Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě - Hodnocení

8.3 / 10 Velmi dobré
podle 18 recenzí (celkem 170)  

Hartvíkovice 221,
HARTVÍKOVICE 675 76 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

83% Hodnocení 18
Celkem hodnocení 170
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě


Storno

Hodnocení návštěvníků

renhol

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, pěkná příroda okolo, možnost jídla a občerstvení standartní kempové, jen 4 (dámské) sprchy na celý obrovský kemp mi přijde nedostačující. A nenašla jsem kuchyňku, ale nepotřebovali jsme ji, tak nám toto nevadilo.

Michal B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse bez problémů, doporučujeme, těšíme se na příštē

Jiří L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu sme dorazili ve večerních hodinách. Mladíci na recepci byli velmi milí, pomohli s orientací v kempu a zodpověděli veškére naše dotazy. Kemp je kopcovitý, obtížně se hledá místo. Sociální zařízení zastaralé, ale na pár dní asi OK. S nabídkou jídla je to ovšem horší, převážně smažené, stravu na bufetech nedoporučuji, v restauraci se najíst dá. V kempu fungují potraviny, kde nakoupíte základní věci.
Teď k pozitivům - velmi milý personál, krásná přiroda, čistá voda a děti se zde také nenudily. Ceny jsou odpovídající.

Přijedeme znovu, s pozdravem Jiří L.

P.S. 5 hvězd za eko. chování uděluji jen díky 30x denně jezdícímu fekálnímu vozu.

Jiří K.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I při plně obsazeném kempu vše fungovalo bez čekání. Velký kemp v krásném prostředí.

Petra N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Namířeno jsme měli trochu dále do Bítova k Vranovské přehradě, ale z důvodu velké obsazenosti jsme vybrali kemp bližší, kde jsme měli jistotu, že se ubytujeme.

Prostředí kempu bylo na první pohled krásné, klidné a čisté. Vlastně ani poté se tomu téměř nedalo nic vytknout. Až na jednu jedinou věc a to sprchy a záchody. Neustále chyběl toaletní papír (to přežiji, byli jsem vybaveni svým) za největší problém považuji, že na celý kemp jsou k dispozici pouze DVĚ sprchy, kde byla neustále dlouhá řada.

Voda v přehradě byla poměrně dost studená, ale na letní osvěžení super. Noci byli poměrně rušné, ale s tím se dá v kempu počítat. V pátek a v sobotu zde dokonce hrála kapela, takže bylo i trochu živé muziky. (sice ta páteční byla falešná, ale i tak to bylo fajn zpestření).

V okolí se dá udělat dost pěkných výletů. Celkově jsme byli spokojeni a moc se nám líbilo. (Většinu jsme měli svou, takže jsme toho moc nepotřebovali a nejsem moc nároční)

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp,vše O.K.

Marie

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní rodinná dovolená pod stanem i s malými dětmi;-) super prostředí s možností výletů, projížďky parníkem a zábavou pro děti na hřišti.

Tomáš H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 12.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný pohodový kemp

štucek

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 19.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super zábava,nádherné prostředí,zatím nejlepší kemp který jsem navštívil

Eva H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 12.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí,čisto, milý a ochotný personál.

Pepa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 20.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál tohoto kempu je založen na náctiletých brigádnících od recepce až po pohostinství, čemuž odpovídá celková kvalita zařízení. Prostředí kempu je nádherné, výlety na kole, sjezd pro loď i výlety člunem po přehradě. Sociální zařízení WC, umývárky a sprchy děs a hrůza-staré, špinavé,rozbité, neudržované, smradlavé. Stravování v bufetu nepoživatelné a drahé, pivo hnusné. Doporučuji pouze mimo sezonu, kdy je zde klid. V sezoně většinou problém s alkoholem opojenými puberťáky a nemáte klid. Ceny kempu neodpovídají nabízeným službám a žeton za 25Kč do sprchy se studenou vodou je jen třešničku na dortu!

M+M

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je dost křivý a velká část slouží jako parkoviště pro koupajicí se. Těžko se hledá rovná plocha pro stan či karavan. Jinak úžasné koupání na písčité pláži. Hladina dost kolísá ( klidně i o metr ), protože nádrž je přečerpávací.
Občerstvení i sociálky jsou dostačujicí. Pouze kuchyňka je katastrofální. Dva dvouplotýnkový vařiče na celý kemp a k tomu na mince !!!! To jsem ještě neviděl
Na recepci neberou karty. A noční klid taky nikdo neřeší.

Dohnal s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Druhý nejlepší kemp na který jezdím rád. Pivu i nočním zábavám nikdy neodolám.
Voda poněkud studená a vzduch příjemný.

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbí se mi tady že se tu může rozdělat oheň, že je tady spousta animačních programů a také nočních zábav. Kousek od kempu Wilsonky je Hartvíkovické hřiště kde se jde nádhernou cestou přes les, doporučovala bych se tam jít podívat. :D

Dohnal m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spoustu zábavy a animačních programů se mi na Wilsonce líbí ze všeho nejvíc.
Krásné prostředí a levné věci.Voda trochu studená, ale na tom vůbec nezáleží, hlavně že se v ní dá koupat. :D

avac

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mužu jen doporučit.Klidné místo,prostorný autokemp.Líbilo se nám tu.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme s přáteli (6 osob) přijeli za účelem shlédnutí Miss pláž. S tím, že se v noci moc nevyspíme - přece jen se jedná o velkou akci plnou mladých lidí, jsme počítali. Co nás ale překvapilo, bohužel nemile, celková neorganizovanost která v kempu vládne. Počínaje recepcí, kde jsou pravděpodobně náctiletí brigádníci, kteří nemají jakoukoliv snahu alespoň troch organizovat dopravu, přes absolutně neudržované sociálky!!! Doplňování toaletního papíru v kabinkách nebo snad papírových ubrousků na utření rukou u umyvadel zde v žádném případě nečekejte!!! Co ale naopak čekat můžete jsou ceny vyšponované tak, že i autokem na Mušově (Merkur) je v porovnání s Wilsonkou slabej odvar. Jako příklad uvedu nehoráznost v podobě 2 ks debrecínských párků s jedním chlebem a hořčicí za 60,- Kč !!! Chcete víc chleba, není problém, stačí si připlatit!!!! Ano, ceny zde dosáhly a v mnoha případech i překonaly již zmiňovaný Merkur. Bohužel kvalitu v podobě nabízených služeb už nedostanete.
Jediné pozitivum je zdejší pěkná příroda a pláž.
Shrnuto: majitele zajímá pouze zisk, spokojenost návštěvníka nikoli. NIKDY VÍCE!!!!

Veronika H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp vhodný pro rodiny s dětmi. Krásná pláž, dětské hřiště. Sociální zařízení starší, ale čisté. Občestvení bylo pouze u pláže, což má své výhody (nebyl ruch večer) i nevýhody (vše bylo daleko) :-)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Dohnal m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Petanque a malý fotbálek na Hartvíkovickým hřišti v jednom kuse!! Animační programy pro děti a super teplá voda se mi líbí nejvíce v celém kempu. Vždy když sem jedu tak se velmi těším :D

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Voda až moc mokrá a teplá :D Velmi se mi líbí sprchy, obchod s potravinami
a večerní hudba. Je to tam velmi krásné.

Dohnal s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Instalatér byl bezdětný nebo hloupý, když neudělal v celém kempu jedinou sníženou mušli... Jinak dobré dle předpokladu, obědy za 105 Kč je dost.

Klára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Voda na koupání super, čistá, děti nadšené. Sociálky prý hrozné, tak jsem tam radši ani nešla, vše máme v obytňáku. Hrozně mě naštval mladík půjčující lodičky a šlapadla, který si od nás ochotně vzal telefonní číslo, že zavolá, až bude šlapadlo volné a po hodině chození kolem ho dal známým z kempu přímo nám před nosem, dětem jsem to pak horko těžko vysvětlovala. Jinak vcelku pěkný prostorný kemp. Na den, dva super, ale s vlastní elektřinou, sprchou a wc.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 11.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jelikož nas neubytovali na Bítově, kvůli velké kapacitě,museli jsme do nejbližšího volného campu.První dojem šok.Žádný stín,žádná tráva,sociálky a zázemí jak z dávné doby,elektřina do stanu nejde je jen pro karavany,ty mají nejlepší místa.wifi slabá jen u restaurace,o signálu v telefonu ani nemluvím.Děti se nudily,nejspokojenější pes. Všude mravenci a vosy.Personál příjemnej,ochotnej.Jinak nedoporučuji.

Jan V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl jsem spokojen.Jedná se o kemp,nikoliv o hotel,tak tomu i podle toho přistupuji.Dvě vítky je velký zápach na wc a žetony na sprchu za 25Kč. At jsou žetony za 20 Kč.Né že bych bazíroval na 5 Kč,ale bylo by praktičtější dát 1x20 Kč,než se šmátrat v peněžence po dalších drobných. Chyběl mi tam suvenýr v podobě trička kempu Wilsonka. Logo mají pěkné.

EVA M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V celku se nedá campu nic vytknout.Byli jsme spokojeni.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě, který hodnotilo 18 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist