Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě - Hodnocení

7.3 / 10 Velmi dobré
podle 24 recenzí (celkem 159)  

Hartvíkovice 221,
HARTVÍKOVICE 675 76 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

73% Hodnocení 24
Celkem hodnocení 159
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě


Storno

Hodnocení návštěvníků

M+M

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je dost křivý a velká část slouží jako parkoviště pro koupajicí se. Těžko se hledá rovná plocha pro stan či karavan. Jinak úžasné koupání na písčité pláži. Hladina dost kolísá ( klidně i o metr ), protože nádrž je přečerpávací.
Občerstvení i sociálky jsou dostačujicí. Pouze kuchyňka je katastrofální. Dva dvouplotýnkový vařiče na celý kemp a k tomu na mince !!!! To jsem ještě neviděl
Na recepci neberou karty. A noční klid taky nikdo neřeší.

Dohnal s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Druhý nejlepší kemp na který jezdím rád. Pivu i nočním zábavám nikdy neodolám.
Voda poněkud studená a vzduch příjemný.

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbí se mi tady že se tu může rozdělat oheň, že je tady spousta animačních programů a také nočních zábav. Kousek od kempu Wilsonky je Hartvíkovické hřiště kde se jde nádhernou cestou přes les, doporučovala bych se tam jít podívat. :D

Dohnal m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spoustu zábavy a animačních programů se mi na Wilsonce líbí ze všeho nejvíc.
Krásné prostředí a levné věci.Voda trochu studená, ale na tom vůbec nezáleží, hlavně že se v ní dá koupat. :D

avac

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mužu jen doporučit.Klidné místo,prostorný autokemp.Líbilo se nám tu.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme s přáteli (6 osob) přijeli za účelem shlédnutí Miss pláž. S tím, že se v noci moc nevyspíme - přece jen se jedná o velkou akci plnou mladých lidí, jsme počítali. Co nás ale překvapilo, bohužel nemile, celková neorganizovanost která v kempu vládne. Počínaje recepcí, kde jsou pravděpodobně náctiletí brigádníci, kteří nemají jakoukoliv snahu alespoň troch organizovat dopravu, přes absolutně neudržované sociálky!!! Doplňování toaletního papíru v kabinkách nebo snad papírových ubrousků na utření rukou u umyvadel zde v žádném případě nečekejte!!! Co ale naopak čekat můžete jsou ceny vyšponované tak, že i autokem na Mušově (Merkur) je v porovnání s Wilsonkou slabej odvar. Jako příklad uvedu nehoráznost v podobě 2 ks debrecínských párků s jedním chlebem a hořčicí za 60,- Kč !!! Chcete víc chleba, není problém, stačí si připlatit!!!! Ano, ceny zde dosáhly a v mnoha případech i překonaly již zmiňovaný Merkur. Bohužel kvalitu v podobě nabízených služeb už nedostanete.
Jediné pozitivum je zdejší pěkná příroda a pláž.
Shrnuto: majitele zajímá pouze zisk, spokojenost návštěvníka nikoli. NIKDY VÍCE!!!!

Veronika H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp vhodný pro rodiny s dětmi. Krásná pláž, dětské hřiště. Sociální zařízení starší, ale čisté. Občestvení bylo pouze u pláže, což má své výhody (nebyl ruch večer) i nevýhody (vše bylo daleko) :-)

Dohnal m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Petanque a malý fotbálek na Hartvíkovickým hřišti v jednom kuse!! Animační programy pro děti a super teplá voda se mi líbí nejvíce v celém kempu. Vždy když sem jedu tak se velmi těším :D

Anna D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Voda až moc mokrá a teplá :D Velmi se mi líbí sprchy, obchod s potravinami
a večerní hudba. Je to tam velmi krásné.

Dohnal s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Instalatér byl bezdětný nebo hloupý, když neudělal v celém kempu jedinou sníženou mušli... Jinak dobré dle předpokladu, obědy za 105 Kč je dost.

Klára

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Voda na koupání super, čistá, děti nadšené. Sociálky prý hrozné, tak jsem tam radši ani nešla, vše máme v obytňáku. Hrozně mě naštval mladík půjčující lodičky a šlapadla, který si od nás ochotně vzal telefonní číslo, že zavolá, až bude šlapadlo volné a po hodině chození kolem ho dal známým z kempu přímo nám před nosem, dětem jsem to pak horko těžko vysvětlovala. Jinak vcelku pěkný prostorný kemp. Na den, dva super, ale s vlastní elektřinou, sprchou a wc.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 11.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jelikož nas neubytovali na Bítově, kvůli velké kapacitě,museli jsme do nejbližšího volného campu.První dojem šok.Žádný stín,žádná tráva,sociálky a zázemí jak z dávné doby,elektřina do stanu nejde je jen pro karavany,ty mají nejlepší místa.wifi slabá jen u restaurace,o signálu v telefonu ani nemluvím.Děti se nudily,nejspokojenější pes. Všude mravenci a vosy.Personál příjemnej,ochotnej.Jinak nedoporučuji.

Jan V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl jsem spokojen.Jedná se o kemp,nikoliv o hotel,tak tomu i podle toho přistupuji.Dvě vítky je velký zápach na wc a žetony na sprchu za 25Kč. At jsou žetony za 20 Kč.Né že bych bazíroval na 5 Kč,ale bylo by praktičtější dát 1x20 Kč,než se šmátrat v peněžence po dalších drobných. Chyběl mi tam suvenýr v podobě trička kempu Wilsonka. Logo mají pěkné.

EVA M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V celku se nedá campu nic vytknout.Byli jsme spokojeni.

Jarmila H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem kempu působí neuspořádaně až ošklivě. V kempu zrovna probíhala akce miss mokré tričko (spíše technopárty), takže do pěti do rána hrála hlasitá hudba a všude okolo křičeli opilí teenageři.

Marika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi slabý kemp, za sprchu se platí (nechápu), jídlo jenom smažené,na sociální zařízení zapomněl i čas...Určitě nedoporučujeme.

Dáša M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, nádherné prostředí, hřiště pro děti, příjemný personal, WC se sprchami sice starší ale čisté. Ve sprchách nám chybělo něco na odkládání věcí... Měli jsme štěstí, v den příjezdu večer proběhla stezka pro děti a druhý den odpoledne partička mladých lidí připravila pro návštěvníky kempu super atrakci: sjíždění po laně z Wilsonky přes vodu a večer super zábava. Nemělo to chybu!!!

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp na krásném místě, jen ty sprchy a záchody by chtěly rekonstrukci.

Pája

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, velká rozloha pro stany, ráno možnost koupení snídaně, velice hezké chatky. Jen mi scházela alespoň společná kuchyňka s varnou konvici, nebo jsem ji jen nenašla.(bylo uvedeno ve vybavení kempu)
Ale byla to jen malá chybička v celém dojmu na kemp.




Vyskočilová P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nikdy více. Strašně jsme se těšili do tohoto kempu. To byla asi ta chyba. Hned první noc co jsme seděli u ohně a v klidu si povídali. Přišli mladí kluci, kteří si potřebovali zvýšit ego. "SECURITY" s tim, ze rusime noční klid. Stišili jsme se a povidali si dál, že je bylo slyšet nikomu samozřejmě nevadilo. Když přišli po druhé byli sprostí a chovali se nepřiměřeně. Jeden zamestnanec security zřejmě na steroidech a psychicky labilni tam pořvával a vyhrožoval. Když zjistili, že máme vlastní alkohol vylili nám ho s tim, ze to nesmi být. Druhy den jim dojeli kamaradíčci s vlastnim alkobolem. A popijeli si, ano security muzou vse a vy nic... U toho se bavili tim jak nam den pred tim vylivali alkohol... V noci do 4 do rána jim tam hrala hudba nahlas se smali a bavili. To uz samozřejmě rušení nocniho klidu nebylo. Myslim, ze zamestnanci, kteri za neco nekoho sikanuji by meli jit prikladem.Nasi dovolenou jsme ukončili o dva dny dříve. Stresovat se nekde s mladejma capkama kteri si hrajou na mistry sveta nemame zapotrebi.

Martina M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo by to dobré, ale neprofesionální a arogantní chování mladíka na recepci nás otrávilo. Za svoje peníze čekám slušný přístup. Noční klid od půlnoci, takže nevhodné pro rodiny. V kiosku malý výběr, nebylo za co utrácet. Prostředí krásné, sociálky starší, ale čisté.

Robert B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, příjemný personál. Pro rodinu takřka ideální...

Evik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasne prostředí, spokojenost.
Pobyt by mohl být levnější (včetně ceny za sprchy) a na WC mi chybělo mýdlo...

beruška

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěn v nádherném prostředí plném lesů a skvěkého koupání.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Šárka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli potřetí. Opět jsme byli spokojeni, krásné prostředí, skvělá obsluha, přibyla malá místnůstka se dvěma vařiči za mírný poplatek, naopak se velice zhoršil stav pánských toalet - mouchy a strašný zápach, který se dokonce jednou táhl až k venkovnímu posezení. Věřím ale, že to byl výjimečný stav, který personál snad rychle vyřeší, protože dámské toalety a toalety uprostřed kempu byly v naprostém pořádku.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě, který hodnotilo 24 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Wilsonka na Dalešické přehradě.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist