AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE - Hodnocení

Školní 93,
HAMR NA JEZEŘE 471 28 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 25
Celkem hodnocení 344
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE


Storno

Hodnocení návštěvníků

Eva S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp vhodný hlavně pro rodinu s malými detmi, docela dobré ceny v restauraci i v pekárně. Ještě dojíždí farma s mléčnými výrobky, které jsou také levné a velice dobré. V kempu mě zklamaly pouze špinavé speciálky. Pláž je kousek dál přes silnici a je opravdu nádherná. V okolí mnoho výletních cílů

Ladislav B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme pravidelně posledních 5 let.Kemp je hezky umístěn v lese u stanu a chatiček je možné si rozdělat oheň sociální zařízení také v pohodě.V podstatě nerozumím jedné věci a to každý rok uzamčenému kontejneru na odpad u sociálního zařízení. Lidé takto odkládají odpad okolo a myslím si že i pracovníkům kempu to pridělává práci navíc tyto odpadky v pytlích sbírat.Je možné prosím vysvětlit proč je kontejner na odpad neustále uzamčen?

Dominik

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tu úžasný se vším spokojen přijedu zas.

K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ocenili jsme mj. hřiště pro děti.

Mango

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově jsme byli velice spokojeni. Stany se dají postavit v pěkném lesíku. Není to daleko od sociálního zařízení, kde se platí za sprchy 20 Kč, ale není k tomu třeba kupovat nějaké žetony nebo čipy, což je super. Sociálky obecně ujdou. Vybavení poměrně nové, jen trochu zlobí kohoutky. Při příjezdu se kromě ubytování platí i záloha za visačku (platilo u nás, co jsme měli stan).

Lenka D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme moc rádi. Je zde nádherně.Ideální pro skupinu přátel s dětmi i pejskaře.Super

Kubelková j.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme se velice těšili.A opravdu je to krásné místo.Koupelny a WC nové a čisté,teplá voda po celý den.Malé chatky celkem by vyhovovaly.Měli jsme chatku číslo 2,na levé straně palanda velice rozviklaná museli jsme tam dát venkovní stolek/mimochodem potřeboval by též vyměnit/aby se vůbec dalo na té palandě spát.Matrace minimálně 25 let staré a tvrdé,že jsme se ráno budili úplně rozlámaní.Ve skříni chybí poličky,zlomené koště a chyběl i koš na odpadky.A to nemluvím o uzamčeném kontejneru na odpadky a též i popelnice.Prostě si myslíme,že kemp který soutěží o kemp roku 2018 by měl mít v pořádku i tyto věci.Projezdili jsme hodně kempů jako příklad dávám kemp Babylon na Domažlicku takto má být vybavený správný kemp.

Robert

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po zhlédnutí webových stránek,jsme se rozhodli navštívit tento Autokemp, který je absolutně klidný a doporučíme pro rodiny s dětmi.Socialni zařízení absolutně čisté a voňavé,obsluha v kiosku super vše čisté a za přijatelné ceny.
Pouze a to je veliký minus tohoto autokempu že jsou závislí na místní nadrzi Hamry, což je absolutní mínus celozazitku a Pana Správce této vodní plochy bych rád viděl se tam koupat.V sobotu jsme přišli k pláži, která je obehnána plotem jako u vězeňské služby,čekaly jsme do 9:45 hod.a pak raději to vzdaly Druhý den jsme naplánovali koupání u vody, přišli jsme v 10:00 hod.ale opět papírek vstup od 11;00 hod.V 11:00 se tam objevil zaměstnanec stim že si musíme počkat dalších 30 min.ze teprve budou uklízet sociální prostory, mysleli jsme že se vetsinou uklízí po uzamčení Areálu.
Zarazilo nás že se tam platí už za roční batole,takže 2x dospělí 2x dítě 4 roky vstupné 100 Kč.
Před bránou žádné dětské hřiště takže ta hodina a půl pro malé děti absolutne nezáživné,při vstupu na Pláž jsme se málem zhrozili absolutně špinavou Vodou a na břehu kde si malé děti hrají s belicky byla po celé délce cca 2-3 metry absolutně hustá zelená Voda plná sinic.Coz bylo Velice nechutné a divili bychom se kdyby někdo z radních v této vodě nechal hrát své děti, úchvatný byl Oder plasku či septiků, nebo-li řečeno zapáchající vody.
Dětské hřiště špinavé opět zpoplatněné a obehnané vysokým plotem,když už si někdo vybírá vstupné za vodu v této kvalitě tak by aspoň mohl nebýt hamižní a nevidelavat na dětech když jiná zábava tam není.
Škoda že sem nejdou vkládat Fotky, které by vyjádřily bezeslov vše,v míste Jezera dokonce jsme našly také olejové skvrny a vše máme nafocene.
Takže za nás Autokemp bezeslov na jedničku ale obecní areál Ke koupání hnus,bylo by dobré kdyby majitel Autokempu vymyslel nějaké malé koupalistatko pro děti,nemusí to být nic velkého jako je to v jiných Kempech a rádi by lidi za to i priplatily.
Je to poprvé co takto píšeme recenzi ale je to opravdu upřímně a pravdivé.
Webové stránky vodniho Areálu krásné ale realita je jiná.
Robert a rodina.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp, možnost ohně u vlastního stanu/karavanu, příjemný personál, krámek i občo super (lidové ceny), dostatek sportovního vyžití všude kolem. Určitě jsme nebyli naposled, i když ten minigolf a kohoutky by opravit chtěly, a WC, sprchy a kontik na odpadky by pod zámkem být nemusely.

Kratochvíl

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky jsou děravé a lezou tam vosy a sršni, Na WC jsou mísy, které jsou nedotažené. kohouty u žlabů stříkají okolo při zapnutí, odpadky se nedají vyhodit do kontejneru jelikož je zamčený- takže jen igelitového pytle WIFi jen na hodinu a den což by bylo vhodné napsat na stránky. Čistota a povlečení na velmi dobré úrovni. Žádný program pro děti, nebo kde by bylo možné jít- info při příjezdu. Zamlouvání ubytování není zpětná vazba že je to OK i co se týče placení na účet. V době internetu je to takové předpotopní. Jedete do kempu a nemáte jistotu, že je to zaplaceno a objednáno.

Petr M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp,výborné sociálky,velice ochotný personál.Krásné koupání a prostředí na výlety.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná příroda,milý personál v kiosku a pekárně u kempu a hlavně výborný jidlo za super ceny.

Pavel

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme k vám čtvrtým rokem stanovat,místo super počasí nám přálo sevším jsme byli moc spokojení určitě další dovolenou strávíme opě u vás.Personál je na jedničku.Takže za rok naschledanou. Pavel s rodinou z Čelakovic

Petr Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí pro rodinu.

Jan H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí pro dovolenou. Vracíme se pravidelně.

hovno z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Jaroslav L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super prostředí v lese,kde je čisto klid,ideální pro rodiny s dětmi nebo pro cyklisty inlainisty-mnoho stezek v bývalém voj.prostoru.V kempu je restaurace s pekákničkou s běžnými cenami a je otevřeno už od 7 00 což je super pro nás nespavce.Tento kem doporučuju!

Tomáš N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je moc pěkný. Stany jsou v borovém háji, takže za horka je tam stín. Navíc to díky stromům působí, že máte skoro soukromí. Přítom místa pro stany je tam dost.
Sociální zařízení je jako nové, čisté, teplá voda za 20Kč. Nedaleko je písková pláž s lanovým centrem, trampolínou atd.
Jen pozor na pařezy. Na jeden jsem najel autem a byl problém. Ale to byla hlavně moje chyba.
Klidné, žádný hluk, skvělé pro rodinu s dětmi. Určitě se ještě vrátíme.

Kateřina B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli už několikrát. Jsme zde spokojení, služby, příroda a celkově kemp je pěkný, velké plus je ohniště u stanu.

Radek

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2017

Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Levné ubytování, ale na dalších službách Vás pěkně oberou. Vše za 20kč ... Včetně pouhého umytí nádobí pod teplou vodou .... A v dnešní době wifi, které není v rámci ubytování, ale platí se dle použitých dat ? Pláž u kempu pěkná, ale leda přes plot, pokud se na ni chcete podívat musíte také zaplatit ... 30kč. Na celý kemp velmi malý počet sprch a je opravdu potřeba zamykat WC se sprchami ? A dát pouze jeden klíč na skupinku ? Ale taky něco pozitivního ... Součástí je i hospoda, včetně možnosti si ráno koupit čerstvé pečivo. Zázemí je pravidelně uklizené, vše ostatní záleží už na chování ostatních hostů. Prostředí lesa je dobře spravované.

Petra K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp, jen klíček od WC byl nepraktický.

Petra P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 28.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistý kemp, milá obsluha. Ceny velmi příjemné.

Janďáci

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po přečtení recenzí na internetu kde ohlas byl takový že někteří byli spokojeni a někteří absolutně ne, jsme se rozhodli přesto pobyt zkusit... Po příjezdu kde jsme měli zpoždění skoro 2 hodiny po domluveném příjezdu..nás čekalo milé překvapení v roli personálu celého kempu..Ochota a přístup na nás udělali veliký dojem...pro procházce kempu jsme si vybrali krásné místo...přijeli jsme na místo a zjistili že kemp je velice překrasný..a recenze kde lidé psali že je hrozný přístup personálu, hrozné sprchy a záchody atd...bylo ta tam!!!!!!Byli jsme tu se třemi dětmi a jelikož jsme těch kempů už s karavanem projeli dost a dost..nemůžeme hodnotit jinak než velice kladně....a že se platí za sprchy????kdo má lepší karavan má sprchu sebou..kdo ne 20 kč je částka kterou člověk rád zaplatí, když sprchy jsou velice čisté a nové především....Za nás je to jeden z nejlepších kempů kde jsem v ČR byli....Klid a hezké postředí...Dokonalé

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nedali jsme se ovlivnit negativnimi recenzemi a vyplatilo se :) Obavane socialky - naprosto super, ciste, kemp uklizeny; spravce vstricny, ochotny, nocbi klid v pohode, sice z drazsi ubytovani ale jinak jsme byli naprosto slokojeni :)

Janča

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme tu poprvé a velká spokojenost. V té době klid, sociálky čisté. Ve sprchách teplá voda, teče celkem dlouho. Za nás spokojenost.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE, který hodnotilo 25 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist