Safari Kemp - Hodnocení

Štefánikova 1029,
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 544 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Doporučené kempy v okolí

Úžasné 9.8 / 10

Několikrát oceněný kemp se nachází severně od města Pecka v Královéhradeckém kraji.…

Autocamping Rozkoš nabízí mnoho typů ubytování (chaty, chatky, ubytovna, bungalovy, stany…

Úžasné 9.8 / 10

Autokemp Stříbrný rybník se nachází u největšího z rybníků rozprostřených v okolí města…

Vynikající 9.6 / 10

NOVINKA! Na pláži před restaurací vyrostlo nové dětské hřiště a molo bylo kompletně…

Základní informace

Načítám...

Ceník - Safari Kemp

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 34
Celkem hodnocení 112
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Safari Kemp


Storno

Hodnocení návštěvníků

Tomáš S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto úžasný kemp pro rodiny s dětmi, pro které je zde vyžití a vše je po ruce. Krásné a čisté sociální zařízení s dostatečnou kapacitou pro celý kemp. A navíc ráno vylezete ze stanu a koukáte na žirafy no kde to máte.

Karel B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedinečná dovolená. Vše naprosto v pořádku. Odjeli jsme s tím, že se chceme zase vrátit.

Silvie K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vsechno úplně skvělé, čisto, ochotný personál, nemám jedinou připomínku, co by bylo treba vylepšit .

Petr P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Od začátku, do konce vynikající...není co vytknout

Vodrážka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše naprosto dokonalé a čisté.

Lucie V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádhera, určitě se budeme vracet :-)

Michaela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nejlepší zážitek - žirafa mi oblízla celý obličej

Pavlína H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp pro rodiny s dětmi, pro které je zde vyžití a vše je po ruce. Krásné a čisté sociální zařízení s dostatečnou kapacitou pro celý kemp.

Miketová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super pro rodiny s dětmi...

Zajic

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekny cisty kemp.sluzby super.Skoro vsichni jsou tu s detmi.Vyhoda ze pokud tu jste v kempu vice jak dve noci mate vstup do Zoo zdarma i po zaviraci dobe az treba do 22hod.A to je super protoze nektera zvyrata ozivaji az tolik nepari slunce.

Radka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krátký ale super pobyt . Kemp je čistý a dobre vybaven pro karavany . Program v zoo a veškeré služby jsme si moc užili .

Mirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp, v jakém jsme kdy byli. Pobyt ve stanu Súdán s vyhlídkou na zvířata je nezapomenutelným zážitkem. Sociální zařízení vždy krásně čisté, k dispozici taktéž pračka a sušička. Prostředí kempu nabízí i vyžití pro děti v podobě dětského hřiště, půjčení šlapacích kár, bazénu a vířivky. Personál vždy příjemný a ochotný. Kemp doporučujeme všemi deseti, určitě se v budoucnu vrátíme.

Karolína P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Atmosféra v kempu, zvláště brzo ráno, když ještě všichni spí, opravdu srovnatelná se zážitkem z Afriky. Můžete posnídat a dívat se do výběhu, kde máte ty nádherná zvířata nadosah. Top zážitek! Služby, čistota skvělé!

Ondřej

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I když kemp byl v podstatě plný, byl tam klid, čisto, přívětivo. Uvolněná atmosféra.

Ondřej

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

I když kemp byl v podstatě plný, byl tam klid, čisto, přívětivo. Uvolněná atmostféra.

Ondřej H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost! Vrátíme se!

Pavel S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezké prostředí,čistota

Tomáš B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 20.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Absolutní spokojenost! Ochotný a milý personál, výborné vybavení kempu (k dispozici kuchyňka vč. mikrovlnné trouby, rychlovarné konvice, lednic apod.), vždy čisté sprchy i WC, hřiště pro děti, bazén, krytá vířivka (vše zdarma)... ale hlavně nádherný výhled na africký výběh hned od stanů a možnost vstupu do zoo i mimo otevírací dobu. Byli jsme zde poprvé, ale určitě ne naposledy!

Kateřina M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 26.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak čisté a příjemné prostředí s úžasně ochotným a milým personálem jsem už dlouho neviděla. Byla jsem zde s rodinou poprvé ale rozhodně ne naposled.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 8.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu poprvé, ale odjíždíme s rozhodnutím se sem znovu a znovu vracet. Ocenili jsme, že ve všední dny během června nebyl v kempu ani v ZOO tak velký nápor návštěvníků.

Mirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

opět jako každý rok nádhera, počasí nám vyšlo, koupali jsme se, využili vířivku a jezdili po okolí na kole. Personál byl super.

Libor

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde s malými dětmi s naším karavanem. Kemp čistý, klidný. Nádherné prostředí s výhledem na zvířata. Co se týká našich zkušeností s recepcí, žádné problémy nebyly. Asi záleží jaká je směna. Chtěli jsme si před příjezdem prodloužit pobyt, sdělili nám, že by to šlo a díky tomu jsme zde strávili o den déle.
Nemáme co vytknout, snad jenom, že kdyby očíslovali a vyparcelovali prostor, bylo by to lepší, zvlášť kdybychom chtěli přijet večer nebo později odpoledne.

Alena H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem užasné,příští rok opět přijedem. Všem známím už jsem doporučila tento kemp. Děti byli opravdu štastné děkuji.

Roman Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Začnu otázkou.Existuje v česku luxusnější kemp než tento? Byli jsme tam teď po prázdninách,karavanů i s námi tam bylo 5ks,takže i naprostý klid.I když je nám 45 let,užili jsme si i Zoo no a nejúžasnější zážitek mám z vířivky a následně bazénu,pravda,i když bylo cca 18 stupňů.Takže za nás palec nahoru,ale asi až po sezóně.

Mikisek

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Náš krásný víkendový zážitek s karavanem v úžasné kempu se nekonal, z důvodu nemoci obou našich dětí jsme nemohli dorazit. Moc mě mrzí že když jsem volal na recepci a prosil o přeložení termínu již zaplaceného pobytu z důvodu nemoci obou našich dětí, tak mě velice příjemná paní ještě s příjemnější tónem v hlase odpálkovala tím, že v žádném případě! Nejde o ty peníze i když za víkendový pobyt to nebylo zrovna málo, ale jde mi především o princip podívat se do toho počítače a pokusit se o nabídku jiného termínu. Nejvíc mě to mrzí vůči těm dětem!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Safari Kemp, který hodnotilo 34 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Safari Kemp. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Safari Kemp.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist