Kemp a chaty Stříbrný rybník - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 170 recenzí (celkem 290)  

Malšova Lhota, Lhotecká 5,
HRADEC KRÁLOVÉ 500 09 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp a chaty Stříbrný rybník

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 170
Celkem hodnocení 290
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp a chaty Stříbrný rybník


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jindra

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

No jak bych zacla,jezdila jsem tam jako pubertacka a tak jsem se tesila ze si to moje starsi dite taky uzije (celkem uzilo),ale co me ale hodne vadi je to ze celou noc tam hrala jaka si muzika ktera hrala snad porad dokola,dalsi muzika byla od nejakych ruskych obcanu kde se hádali,rvali a pak opily odjely autem,v noci s tim nikdo nic nedelal jen pan na vratnici mel asi krusnou noc (dovolani nemate nikde)k cistote WC nema snad ani cenu mluvit za cely vikend (az v nedeli) tam sel konecne nekdo uklidit ten bordel ktery tam stejne po uklidu SKORO zustal,a WC u plaze ?pokalene kabinky tomu se rika hygiena??ceny v restauraci jsou taky pecka, cena kempu je celkem vyssi,je fakt ze s pani majitelku byla celkem domluva a vratila nam penize za jednu probdelou noc,ale uz se asi nevratim jsem zklamana

J

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 30.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp jezdíme každý rok a moc se nám zde líbí!

Marek

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 5.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super za nás spokojenost vrátíme se

M+M

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohoda klídek a koupání. Kiosek, sociálky i kuchyňka v pohodě.

M.K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojenost cyklostezka je skvela

Jarda

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

za naši rodinu moc krásné místo určitě se vrátíme!

Martina

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo kemp uklizený sociálky čisté. Pan správce říkal, že příští rok budou ještě jedny nové. Takže se za rok přijedem podívat.

H..J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše vpořádku pobyt jsme si užili

Michal

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Abych pravdu řekl byl jsem dnes také v kempu Stříbrný rybník. Shrnul bych to.. byla tam skupinka vymaštěnců, kteří si pouštěli hudbu na plné kule..Několikrát za nimi byl spravce i majitelka nedali si říct, tak předpokládám kůli ostatním hostům zavolali Policii těm se dotyční vysmáli. Ty lidi byli normální hovada..a musím říct, že jsem zklamán z přístupu policie a její nefunkčnosti zjednat pořádek a vyvest dotyčné pryč i když to správce a majitelka požadovali. Naopak musím vyzdvihnout snahu personálu, že se na to nevykašlali a jejich přístup řešení problému formou vrácení peněz ze strany kempu. Myslím Václave P. že ze strany kempu nešlo udělat víc. Jezdím po kempech po celé ČR a bohužel občas se toto stane všude. Samozřejmě to nepotěší, ale paní majitelka si mě získala řešením a omluvou. Ja jsem spokojen a přijedu zase.

Václav P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na "stříbrňáku" jsme letos byli poněkolikáté a máme k tomuto kempu i citový vztah, jelikož právě sem jsme jeli na naší první výpravu s karavanem.
Kemp je na báječném místě, nabízí bohaté vyžití pro děti a to včetně koupání s báječnou písčitou pláží.
Až sem a do tohoto víkendu vše takřka ideální.
Bohužel, celkový dojem kazí neschopnost vedení (majitelů) vypořádat se s návštěvníky, kteří hlukem, či jinak, obtěžují ostatní. Hlasitá hudba po celou noc, až do rána, nepolevila ani po noční návštěvě PČR. Ranní příjezd majitelky, po masové stížnosti kempařů nakonec dokázal hudební apetit této hlučné skupinky ztlumit, ovšem pouze přechodně.
Ačkoliv jsme zde velmi spokojeni, zdráhám se doporučit kemp pro víkendový odpočinek těm, kteří si po náročném týdnu chtějí v klidu odpočinout a načerpat nové síly. Na víkend se totiž tichý a příjemný Dr. Jekyll mění v nezkrotného Mr. Hydea. Této proměny jsem nyní byli svědkem poněkolikáté a pokud mohu soudit, jsou tyto proměny stále markantnější.
Je mi to líto, ale další návštěvu tohoto kempu na některý z příštích víkendů si ještě hodně rozmyslíme.

Karel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsem v kempu poprvé na srazu Amerik V8 a skvělá akce. Příští rok zase přijedem.

Vlasta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I přes horší počasí jsme byli nadmíru spokojeni. V kempu je řada aktivit tak pro nás bylo možná i lepší, že nebylo takové teplo.

Rychlá I.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc příjemný kemp zase se uvidíme na recepci nám vždy dobře poradili kam na výlet v okolí. Cyklo stezka je famozni!!

Gabina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde celý víkend ve stanu a libilo se nám snad všechno :)) děkujeme za krásnou dovču! Rodina Nových!:)

Lucka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opět spokojenost jezdíme sem řadu let a vždyky nás něco mile překvapí. Super pro děti.

František

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsme tu potřetí!! Rybník super západy slunce úchvatné!!!!!!!

Ladislav B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo, jsme již po 2. Výborné pokud chcete být nadosah města se službami a zároveň na dovolené v klidné přírodě s různými možnostmi využití volného času. Letos jsme využili velkou cyklostezku která začíná přímo za kempem a má nekoli km a děti byli naprosto nadšeni z nového zooparku, který je její součástí. Kemp čistý,sociálky čisté, voda byla letos oproti loňsku bez sinic. Přijedeme znova kvůli klidu a cyklostezce.

Martin

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp čistý a ve vedrech se dá stanovat pod stromy

Nováková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 22.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

libilo se nám zůstali jsme i o pár dní déle.

Petr

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojenost velika za rok se vrátíme:)

Michal

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Libilo opět spokojenost chatky čisté všude uklizeno.

Mracela J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

libilo se nam zase přijedeme!

Jana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tu cca před 15 lety měl to někdo jiný než dnes a je to opravdu vidět, že to prošlo výraznou proměnou k lepšímu. Dříve se nám tu nelíbilo, ale teď se rádi vrátíme!

Richtr M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp prijemný prostředí nádherné cyklostezka na brusle ideální

Sára

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Můžeme jen doporučit:))))

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp a chaty Stříbrný rybník, který hodnotilo 170 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp a chaty Stříbrný rybník. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp a chaty Stříbrný rybník.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist