Kemp a chaty Stříbrný rybník - Hodnocení

Malšova Lhota, Lhotecká 5,
HRADEC KRÁLOVÉ 500 09 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp a chaty Stříbrný rybník

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 312
Celkem hodnocení 459
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp a chaty Stříbrný rybník


Storno

Hodnocení návštěvníků

00

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sice jen na 4 dny, ale užili jsme si je na maximum.

Jaromír

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pár nedostatků by se našlo, ale nic, co by nám nějak výrazně zkazilo dovolenou.

Radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsem navštívil se svojí rodinou - já, manželka a děti 4 a 6 let + nás pes. Líbilo se celé naší sestavě, bylo super, že i pes se mohl zchladit v rybníku. Manželka už zde prý jako malá byla a povídala, že ten pokrok je neskutečný, vůbec to tam nepoznala. Určitě rádi přijedeme znovu.

František

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bezvadnej tejden, kemp je super a maj tam skvělej program jak pro děti tak pro dospělý. Večer jsme vždycky poseděli v hodpůdce nebo si opekli buřta a zahráli na kytaru. V kempu byli samý super lidi.

Květa

Rodina se staršími dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzali jsme vnoučata, aby si taky trochu užily toho stanování. Bylo ale hrozné vedro, maželovi se tam udělalo zle a mně pak z toho taky, musím pochválit personál, zatímco se o nás starali zdravotníci, tak nám dohlídli na vnoučky.

Elena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super prodloužený víkend, děcka se vyblbly na nafukovacích houpačkách v rybníku, my jsme si zas užili posezení u pivka. Večer táboráčky, krása.

Marta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistý kemp i sociálky, příjemný personál, jídlo klasické "kempové", sportovní zábava na jedničku.

Dalibor

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

OK! Dalibor a Zdena Kozákovi, Chrudim

Anežka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dali jsme na zdejší recenze a vyrazili si do kempu užít pár dní volna. Musím říct, že se nám tam hrozně líbilo. Vzali jsme s sebou i naše 2 pejsky, kteří tam také byli vítání. Přidávám proto další kladnou recenzi do sbírky, protože Stříbrňák je úžasné místo.

Petr S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme překvapení, čekali jsme, že kemp je mnohem menší. Nemáme žádné výhrady, jen škoda, že nefungoval tobogán, ale bohužel bylo málo vody, to se nedá nic dělat.

Libor V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp pro všechny od malých dětí po seniory, každý si přijde na své. Děti si užily vodních atrakcí, zkusily kolečkové brusle a koloběžky, my se ženou jsme ocenili hlavně pořádek v kempu, čisté sociálky, dobré pivo a vyzkoušeli si lanový park.. Naši rodiče si zase užívali rybaření. Velmi se nám tu líbilo.

Jonáš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, přijeli jsme jen na pár dní, byl to takový útěk z rozpáleného města do přírody. Naše očekávání a požadavky to rozhodně splnilo.

Edita

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po cestě domů z jiného kempu jsme jeli kolem Stříbrného rybníka, kde jsme měli v plánu se jen vykoupat a pokračovat domů, ale nakonec jsme si prodloužili naše výletování. :) Vyzkoušeli jsme paintball, lanový park, aquazorbing, paddleboardy a skákací boty. Příští léto určitě chceme dorazit plánovaně.

Ludmila

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, úžasné prostředí, lesy v okolí jsou prostě nádherné. V rybníku se ještě dalo koupat, to jsme byli rádi. V noci bylo trochu rušno, ale spíš jen o víkendu, v týdnu to bylo klidnější.

Matěj K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezké místo, klid a příroda. Skvěle jsme si odpočinuli. Děti byly jak u vytržení ze všech těch atrakcí, celý týden jsme o nich skoro nevěděli.

Matouš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak za mou rodinu urcite spokojenost, ani jsme necekali, ze nas kemp tak nadchne. Cisto, vsude mili a pratelsti lide, a to jak personal, tak i ostatni dovolenkari v kempu. Deti si hned udelali spoustu novych kamaradu. Socialky udrzovane. Moznosti k zabaveni nespocet, takze v pripade neprizniveho pocasi neni mozne se v kempu nudit.

Nikol

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 8.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je moc hezký, určiě jeden z nejlepších v republice (naší zálibou je návštěva kempů, takže máme s čím porovnávat). Od stanů všechno v dosahu pár metrů, pořádek, voda ještě v pohodě, sociálky taky. Různé sportovní disciplíny nás nadchly asi nejvíc.

Sylvie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme spokojení.

Žaneta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dali jsme na radu našich přátel a udělali si 14ti denní dovolenou ve vašem kempu. A byla to naprosto skvělá a odpočinková dovolená. Počasí jsme měli krásné, podnikali jsme spoustu výletů do okolí. V samotném kempu byl pořádek, nikde se nic neválelo, to určitě oceňujeme kvůli našim dětem. Přijeli jsme s karavanem a místečko jsme si našli úplně v pohodě, i když lidí bylo požehnaně. Nikde ale žádné fronty. Restaurace klasická kempová, párkrát jsme zajeli i do Hradce Králové a jídlo a jinak využívali kuchyňku v kempu. Vyzkoušeli jsme i lanové centrum a další aktivity - těch je v nabídce spousta. Moc děkujeme za krásnou dovolenou.

Karel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme si užít prodlouženého víkendu a byli jsme moc spokojení. Kemp byl čistý a na to, kolik bylo lidí, ani nebylo moc hluku, což jsme ocenili hlavně v nočních hodinách.

Barbora D.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás určitě spokojenost, týden jsme si užili, bohužel to hrozně rychle uteklo :-)) Kemp moc pěkný a čistý, příroda nádherná, počasí vyšlo skvěle. 5*

K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dovolenou jsme si moc užili, s žádnými výraznějšími problémy jsme se nesetkali. Děti byly spokojené, to je pro nás důležité.

Kryštof

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Paráda! Na webových stránkách kempu nás zaujala nabídka všelijakých sportovních aktivit, a tak jsme se rozhodli, že si přijedeme udělat takový menší sportovní víkend. Nelitujeme, paintball, lanový park, discgolf, lukostřelba, paddleboardy,... všechno naprosto super! Stoprocentně dorazíme znovu.

MartinH

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme si zvolili díky kladným recenzím (klid, vodní plocha s tobogánem a aktivity). To co je psáno, tak je i dáno. Zatím nejlepší kemp z těch, co jsme v ČR navštívili.
Byli jsme zde PO-PÁ - rodina s dětmi 6 a 8 let. Bydleli jsme ve stanu - místo jsme zvolili asi 120 m přímo naproti sociálním zařízením - ráno nám svítilo přes malé stromky mírně sluníčko, od 15:00 již stan ve stínu, takže se dalo i ve vedrech 30+ dobře spát.
Oceňujeme klid, který v kempu vládl, chodili jsme spát kolem 22:00 a jen mírně se od ostatních stanů nesl šepot - žádné řvaní. To bylo dáno také tím, že stanů byla tak šestina kapacity.
Oceňujeme také stav a čistotu sociálek. Nic nesmrdí, nic není špinavé. Jen ty sprchy za 20 kč, které tečou tak 3 minuty a nemůžete si vzít hadici do ruky = dítě od bláta musíte zvednout nahoru, jinak na něj dopadá nedostatečný proud. Ale je to drobnost a špinavé ruce a nohy jsme nejdříve vydrhli v umyvadle - nad umyvadly je schodek, kam si krásně dítě posadíte :-)
Nabídka piva a nealka je v areálu plně dostačující (5 druh piv a 3 nealka) a k tomu ceny stejné nebo nižší jak v běžných restauracích. Jídlo až na jednu dobrou klobásu jsme si nedávali, tak nemůžeme posoudit. Jinak v areálu není obchod, ale pečivo na ráno se dá den předem zajistit v KOLOBARu či ráno sednete na kolo zajedete si do 4,5 km vzdáleného Lidlu.
Kuchyňka plně dostačující (alespoň při naší obsazenosti kempu) - 3 lednice, 3 vařiče, 3 dřezy.
V kempu čisto, nikde se neváleli papíry či PETky.
Děti si půjčily šlapací autíčka a naprosto nadšené. Lanový park jsme již nestihli, ale vypadal taky moc dobře.
Voda v našem termínu již začínala být více zelená, ale stále ještě koupatelná. U mola s tobogánem byla hezčí. Velkým plusem jsou atrakce v podobě 2 nafukovacích houpaček a skákací hory uprostřed jezera. Děti se vyblbly a je to zdarma. Jediná škoda je, že nejel tobogán - kvůli nedostatku vody. Ale ze zelenající se vodu a málo vody kemp nemůže. Alternativou je naprosto skvělá pískovna 5 minut autem / 15 minut lesem na kole u Běleče nad Orlicí.
Personál vždy mile poradil, i po telefonu byli vstřícní.

KEMP JEDNOZNAČNĚ DOPORUČUJEME A RÁDI SE VRÁTÍME.

Sabina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Týden plný pohody, užili jsme si jak lenošení u vody, tak sportování v přírodě. Stezky pro kola a brusle jsou super, akorát jsou hodně využívaný, přes víkend bylo fakt spousta lidí. Jinak ale všechno v pořádku.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp a chaty Stříbrný rybník, který hodnotilo 312 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp a chaty Stříbrný rybník. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp a chaty Stříbrný rybník.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist