Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě - Hodnocení

Hartvíkovice 221,
HARTVÍKOVICE 675 76 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

85% Hodnocení 24
Celkem hodnocení 183
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jakub T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velký kemp s velkým množstvím bufetů a stánků, dobrý přístup do vody.

Adéla.Davidová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v okolí Dalešické přehrady

ivana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštěvujeme tento kemp z důvodu možnosti provozování motorového člunu na přehradě. Služby absolutně neodpovídají cenám. WC nevyhovující, zpoplatněné sprchy bohužel absolutně nevybavené.
Hluk celý víkend do ranních hodin. Security nefunkční.

Teror

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Překrásná příroda, okolí i prostředí kempu s dostatkem vyžití.

Naprosto nevhodné pro rodinu s dětmi. V kempu se nedá spát. Noční hudba a řev který jsem nezažil ani při návštěvě v zoo končí kolem 4te ráno. Do té doby zní ze všech stran

Olí T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé, skvělé, prostě nej

Marie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše O.K.čistota v pořádku, ceny v pořádku.

Barbora. Ž.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 31.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp jsme poprvé navštívili v roce 2013 a od té doby jsme v něm byli ještě několikrát. Kemp nás uchvátil nejen svou krásnou přírodou, je velký, uklizený a příjemný. Sociálky čisté, plusem je, že se v nich jde zamknout a máte je sami pro sebe. Přehrada pěkná. Restaurace příjemná. Měli jsme dostatečné soukromí, protože jsme si mohli vybrat jakékoliv místo :-) Rádi se opět vrátíme.

eda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné nedotčené prostředí,spousty možností vyžití, výletů apod., bohužel, co se týče přímo kempu, je to špatné. Žádné investice od provozovatele, nedostatečný počet sociálek. S úklidem žádná sláva. Slibované pokrytí WI-FI ani náhodou, volný přístup a signál pouze u restaurace, v místě recepce zakódováno, heslo nám odmítli sdělit, že prý se to nesmí. Ceny neodpovídají kvalitě. Ve stáncích nedodržují otvírací dobu. Obsluha restaurace nefunguje,raději si hrají s mobilem. Nebyla možnost zakoupit potraviny, i když to také mají v nabídce. Prostředí kazí stálé karavany, které si zabírají mnoho místa, i třeba všechny el.přípojky. Je to škoda, bylo by tam jinak krásně.

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Docela velký autocamp a moc se mi nelíbí. Ostatním členům rodiny se tu lbí, protože mají vlastní zábavu (fotbal, petanq, badminton,...).

František D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný autocamp, za lesem je fotbalové hřiště Hartvíkovic, kde je taky pár akcí a pěkně mokrá a studená voda. Docela se mi tu líbí...

Dohnal F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná příroda, vody je tam dost a trochu studené, ale to nevadí, protože je tam hodně programů pro děti i živých hudeb...

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nesplnilo naše očekávání

Eva H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nádherné prostředí, vstřícný personál, klid a pohoda

renhol

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, pěkná příroda okolo, možnost jídla a občerstvení standartní kempové, jen 4 (dámské) sprchy na celý obrovský kemp mi přijde nedostačující. A nenašla jsem kuchyňku, ale nepotřebovali jsme ji, tak nám toto nevadilo.

Michal B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse bez problémů, doporučujeme, těšíme se na příštē

Jiří L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu sme dorazili ve večerních hodinách. Mladíci na recepci byli velmi milí, pomohli s orientací v kempu a zodpověděli veškére naše dotazy. Kemp je kopcovitý, obtížně se hledá místo. Sociální zařízení zastaralé, ale na pár dní asi OK. S nabídkou jídla je to ovšem horší, převážně smažené, stravu na bufetech nedoporučuji, v restauraci se najíst dá. V kempu fungují potraviny, kde nakoupíte základní věci.
Teď k pozitivům - velmi milý personál, krásná přiroda, čistá voda a děti se zde také nenudily. Ceny jsou odpovídající.

Přijedeme znovu, s pozdravem Jiří L.

P.S. 5 hvězd za eko. chování uděluji jen díky 30x denně jezdícímu fekálnímu vozu.

Jiří K.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I při plně obsazeném kempu vše fungovalo bez čekání. Velký kemp v krásném prostředí.

Petra N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Namířeno jsme měli trochu dále do Bítova k Vranovské přehradě, ale z důvodu velké obsazenosti jsme vybrali kemp bližší, kde jsme měli jistotu, že se ubytujeme.

Prostředí kempu bylo na první pohled krásné, klidné a čisté. Vlastně ani poté se tomu téměř nedalo nic vytknout. Až na jednu jedinou věc a to sprchy a záchody. Neustále chyběl toaletní papír (to přežiji, byli jsem vybaveni svým) za největší problém považuji, že na celý kemp jsou k dispozici pouze DVĚ sprchy, kde byla neustále dlouhá řada.

Voda v přehradě byla poměrně dost studená, ale na letní osvěžení super. Noci byli poměrně rušné, ale s tím se dá v kempu počítat. V pátek a v sobotu zde dokonce hrála kapela, takže bylo i trochu živé muziky. (sice ta páteční byla falešná, ale i tak to bylo fajn zpestření).

V okolí se dá udělat dost pěkných výletů. Celkově jsme byli spokojeni a moc se nám líbilo. (Většinu jsme měli svou, takže jsme toho moc nepotřebovali a nejsem moc nároční)

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp,vše O.K.

Marie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní rodinná dovolená pod stanem i s malými dětmi;-) super prostředí s možností výletů, projížďky parníkem a zábavou pro děti na hřišti.

Tomáš H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 12.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný pohodový kemp

štucek

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 19.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super zábava,nádherné prostředí,zatím nejlepší kemp který jsem navštívil

Eva H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 12.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí,čisto, milý a ochotný personál.

Pepa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 20.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál tohoto kempu je založen na náctiletých brigádnících od recepce až po pohostinství, čemuž odpovídá celková kvalita zařízení. Prostředí kempu je nádherné, výlety na kole, sjezd pro loď i výlety člunem po přehradě. Sociální zařízení WC, umývárky a sprchy děs a hrůza-staré, špinavé,rozbité, neudržované, smradlavé. Stravování v bufetu nepoživatelné a drahé, pivo hnusné. Doporučuji pouze mimo sezonu, kdy je zde klid. V sezoně většinou problém s alkoholem opojenými puberťáky a nemáte klid. Ceny kempu neodpovídají nabízeným službám a žeton za 25Kč do sprchy se studenou vodou je jen třešničku na dortu!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
M+M

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je dost křivý a velká část slouží jako parkoviště pro koupajicí se. Těžko se hledá rovná plocha pro stan či karavan. Jinak úžasné koupání na písčité pláži. Hladina dost kolísá ( klidně i o metr ), protože nádrž je přečerpávací.
Občerstvení i sociálky jsou dostačujicí. Pouze kuchyňka je katastrofální. Dva dvouplotýnkový vařiče na celý kemp a k tomu na mince !!!! To jsem ještě neviděl
Na recepci neberou karty. A noční klid taky nikdo neřeší.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě, který hodnotilo 24 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist