Camping Amerika - Hodnocení

Jezerní 151/8a,
FRANTIŠKOVY LÁZNĚ 351 01 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Amerika

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

86% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 29
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Amerika


Storno

Hodnocení návštěvníků

Radek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pohoda a klídek v příjemném prostředí

Merynkaw

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stejně jako loni, jsme byli spokojeni. Teplá voda teče celý den bez dalších poplatků. Kuchyňka i sociálky jsou čisté. V kempu byl klid. Uvítali jsme nově zřízenou půjčovnu koloběžek za velmi příznivé ceny. Zase se určitě rádi vrátíme.

Koo

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je nový, upravený a čistý. Sociálky byly parádní, malé chatky dostačující. Jen těch pavouků :-) přejmenovali jsme ho na pavoučí kemp. Stačilo by to vzít aspoň každé ráno koštětem, protože byly opravdu na všech světlech. Restaurace v kempu je fajn, krom teda jednoho mladého číšníka (hlášky typu: sedněte si sem, nebudu chodit nikam daleko, nebo pro popelník se zvedněte sami, je támhle - mi stačilo), ostatní byli velice příjemní. V kempu toho na zábavu moc není, ale my jsme stejně každý den jezdili po výletech. Také nám chyběl nějaký menší krámek nebo kiosek, třeba na snídaně. Jinak jsme byli spokojení, zatím jsme čistější kemp nenavštívili :-)

Robert P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, vše nové - recepce, sociální zařízení, kuchyňka, příjezdové cesty atd. Půjčování koloběžek, loďky. Volný vstup na tenisový kurt. Dobře uklizeno, usměvavá obsluha. Nádherné lázeňské okolí. Rádi se budeme vracet.

Jana Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se mi velmi líbil. Chatky byly dobře vybavené, nechybělo tam topení a lednička, a celkově chata působila velmi hezky, neb tam byl dostatek oken, a tudíž dost světla. Sociální zařízení bylo vyhovující, a velmi se mi líbil krytý stolní tenis, který se stál mezi budovami soc. zařízení a kuchyně. Zde se nacházel jak vařič tak varná konvice, jen nádobí zde byl docela nedostatek. Pokud si člověk nechtěl sám vařit, mohl si zajít do restaurace, která byla hned u kempu, což bylo další velké plus. Jako další kladnou věc, musím poznamenat hustou síť odpadkových košů po celém areálu kempu. Celkově se mi pobyt v kempu líbil a mohu pobyt zde jen a jen doporučit.

Markéta

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v hezkém prostředí, za pochvalu stojí i sociální zařízení a kuchyňka. Ve sprchách teče teplá voda po celý den, stejně tak i v kuchyňce. Oceňuji také restauraci s výborným jídlem.

Eva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni.

Nathali K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné co bych kempu vytkla byla úroveň sociálních zařízení. WC bez toaletního papíru, sprchy špinavé. Jinak ale vše v pořádku, krásný kemp.

Petra M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.1. - 27.1.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chtěli jsme se sem podívat v letošním roce, ale bohužel jsem zjistila, že kemp nebude letos otevřen, nechápu, proč není zmínka i zde na portálu. Škoda

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martina D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je naprosto dokonalý, udržovaný. Kuchyňka čistá, teplá voda celý den, ochota uložit nám kola. Krásné prostředí pro cykloturistiku a výlety. Škoda jen, že koupání není zas tak ideální, ale to nemá co dělat s kempem. Kterému není co vyčíst. Maximální spokojenost.

martina z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni velice

M.Me....á

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zdravím,dnes jsme se vrátili z kempu Amerika z prodlouženého víkendu...krásný kempík.Jen bych měla malou připomínku,psalo se v ubytovacím řádu něco o dodržování nočního klidu,my jsme zrovna natrefili na nějaký moto sraz,ráno se začali rozjíždět motorkáři v pět hodin,každý nastartoval,pak se teprve dooblékl,sdělil celému kempu přes řev stroje své dojmy z noci a pak odjel..bylo tam snad sto motorek a rozjížděli se až do osmi hodin...za prvé,nekoresponduje to s ubytovacím řádem a za druhé,měli by se i oni chovat tak,aby brali ohled i na ty ubytované bez motorek..nebo platí,Já jsem motorkář,kdo je víc?? Možná by i stálo za úvahu,napsat toto do akcí na stránky a už by měl člověk možnost výběru zda jet či to o týden odložit.Dále mě udivují některé maminky,které nacůraný nočník od potomka klidně vylijí do umývadla vedle vás,když si čistíte zuby,přesto, že je tam výlevka na chemické WC a dostatek WC kabinek...nechápu...ale za to nemůže ani kempík,ani personál...je zajímavé ,že čuňata v kempu byli bohužel všichni češi...němci a holanďani v pohodě ,vůbec se potom nedivím ,že si jich všude více váží před domorodcem.Tak abych to uzavřela....určitě se vrátíme,rozhodně doporučuji a pokračujte takto dále,ať si to nezkazíte.?M

Lenka B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

prostředí je pěkné, ale v samotném kempu není moc věcí k zábavě

Jaroslav S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.4. - 20.4.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp, který jsem v rámci ČR navštívil!!

Milena

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsem byla jako dozor dětského kolektivu na školním výletu. Oceňuji perfektní spolupráci s personálem zařízení, který mi byl nápomoc při plánování pobytu a během jeho průběhu. Velmi dobrá úroveň stravování. Kvalita vody v rybníku bylo v červnu slušná, my jsme však dali přednost parádnímu akvaparku, který je v centru města, asi 2 kilometry od kempu.

Tomáš

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kolem kempu je vcelku hezké, příroda. Koupání bohužel špinavá voda v jezeře a pláž je mimo kemp,musí se přes cestu,takže s dětmi nic moc.Tomáš s přáteli

Mike

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 31.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Leider nicht ganz so top, wie es aussieht.
Wasser im See schmutzig, nicht so gut zum baden, die Umgebung nicht schlecht. Trotzdem danke, Mike und Familie

Kateřina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je nový, hezký, tichý (velmi vhodný pro rodiny s malými dětmi). Pronajali jsme si chatku se sociálním zařízením a i když koupelna byla oddělená od obývací místnosti, nevadilo to. V kempu jako takovém není moc atrakcí, u restaurace je hřiště, kurt a domeček s pískovištěm, ale asi 100 m od kempu je minizoo, herní prvky pro děti a stezka do Fr.Lázní (cca 2,5 km) vhodná na in-line apod. Po stezce jezdí turistický vláček. Kousek od kempu je pláž, ale voda není moc čistá (nejbližší hezké koupání je zřejmě aquapark ve Fr.Lázních). Celkově se nám dovolená velmi líbila, ale jezdili jsme každý den na výlet, jinak bychom se asi nudili.

Martin H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný a čistý kemp. Strávili jsme zde super víkend v chatce s vlastní koupelnou a měli jsme výhled na jezero. V restauraci opravdu dobře vaří a mají výtečné koleno. :)

Petra S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na náš pobyt v kempu Amerika sice nevyšlo zrovna letní počasí, o to víc jsme ocenili, že v ceně chatky bylo zahrnuto i el. topení. V chatce byl i dostatečný signál bezplatné WiFi, což nadchlo zase moje ratolesti:)

Václav B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kuchyňce bychom ocenili ledničku a v areálu stánek se základními potravinami. Ale jinak super kemp.

Juraj D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp na vynikajúcej úrovni.Nedá sa mu nič vytknúť.Boli sme ubytovaný v chatke a strávili sme v kempe jeden deň.Vedeli by sme si tam predstaviť dovolenku na viac dní.

Richard K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 29.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pronajali jsme si 3 chatky s koupelnou pro naši partu přátel z práce jako základnu pro výlety na kolech po okolí. Jak jsme zjistili, kemp prožívá svoji teprve druhou sezónu, není tedy divu, že vše je nové, čisté, udržované. Musím ocenit velmi vstřícný personál, poradili, pomohli, dali nám mapy okolí, vždy s úsměvem. V kempu funguje naprosto plnohodnotná restaurace, žádné obvyklé fastfoodové blafy. Doufáme, že tahle úroveň služeb vydrží, rádi se zas někdy přijedeme podívat.

Mirka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 15.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsem navštívila jako předprázdninovou zkoušku nového stanu, máme jej kousek od bydliště. Je úžasný! Nejvíce hodnotím slečnu na recepci, takových lidí je u nás obecně málo. Vstřícnost, klid, uklizeno, čistota, pohoda. Večer jsme trošku ponocovali, děti šly spát později, byli jsme víc než potichu:-), přesto byli všichni velice milí i druhý den, znáte ta rána po ohýnku... Díky moc za super víkend, všem vřele doporučuju!!!!

Jan R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 25.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,klid,restaurace bezva,prostě nejlepší kemp, který jsme za čtyři roky navštívili.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Amerika, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Amerika. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Amerika.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist