Safari Kemp - Hodnocení

8.8 / 10 Skvělé
podle 18 recenzí

Štefánikova 1029,
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 544 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Safari Kemp

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení (18)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Safari Kemp


Storno

Hodnocení návštěvníků

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 27.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v naprostém pořádku, krásné, čisté, nejlepší to bylo v týdnu, kdy byl v kempu ještě klid :-) O víkendu plno. Jinak krásný nový čístý kemp vhodný i pro děti, super je, že pokud jste ubytováni v kempu máte vstup do Zoo po dobu pobytu zdarma. Určitě se někdy vrátíme.

Nemo72

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při srovnání s návštěvou před třemi lety nic moc, občerstvení bez točeného piva, v 8:30 v sobotu (ve špičce uzavřeny umývárny na úklid, nešlo placení kartou, výhody pro hosty v safari klesly už není v ceně průjezd autem). neprofesionální personál.

Standa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu již čtvrtým rokem. Je nás vždy kolem 20ti. Jediné co lze vytknout je velikost sociálního zařízení,na počet ubytovaných zcela nedostačující. Jinak ale vždy vynikající servis od slečen na recepci! Těšíme na rok 2015, ale udělejte prosím něco s WC :-)

Blanka Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tomto kempu jsme s dětmi pod stan zavítali poprvé v roce 2012 a od té doby se každý rok těšíme na 3 dny strávené v Africké safari, kemp nám plně vyhovuje, každý rok oceňujeme některou z novinek,(letos se těšíme na spaní v afrických stanech.-), úžasné je, že od rána do noci můžeme chodit po zoo, pozorovat zvířata a přes den čerpat informace od ošetřovatelů. Naše skupinka se každý rok k Vám těší !

Zbyněk S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nový, moderní kemp s profesionálním přístupem pracovníků. Slečny vždy usměvavé a velmi příjemné jak na recepci tak v bufetu. Jelikož v kempu nebylo moc návštěvníků, mohli jsme si karavan postavit kamkoliv. Co bych viděl jako problém, jsou pouze dvě WC kabinky na pánských toaletách. Na víkend se kemp zaplnil a ráno bylo na WC dost plno. A co mi vadilo nejvíce, je v tak perfektně zařízeném kempu chybějící výlevka na chemické WC. Ale celkově můžu určitě doporučit!

Petra M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ochotný personál, perfektně uklizený a útulný pokoj v bungalovu. Nádherný výhled přímo z okna na zvířata v zoo. Byl to fantastický zážitek. Moderní dětské hřiště.

zuzana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, krásně strávená dovolená s dětmi.

Adéla G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jen bych chtěla říct že by mohlo být na sociálkách a v koupelně více zásuvek pro fény atd.Jinak bezvadné!!!!

Petr G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je přímo zakomponován do prostředí safari,což se musí líbit každému.Za usínání či při probouzení můžete zaslechnout hlasy zvířat,posnídat můžete při vyhlídce na zebry,žirafy,buvoly či pštrosy s perličkami.Koupání v malém čistém bazénu nebo kryté vířivce.Půjčení kola,či míče k hraní na místním hřišti samozřejmostí.Personál ochotný a většinou usměvavý.Cena do ZOO v ceně či se slevou,podle délky pobytu.Podle délky pobytu se i upravuje cena.Jako muž můžu snad doporučit provozovateli přidání kabinek na pánských toaletách.Nebýt dámských,mohlo být neštěstí na světě.

Alena Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše je velmi dobré,služby,prostředí a vše co se správným kempem souvisi

Rostislav O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme snad v nejkrásnějším kempu,který jsme navštívili.Je to tady prostě jak v pohádce.Všude čisto a je vidět že se personál stará.Akorát by nebyla naškodu kuchyňka z lednici.A trošku větší sortiment občerstvení a nápojů pro děti v bufetu.I tak díky a doporučujeme.

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500