Safari Kemp - Hodnocení

9.3 / 10 Vynikající
podle 28 recenzí

Štefánikova 1029,
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 544 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Safari Kemp

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

93% Hodnocení (28)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Safari Kemp


Storno

Hodnocení návštěvníků

Marťas

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde není co vytknout.Nádherný kemp,báječné koupání a nádherné zážitky ze zoo.Krásné,upravené okolí.

Tereza Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 24.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v tomto kempu poprvé a byli jsme naprosto nadšeni. Kemp je nádherný, všude krásně posekáno, nasázené levandule podél cesty jako v Provence. Krásné hriště pro děti. Výběh se žirafami, zebrami a dalšími zvířaty hned vedle kempu. Všude přípojky na vodu a elektřinu. Takto by měly vypadat všechny kempy u nás.
Někdo by mohl říci, že je kemp drahý. Ale v ceně je vstupné do zoo (při pobytu na 2 a více nocí). Když si potom spočítáte kolik byste dali samostatně za vstupné do zoo, tak je tento kemp za pár korun. My jsme tam byli na víkend (pá - ne), všechny 3 dny jsme byli v zoo. Když jsme to spočítali, tak bychom jenom za zoo zaplatili více než co jsme zaplatili za ubytování.
Byli jsme velice nadšení a samozřejmě i naše dvouletá dcera. Jistě se tam zase za rok vrátíme.

Markéta P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný kemp. Moc se nam tam líbila "vyhlídka", která je hned v kempu, pod ni je výběh pro zvířata. Minule jsem si tam pohladila žirafu. Kemp je spíše pro rodiny s dětmi, jelikož je hned vedle zoo.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto úžasná volba jak strávit dovolenou s dětmi. Kemp jsme sice využili pouze na jednu noc a den, neboť jsme cestovali dál, ale přesto skvělé. Noc v sudan stanu vedle žiraf a zeber se nedá ani popsat. Sprchy a WC čisté, uklizené, ochotný personál a jako třešnička na dortu v ceně bazén s možností celodenního využití. V parnu které nám nyní vládne něco úžasného.

Jan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp ve spojení se ZOO je naprosto ideální a unikátní. Je to nejlepší kemp jaký jsme kdy navštívily. Prostředí i vybavení kempu jsou skvělé. Recepční jsou mílí a ochotní. Jezdíme sem opakovaně a vždy jsme spokojeni. Letos navíc dovybaven venkovní kuchyňkou, takže další plus. Sociální zařízení čisté a udržované, bazén a vířivka perfektní. Vyhlídka do výběhu žiraf, zeber, antilop, pakoňů je naprosto neopakovatelná. V noci je v kempu klid takže nocování s dětmi je bez problémů. Ceny za ubytování jsou sice o něco vyšší ale, vzhledem ke kvalitě služeb a díky volnému vstupu do ZOO, přiměřené. Už nyní se těšíme se na další návštěvu.

Mezeiova

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Uvítali bychom více stromů respektive stínu. Jinak je prostředí úžasné a s možnosti noční prochazky po zoo se jedna o úžasný zážitek.
Po stránce zázemí jsme narazili na problémy pouze u dvou kabinek na panských wc a na ne úplně stabilní teplou vodu ve sprcvhach, což vzhledem k počasí nikomu nevadilo☺

Miroslav N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý, nádherný, vynikající. Moc děkujeme za krásnou dovolenou z vnoučaty.

Lucie B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jsme nadšni a určitě se k vám vrátíme ,ale na delší pobyt. Všem doporučujeme. Díky moc

Recepce

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, v co nejbližší době bude nově otevřena a přístupná všem kempařům kuchyňka. V hlavní sezoně u nás vždy v Bufetu je možnost točeného piva Kozel. Při velké obsazenosti jsou umývárky uklízené několikrát denně. Na recepci lze platit kreditní kartou, hotově či Eurem. Safari kemp recepce.

Miluše

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pět dní v ráji. Vyrazila jsem si sama se dvěma dcerami a celých pět dní jsme se nenudili. Určitě zavítáme znovu i s mužem. Pro děti nepřeberné vyžití v podobě různých prolézaček, hřišť.. která jsem využila i já. Všude čisto, klid.. byla to láska na první pohled. Co zamrzelo byla absence kuchyňky a personál, který byť kvalifikovaný, profesionální chybělo mi tam to nadšení pro práci a jak se říká srdíčko... Ceny malinko vyšší co se pobytu týče, ovšem zoo zdarma a možnost trávit každý den po zavíračce u oblíbených zvířat a nenarážet do milionu lidí bylo jednoduše dokonalé...

V+P

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsme byli velice spokojení i přesto, že se v kempu nenacházela kuchyňka. Sprchy nejsou na žetony, jako tomu je v jiných kempech.

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 27.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v naprostém pořádku, krásné, čisté, nejlepší to bylo v týdnu, kdy byl v kempu ještě klid :-) O víkendu plno. Jinak krásný nový čístý kemp vhodný i pro děti, super je, že pokud jste ubytováni v kempu máte vstup do Zoo po dobu pobytu zdarma. Určitě se někdy vrátíme.

Nemo72

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při srovnání s návštěvou před třemi lety nic moc, občerstvení bez točeného piva, v 8:30 v sobotu (ve špičce uzavřeny umývárny na úklid, nešlo placení kartou, výhody pro hosty v safari klesly už není v ceně průjezd autem). neprofesionální personál.

Standa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu již čtvrtým rokem. Je nás vždy kolem 20ti. Jediné co lze vytknout je velikost sociálního zařízení,na počet ubytovaných zcela nedostačující. Jinak ale vždy vynikající servis od slečen na recepci! Těšíme na rok 2015, ale udělejte prosím něco s WC :-)

Blanka Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tomto kempu jsme s dětmi pod stan zavítali poprvé v roce 2012 a od té doby se každý rok těšíme na 3 dny strávené v Africké safari, kemp nám plně vyhovuje, každý rok oceňujeme některou z novinek,(letos se těšíme na spaní v afrických stanech.-), úžasné je, že od rána do noci můžeme chodit po zoo, pozorovat zvířata a přes den čerpat informace od ošetřovatelů. Naše skupinka se každý rok k Vám těší !

Zbyněk S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nový, moderní kemp s profesionálním přístupem pracovníků. Slečny vždy usměvavé a velmi příjemné jak na recepci tak v bufetu. Jelikož v kempu nebylo moc návštěvníků, mohli jsme si karavan postavit kamkoliv. Co bych viděl jako problém, jsou pouze dvě WC kabinky na pánských toaletách. Na víkend se kemp zaplnil a ráno bylo na WC dost plno. A co mi vadilo nejvíce, je v tak perfektně zařízeném kempu chybějící výlevka na chemické WC. Ale celkově můžu určitě doporučit!

Petra M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ochotný personál, perfektně uklizený a útulný pokoj v bungalovu. Nádherný výhled přímo z okna na zvířata v zoo. Byl to fantastický zážitek. Moderní dětské hřiště.

zuzana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, krásně strávená dovolená s dětmi.

Adéla G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jen bych chtěla říct že by mohlo být na sociálkách a v koupelně více zásuvek pro fény atd.Jinak bezvadné!!!!

Petr G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je přímo zakomponován do prostředí safari,což se musí líbit každému.Za usínání či při probouzení můžete zaslechnout hlasy zvířat,posnídat můžete při vyhlídce na zebry,žirafy,buvoly či pštrosy s perličkami.Koupání v malém čistém bazénu nebo kryté vířivce.Půjčení kola,či míče k hraní na místním hřišti samozřejmostí.Personál ochotný a většinou usměvavý.Cena do ZOO v ceně či se slevou,podle délky pobytu.Podle délky pobytu se i upravuje cena.Jako muž můžu snad doporučit provozovateli přidání kabinek na pánských toaletách.Nebýt dámských,mohlo být neštěstí na světě.

Alena Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše je velmi dobré,služby,prostředí a vše co se správným kempem souvisi

Rostislav O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme snad v nejkrásnějším kempu,který jsme navštívili.Je to tady prostě jak v pohádce.Všude čisto a je vidět že se personál stará.Akorát by nebyla naškodu kuchyňka z lednici.A trošku větší sortiment občerstvení a nápojů pro děti v bufetu.I tak díky a doporučujeme.

pavel Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice dobře zařízený kemp,nicméně panuje zde tak trochu chaos.Ačkoliv na recepci mají pěkný plánek kam co postavit tak skutečnost je úplně jiná.Na karavanové ploše postaveny stany a naopak,nikdo tomu neudává žadný řád a proto pak karavany stojí doslova namačkané na sobě.Tudíž dobrý dojem z kempu mi zkazilo nedostatek soukromí.Dále pouze dva záchody na pánských toaletách,i když podotýkám že při téměř plném kempu se mi nestalo že by bylo obsazeno,nicméně si myslím že dva záchody na kapacitu kempu je prostě málo.Uklid umyvárek a WC probíhá v intervalech že jsem kdykoliv na návštěvě WC měl za sebou hajzlbábu při vykonávání činnosti do pisoáru.Cedule na dveřích sice informuje že nemáte vstupovat na WC při úklidu,nicméně zde se ulízí tak často že by na WC nemohl jít nikdo nikdy.Dále pak osvětlení kempu které zhasne o půlnoci a kdo si zapomene doma svítilnu má prostě smůlu.Tma jak v ******.Jinak kemp ve spojitosti se ZOO podle mě skvělý nápad,doporučuji navštívit.

David M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poprvé jsem byl v CZ kempu na evropske urovni. Vsechny pozitivni komentare prechozich hodnotitelu mohu potvrdit, opravdu kemp na 5*.
Pridam dva namety na zlepseni: chybi snizeny detsky pisoar, tatinkove musi drzet kluky ve vzduchu. Coz je skoda kdyz je tam dostatecnych 5 dospelych pisoaru :-/
A dale pouze 2(slovy dva!) zachody na panskem WC jsou pro cely kemp totalne nedostacujici, zejmena rano je to adrenalin pro preslapujici tatinky :-)
Kazdopadne rozhodne doporucuji navstevu, urcite se radi znovu vratime.

Jan M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný a dobře vybavení kemp. Mají podle všeho omezený počet míst, takže není špatné si předem udělat rezervaci.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Safari Kemp, který hodnotilo 28 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Safari Kemp. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Safari Kemp.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Skvělé 8.8/10
  • Koupaliště a kemp Pecka Podzvičínsko
  • Autokemp KOMORNÍK STRMILOV Jižní Čechy
  • Autokemp Klůček Máchovo jezero
  • Camping BOROVA Chrudimsko - Hlinecko
  • Camp Karolina Tachovsko
  • Kemp Keramika Plzeňsko
  • Autokemp Seč Pláž Chrudimsko - Hlinecko
  • Autocamping Rozkoš Kladské pomezí
  • Autokemp Merkur Pasohlávky Jižní Morava
  • Resort & Camp Dešná Beskydy
  • Camping Olšina - Lipno Lipno
  • Autokempink Strážnice Jižní Morava
  • Camping Vranovská pláž Jižní Morava
  • Kemp Šiklův mlýn oblast Vysočina
  • Kemp a chaty Stříbrný rybník Hradecko
  • ATC FREE STAR Strachotín Jižní Morava
  • Zobrazit všechny tipy

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist