Safari Kemp - Hodnocení

9.3 / 10 Vynikající
podle 20 recenzí (celkem 68)  

Štefánikova 1029,
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 544 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Safari Kemp

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

93% Hodnocení 20
Celkem hodnocení 68
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Safari Kemp


Storno

Hodnocení návštěvníků

Tereza

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má opravdu nádherné prostředí a hrdě se může pyšnit výhrou z roku 2015 v této oblasti. Jako velké mínus hodnotíme internetové stránky kempu, které jsou bohužel hodně zmatené a neukážou, když má kemp plnou kapacitu, proto doporučujeme vše dělat telefonicky.

Petra M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné a čisté prostředí. Vše dokonalé.

Tomáš Ť.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spát vedle žiraf bylo pro děti zážitek. Kemp čistý, velmi dobře vybavený. Celkově srovnatelný s kempy v zahraničí.

Milan L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 29.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Takhle si představujeme ideální kemp pro rodinou dovolenou na evropské úrovni.
Cena se zdá na první pohled vysoká, ale když si odečtete ceny vstupenek, které máte zdarma, jde o velmi levný kemp.

Vlastimil Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.4. - 1.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Fantastické prostředí jak přímo kempu tak ZOO v sousedství. Večerní návštěva ZOO je zážitkem. Kemp parádně upravený. Určitě doporučuji.

chamiii

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 31.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Unikátní prostředí se skvělým zázemím. Horší je dostupnost restaurace (500 m od kempu) a to že v kempu je jen stánek na kávu bez možnosti dalšího občerstvení (pivo, drobné jídlo apod). Chybí i prodejna potravin a čehokoliv na co zapomenete. na 2 dny ale super zážitek !

Hana O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsme tu byli poprve v bungalovech a bylo to úplně úžasné. Krásné prostředí a úžasne se nam spalo na příjemném povlečení které kdyby šlo hned bych si koupila.Sice trošku dražší ale máte v cene celodenní vstupy do zoi takžePristi rok se určitě vrátíme. Zkusíme třeba stan. Moc děkujeme za vše.

Marťas

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde není co vytknout.Nádherný kemp,báječné koupání a nádherné zážitky ze zoo.Krásné,upravené okolí.

Tereza Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 24.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v tomto kempu poprvé a byli jsme naprosto nadšeni. Kemp je nádherný, všude krásně posekáno, nasázené levandule podél cesty jako v Provence. Krásné hriště pro děti. Výběh se žirafami, zebrami a dalšími zvířaty hned vedle kempu. Všude přípojky na vodu a elektřinu. Takto by měly vypadat všechny kempy u nás.
Někdo by mohl říci, že je kemp drahý. Ale v ceně je vstupné do zoo (při pobytu na 2 a více nocí). Když si potom spočítáte kolik byste dali samostatně za vstupné do zoo, tak je tento kemp za pár korun. My jsme tam byli na víkend (pá - ne), všechny 3 dny jsme byli v zoo. Když jsme to spočítali, tak bychom jenom za zoo zaplatili více než co jsme zaplatili za ubytování.
Byli jsme velice nadšení a samozřejmě i naše dvouletá dcera. Jistě se tam zase za rok vrátíme.

Markéta P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný kemp. Moc se nam tam líbila "vyhlídka", která je hned v kempu, pod ni je výběh pro zvířata. Minule jsem si tam pohladila žirafu. Kemp je spíše pro rodiny s dětmi, jelikož je hned vedle zoo.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto úžasná volba jak strávit dovolenou s dětmi. Kemp jsme sice využili pouze na jednu noc a den, neboť jsme cestovali dál, ale přesto skvělé. Noc v sudan stanu vedle žiraf a zeber se nedá ani popsat. Sprchy a WC čisté, uklizené, ochotný personál a jako třešnička na dortu v ceně bazén s možností celodenního využití. V parnu které nám nyní vládne něco úžasného.

Jan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp ve spojení se ZOO je naprosto ideální a unikátní. Je to nejlepší kemp jaký jsme kdy navštívily. Prostředí i vybavení kempu jsou skvělé. Recepční jsou mílí a ochotní. Jezdíme sem opakovaně a vždy jsme spokojeni. Letos navíc dovybaven venkovní kuchyňkou, takže další plus. Sociální zařízení čisté a udržované, bazén a vířivka perfektní. Vyhlídka do výběhu žiraf, zeber, antilop, pakoňů je naprosto neopakovatelná. V noci je v kempu klid takže nocování s dětmi je bez problémů. Ceny za ubytování jsou sice o něco vyšší ale, vzhledem ke kvalitě služeb a díky volnému vstupu do ZOO, přiměřené. Už nyní se těšíme se na další návštěvu.

Mezeiova

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Uvítali bychom více stromů respektive stínu. Jinak je prostředí úžasné a s možnosti noční prochazky po zoo se jedna o úžasný zážitek.
Po stránce zázemí jsme narazili na problémy pouze u dvou kabinek na panských wc a na ne úplně stabilní teplou vodu ve sprcvhach, což vzhledem k počasí nikomu nevadilo☺

Miroslav N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý, nádherný, vynikající. Moc děkujeme za krásnou dovolenou z vnoučaty.

Lucie B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jsme nadšni a určitě se k vám vrátíme ,ale na delší pobyt. Všem doporučujeme. Díky moc

Recepce

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, v co nejbližší době bude nově otevřena a přístupná všem kempařům kuchyňka. V hlavní sezoně u nás vždy v Bufetu je možnost točeného piva Kozel. Při velké obsazenosti jsou umývárky uklízené několikrát denně. Na recepci lze platit kreditní kartou, hotově či Eurem. Safari kemp recepce.

Miluše

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pět dní v ráji. Vyrazila jsem si sama se dvěma dcerami a celých pět dní jsme se nenudili. Určitě zavítáme znovu i s mužem. Pro děti nepřeberné vyžití v podobě různých prolézaček, hřišť.. která jsem využila i já. Všude čisto, klid.. byla to láska na první pohled. Co zamrzelo byla absence kuchyňky a personál, který byť kvalifikovaný, profesionální chybělo mi tam to nadšení pro práci a jak se říká srdíčko... Ceny malinko vyšší co se pobytu týče, ovšem zoo zdarma a možnost trávit každý den po zavíračce u oblíbených zvířat a nenarážet do milionu lidí bylo jednoduše dokonalé...

V+P

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempem jsme byli velice spokojení i přesto, že se v kempu nenacházela kuchyňka. Sprchy nejsou na žetony, jako tomu je v jiných kempech.

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 27.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v naprostém pořádku, krásné, čisté, nejlepší to bylo v týdnu, kdy byl v kempu ještě klid :-) O víkendu plno. Jinak krásný nový čístý kemp vhodný i pro děti, super je, že pokud jste ubytováni v kempu máte vstup do Zoo po dobu pobytu zdarma. Určitě se někdy vrátíme.

Nemo72

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při srovnání s návštěvou před třemi lety nic moc, občerstvení bez točeného piva, v 8:30 v sobotu (ve špičce uzavřeny umývárny na úklid, nešlo placení kartou, výhody pro hosty v safari klesly už není v ceně průjezd autem). neprofesionální personál.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Standa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu již čtvrtým rokem. Je nás vždy kolem 20ti. Jediné co lze vytknout je velikost sociálního zařízení,na počet ubytovaných zcela nedostačující. Jinak ale vždy vynikající servis od slečen na recepci! Těšíme na rok 2015, ale udělejte prosím něco s WC :-)

Blanka Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tomto kempu jsme s dětmi pod stan zavítali poprvé v roce 2012 a od té doby se každý rok těšíme na 3 dny strávené v Africké safari, kemp nám plně vyhovuje, každý rok oceňujeme některou z novinek,(letos se těšíme na spaní v afrických stanech.-), úžasné je, že od rána do noci můžeme chodit po zoo, pozorovat zvířata a přes den čerpat informace od ošetřovatelů. Naše skupinka se každý rok k Vám těší !

Zbyněk S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nový, moderní kemp s profesionálním přístupem pracovníků. Slečny vždy usměvavé a velmi příjemné jak na recepci tak v bufetu. Jelikož v kempu nebylo moc návštěvníků, mohli jsme si karavan postavit kamkoliv. Co bych viděl jako problém, jsou pouze dvě WC kabinky na pánských toaletách. Na víkend se kemp zaplnil a ráno bylo na WC dost plno. A co mi vadilo nejvíce, je v tak perfektně zařízeném kempu chybějící výlevka na chemické WC. Ale celkově můžu určitě doporučit!

Petra M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ochotný personál, perfektně uklizený a útulný pokoj v bungalovu. Nádherný výhled přímo z okna na zvířata v zoo. Byl to fantastický zážitek. Moderní dětské hřiště.

zuzana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, krásně strávená dovolená s dětmi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Safari Kemp, který hodnotilo 20 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Safari Kemp. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Safari Kemp.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist