Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant - Hodnocení

7.0 / 10 Chvályhodné
podle 48 recenzí (celkem 280)  

Bezdrev,
HLUBOKÁ NAD VLTAVOU 373 41 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

70% Hodnocení 48
Celkem hodnocení 280
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant


Storno

Hodnocení návštěvníků

parta h.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zastavili jsme se zde na par dni,kdyz jsme s nasi partou projizdeli jiznimi cechami. Kemp byl hezky, uklizeny,wc ciste,ceny trochu vyssi nez jsme ocekavali,ale dalo se to ustat,personal byl mily i kdyz na vice lidech byla znat asi unava.Holt prace s lidmi je narocna.Nam osobne se tam libilo a jako skupina jsme se dohodli ze pristi rok podnikneme bezdrevske dychanky :).Uz se tesime na pristi rok

Lenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp mě velice zklamal,vrátili jsme se sem podivat po třech letech kdy jsme tu byli nadšeni,ale teď jsme jen zustali koukat jaké tu jsou vysoké ceny,za pobyt,které neodpovídají za poskytované služby.

Lukáš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí tohoto kempu je velmi hezké, ale cena ubytovaní je vysoká. Ubytování je neudržované, pod postelí chuchvalce prachu a okno nám ani nešlo téměř otevřít. Rodinná sprcha nefungovala, nebo tekla jen studená voda za 20kč. Ceny jídel jsou dost přemrštěné, proto jsme chodili do vedlejšího kempu Hoch na jídlo, kde jsou ceny příznivé. Majitel by se měl zamyslet nad cenou ubytování, nebo trochu zainevstovat, aby cena odpovídala ceně ubytování!!!

Magdaléna M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli pod stanem. Místa pro stany v pravé části kempu pod borovicemi byla super, spousta prostoru, klid, v této části jsou vybudované nové sociálky se sprchami, udržované, uklizené, denně se uklízelo několikrát. Nevýhoda byla, že v této části kempu nebyla možnost teplé vody na mytí nádobí.
V kempu jsou další dvoje starší záchody se sprchou, kuchyňka, možnost praní i sušení prádla, vše udržované. Sprchování za 20 Kč na 10 minut je dostatečné, pohodlně se umyje jeden dospělý s jedním dítětem, i když mají dlouhé vlasy.
Byly jsme začátkem srpna, takže voda byla horší, ale to nelze příliš ovlivnit. Lepší přístup do vody se nám zdál mimo hlavní pláž, na které byly ve vodě kameny. Voda byla teplá, atrakce přístupné, možnost půjčení lodiček i šlapadel.
Prostředí kempu je hezké, okolí nabízí mnoho možností pro výlety. Vyžití pro malé děti v kempu je dobré, dětský koutek, hřiště se skluzavkou u kiosku, animační program pro děti. Nicméně venkovní hřiště u hlavní restaurace by uvítalo renovaci.
Ceny v restauraci byly poněkud vyšší, nicméně domácí pizza byla velmi dobrá. Personál trochu protivný, ale ve 40 stupních pod plastovou střechou se nelze ani moc divit.
Celkově se nám v kempu líbilo a budeme doporučovat.

radim

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chci vyjadrit velkou podporu tomuto kempu, Byli jsme zde poprve a urcite ne naposledy.Sice nas prekvapili vysoke ceny,ale preci jednou je to dovolena tak proc si neuzit. Pri prijezdu jsme byli moc mile prekvapeni privitanim na recepci kde nam bylo vse vysvetleno. Sprchy jsou na 20 kc ale voda tece dost dlouho na to aby se v pohode vykoupali i 2 lide. Socialni zarizeni bylo za naseho pobytu vzdy ciste. Hned vedle byla kuchynka kde jsme si mohli uvarit a klidne i vyprat (jsou zde pracky se susickou). Detske vyziti super,deti ac uz jsou vetsiho vzrustu se vyblbli dost a dost a my si krasne odpocinuli. personal byl vzdy mily.Tento kemp rozhodne doporucuji a radi se zase vratime.

Petr

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

tento kemp je udrzovany,cisty, vyziti dobre,socialky ciste, jen ceny v restauraci jaou vyssi. Jinak se nam moc libilo a zase se priste vratime

Tereza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prosím o pomoc !! Kdyby někdo z návštěvníků nalezl zlatý pánský snubní prsten s nápisem na zadní straně :Tereza 5.8.2016 Prosíme dejte vědět na tel:777689192 Děkuji

Denisa D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp s mnoha místa pro karavany / stany ve stínu. Ideální jako výchozí bod na výlety po okolí. Super vyžití pro děti (dětské hřiště, krásný dětský koutek pro nejmenší vedle restaurace, nafukovací atrace na vodě, volejbalové hřiště). Každé odpoledne animační program pro děti. Půjčovna kol, lodiček, šlpadel aj. Malá prodejna pečiva a základních potravin. Jídlo v restauraci předražené. Personál v restauraci neochotný. Velkým mínusem kempu je neudržované sociální zařízení !

Aneta

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí super. Po okolí se dají podniknou krasne výlety třeba na kole. Jen kempu chybí nějaká zábava. Na druhou stranu se člověk aspoň vyspí :D

Ivana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velké zklamání z velmi vysoké ceny chatek, kde není ani lednice a hlavně v chatkách typu C chybí možnost usušit alespoň ručníky, pobyt s dětmi za špatného počasí si v této chatce neumím vůbec představit- málo místa i úložných prostorů.
Jinak okolí krásné, možnost se ubytovat levně ve vedlejším kepmu Hoch Bezdrev, který leží ve stejném areálu, což jsme bohužel nevěděli.

Dominik

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

v tomto kempu jsem byl s manzelkou poprve. neprijemne nas prekvapili ceny a kvalita jidla v restauraci. Prostredi bylo pekne moc se nam tam libilo. Socialni zarizeni uklizene (az nas to mile prekvapilo) uklizelo se min.5 krat denne oproti jinym kempum kam jsme jezdili. Devcata na recepci byla mila,privetiva a vse nam ochotne vysvetlila. proto doporucuji

tadeas h.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

adsgfxfdgfsfgfsdgsgfggfsdfgds

Tereza

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostřední bylo sice velmi hezké ale žádné vyžití pro děti jak bylo řečeno. Ubytovaní neudržovaný všude pavučiny a pavouci špinavé sociální zařízení, pláž bahnitá kamenitá , voda špinavá. Ceny absolutně nepřiměřené, například ovocné mražené knedlíky za 140 Kč je opravdu blbost nebo řízek s hranolkami 180 kc. Prošla jsem mnoho kempu po ČR ale tento byl že všech nejhorší. Proto doporučuji kemp Rozkoš.

Stejskalovi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Majitel do kampu neinvestuje a tak to vypada. Chatky v žalostném stavu, jedna zasuvka, wifi nefunkční, jedno socialni zarizeni pro cely kemp a z toho funguje na pul jedna sprcha, kiosky zaviraji max v deset hodin, byli jsme na country veceru a fakt hrozny. Panove hrajou jak zacatecnici. Jediny plus vidime kiosek u Hochů, pivo dobry i jidlo az na ceny. Myslel jsem si ze jsme v CR a ne v Londýně. Vyziti pro deti male a půjčovna lodek a kol moc nevýznamná z hlediska dostupnosti a stavu. Za nas nedoporučuji. Je moc kempů a krasnych. Tady se zastavil cas v roce 89. Pro majitele : investujte do kempu, opravte chaty, zvelebte okolí, udelejte neco pro deti a lidi se budou radi vracet.

Ivana.R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělá dovolená,krásné prostředí,příjemný personál a určitě se příští rok vrátíme.ROZHODNĚ DOPORUČUJI.

Petr K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v chatce typu A s vlastním soc. zařízením. Celkový dojem z chatky máme hodně špatný. Sprchový koutek s WC je tak malý, že při mytí je vše i WC od vody. Na WC si nesednete pokud jsou zavřené dveře a sprcha teče jen krátce. Člověk se opláchne, namydlí, ale už se celý nestihne spláchnout, protože dojde tepla voda. V celé chatce byly mraky pavouku, kteří lozili všude i v noci po dětech. Na postelích se nedalo vůbec spát. Příšerné madračky, které se propadaly mezi rošty, tak, že ležíte v díře. Chatka tak mala, že když jeden člen rodiny vstal, vzbudili se všichni. Atrakcí na vodě je polovina než ukazují na stránkách. Ceny za jídlo v kempu jsou přemrštěné, proto jsme chodili do vedlejšího kempu. Voda byla špinavá, bahnitá a zelená. Celkový dojem: byl to pro nás ten nejhorší kemp, v kterém jme byli. NEDOPORUČUJI!!!!! Petr K.

Vladimír

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pláži by prospěla větší péče nebo vzornější návštěvníci.. koupání mezi psy není moc příjemný zážitek. A ležet vedle jejich exkrementů už vůbec.. K tomu
bahno, klacky a kamení při vstupu do špinavé páchnoucí vody v Bezdrevu, ...

Katka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvele zazemi pro rodinu s mensimi detmi.

David

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 25.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na záchod v chatkách se nedalo ani posadit, voda smrděla a byla plná mrtvých ryb.

a k.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 12.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoooj, díky za parádní dovolenou, vše na výbornou :-). Nádherné prostředí, super vyžití, moc pěkný kemp s bezva recepčním :-) Díky Didi, vzpomínáme pa

Vlaďka S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp bych hodnotila jako jeden z lepších, který jsem navštívili. Hrozně moc se nám líbilo prostředí a to co kemp nabízel, stan jsme si postavili sice na druhé straně kempu než loni, ale bylo blíže u vody a nám se líbilo. Při příjezdu nás přivítala vřelá blonďatá slečna, která se chlubila, že si nás pomatuje z minulého roku. Z nadšení bohužel zapomněla, že když člověk na 2 noci se stanem platí 660, tak na dvoutisícovku se opravu nevrací pouze 330 .-) ze své hlouposti z matematiky nám aspoň přilepšila ke krásnému večeru v kiosku, který jakoby zapadl do chatiček a obsluha dělala co mohla, i když stoly nebyly plné, mohli se přetrhnout aby každý dostal to své. Druhý den nás restaurace troch zklamala cenami, ale byli jsme připraveni z předchozího roku. Podruhé se nám strašně líbilo a určitě se vrátíme. Možná opravdu zamyšlení brigádníky, když někdo po dvouleté brigádě vrátí o 1 korun špatně, což nás dost překvapilo!

Radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný personál, informace dostatečné,vstřícnost. Opravené,pěkné toalety s papírem i mýdlem,sprcha za 20Kč na 10 min - dostačující. Pro děti dobrý program. Restaurece má vyšší ceny. Bohužel jsme nevyzkoušeli vodní radovánky,kůli počasí.

Michal C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím říct, že jsem v tomto kempu byl naprosto spokojen. Každým rokem je kemp lepší a lepší. Letos mě překvapili hodně čistý wcčka. Paní uklízečka neustále uklízela. V restauraci jídlo taky OK, na jídlo jsme nečekali dlouho. Animační program a zumba pro děti taky výborná. Nemůžu si na nic stěžovat, byli jsme opět nadšení a dom se nám vůbec nechtělo.

Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jsme se vydali na základě doporučení od přátel. Avšak díky hanlivým recenzím jsme měli z dovolené strach. Opak byl však pravdou, hned na recepci nás mile přivítali a bylo nám vysvětleno vše, co jsme potřebovali. Večer po příjezdu jsme se šli najíst do restaurace, měli jsme hlad, ale hlavně zjistit, co je pravdy na recenzích. Je sice pravda, že jídlo je lehce předražené, ale najedli jsme se dobře a dosyta. První den se nám vyvrátilo spoustu hanlivých recenzí, co se týká, ubytování, restaurace a personálu. Po zbytek týdne byl jasný plán, přes den výletit a večer si užívat programu, který kemp nabízí. Animační program pro děti byl po celém dni cestování záchranou, děti se mohli dovyřádit a my dospělí jsme si mohli dopřát zasloužilý odpočinek. Ovšem večer bylo o zábavu vždy postaráno všem, živá muzika v restauraci, ohnivá show na pláži a zumba pro děti. Abych to uzavřel po týdnu jsme odjížděli domů, plni zážitků a zároveň odpočatí, jak to má na dovolené být. Určitě bych tento kemp doporučil.

Tomáš V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp těží z krásného prostředí, ve kterém se nachází. Rozkládá se na břehu stejnojmenného rybníka a má opravdu zajímavé okolí. Zřejmě díky tomu patří mezi ty dražší kempy. Co jsem měl zatím možnost porovnat, tak vůbec nejdražší. Ovšem zařízení kempu, čistota a celková úroveň těmto cenám zdaleka neodpovídají. Personál je vcelku ochotný, děvčata na recepci příjemná, nesetkali jsme se s žádným problémem. Zato sociální zařízení je katastrofální. U umývadel chybí taková základní věc, jakou jsou poličky na odkládání hygienických potřeb. Musíte si je odložit na vedlejší umývadlo nebo na zem. Vodu pouštíte stisknutím ventilu, ale ty mají tak silnou vratnou pružinu, že vám voda po několika vteřinách přestane téci. Takže pokud potřebujete souvislý tok vody, musíte stát jednou rukou opřeni o ventil. Obzvlášť při sprchování je tato poloha docela velkej vopruz. A pozor na regulaci teploty, snadno se vám stane, že na sebe pustíte horkou vodu. Pokud chcete použít teplou vodu v kuchyňce, tak za pětikorunu vhozenou do automatu vám poteče 10 litrů horké vody. U sprchy je to 10 minut za dvacku. Ne, že by na to člověk neměl, ale při ceně ubytování tato skutečnost vyznívá nanejvýš trapně.
Úroveň kuchyně v restauraci hodnotit nemohu. Hned při první návštěvě mě odradily ceny. Pro příklad: šišky s mákem za 110 Kč. A když se dobře a levně najíte v konkurenčním kempu, tak proč podporovat takovou chamtivost?
Zahraniční klientela je výrazně menší než v jiných kempech, které jsem poznal. I to svědčí o celkové úrovni kempu.
Ale abych jen nehanil, kemp má i pozitivní stránky. Za zmínku stojí bohaté doprovodné programy pro děti a skutečně povedený dětský koutek, který je zastřešený, prostorný a dobře vybavený. Každý týden se na pláži koná ohňová show a ta stojí také za vidění. A nesmím zapomenout na vodní aquapark, na kterém se vyblázní děti i dospělí. S dodržováním nočního klidu není problém, po celou dobu pobytu nedošlo ani jednou k jeho narušení.
Tento kemp bych doporučil majitelům luxusnějších karavanů, ve kterých můžete osobní hygienu provádět sami a nemusíte sdílet místní sociální zařízení nebo těm, kterým postačí k osobní hygieně rybník Bezdrev.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant, který hodnotilo 48 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist