Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě - Hodnocení

7.1 / 10 Velmi dobré
podle 17 recenzí (celkem 160)  

Hartvíkovice 221,
HARTVÍKOVICE 675 76 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

71% Hodnocení 17
Celkem hodnocení 160
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pepa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 20.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál tohoto kempu je založen na náctiletých brigádnících od recepce až po pohostinství, čemuž odpovídá celková kvalita zařízení. Prostředí kempu je nádherné, výlety na kole, sjezd pro loď i výlety člunem po přehradě. Sociální zařízení WC, umývárky a sprchy děs a hrůza-staré, špinavé,rozbité, neudržované, smradlavé. Stravování v bufetu nepoživatelné a drahé, pivo hnusné. Doporučuji pouze mimo sezonu, kdy je zde klid. V sezoně většinou problém s alkoholem opojenými puberťáky a nemáte klid. Ceny kempu neodpovídají nabízeným službám a žeton za 25Kč do sprchy se studenou vodou je jen třešničku na dortu!

M+M

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je dost křivý a velká část slouží jako parkoviště pro koupajicí se. Těžko se hledá rovná plocha pro stan či karavan. Jinak úžasné koupání na písčité pláži. Hladina dost kolísá ( klidně i o metr ), protože nádrž je přečerpávací.
Občerstvení i sociálky jsou dostačujicí. Pouze kuchyňka je katastrofální. Dva dvouplotýnkový vařiče na celý kemp a k tomu na mince !!!! To jsem ještě neviděl
Na recepci neberou karty. A noční klid taky nikdo neřeší.

Dohnal s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Druhý nejlepší kemp na který jezdím rád. Pivu i nočním zábavám nikdy neodolám.
Voda poněkud studená a vzduch příjemný.

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbí se mi tady že se tu může rozdělat oheň, že je tady spousta animačních programů a také nočních zábav. Kousek od kempu Wilsonky je Hartvíkovické hřiště kde se jde nádhernou cestou přes les, doporučovala bych se tam jít podívat. :D

Dohnal m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spoustu zábavy a animačních programů se mi na Wilsonce líbí ze všeho nejvíc.
Krásné prostředí a levné věci.Voda trochu studená, ale na tom vůbec nezáleží, hlavně že se v ní dá koupat. :D

avac

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mužu jen doporučit.Klidné místo,prostorný autokemp.Líbilo se nám tu.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme s přáteli (6 osob) přijeli za účelem shlédnutí Miss pláž. S tím, že se v noci moc nevyspíme - přece jen se jedná o velkou akci plnou mladých lidí, jsme počítali. Co nás ale překvapilo, bohužel nemile, celková neorganizovanost která v kempu vládne. Počínaje recepcí, kde jsou pravděpodobně náctiletí brigádníci, kteří nemají jakoukoliv snahu alespoň troch organizovat dopravu, přes absolutně neudržované sociálky!!! Doplňování toaletního papíru v kabinkách nebo snad papírových ubrousků na utření rukou u umyvadel zde v žádném případě nečekejte!!! Co ale naopak čekat můžete jsou ceny vyšponované tak, že i autokem na Mušově (Merkur) je v porovnání s Wilsonkou slabej odvar. Jako příklad uvedu nehoráznost v podobě 2 ks debrecínských párků s jedním chlebem a hořčicí za 60,- Kč !!! Chcete víc chleba, není problém, stačí si připlatit!!!! Ano, ceny zde dosáhly a v mnoha případech i překonaly již zmiňovaný Merkur. Bohužel kvalitu v podobě nabízených služeb už nedostanete.
Jediné pozitivum je zdejší pěkná příroda a pláž.
Shrnuto: majitele zajímá pouze zisk, spokojenost návštěvníka nikoli. NIKDY VÍCE!!!!

Veronika H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp vhodný pro rodiny s dětmi. Krásná pláž, dětské hřiště. Sociální zařízení starší, ale čisté. Občestvení bylo pouze u pláže, což má své výhody (nebyl ruch večer) i nevýhody (vše bylo daleko) :-)

Dohnal m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Petanque a malý fotbálek na Hartvíkovickým hřišti v jednom kuse!! Animační programy pro děti a super teplá voda se mi líbí nejvíce v celém kempu. Vždy když sem jedu tak se velmi těším :D

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Voda až moc mokrá a teplá :D Velmi se mi líbí sprchy, obchod s potravinami
a večerní hudba. Je to tam velmi krásné.

Dohnal s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Instalatér byl bezdětný nebo hloupý, když neudělal v celém kempu jedinou sníženou mušli... Jinak dobré dle předpokladu, obědy za 105 Kč je dost.

Klára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Voda na koupání super, čistá, děti nadšené. Sociálky prý hrozné, tak jsem tam radši ani nešla, vše máme v obytňáku. Hrozně mě naštval mladík půjčující lodičky a šlapadla, který si od nás ochotně vzal telefonní číslo, že zavolá, až bude šlapadlo volné a po hodině chození kolem ho dal známým z kempu přímo nám před nosem, dětem jsem to pak horko těžko vysvětlovala. Jinak vcelku pěkný prostorný kemp. Na den, dva super, ale s vlastní elektřinou, sprchou a wc.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 11.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jelikož nas neubytovali na Bítově, kvůli velké kapacitě,museli jsme do nejbližšího volného campu.První dojem šok.Žádný stín,žádná tráva,sociálky a zázemí jak z dávné doby,elektřina do stanu nejde je jen pro karavany,ty mají nejlepší místa.wifi slabá jen u restaurace,o signálu v telefonu ani nemluvím.Děti se nudily,nejspokojenější pes. Všude mravenci a vosy.Personál příjemnej,ochotnej.Jinak nedoporučuji.

Jan V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl jsem spokojen.Jedná se o kemp,nikoliv o hotel,tak tomu i podle toho přistupuji.Dvě vítky je velký zápach na wc a žetony na sprchu za 25Kč. At jsou žetony za 20 Kč.Né že bych bazíroval na 5 Kč,ale bylo by praktičtější dát 1x20 Kč,než se šmátrat v peněžence po dalších drobných. Chyběl mi tam suvenýr v podobě trička kempu Wilsonka. Logo mají pěkné.

EVA M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V celku se nedá campu nic vytknout.Byli jsme spokojeni.

Jarmila H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem kempu působí neuspořádaně až ošklivě. V kempu zrovna probíhala akce miss mokré tričko (spíše technopárty), takže do pěti do rána hrála hlasitá hudba a všude okolo křičeli opilí teenageři.

Marika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi slabý kemp, za sprchu se platí (nechápu), jídlo jenom smažené,na sociální zařízení zapomněl i čas...Určitě nedoporučujeme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Dáša M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, nádherné prostředí, hřiště pro děti, příjemný personal, WC se sprchami sice starší ale čisté. Ve sprchách nám chybělo něco na odkládání věcí... Měli jsme štěstí, v den příjezdu večer proběhla stezka pro děti a druhý den odpoledne partička mladých lidí připravila pro návštěvníky kempu super atrakci: sjíždění po laně z Wilsonky přes vodu a večer super zábava. Nemělo to chybu!!!

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp na krásném místě, jen ty sprchy a záchody by chtěly rekonstrukci.

Pája

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, velká rozloha pro stany, ráno možnost koupení snídaně, velice hezké chatky. Jen mi scházela alespoň společná kuchyňka s varnou konvici, nebo jsem ji jen nenašla.(bylo uvedeno ve vybavení kempu)
Ale byla to jen malá chybička v celém dojmu na kemp.




Vyskočilová P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nikdy více. Strašně jsme se těšili do tohoto kempu. To byla asi ta chyba. Hned první noc co jsme seděli u ohně a v klidu si povídali. Přišli mladí kluci, kteří si potřebovali zvýšit ego. "SECURITY" s tim, ze rusime noční klid. Stišili jsme se a povidali si dál, že je bylo slyšet nikomu samozřejmě nevadilo. Když přišli po druhé byli sprostí a chovali se nepřiměřeně. Jeden zamestnanec security zřejmě na steroidech a psychicky labilni tam pořvával a vyhrožoval. Když zjistili, že máme vlastní alkohol vylili nám ho s tim, ze to nesmi být. Druhy den jim dojeli kamaradíčci s vlastnim alkobolem. A popijeli si, ano security muzou vse a vy nic... U toho se bavili tim jak nam den pred tim vylivali alkohol... V noci do 4 do rána jim tam hrala hudba nahlas se smali a bavili. To uz samozřejmě rušení nocniho klidu nebylo. Myslim, ze zamestnanci, kteri za neco nekoho sikanuji by meli jit prikladem.Nasi dovolenou jsme ukončili o dva dny dříve. Stresovat se nekde s mladejma capkama kteri si hrajou na mistry sveta nemame zapotrebi.

Martina M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo by to dobré, ale neprofesionální a arogantní chování mladíka na recepci nás otrávilo. Za svoje peníze čekám slušný přístup. Noční klid od půlnoci, takže nevhodné pro rodiny. V kiosku malý výběr, nebylo za co utrácet. Prostředí krásné, sociálky starší, ale čisté.

Robert B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, příjemný personál. Pro rodinu takřka ideální...

Evik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasne prostředí, spokojenost.
Pobyt by mohl být levnější (včetně ceny za sprchy) a na WC mi chybělo mýdlo...

beruška

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěn v nádherném prostředí plném lesů a skvěkého koupání.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě, který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist