety. Jednoduché bydlení plně stačí! Chtělo by to opravit velký bazen, ale vím že to je velká investice. Nic méně malý nový bazén je super a stačil.

Markéta

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na doporučení jsme přijeli z kempu Stříbrný rybník a toto místo a krajina nás okouzlilo. Je vidět, že se snaží něco dělat příští rok nová cesta ta to opravdu potřebuje. Zaslechli jsme chystanou výstavbu lanového parku jako mají na Stříbrnáku takže příští rok vememe děti!

Radka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Funkční čisté ubytování ideální pro rodiny s dětmi. Uprostřed krásné krajiny a hned vedle cyklotras. Za velice příjemnou cenu příští rok dávam děti na tábor aspon na 14 dnů:)

František

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé za cenu 2tis za týden s plnou penzí nemůžete čekat hotel, ale jídlo musím říct skvělé, byli jsme v nových chatkách a byli spokojeni zrekonstruované sprchy, areál posekaný. příští rok bude nová cesta + lanový park se prý chystá. To vše nám říká, že se vrátíme!

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v hrozném stavu. Fotky jsou nejméně 20 let staré . Koupaliště není vůbec udržované- beton okolo se rozpadá. Chatky jsou špinavé, sociálky- plíseň, špína a sprchy rozbité. Trampolína je vyfouklá. Vůbec nedoporučuji návštěvu tohoto kempu.

aa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Měli jsme objednanou chatku standart plus.dostali jsme malou chatku s patrovou postelí.stolek na 1 talíř.jedna plastová židle pro 3 lidi.povlečení hrůza.sociálky ještě vetší.špína,plíseň,pavučiny,mrtvý hmyz,smrad z laciné wc chemie.příjezdová cesta na traktor.areál kde se asi 20 let nic neopravovalo.za ty peníze co po nás chtěli sprostý.nikdy víc.nejezděte tam.

Kateřina Š.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 20.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po přečtení recenzí jsem neměla příliš velká očekávání, to musím uznat. Ale moje obavy byly celkem zbytečné..Za víc než rozumnou cenu jsme si pronajali Standard Plus chatku, která byla již "modernizována", postele i prostředí chatky bylo čisté, povlečení bylo voňavé a v ceně a ikdyž chatka zřejmě zažila i lepší časy, klidně bych si ji objednala příště znova. Sociální zázemí denně uklizené, toaletního papíru dostatek a sprchy zřejmě prošly rekonstrukcí. Teplá voda v ceně.Správce areálu byl vždy "nadosah" a vše řešil operativně, ikdyž my jsme žádné problémy neměli.Díky snídaním, které jsme si zaplatili jsme nemuseli řešit čerstvé pečivo, uzeniny a podobně. Personál kuchyně opět moc sympatický..Navíc opravdu moc krásné prostředí...Klidně bych se tam vrátila znova.Děkuji moc za příjemný pobyt.

Jana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po přečtení posledních recenzí jsme měli trochu obavy, ale byly zcela zbytečné, byly jsme nadšeni. V nejfrekventovanějším týdnu prázdnin byla stanová louka téměř prázdná a to jsme měli strach, jak bude všude narváno:-) Chatky byly plné. sociálky stále čisté. Sprch i záchodů je dostatek. Teplá voda v ceně. Rybník přímo v kempu na rybaření špičkový - ryby tam berou co 5 minut :-) Dva bazény - jeden velký, ikdyž ja bych ho snesla čistší, děcka byly nadšené. Ten malý bazén byl čisťoučký. Půjčení sportovních potřeb nebo grilu zdarma. Jediná nevýhoda pro nás, že v kempu není prodejna základních potravin (pouze bistro s pivem a nějaké ty pochutiny), to byl pro nás ale opravdu jen detail. Některé vybavení by už potřebovalo vyměnit či zrekonstruovat, ale bylo vidět, že postupně se na tom pracuje. Určitě se sem za rok zase vrátíme.

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme ve zrenovovaných chatkách, které byly čisté. Soc. zařízení v pořádku, ale největší slabina je, že není bufet otevřený celý den, nedalo se nikde nic koupit. Myslím, že otevírací doba 16-22 je pro kemp hodně málo.

MJ

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2015

Ceny
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem


pokud chcete zažít nejhorší dovolenou ve svém životě vydejte se právě sem !... chatky špinavé, neuklizené, samé pavučiny, pavouci,pastičky na myši v chatkách nejsou výjimkou, postele rozviklané, nohy u postelí téměř nedrží, chatka rozměrově odpovídá kumbálu, sousedí s druhou polovinou chatky rozdělené jen překližkou takže absolutně žádné soukromí, sociálky špinavé, na WC vrstva močového a vodního kamene, ve sprchovém koutě plíseň, ložní prádlo roztrhané, bazén neodpovídá fotogalerii na stránkách BK Tour, bazén špinavý, oprýskaný, voda špinavá, rybník k nabízenému rybaření vypuštěný, po příjezdu na místo a shlédnutí, kde máme trávit týdenní dovolenou jsem okamžitě odjeli, BK Tour tuto lokalitu nabízí nadále i když se setkali s nejednou stížností. Fotogalerie v žádném případě neodpovídá skutečnosti, budeme podávat podnět na ČOI a hygienu

Rekreační areál Ostružno reaguje:

Dobrý den MJ, je nám velice líto, že jste v areálu Ostružno nebyli spokojeni. Na Váš pobyt si pamatujeme. Cena 2 414 Kč, kterou jste uhradili za 5 nocí pobytu odpovídá ceně 241 Kč za osobu a den včetně polopenze. I z této ceny musí být zřejmé, že jde o velice jednoduché ubytování v chatkách bez příslušenství a jako takové je i prezentováno. Společné koupelny a WC (3 budovy v rámci areálu) se pravidelně 3x denně uklízí. Za špatné ložní prádlo jsme se Vám omluvili, bylo Vám nabídnuto přestěhování do větší chatky v rámci areálu, případně i do jiného areálu ve východních Čechách. Chatky dvoulůžkové jsou v oficiální prezentaci a i v katalogu BK tour inzerovány jako polovina chatky s vlastním vchodem. Rybník Jíkavec, který patří k našemu areálu není vypuštěný. Je normálně v provozu a klienti na něm přes celou sezónu rybaří. Vypuštěný je rybník, který nemá s námi nic společného. V areálu máte k dispozici přírodní nádrž s přírodní filtrovanou vodou, dále pak 2 bazény (jeden o průměru 4,5 m a druhý s rozměry 8x4x1,5 m). Naprostá většina klientů si je vědoma, že jde o jednoduché ubytování na krásném místě a pravidelně se k nám vrací.

Petra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování ve starších, ale účelně zařízených chatičkách. Ideální pro rodiny s dětmi. v rámci areálu dětské hřiště. Možnost stravování v jídelně. Přímo v areálu je koupaliště, ale v době naší dovolené nebylo počasí na koupání, tudíž nemohu hodnotit

Jitka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je ideálním výchozím místem pro putování po krásách Českého ráje. Je určen pro nenáročné turisty, ke kterým se řadíme i my, takže jsme byli vcelku spokojeni. Pár připomínek ale máme - děravé ložní povlečení, stravování-za celý týden ani kousek čerstvé zeleniny, nedovařené přílohy k večeři. Ovšem nejvíce nám vadilo, že přímo v kempu jsou pořádány dětské tábory, takže kolem vás běhají rozjívené děti, před vaší chatkou jsou pořádány soutěže a hry, s dětmi sdílíte jídelnu i sociální zařízení/takže často již netekla teplá voda/

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační areál Ostružno, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační areál Ostružno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační areál Ostružno.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist