AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE - Hodnocení

7.7 / 10 Velmi dobré
podle 23 recenzí (celkem 357)  

Školní 93,
HAMR NA JEZEŘE 471 28 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

77% Hodnocení 23
Celkem hodnocení 357
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE


Storno

Hodnocení návštěvníků

Václav K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super příroda a celkový dojem je krásný

Dana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 16.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Třídenní pobyt byl super,okolí krásné,kemp v pohodě,jen 2 výtky,nikde jsem nenašla kontajner na plast,jen na sklo a v chatkách strašná zima,všude ve dřevě dííry....příště přijedem dříve,třeba v červnu...jinak vše ok...

Hanka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Díky moc, je to tu fajn a je tu klid.

Kutisko

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp působí zvláštním dojmem. Sprchy 5 minut za 20 kč je velmi málo se sprchou se nedá manipulovat. Nelze pustit proud menší větší prostě nic. Jít se sprchovat kolem deváte desáté večer je vražda studená voda. V kempu jsem byl již před rokem jaké milé překvapení že po roce nebyli opravený vodní baterie které stříkali všude okolo vodu. Chování správce je podivné nejlepší je neotravovat nic nechtít. Celkově nedoporučuji. Myslel jsem že se to zlepší po roce a je to horší. Ceny velmi nejasné podle toho jak se správce vyspí..... celkem na to že kemp má takové ceny a platí se za vše tak se vůbec zpatky neinvestuje... do pár let to zchátrá

Věra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme jeli poprvé v životě na doporučení. A byli jsme maximálně spokojení. Jeli jsme pod stan, takže jsme nečekali lokaje s klíčem a čokolády na polštáři. Místa tam bylo dost, našli jsme ihned perfektní plácek. Sociální zařízení po celou dobu bylo čisté, pravidelně udržované. Pokaždé byla teplá voda. Bylo tam hřiště pro dítka, takže super. Skvělá byla pekárna, ráno čerstvé pečivo, zásoba salámu, sýrů, sladkého pečiva. Kiosek nabízí teplá jídla, ceny za pití příznivé. Pokud jedu do kempu, ať už pod stan, či do chatky, nečekám, že tam bude all inclusive služba, to pojedu do hotelu. Takže v případě nouze, se tam člověk slušně nají. Výborná je kuchyňka s možností využití mikrovlnky, konvice a sporáku. To by nemuselo ani být, takže si člověk přeci nemůže stěžovat, když jede do lesa. Sto lidí, sto chutí, ale my jsme tam potkávali samé spokojené lidi. Kousek od kempu byla pláž, sice voda nebyla nejčistší, ale za to nikdo nemůže, počasí neporučíte, ale děcka se koupaly a pak se holt osprchovaly pod venkovní sprchou a jelo se vesele dál. My z kempu měli skvělý pocit a příští rok se vrátíme. Protože to základní co člověk potřebuje ke spaní ve stanu a pobyt v přírodě, tenhle kemp splňuje na jedničku.

Radová D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Špatné sociální zařízení,recepce a voda zelená jako brčál skutečnost neodpovídá údajům na internetu..

Mareku49

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, super prostředí.

Petra R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nenasla jsem zde moznost tridit odpad. Pravda, netoulala jsem se kempem, ale trebas u kiosku nebo u recepce by barevne kontajnery mohly byt. Ale nechci krivdit, pokud se zde nekde tridi.
Zrovna ted si nepochutnavam na rozlevanem bilem vine u Pupana...ale to je individualni. A asi muj problem, ze jsem rozmlsana.
Jinak super!!

Hana

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velké zklamání..jeli jsme na základě dobrých recenzí a kvůli avizované dobré kvalitě vody. Voda totálně zelená s fosforeskujícíma mapama na hladině a ještě v ní plave dost rostlinek s ostny, takže nic moc příjemného. Kemp celkem zanedbaný, na dámských záchodech padají kliky, pisoáry se snad nikdy nemyly, dle toho, jak vypadají. Děti už nám tu do vody nechtějí, takže i když máme zaplaceno 5 dní, ráno balíme a jedeme jinam.

Honza

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V loňském roce jsme kemp navštívili poprvé a byly jsme velice spokojeni. Letos se kvalita kempu hlavně v oblasti hygieny sociálních zařízení dosti zhoršila. Úklid sice probíhal, leč mu byla zřejmě věnována malá péče. Špína ve sprchách, pisoáry v nové části silně znečištěné. Teplá voda ve sprchách za poplatek zřídka. Obchod s pečivem v pohodě kiosek také.

Jan D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní prostředí, mnoho příležitostí k výletům

Dominik

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to úžasné i ceny jsou dobré se vším spokojen

Ctirad K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohužel zklamání, voda sama sinice ale na webu říkají že je tu čistá a průzračná voda. Toaleta zacina bejt stezka odvahy. 3 že 6 záchodů mimo provoz,neuklizeno natož aby se to tam umylo. Ok omezená teplá voda to beru skrz ty lidy. Ale později přeplněno a z jídla si taky moc nevyberete-utopenec, párek v rohlíku a "obrovskej" burger v podání dětské velikosti. Chování majitele nebo správce netuším zda to je jedna osoba zrovna vlídné není a arogantní odpovídání nejen na recenze ale i v kempu.
WC samotné nelze zamknout,za vše se platí a pyšnijou se i na recepci vynikajícíma podmínkama ke koupání jak jsem psal viz výše. Zařízení rozhodně neodpovídá tomu že je dle slov majitele postaveno v roce 2015.
Netuším jak dle recenzí má tohle místo tak vysoké hodnocení.
ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI

Eva S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp vhodný hlavně pro rodinu s malými detmi, docela dobré ceny v restauraci i v pekárně. Ještě dojíždí farma s mléčnými výrobky, které jsou také levné a velice dobré. V kempu mě zklamaly pouze špinavé speciálky. Pláž je kousek dál přes silnici a je opravdu nádherná. V okolí mnoho výletních cílů

Ladislav B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme pravidelně posledních 5 let.Kemp je hezky umístěn v lese u stanu a chatiček je možné si rozdělat oheň sociální zařízení také v pohodě.V podstatě nerozumím jedné věci a to každý rok uzamčenému kontejneru na odpad u sociálního zařízení. Lidé takto odkládají odpad okolo a myslím si že i pracovníkům kempu to pridělává práci navíc tyto odpadky v pytlích sbírat.Je možné prosím vysvětlit proč je kontejner na odpad neustále uzamčen?

Dominik

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tu úžasný se vším spokojen přijedu zas.

K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ocenili jsme mj. hřiště pro děti.

Mango

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově jsme byli velice spokojeni. Stany se dají postavit v pěkném lesíku. Není to daleko od sociálního zařízení, kde se platí za sprchy 20 Kč, ale není k tomu třeba kupovat nějaké žetony nebo čipy, což je super. Sociálky obecně ujdou. Vybavení poměrně nové, jen trochu zlobí kohoutky. Při příjezdu se kromě ubytování platí i záloha za visačku (platilo u nás, co jsme měli stan).

Lenka D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme moc rádi. Je zde nádherně.Ideální pro skupinu přátel s dětmi i pejskaře.Super

Kubelková j.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se velice těšili.A opravdu je to krásné místo.Koupelny a WC nové a čisté,teplá voda po celý den.Malé chatky celkem by vyhovovaly.Měli jsme chatku číslo 2,na levé straně palanda velice rozviklaná museli jsme tam dát venkovní stolek/mimochodem potřeboval by též vyměnit/aby se vůbec dalo na té palandě spát.Matrace minimálně 25 let staré a tvrdé,že jsme se ráno budili úplně rozlámaní.Ve skříni chybí poličky,zlomené koště a chyběl i koš na odpadky.A to nemluvím o uzamčeném kontejneru na odpadky a též i popelnice.Prostě si myslíme,že kemp který soutěží o kemp roku 2018 by měl mít v pořádku i tyto věci.Projezdili jsme hodně kempů jako příklad dávám kemp Babylon na Domažlicku takto má být vybavený správný kemp.

Robert

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po zhlédnutí webových stránek,jsme se rozhodli navštívit tento Autokemp, který je absolutně klidný a doporučíme pro rodiny s dětmi.Socialni zařízení absolutně čisté a voňavé,obsluha v kiosku super vše čisté a za přijatelné ceny.
Pouze a to je veliký minus tohoto autokempu že jsou závislí na místní nadrzi Hamry, což je absolutní mínus celozazitku a Pana Správce této vodní plochy bych rád viděl se tam koupat.V sobotu jsme přišli k pláži, která je obehnána plotem jako u vězeňské služby,čekaly jsme do 9:45 hod.a pak raději to vzdaly Druhý den jsme naplánovali koupání u vody, přišli jsme v 10:00 hod.ale opět papírek vstup od 11;00 hod.V 11:00 se tam objevil zaměstnanec stim že si musíme počkat dalších 30 min.ze teprve budou uklízet sociální prostory, mysleli jsme že se vetsinou uklízí po uzamčení Areálu.
Zarazilo nás že se tam platí už za roční batole,takže 2x dospělí 2x dítě 4 roky vstupné 100 Kč.
Před bránou žádné dětské hřiště takže ta hodina a půl pro malé děti absolutne nezáživné,při vstupu na Pláž jsme se málem zhrozili absolutně špinavou Vodou a na břehu kde si malé děti hrají s belicky byla po celé délce cca 2-3 metry absolutně hustá zelená Voda plná sinic.Coz bylo Velice nechutné a divili bychom se kdyby někdo z radních v této vodě nechal hrát své děti, úchvatný byl Oder plasku či septiků, nebo-li řečeno zapáchající vody.
Dětské hřiště špinavé opět zpoplatněné a obehnané vysokým plotem,když už si někdo vybírá vstupné za vodu v této kvalitě tak by aspoň mohl nebýt hamižní a nevidelavat na dětech když jiná zábava tam není.
Škoda že sem nejdou vkládat Fotky, které by vyjádřily bezeslov vše,v míste Jezera dokonce jsme našly také olejové skvrny a vše máme nafocene.
Takže za nás Autokemp bezeslov na jedničku ale obecní areál Ke koupání hnus,bylo by dobré kdyby majitel Autokempu vymyslel nějaké malé koupalistatko pro děti,nemusí to být nic velkého jako je to v jiných Kempech a rádi by lidi za to i priplatily.
Je to poprvé co takto píšeme recenzi ale je to opravdu upřímně a pravdivé.
Webové stránky vodniho Areálu krásné ale realita je jiná.
Robert a rodina.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, možnost ohně u vlastního stanu/karavanu, příjemný personál, krámek i občo super (lidové ceny), dostatek sportovního vyžití všude kolem. Určitě jsme nebyli naposled, i když ten minigolf a kohoutky by opravit chtěly, a WC, sprchy a kontik na odpadky by pod zámkem být nemusely.

Kratochvíl

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky jsou děravé a lezou tam vosy a sršni, Na WC jsou mísy, které jsou nedotažené. kohouty u žlabů stříkají okolo při zapnutí, odpadky se nedají vyhodit do kontejneru jelikož je zamčený- takže jen igelitového pytle WIFi jen na hodinu a den což by bylo vhodné napsat na stránky. Čistota a povlečení na velmi dobré úrovni. Žádný program pro děti, nebo kde by bylo možné jít- info při příjezdu. Zamlouvání ubytování není zpětná vazba že je to OK i co se týče placení na účet. V době internetu je to takové předpotopní. Jedete do kempu a nemáte jistotu, že je to zaplaceno a objednáno.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp,výborné sociálky,velice ochotný personál.Krásné koupání a prostředí na výlety.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná příroda,milý personál v kiosku a pekárně u kempu a hlavně výborný jidlo za super ceny.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE, který hodnotilo 23 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist