Safari Kemp - Hodnocení

8.9 / 10 Skvělé
podle 16 recenzí

Štefánikova 1029,
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 544 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Safari Kemp

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

89% Hodnocení (16)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Safari Kemp


Storno

Hodnocení návštěvníků

Standa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu již čtvrtým rokem. Je nás vždy kolem 20ti. Jediné co lze vytknout je velikost sociálního zařízení,na počet ubytovaných zcela nedostačující. Jinak ale vždy vynikající servis od slečen na recepci! Těšíme na rok 2015, ale udělejte prosím něco s WC :-)

Blanka Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tomto kempu jsme s dětmi pod stan zavítali poprvé v roce 2012 a od té doby se každý rok těšíme na 3 dny strávené v Africké safari, kemp nám plně vyhovuje, každý rok oceňujeme některou z novinek,(letos se těšíme na spaní v afrických stanech.-), úžasné je, že od rána do noci můžeme chodit po zoo, pozorovat zvířata a přes den čerpat informace od ošetřovatelů. Naše skupinka se každý rok k Vám těší !

Zbyněk S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nový, moderní kemp s profesionálním přístupem pracovníků. Slečny vždy usměvavé a velmi příjemné jak na recepci tak v bufetu. Jelikož v kempu nebylo moc návštěvníků, mohli jsme si karavan postavit kamkoliv. Co bych viděl jako problém, jsou pouze dvě WC kabinky na pánských toaletách. Na víkend se kemp zaplnil a ráno bylo na WC dost plno. A co mi vadilo nejvíce, je v tak perfektně zařízeném kempu chybějící výlevka na chemické WC. Ale celkově můžu určitě doporučit!

Petra M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ochotný personál, perfektně uklizený a útulný pokoj v bungalovu. Nádherný výhled přímo z okna na zvířata v zoo. Byl to fantastický zážitek. Moderní dětské hřiště.

zuzana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, krásně strávená dovolená s dětmi.

Adéla G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jen bych chtěla říct že by mohlo být na sociálkách a v koupelně více zásuvek pro fény atd.Jinak bezvadné!!!!

Petr G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je přímo zakomponován do prostředí safari,což se musí líbit každému.Za usínání či při probouzení můžete zaslechnout hlasy zvířat,posnídat můžete při vyhlídce na zebry,žirafy,buvoly či pštrosy s perličkami.Koupání v malém čistém bazénu nebo kryté vířivce.Půjčení kola,či míče k hraní na místním hřišti samozřejmostí.Personál ochotný a většinou usměvavý.Cena do ZOO v ceně či se slevou,podle délky pobytu.Podle délky pobytu se i upravuje cena.Jako muž můžu snad doporučit provozovateli přidání kabinek na pánských toaletách.Nebýt dámských,mohlo být neštěstí na světě.

Alena Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 12.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše je velmi dobré,služby,prostředí a vše co se správným kempem souvisi

Rostislav O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme snad v nejkrásnějším kempu,který jsme navštívili.Je to tady prostě jak v pohádce.Všude čisto a je vidět že se personál stará.Akorát by nebyla naškodu kuchyňka z lednici.A trošku větší sortiment občerstvení a nápojů pro děti v bufetu.I tak díky a doporučujeme.

pavel Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice dobře zařízený kemp,nicméně panuje zde tak trochu chaos.Ačkoliv na recepci mají pěkný plánek kam co postavit tak skutečnost je úplně jiná.Na karavanové ploše postaveny stany a naopak,nikdo tomu neudává žadný řád a proto pak karavany stojí doslova namačkané na sobě.Tudíž dobrý dojem z kempu mi zkazilo nedostatek soukromí.Dále pouze dva záchody na pánských toaletách,i když podotýkám že při téměř plném kempu se mi nestalo že by bylo obsazeno,nicméně si myslím že dva záchody na kapacitu kempu je prostě málo.Uklid umyvárek a WC probíhá v intervalech že jsem kdykoliv na návštěvě WC měl za sebou hajzlbábu při vykonávání činnosti do pisoáru.Cedule na dveřích sice informuje že nemáte vstupovat na WC při úklidu,nicméně zde se ulízí tak často že by na WC nemohl jít nikdo nikdy.Dále pak osvětlení kempu které zhasne o půlnoci a kdo si zapomene doma svítilnu má prostě smůlu.Tma jak v ******.Jinak kemp ve spojitosti se ZOO podle mě skvělý nápad,doporučuji navštívit.

David M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poprvé jsem byl v CZ kempu na evropske urovni. Vsechny pozitivni komentare prechozich hodnotitelu mohu potvrdit, opravdu kemp na 5*.
Pridam dva namety na zlepseni: chybi snizeny detsky pisoar, tatinkove musi drzet kluky ve vzduchu. Coz je skoda kdyz je tam dostatecnych 5 dospelych pisoaru :-/
A dale pouze 2(slovy dva!) zachody na panskem WC jsou pro cely kemp totalne nedostacujici, zejmena rano je to adrenalin pro preslapujici tatinky :-)
Kazdopadne rozhodne doporucuji navstevu, urcite se radi znovu vratime.

Jan M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný a dobře vybavení kemp. Mají podle všeho omezený počet míst, takže není špatné si předem udělat rezervaci.

Martina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc hezký kemp pro rodinnou rekreaci. Trochu nezvyklá je rezervace místa pro stan, ale je to menší kemp, tak je to potřeba. V kempu bylo čisto, prostředí super. Sociální zařízení čisté. Jen by se hodilo stupátko k umyvadlům, protože pro menší děti byla opravdu vysoko. Trochu jsme postrádali kuchyňku, resp. místo na umývání nádobí. Krytá vířivka a venkovní bazén super. Snídaně s výhledem na africká zvířata nezapomenutelná. Velmi jsme uvítali vstupenky v ceně ubytování. Děti tak aspoň měly dost času na průzkum celé zoo. Trochu škoda byla, že stánek s občerstvením byl otevřen pouze do 20h.

WATOO

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 19.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je super,byli jsme tam již potřetí ale poprvé a naposledy v červnu. Nelíbilo se nám,že se vás se stanem snaží nacpat na malou loučku plnou stanů nadržené mládeže o kterou se PEDAGOGICKÝ DOZOR jaksi zapomněl postarat a zbytek kempu(pro karavany)byl úplně prázdný.Cituji z úvodu inter. stránek kempu:„Ráno jsme vyšli před bungalov a sledovali stádo zeber a antilop pasoucí se opodál. Vydrželi jsme se na ně dívat během celé snídaně a při tom vzpomínali na předchozí večer u táboráku. Všichni se včera skvěle bavili. Jen nám občas přeběhl mráz po zádech, když se z dálky ozval řev lvů…“ Ten řev lvů pouze nahradit "řev pubertální mládeže" a je
to to,co jsme celé dva dny poslouchali my!! Doporučil bych dozor pro dodržování pravidel kempu.

Marta  Martínková

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný udržovaný kemp,bazén s výřivkou,čisté moderní sociálky,
vstup do zoo i po zavírací době.
Možnost noční prohlídky do zoo,některá zvířata jsou i součástí kempu.Nám se tu moc líbilo.


Pavlína V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.4. - 13.4.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ZOO je velmi krásná. Ubytování v bungalovech překrásné, personál velmi ochotný. Jídlo také super. Co mě trošku mrzelo, že se zvířata zavírají v 17 hod. Sice jsme měli neomezený vstup, ale po 17 hod, již nepotkáte moc zvířat. Přesto mohu jen doporučit, určitě se vrátíme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Dana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super nápad vybudovat takový kemp v těsné blízkosti ZOO, líbilo se nám tam. Kemp je nový a my k němu nemáme sebemenší výhrady, personál milý a ochotný, sociálky prostorné a čisté, k dispozici pračka a sušička. Bazén s vířivkou a další sportovní aktivity jako půjčování kol, koloběžek, motokár, dále ping-pongové stoly, volejbalové hřiště, dětské hřiště - to vše je skvělým zázemím pro celé rodiny. Kemp je dobře osvětlen, jsou tam připravena sezení, grily, úžasná vyhlídka na výběh se zvířaty ze ZOO, všude pořádek a čisto. Noviny k dispozici na recepci, bufet. Budova recepce, sociálního zařízení i bungalovy jsou jak z prospektu na exotickou dovolenou. Palmy a rozkvetlé květiny jsou jen třešničkou na dortu, kemp je malý, ale najdete tam vše, co je potřeba. A možnost navštěvovat ZOO během celého pobytu je prostě skvělou myšlenkou.

stanislav  hanzal

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vše bylo super , na pokoji schází malá lednička na ochlazení nápojů

Rodina R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nádherný, bazén čistý - jen by mohl být teplejší. Krásné prostředí, super atmosféra :-).

Jan R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 31.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Cena, ač se zdá vysoká, je odpovídající luxusu kempu. Všechno super, jsme dost nároční, ale toto je plně vyhovující ve všech směrech

Marta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše super jak v campu tak v zoo safari,užasná noční prohlídka v zoo safari spoustu zvířátek.

Marta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 23.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super zážitek pro děti.Krásný kemp,na chvilku si připadáte jak na exotické dovolené.Palmy,spousta kytiček,vedle vás žirafy,pštrosy....Bazén s vířivkou,dětské hřiště.Bufet ,kde mají ráno pečivo.Příjemné slečny na recepci...a k tomu ta nádherná zoo.Do zoo můžete i po jejím zavření.Určitě se vrátíme.

Miroslav J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Začnu pozitivně kemp nový pěkný, personál velmi přijemný, výhled na zvířata překrásný, koupání a výřivka super.

Ale, kemp prolezlý hlodavci, především část od hlavní cesty v pravo, stanová místa ne příliš rovná takže umístit stan celkem problém aby jste nespali hlavou nahoru či dolu. Další ne úplně ideální mi přijdou pouze 2 toalety pro muže, je to nárazovém,ale kapacitně asi nedostačující. Pro delší pobyt chybí Lednice s uzamykatelnými příhrádkami pro ubytované ve stanech.
V poslední řadě zmíním ceny. Ubytování ve stanech za přijatelné ceny opakem jsou bungalovy kde víkend odpovídá ceně pobytu v italském mobilním domě na týden.
Toto hodnocení píši po třech pobytech v tomto kempu.
O jeho objektivitě si udělejte svůj názor a určitě přijeďte, protože to bude pro vás i vaše děti krásný zážitek.

Sabina J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné a čisté prostředí, pro pobyt s dětmi naprosto dokonalé místo, dostatek vyžití pro děti i dospělé, usměvavý personál. Moc jsme si to užili a určitě rádi přijedeme znovu:-)

Lucie S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi krásný kemp, vybaven pračkou i sušičkou osvětlen.
Čisté WC,sprchy s teplou vodou.Krásné hřiště, pro děti motokáry pro dospělé kola (na zapujčení).
Žirafy,zebry a pštrosy pár metru od stanu.
Doporučuji fakt super kemp, zábava pro děti jak v kempu tak i v zoo ve večerních hodinách.Vlastně po celou dobu pobytu, mužete chodit do zoo.Pokud pojedete na 2 noci máte vstup pro všechny do zoo zdarma.Tak neváhejte a VYRAŽTE na výlet pod stan.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Safari Kemp, který hodnotilo 16 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Safari Kemp. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Safari Kemp.

Doporučujeme navštívit

stanové louky
Vynikající 9.6/10
snimek-200
Skvělé 8.4/10

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist