Tyršova osada - Hodnocení

7.6 / 10 Velmi dobré
podle 12 recenzí (celkem 18)  

Riviera 451,
JEDOVNICE 679 06 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Tyršova osada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

76% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 18
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Tyršova osada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jan M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tímto chci poděkovat provozovatelům kempu Tyršova osada,manželům Paarovým za zabezpečení pobytu naší skupiny 24 cyklistů.Ubytování i stravování bylo připraveno dle domluvy.K dispozici byla společenská místnost i po zavírací době.Doporučuji využít služeb toho chatového kempu.

Jan Markovič,Brno

Iva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.3. - 30.3.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v hlavní budově představovalo pro mě zazitek hodný bivakovani horolezce, nefungovalo topení (asi nikdy) a venkovní teplota 1 °C. Nenapadlo by mě přijmout ubytování za těchto podmínek ani ve snu. Čistota relativně v pořádku.

Jiří K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.3. - 2.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako člen skupiny turistů zmiňované panem Tomášem K. jsem si s překvapením přečetl jeho hodnocení a dělá to na mne dojem poruchy osobnosti nebo dočasného zmatení. Velmi pravděpodobně omylem navštívil opuštěnou zdevastovanou budovu č.p.542 u hotelu Riviera. Věřte, že jsme se nikam nepřestěhovali, v chatičkách i na sociálkách bylo čisto, vše fungovalo
bez problémů a majitelé našim přáním ochotně vyhověli. Prostě normální
chatový kemp. Budeme-li do těchto míst mířit příště, ubytujeme se zde opět.

Eliška Z.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.3. - 2.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S hodnocením pana Tomáše K. rozhodně nesouhlasím, podle mne je to zhýčkaný chlap, který musí mít všechno podle svého gusta. Mimo jiné většina toho co napsal není pravda. Naopak jsem byla překvapena s čistotou na chatce, kde jsme byli ubytováni a rovněž s čistotou na sociálních zařízeních. I majitelé, i když neměli ještě oficiálně otevřeno, nám vyšli velmi ochotně vstříc a myslím si, že pro nás udělali víc než museli. Pro mne to bylo velmi pěkné ubytování a na příští rok, jest-li Pán Bůh dá bych si ho chtěla zopakovat.

Kateřina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.3. - 1.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vzhledem k tomu, že jsme jako velká skupina cca 40 lidí zde našli ubytování ještě před sezonou a majitelé nám vyšli vstříc přímotopy a to všude, kde jsme chtěli (jak do pokoje, tak i do koupelny) a stejně tak nám vyšli vstříc např. s otevřenou společenskou místností i po zavírací době, a i jinak, tak věřím, že většina z nás byla spokojená. Pokoje v Okálu byly uklizené, povlečení voňavé, všude přídavné deky a i v chatce, kde jsem byla jednu noc, bylo čisto a uklizeno. Bylo-li náhodou málo vyvětráno, tak to lze přičíst chladnému a vlhkému počasí. Od kempu nikdo nemůže očekávat hotelový luxus.

Katka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.3. - 2.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chceme moc poděkovat manželům Paarovým, kteří nám poskytli ubytování v jejich kempu. Vyšli nám maximálně vstříc, jsme jim opravdu moc vděční, že kvůli nám otevřeli dokonce ještě dřív než měli v plánu. Starali se o nás opravdu báječně. A to nás přijela opravdu banda, cca 30 lidí. Někteří byli ubytovaní ve zděné budově a někteří v chatkách. Ubytování bylo podle představ, splnilo naše očekávání. Rádi se tam vrátíme. Tento pobyt můžu doporučit nenáročným zájemcům, kteří nehledají luxus, ale úplně normální kemp.

Pája D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.3. - 2.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S hodnocením Tomáše K. rozhodně nesouhlasím zřejmě je zvyklý na 4 a vícehvězdičkové hotely s příslušným servisem...
Za mne od kempu do kterého jsme přijeli ještě před sezonou a prakticky ještě probíhaly přípravy na jeho otevření byli majitelé vstřícní a příjemní, zajistily plynové přímotopy do společenské místnosti a snídani kdo o ni požádal.
Samozřejmě všudepřítomná zima na konci března se dá očekávat když jste v zařízení tohoto typu který je vybaven na návštěvníky vyhledávající pobyt v léte u rybníka a návštěvu okolních překrásných jeskyní.

Karolína

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.3. - 2.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za mě naprostá spokojenost, od ubytování v kempu obecně neočekávám luxus... :) Příjemný personál, se vším nám vyšel vstříc a v chatce bylo čisto a voňavo :)

Tomáš K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.3. - 29.3.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Absolutně nedoporučuji. Strávil jsem zde hodinu a jel jsem domu.Přijeli jsme sem s manželkou a skupinou turistů na velikonoce. Já jsem to nevydržel a vrátil jsem se domů do Kladna. Manželka to zkusila a asi litovala. Někteří si našli ještě večer ubytování v okolních zařízeních. Jednoduše řečeno, bordel, špína, hnus! Všude zima, na pokoji 15 stupňů, dostali jsme absolutně nebezpečný infrazářič, takže v noci buď zima, nebo možnost uhoření. V koupelně 10 stupňů a bez infrazářiče. Provozovatele jsem neviděl, protože jsme přijeli pozdě a to bylo jeho štěstí! Ubytování cca 20-ti lidí na 4 dny asi pro majitele není tak dobrý kšeft. Nedoporučuji, ten člověk musí být absolutní magor! Sám mám ve firmě malou ubytovací kapacitu, ale tohle bych si nedovolil nabídnout ani Ukrajincům!!!! Jinak okolní příroda hezká, ale bydlet jinde!

Tyršova osada reaguje:

Dobrý den milý pane Ing. Tomáši Kordulo,
Předem děkuji aspoň za jeden kompliment a to že příroda je v okolí hezká i večer. Velmi lituji toho, že jsem si vaši recenzi přečetl až v úterý ráno po velikonočních svátcích a ne v sobotu ráno jak jste ji napsal. Požádal bych si vaši manželku, která s vámi přijela a zůstala u nás ubytovaná a určitě toho také litovala jak píšete aby chyby, které tu popisujete jako špína, hnus a bordel ukázala. Ale bohužel vaše manželka se během pobytu na nás neobrátila s těmito věcmi a ukázat tuto problematiku, kterou tu zdlouhavě napadáte a titulujete mě magor. Setkání s vámi bych nenazýval jako vy, že jsem měl štěstí, ale spíše smůlu že jsme na sebe nenarazily. Dále mě na vás zaráží jak titulujete lidi, které ani neznáte a nesetkal jste se s nimi. Přitom jste jednatel vaší firmy s titulem Ing. Vaše vystupování vypadá jako že všichni kolem vás jsou debilové a vy jste spasitel se zámečnickou dílnou. Ale nejsem jako vy tak vás tu tak titulovat nebudu. Skupině lidí, která se u nás ubytovala bylo vysvětleno předem, že jsme sezonní ubytovací zařízení a že nejsme na zimní podmínky vybaveni. Proto ubytováváme nejlépe od května do října. Majitel ubytovacího zařízení je Sokol Jedovnice nezisková organizace. Společně se snažíme po celou dobu co mám zařízení v pronájmu (4.roky) veškeré zařízení obnovovat a modernizovat, ale jelikož obnos financí není dostatečný jak bych si představoval, tak to je zdlouhavé, za to se vám omlouvám. Za poslední dobu co mám zařízení v pronájmu probíhá výměna oken na všech budovách, výměna postelí, obnova vybavení chatek, kuchyně a restaurace, vybudování venkovního posezení. Mohu zodpovědně říci, že má veškerá snaha je docílit co nejlepšího výsledku i když máme před sebou ještě hodně práce. Budu rád když nám tu pro srovnání nabídnete vaše ubytovací zařízení, které také nabízíte asi jako my za průměrnou cenu 200 kč/os noc. Abychom viděli jak to má vypadat, pro srovnání doplním o stejné fotky od nás. Dále jsem požádal o recenzi další lidi z vaší skupiny, kteří u nás zůstali ubytovaní cca 30 os. vč. vaší nespokojené manželky. Kteří si už i zároveň předběžně rezervovali ubytování i na další rok. Za chladné podmínky, způsobené nepřízní počasí se omlouvám a budu se snažit je napravit. Na pokojích bylo předem topeno a pečlivě uklizeno, ale jelikož je budova starší a nezateplená tak hned druhý den je v ní opět chlad. V den kdy jste se přijel ubytovat jsme byli k dispozici do 23:00 hod., tak nevím jak to, že jsem nebyl k zastižení a v kolik hodin se chodíte ubytovat. Veškerá topná zařízení prochází pravidelně revizní kontrolou, tak nemusíte mít strach z uhoření. Infrazářič který popisujete převážně neposkytujeme, ale vzhledem k velkému počtu ubytovaných jsme ho bohužel musel také nabídnout. Pokoje jsem procházel v pondělí po od ubytování a byly všechny pěkně vyhřáté a to i koupelna. Sám hodně cestuji a nocuji v různých podmínkách od luxusních hotelů na malebném pobřeží po táborové spaní ve spacáku v chladných večerech ve stanu. Vždy jsem věděl co očekávat a vždy jsem byl spokojený.
Za způsobené problémy se vám omlouvám. Popisovaná špína a hnus není pravda, ať si pán tvrdí cokoliv. Z recenzí které jsem si osobně vyposlechl hned na místě od lidí u nás ubytovaných, tak 95 % bylo spokojených a dokazuje to i fakt, že se k nám hodně lidé či skupiny vracejí, čehož si vážím nejvíce.

S pozdravem Lubomír Paar

hroch

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ze jde o starší chatky by nevadilo, kdyby všude nebyl bordel. Po příjezdu jsem si vyzvedl klice ve smradlave putyce, údajně uklizenou chatku jsme si museli sami uklidnit. Nebylo ani zameteno, na matracich jehličí a spina. Deka pocurana! Špinavé ponožky za posteli. Záchod a umývárny za cely týden nikdo neuklidil. Ohniště plně popela jakbysmet. Vrcholem byla emailem potvrzena polopenze, která se ovšem nekonala! Hruza, vyhnete se obloukem!

Vít S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování jsme sehnali na poslední chvíli a vůbec jsme nelitovali. Chatky byly čisté, umístění ve svahu hned nad rybníkem úžasné. Jak bylo psáno, pro osoby s poruchou pohybového aparátu je těch schodů poměrně dost - ale to se týká chatek. Okál je přímo u příjezdové cesty. Zase je to ale dál k rybníku. Majitelé a veškerý personál byli skvělí, ceny za ubytování a občerstvení více než přijatelné. Naprostá spokojenost.

Zuzana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 24.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

My jsme zde byli také s dětmi na dovolené a musím říct že jsme byli spokojeni. Pro děti tu je hřiště, pískoviště, dětský koutek a trampolína. Jídlo v místní hospůdce bylo dobré i personál vyšel ve všem vstříc. Je pravda že kemp je ve svahu za to je tu neobyčejný výhled na rybník. Tolik schodů jako pan Václav B. jsme nenapočítali.(pán šel asi z rozhledny :)) A chatka i sociální zařízení bylo dobře uklizené. Za nás doporučujeme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Václav B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ve zkratce. Přivítaní hostů bylo překvapení pro provozovatele, že jsme vůbec přijeli, ač jsme měli rezervaci.
Kemp stojí ve svahu a pro lidi s poruchou pohybového aparátu, je absolutně nepřístupný. Od parkoviště a recepce, je k dolní části kempu 118 schodů.
Chatky jsou v celkem slušném stavu, ale bylo by potřeba pár oprav a hlavně zapracovat na úklidu. Centimetr prachu pod postelí je opravdu moc.
Sociální zařízení jsou celkem čistá, ovšem sprchy mají úplně plesnivé hlavice. Teplá voda byla vždy dostupná.
Nejhůře na nás zapůsobila společenská místnost s "kuchyňkou", kde v lednici byla vrstva plísně a celá místnost smrděla zatuchlinou.
Naštěstí jsme nemuseli trávit v kempu celý den a čas jsme využili k výletům po okolí. Dostupnost všech hlavních výletních atrakcí je opravdu úžasná. Vše se nachází pár kilometrů od kempu.
Musíme ocenit, že na rozdíl od kempu, nacházejícím se přes rybník, byl v tomto kempu naprostý klid a pohoda.
Zábavu jsem hodnotil podle potenciálu celé oblasti, ne jako zábavu přímo v kempu.
Toto hodnocení, je spíše feedback pro majitele, aby viděli, co mají zlepšit a více využili potenciálu tohoto místa.

petr o.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super místo akorát nám nevyšlo moc počasí doufejme že příště bude líp.Jinak personál tj Luboš a manželka Jitka jsou moc super........

Anniee

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.10. - 11.10.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v kopci s výhledem na jezero, klid a příjemné zázemí. Naprostá spokojenost! :)

Markéta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředi, pěkné koupání, docela to tam ujde

Olin

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 29.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě je tam fajn, výhled, studený pivo s pěnou. Paráda

Jaroslav K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 2.10.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme sice tento kemp loni, ale letos v září plánujeme opakovanou návštěvu, ideální prostředí pro výlety po okolí.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Tyršova osada, který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Tyršova osada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Tyršova osada.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist