Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant - Hodnocení

7.2 / 10 Velmi dobré
podle 30 recenzí (celkem 262)  

Bezdrev,
HLUBOKÁ NAD VLTAVOU 373 41 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

72% Hodnocení 30
Celkem hodnocení 262
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant


Storno

Hodnocení návštěvníků

David

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 25.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na záchod v chatkách se nedalo ani posadit, voda smrděla a byla plná mrtvých ryb.

a k.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 12.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoooj, díky za parádní dovolenou, vše na výbornou :-). Nádherné prostředí, super vyžití, moc pěkný kemp s bezva recepčním :-) Díky Didi, vzpomínáme pa

Vlaďka S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp bych hodnotila jako jeden z lepších, který jsem navštívili. Hrozně moc se nám líbilo prostředí a to co kemp nabízel, stan jsme si postavili sice na druhé straně kempu než loni, ale bylo blíže u vody a nám se líbilo. Při příjezdu nás přivítala vřelá blonďatá slečna, která se chlubila, že si nás pomatuje z minulého roku. Z nadšení bohužel zapomněla, že když člověk na 2 noci se stanem platí 660, tak na dvoutisícovku se opravu nevrací pouze 330 .-) ze své hlouposti z matematiky nám aspoň přilepšila ke krásnému večeru v kiosku, který jakoby zapadl do chatiček a obsluha dělala co mohla, i když stoly nebyly plné, mohli se přetrhnout aby každý dostal to své. Druhý den nás restaurace troch zklamala cenami, ale byli jsme připraveni z předchozího roku. Podruhé se nám strašně líbilo a určitě se vrátíme. Možná opravdu zamyšlení brigádníky, když někdo po dvouleté brigádě vrátí o 1 korun špatně, což nás dost překvapilo!

Radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný personál, informace dostatečné,vstřícnost. Opravené,pěkné toalety s papírem i mýdlem,sprcha za 20Kč na 10 min - dostačující. Pro děti dobrý program. Restaurece má vyšší ceny. Bohužel jsme nevyzkoušeli vodní radovánky,kůli počasí.

Michal C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím říct, že jsem v tomto kempu byl naprosto spokojen. Každým rokem je kemp lepší a lepší. Letos mě překvapili hodně čistý wcčka. Paní uklízečka neustále uklízela. V restauraci jídlo taky OK, na jídlo jsme nečekali dlouho. Animační program a zumba pro děti taky výborná. Nemůžu si na nic stěžovat, byli jsme opět nadšení a dom se nám vůbec nechtělo.

Petr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jsme se vydali na základě doporučení od přátel. Avšak díky hanlivým recenzím jsme měli z dovolené strach. Opak byl však pravdou, hned na recepci nás mile přivítali a bylo nám vysvětleno vše, co jsme potřebovali. Večer po příjezdu jsme se šli najíst do restaurace, měli jsme hlad, ale hlavně zjistit, co je pravdy na recenzích. Je sice pravda, že jídlo je lehce předražené, ale najedli jsme se dobře a dosyta. První den se nám vyvrátilo spoustu hanlivých recenzí, co se týká, ubytování, restaurace a personálu. Po zbytek týdne byl jasný plán, přes den výletit a večer si užívat programu, který kemp nabízí. Animační program pro děti byl po celém dni cestování záchranou, děti se mohli dovyřádit a my dospělí jsme si mohli dopřát zasloužilý odpočinek. Ovšem večer bylo o zábavu vždy postaráno všem, živá muzika v restauraci, ohnivá show na pláži a zumba pro děti. Abych to uzavřel po týdnu jsme odjížděli domů, plni zážitků a zároveň odpočatí, jak to má na dovolené být. Určitě bych tento kemp doporučil.

Tomáš V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp těží z krásného prostředí, ve kterém se nachází. Rozkládá se na břehu stejnojmenného rybníka a má opravdu zajímavé okolí. Zřejmě díky tomu patří mezi ty dražší kempy. Co jsem měl zatím možnost porovnat, tak vůbec nejdražší. Ovšem zařízení kempu, čistota a celková úroveň těmto cenám zdaleka neodpovídají. Personál je vcelku ochotný, děvčata na recepci příjemná, nesetkali jsme se s žádným problémem. Zato sociální zařízení je katastrofální. U umývadel chybí taková základní věc, jakou jsou poličky na odkládání hygienických potřeb. Musíte si je odložit na vedlejší umývadlo nebo na zem. Vodu pouštíte stisknutím ventilu, ale ty mají tak silnou vratnou pružinu, že vám voda po několika vteřinách přestane téci. Takže pokud potřebujete souvislý tok vody, musíte stát jednou rukou opřeni o ventil. Obzvlášť při sprchování je tato poloha docela velkej vopruz. A pozor na regulaci teploty, snadno se vám stane, že na sebe pustíte horkou vodu. Pokud chcete použít teplou vodu v kuchyňce, tak za pětikorunu vhozenou do automatu vám poteče 10 litrů horké vody. U sprchy je to 10 minut za dvacku. Ne, že by na to člověk neměl, ale při ceně ubytování tato skutečnost vyznívá nanejvýš trapně.
Úroveň kuchyně v restauraci hodnotit nemohu. Hned při první návštěvě mě odradily ceny. Pro příklad: šišky s mákem za 110 Kč. A když se dobře a levně najíte v konkurenčním kempu, tak proč podporovat takovou chamtivost?
Zahraniční klientela je výrazně menší než v jiných kempech, které jsem poznal. I to svědčí o celkové úrovni kempu.
Ale abych jen nehanil, kemp má i pozitivní stránky. Za zmínku stojí bohaté doprovodné programy pro děti a skutečně povedený dětský koutek, který je zastřešený, prostorný a dobře vybavený. Každý týden se na pláži koná ohňová show a ta stojí také za vidění. A nesmím zapomenout na vodní aquapark, na kterém se vyblázní děti i dospělí. S dodržováním nočního klidu není problém, po celou dobu pobytu nedošlo ani jednou k jeho narušení.
Tento kemp bych doporučil majitelům luxusnějších karavanů, ve kterých můžete osobní hygienu provádět sami a nemusíte sdílet místní sociální zařízení nebo těm, kterým postačí k osobní hygieně rybník Bezdrev.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jak dělané pro rodinu s dětmi.Určitě se zase vrátíme

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

My jsme našěsti žádné mrtvé ryby neviděli,koupání super,ubytovna trošku retro,ale upravená,personál velmi dobrý a ochotný,ceny trošku horší,my jezdily na oběd do Globusu a na večeři k sousedici konkurenci a na pivko taky,velmi pěkné animační programy pro děti.Takže bych doporučil snížit ceny a vyměnit uklizečku aby socialy vypadali lip a bude to super.

France

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to tam moc hezké.

Lenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp,kde už jsme byli už 2x. Minulý rok ve stanu a letos v chaloupce.Nádherné okolí vhodné pro výlety, ani minutu jsme se nenudili. Krásné koupání, příjemný personál, půjčovna loděk - my ji měli k pobytu zadara, ale lepší byla šlapadla, kluci i manžel se vyblbli na aquaparku, který je na vodě a taky zdarma. Dovču jsme si opravdu moc užili a taky se dobře najedli v restauraci. Takže za mě za rok zase. Už teď se těším.

Aneta

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký camp, opravdu se nám zde s přítelem líbilo a rádi se sem příští rok vrátíme. Chválím prostředí i šikovné slečny na hlavní recepci. Oceňuji i půjčovnu šlapadel a dobré jídlo v restauraci a na to je přítel pes :-)

s r.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto campu jsme byli s rodinou již podruhé a vůbec nechápu ty negativní recenze. Camp je na krásném místě, je zde klid a dětem se tu líbí. Vyžití pro ně je skvělé, jak vodní atrakce, které se jentak někde nevidí, nebo skvělá zumba. Podle mě a i ostatních přátel, kteří s námi camp navštívili, je zde opravdu krásně a vůbec bych se neřídila negativními komentáři lidí, kteří čekají že uprostřed přírody se budou mít jako v grand hotelu. Vždyť o to tu sakra jde a to že občas lekne v rybníce ryba? To je snad normální!!! Socialní zařízení bylo vždy čisté a voňavé a paní uklízečka jej poctivě umývala. Personál milý, hlavně blondýnka na hlavní recepci, s kterou jsme se zde shledali již minulý rok, byla jako loni moc milá a s úsměvem nás ubytovala. A jídlo v restauraci výborné. Takže vy všichni rejpalové si raději jeďte někam, když tento camp pro vás není dost dobrý. Pro nás ano a hodnotím pěti hvězdičkami.

Dita

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost, ochota personalu skvělá, socialky čisté dokonce i voni. Zábava vyhovující a super prostředí. Všem doporučuji. My se těšíme na příští dovolenou. Všemu personalu velké diky

Odvarka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Polovicka personalu bez usmevu,díky atrakci na vode a lokalite kempu jsme vydrzeli 5 nocí,jinak velky + pro devcata co se starala o zabavu malych detí a naka ta show.jinak pomerne draho,ale co by clovek v sezone nechtel.A cisto okolo vody po-st-pa zlikvidovaní chcíplych ryb okolo kempu.-))

Jiří

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Bezdrev mě velice zaujmul hlavně výborným přístupem chlapců na recepci. Kemp všem vřele doporučuji a osobně si myslím že hanlivé recenze psal někdo kdo se asi moc nedíval okolo sebe.

Andrea

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

mohu doporučit všem ,kemp čistý udržovaný , krásné prostředí a dobrá poloha , na výlety ,dovolenou jsme si užily a určitě se někdy vrátíme pochvala i holkám na recepci za ochotu.

Linda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem hnus!!!!!!!!!!!!! Cena za společnou ošklivou ubytovnu na týden pro 2 dospělý a malý dítě 8.000kč,bez stravy!!!!!!!!!!! Musíte si platit za sprchu,kde byl automat. WC a sprchy jako z hororu. Pokoj to samý. Ještě teď se budíme hrůzou. Ceny v restauraci strašně vysoké,kvalita jídla děs,kouřící nechutný kuchař s Vámi sedi na terase restaurace. Rybník totálně špinavý s mrtvými rybami. Vyžití pro malé děti veškerý žádný. Tento kemp bych nedoporučila ani nepříteli!!!!!!!!!

Gabriela T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme strávili příjemný prodloužený víkend pod stanem. Přátelé se ubytovali v chatce a též byli spokojeni. Především dětem se moc líbilo, byl připravený animační program, hernička pro děti, vodní atrakce, prolézačky, sportovní hřiště, vláček. Vůbec se nám nechtělo odjet. Doporučuji!!!

Martina

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde již počtvrté a moc se nám tady líbí. Stanujeme na svahu rybníka nahoře pod borovicemi, které nádherně voní. Voda docela čistá,nafukovací atrakce super. Sociálky nové, čisté.Kdo není náročný, tak si zde odpočine.Krásné okolí na různé výlety.Určitě přijedeme znovu.

kalas

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ja se fivim ze to tam hygiena nezavre voda smrdi a je plna mrtvejch ryb. Pri dotazu proc to tak je me pan co je lovil poslal nekam :( sem uz nikdy ani zadarmo chovani personalu nepripustne

dadana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Celkový dojem

v kempu jsme byli pouze na šlapadlech,hodnotím restauraci. Jídlo drahé,žádnej zázrak. Měla jsem kapří hranolky,výsledkem byly vysušené malé kousíčky kapra s rohlíkem za 140,-Kč. Za pár hodin v kempu jsme zaplatili 200,- Kč za auto a dvě osoby (vlastně 190,-,ale tu desetikorunu se chlapec nesnažil vrátit) + poplatek za šlapadlo + předražené jídlo. Docela drahé odpoledne. V rybníku spousty leklých ryb,já bych se tam nekoupala.

Michal

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

To jaka je voda asi nikdo nemuze ale ostatni neudrzovane toalety porad spinave. Dle toho co nam rikal spravce kempu tak pan sef si spis hraje na to jakej je pan nez se radsi staral o kemp a lidi.A kupte spravcovi mejdlo a cigara at je po nas nezebra a umeje se byl citit ctyri chatky daleko. Sem uz bohuzel nikdy nejedu :(

alena

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Až na počasí vše super kemp čistý na velice dobré urovni , vyžití i při špatném počasí , mohou všem doporučit,animační program pro děti a v týdnu zumba a živá muzika .

Pražanová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolená byla super.Kemp je čistý, klidný, nikdo tak večer nehuláká,základní potraviny se zde taky nechají koupit, voda byla čisťounká a teplá.Všude je písek.Doporučuji

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant, který hodnotilo 30 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp BEZDREV - Camping & Restaurant.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.4/10
Vynikající 9.6/10
Úžasné 9.8/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist