ATC Jesenice - Hodnocení

7.2 / 10 Velmi dobré
podle 6 recenzí (celkem 82)  

Jesenice u Rakovníka,
JESENICE 270 33 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Jesenice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

72% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 82
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Jesenice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Olga J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro mne perfektní kemp v krásném prostředí pro méně náročné rekreanty. Velice příjemný personál, chatka AN má sice starší vybavení, ale nám to vůbec nevadilo. Připomíná mi to dobu, když jsem do kempu jezdila jako malá s mamkou.
Jedině do budoucna by bylo dobré zvážit pro obec bazén pro děti. Jinak nemohu vůbec nic vytknout. Za rok jedem zas. :-)

Karolína

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemůžu hodnotit chatky, spali jsme ve stanu. Ani jsme nevyužili místní hospůdku. Hodnotím velmi kladně sociální zařízení, čisté s teplou vodou. Čistá kuchyňka s možností zapůjčení plotýnky. Velmi pěkné a tiché prostředí na kraji lesa.

Věra M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po přečtení hodnocení,jsme se s obavou ubytovali ve stanu.Zázemí v chatkách hodnotit nemůžeme,ale co se týká zbytku,tak si nemůžeme vůbec na nic stěžovat.Dokonce jsme se rozhodli a zrušili plánovanou dovolenou na konci srpna v jiném kempu v jiném kraji a pojedeme sem.Ten klid,čisto a ochota personálu za to stojí.

Augustinova

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatka B - oprýskané a vlhké stěny, špinavá podlaha. Sociální zařízení je pěkné, nové. Sprchy na 10 kč. Katastrofa je to, čemu říkají restaurace. Jedno jídlo, pak hranolky; párek v rohlíku špatné kvality.Dál Jen tatranky, marchmallow a tyčinky. Jinak opravdu nic, ani brambůrky ani oříšky, natož ovoce nebo zelenina. Dokonce ani rum do čaje. K snídani pouze rohlíky, koblihy, balený sýr a šunka. Máslo ani třeba paštika není. Neměli dokonce ani lžičky, takže kávu jsme míchali brčkem. No, někomu to stačí, pravda, hlady neumřeme, chodili jsme tedy prostě jinam, ale z obchodního hlediska majitele kempu nechápu. A vybavení či vhodná strava pro děti téměř žádné. Sice hezké klidné prostředí s potenciálem, ale s katastrofálními službami. Už bych sem nejela.

Merglovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdili jsme do kempu několik let po sobě, vyzkoušeli jsme všechny možné chaty, nejvíc se nám líbila chata BN, avšak úklid nebyl až tak důkladný. Vytreno bylo pouze v uličce mezi palandami, pod nimi, vrstvy prachu.
Co nás ale mrzelo nejvíce, byla vybavenost pro děti.
Co jsme viděli před 2 lety, už tam ani nezůstalo, zůstala pouze prolezacka stará asi 40 let, a skluzavka byla bez sedátka, tudíž tam hrozilo nebezpečí úrazu. Později bylo hřiště u hospody zakázáno úplně. Takže si děti kromě toho , že jezdili na kole nemohli nikde hřiště užívat. Ani bych tomu nedala název hřiště... Protože písek, houpačka, atd. Tam opravdu není.
Zahráli jsme si pinčes, síťka držela na dobré slovo, stůl byl zespodu dost rozlámaný právě v bodě, kde se přidělává síťka. Na záchodech se občas stalo, že byl špinavý. Bohužel lidi jsou čuňata a uklízečky nestíhají.
Krom toho nás zklamala hospoda. Jídlo témeř žádné, pouze hranolky, párek v rohlíku...nějaké nanuky za 25 Kč jeden!
Obsluha v hospodě katastrofa. Dcera vylila pití, a kdybych si neřekla o hadr, tak nás tam nechali se koupat v tom na stole. Pak přišla slečna, hodila po manželovi hadr, potom utrela podlahu a stůl nechala opět mokrý. Opět jsem musela obsluhu upomínat.... Že stůl je stále mokrý. No, takže jediné dobré bylo, že je tam vcelku klid, děti si jezdili na kole, jinak nic moc.

Venuše B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatka typu B na první pohled působila špatně,oprýskané,loupající se zdi,škvíry v podlaze,pavučiny.Po zabydlení a uklizení již vypadala lépe.
Jinak prostředí skvělé,byl zde klid a pohoda.Sociální zařízení nové.
Pobyt celkově hodnotím dobře.Jen by bylo dobré do budoucna větší údržba chatek.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Dana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prý chatka na pláži, no dobře. Žádné upozornění, že se má jet po hrázi opatrně, že je sesutá půda po dešti. Ubytování jedna velká katastrofa. To než začne sezona, tak není nikdo schopen alespoň chatky připravit k obývání? Čekal nás smrad, rozbité zábradlí, plíseň na záchodě, kuchyňská linka rezavá. Vstup do patra jsme z bezpečnostních důvodů ani neriskovali. Jediný plus, že převlečení bylo čisté.Nastal večer a s ním i cvrkot cvrčka a návštěva myšky, která celou noc rušila. Ráno naše překvapení, že vnoučkům prohryzala batůžek, který byl uložen u skříně a druhý den to odnesly bačkory. Nikomu takovýto pobyt nedoporučuji. Na den za chatu 550,- Kč je nehorázné při takovéto výbavě. Dana Bečvářová od Kladna

DADA

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

KEMP SE NÁM LÍBIL BYL TU KLID,,DĚTI SI TO UŽILY ,,ALE UBYTOVÁNÍ BÍDA,,,CHATKA ,,A,, OMLÁCENÉ ZDI HOŘEJŠÍ PALANDA BEZ ZÁBRANY TAK JEN PRO TY CO MAJÍ LEHKÉ SPANI PROTOŽE POD PALANDOU STOLEK KTERÝ SNAD JEŠTĚ PAMATUJE ,,ŽIŽKU,,TAK ŽE PŘI NÁHODNÉM PÁDU ROZBITÍ HLAVY ,,UMYVADLO SE ASI JEN OPLÁCHLO ,,NA LEDNICI PRACH I NA POLIČKÁCH ,,PAVUČINY NAD POSTELÍ POD POSTELÍ,,TAK ŽE JSME SI NAPŘED MUSELI UKLIDIT ,,NEJSME ŽÁDNÉ FAJNOVKY ,,ALE PRO RODINU S DĚTMI BY TO CHTĚLO VÍCE UKLIDU,,JINAK PUJČOVNA KOL A VĚCÍ DOBRÁ VĚC,,A S RESTAURACÍ JSME BYLI TAKÉ SPOKOJENÉ,,CHTĚLA JSEM UDĚLAT FOTO ALE ZAPOMNĚLA JSEM,,TY TŘI NOCI JSME TO PŘEŽILY ,,

DANA R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp začátkem června 2016,do chatky zatékalo , v posteli byla špína , odřené zdi , nechutné .V jiné okap mimo svod , postele vlhké,zatuchlé ,malé povlečení , drobící se malba ,závěsy ze 70 let minulého století . JÍT SPAT BYLA ODVAHA.

Zdeněk V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde poprvé a příští rok dáváme repeté.;-) Hezké prostředí,čisto a klid (hlavně noční).Příznivé ceny (chata BN7-430,-) za tu cenu luxusně vybavená.Na recepci příjemní a vstřícní mladí lidé.Doporučuji hlavně pro rodiny s dětmi.A zároveň jako hlavní tábor k výletům (Křivoklát,Krakovec,Petrohrad,Lužná,Plasy,Plzeň...)Koupání ovšem není pro rozmazlené voňavky ;-)a jediná výtka je ta,že nám nezajistili lepší počasí ;-)...to nám nějak nevyšlo...

Jarmila F.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v krásné přírodě,ale protože je pěšky docela vzdálený od nejbližšího obchodu,uvítala bych tu stánek se základními potřebami,hlavně s pečivem a v restauraci větší výběr jídla

Monika D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bezva kemp pro každého za slušné ceny a jednání, který pamatuje ještě naše rodiče. Obec se o něj velmi dobře stará. Rádi přijedeme kdykoli to bude možné.

Svoboda M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ pěkné prostředí, blízkost vodní plochy jesenice s pěkným koupáním (teplá voda, né však čistá, to je jasný). + Areál je střežen a oplocen. - Hodně lidí :o), někdy prostě hluk (rádia, vožralý apod.). Ochotná obsluha a ostraha (na krocení těch vožralých). -- v sezóně nefunguje hospoda?! to je prostě k neuvěření a typicky české - 0 možnost se stravovat, když je prostě zavřeno. Stanování troche z kopce ale jde to. Hygiena v pořádku až na male mísy - čoveku se tam skoro nevejde ani pindík a štrejchá o stěny vpředu a kadí na stěnu vzadu. + Wifi. Celková spokojenost.

Roman M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nelíbilo se nám vůbec nic.Při otevření chaty Smrad,plíseň,rádoby vybavení- hrůza.Nic co bylo nabízeno nebylo.žádné stravování,žádné koupání prostě nic. Vydržely jsme ubytování 2 hodiny. šetříme na dovolenou celý rok a v tomhle ji trávit nehodláme. nedoporučuji.

Lenka H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu krásný jen jsem byla hodně zklamaná při vstupu do chatičky. Chatička asi zažila krále Klacka jsem přemýšlela s rodinou zda zůstat či nikoli.Jen proto , že jsem měla pozvané přátele tak jsem vydržela.Restaurace zavřená řekla bych děs a běs. Škoda,že se o ten kemp moc nestarají bylo by tam hezky !!! Příští rok budeme s partou měnit kemp i když se nám tu dřív dost líbilo . Letos to byl ovšem ŠOK!Ale jednu pochvalu přeci jen mám. Děvčata na recepci jsou milé a ochotné. Škoda jen že ty chatičky a ta restaurace není na větší úrovni .

Pavlína P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbí se nám obsluha,vybavení,ochota,vstřícnost,ceny....chybí jen bazén

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 14.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

tomuto kempu nemužu nic vičíst.je tu krásně,hlavně to prostředí a ta krajina.hlavně houby a ty večery.

Jaroslav K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Toto hodnocení je za kamaráda, já jsem tento kemp navšívil v loňském roce a byl jsem nadmiru spokojen. A tento můj dojem mi potvrdil i kamarád letos. Jenom ten sport a zábava je pouze dostačující.

Helena N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 17.8.2013

Celkový dojem

Zařízení jsme z důvodu nevhodného ubytování opustili, chatka měla být dřevěná a ne plechová.

Lydie H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 27.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v nádherném prostředí, je zde čisto a v posledních dvou letech se hodně opravily chatky a vystavěly nové. Je zde i krásné nové soc. zařízení. Co nám, ale velmi vadilo je stále jedno a totéž a to je střílení na střelnici. Člověk si sem jede odpočinout do krásného prostředí a polovinu dovolené poslouchá stří lení nějakého cholerika. S tím by se už mělo něco konečně udělat. Dále pak také byla hrůza a děs hospoda. My co tam jezdíme několik dlouhých let jsme byli zvyklí na nějaký standart, který vyhovoval všem.Bylo to dobré jídlo, které bylo i v dobrých cenových relacích, ale teď po dva roky, je to hrůza co z toho udělali současní majitelé. Jídlo se nedá jíst a o cenách ani nemluvím a hlavně porce zdaleka neodpovídají množství jaké má být. Tyto dvě věci jako je střelnice a restaurace dost ovlivňují navštívenost kempu. Jinak, ale není co vytknout, všichni jsou velice ochotní řešit i tyto situace a věříme, že příští rok bude vše v pořádku.

Vojtěch M.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po telefonické rezervaci, zděné chatky a ujištění personálu že je vše připravené jsme se rozjely do místa Jesenického ATC, leč zděšení z promočené buňky která na nás po zjevné chybě personálu zbyla, zkazila veškeré dojmy nejenom nás dospělých, ale především dětí.!! nemohu tedy hodnotit nijak než NEGATIVEM!! protože otočením na patě jsme odjely, kompenzace za náklady , omluvy, či něčeho podobného jsme se nedočkali!!! proto nedoporučuji!!!!! Vojtěch Malý

Zuzana R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp v krásné přírodě. S dětmi jsme si užili. Nové sociálky a vždy teplá voda. Jediné co mi vadilo, že v kempu není žádný kiosek a možnost nákupu.

Karel B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 23.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dojem kazí jen restaurace kde jsou ceny jako v Praze. H.guláš a příloha vyjde nad 100.Kč.Tento je dovážen od nějakého rod.příslušníka.Takže bych byl na pochybách.Dále žádný výběr.Pivo je dobré,velký výběr zmrzlin a nealkoholických nápojů.Posezení před restaurací příjemné.V okolí se nabízí levnější stravování.Jinak tomuto kempu,není opravdu co vytknout.Všude čisto,toalety a sprchy vynikající.Noční klid od 23:00hod.je dodržován.Radi se sem vrátíme.

Pavlína P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp

Petr Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Jesenice, který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Jesenice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Jesenice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist