Kemp "U VODY" - Hodnocení

5.8 / 10 Chvályhodné
podle 13 recenzí (celkem 40)  

Dolní Věstonice ev.č.52,
DOLNÍ VĚSTONICE 691 29 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp "U VODY"

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

58% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 40
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp "U VODY"


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lenka H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro krásné okolí jsme se opět po roce vrátili na stejné místo. Sprchy dostačující, voda tekla teplá i v 8 večer, kdy byl kemp plný. sociálky starší, ale čisté, s toaletním papírem. Obsluha jak v restauraci tak v kempu příjemná. Ceny standardní kempům, spíše nižší, proto i chápu za nabití telefonu poplatek 10 Kč. Určitě se sem opět vrátíme.

Blanka K.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli ubytování před 5 lety s absolutní spokojeností. Letos jsme pouze projížděli a zastavili jsem se na občerstvení. Nutno podotknout že cenově a výběrově bylo podstatně horší než v minulosti. Nic na tomu nepomohla ani rekonstrukce prodejní části zděného stánku. Byť jsem si dali jídlo i nápoje, na dotaz, zda-li si můžeme na chvíli nabít telefon, bylo požadováno 10,- Kč s tím, že to majitelka nařídila. Bereme v potaz a příště už sem určitě nepojedeme, ani na občerstvení.

hrabova

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to fajn personal velice prijemny vzdy vysli vstric:-) ..prostredi krasne

Jarmila H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 2.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší kemp s příjemným prostředím a personálem. Sociální zařízení bylo čisté a pěkné.

Jana M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Voda děsně smrdí, záchody hnusné a staré, sprchy za poplatek a stejně je tam řada na 30 minut, záchody pouze tři takže ráno opět řada na desítky minut.
Něco jako toaletní papír, ručník, mýdlo neexistuje.
WIFI sice v kempu je , ale má dosah asi 15m, takže k ničemu. Na dětském hřišti které docela ušlo stály tři stany, takže taky k ničemu.
Super je ovšem poloha. Ideální na turistiku i kola a sklípky jsou také blízko.
Dovolenou jsem si neskutečně užili, ale pouze proto že jsme vstávali o hodinu dřív než ostatní a rychle z kempu vypadli a vrátili se až pozdě večer.
Něco jako místo kde by se u stolu dalo posedět a pokecat s přáteli se v kempu nenachází. A ve 21h správkyně vypínala vodu v umývárně.

V podstatě kemp nemá žádné vybavení krom podivných starých záchodů a sprchy na žetony.

Dan D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny sice v okolí levné, ale odpovídá to úrovni kempu, často došel toaletní papír, u WC a sprch se tvořila velká řada, na plný kemp nedostačující. Dveře od soc. zařízení zajištěn, aby nešly zavřít a z kempu tím pádem bylo vidět až dovnitř ke sprchám. Provozní nedostatečně dohlížela na dodržování provozního řádu, na dětském hřišti byly postaveny stany, zábava pro děti mizivá. Vodní nádrž od východu do západu slunce smrdí rozkladájícími se slávkami na břehu. Doporučuji nenáročným rybářům se zácpou a rýmou.

Jakub

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 5.7.2017

Personál
Služby
Celkový dojem

Nedělají rezervace na stany. Odpoledne se už nedá ubytovat z důvodů malé kapacity.

Michal Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý,rodinný kemp-výborná poloha,vhodný pro turistiku po památkách jižní Moravy.Nevhodný na celodenní zevlování v kempu,míčové hry apod.Romantický východ slunce,nasnídat,výlet,večeře,popít a spát.Volte si kempy podle účelu a nárokům vaší dovolené,stejně jako jídelny,hospody,restaurace.Sociálky čisté,obsluha výborná,ceny jako všude v sezoně.Langrovi příjemní lidé.Normálním lidem doporučujeme!!

Jana

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 24.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Majitelka vlivem toho že nestíhá provoz kempu v době sklizně vína se chová hrozně to to jsme za celou dobu cestování nezažili. Arogance a hulvátství. S paní se domluvite na hodině příjezdu nedorazi nikde není kontakt. Neoznacena místa na kempovani. Vypla vodu v umyvarne na dva dny co to jako má být? Socialky z dob komunismu neporadek v kempu. Až na to prostředí u vody hrůza. Nikdy vice

Petr S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sympatický malý kemp,který evidentně netrpí nouzí o zákazníky. Možná by chtělo trochu pořešit koupání, ač voda je doslova za plotem, koupat se v ní moc nedá, břeh je takový "rozbitě betonový". Jinak jako romantika hadr.

Veronika I.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp U VODY jako takový hodnotím na nejvyšší možný počet hvězdiček, se vším jsme byli spokojeni, prostředí naprosto skvělé, blízko k vodě, sociální zařízení taky dostačující, snad jen kdyby tam bylo k dispozici mýdlo, bylo by to ještě o něco lepší. Paní z kempu byla moc milá a ochotná a s jakýmkoli problémem nám hned pomohla. Ale spokojenost s penzionem naproti nemohu hodnotit stejně, protože jsme chytli zrovna asi špatnou směnu, u které jsme museli čekat PŮL HODINY na jedno pivo, bylo tam dost lidí, mysleli jsme, že je to tím, bohužel se to ob den opakovalo. To potom člověka rychle přestane bavit a jde radši jinam. Oproti tomu jiná směna, která nastoupila, neměla sebemenší problém s tím nás obsloužit, i když měli všechny stoly obsazené. :-) Jinak ale Dolní Věstonice vřele doporučuji, člověk si tu opravdu odpočine. :-)

Lenka H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný malý kemp s příjemnou obsluhou.

Radek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Raději nebudu nijak komentovat.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lucka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný malý kempík s čistými sociálkami, hned vedle denní menu k obědu kde výborně vaří, cykloturistika, parník, okolí všechno ideální pro rodiny s dětmi. Byli jsme spokojeni a určitě se zase rádi vrátíme!

Láďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super!Rádi se vracíme.

Miroslava K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Paní majitelka se o nás při příjezdu ihned skvělě postarala. Bylo vidět, jak jí záleží na spokojenosti ubytovaných. Poskytla nám vyčerpávající informace o koupání v okolí i možnosti výletů pro cykloturisty. Poloha kempu je pěkná. Byli jsme moc spokojení.

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi doporučuji tento kemp. Bydleli jsme v dobře vybavených chatkách, umývárny a záchody byly vždy čisté a hlavně je tam přes noc klid, což se o některých kempech říct nedá, na pobyt s malými dětmi ideální :) jediná nevýhoda je koupání, ale není problém vyrazit k vodě někam na výlet :)

Michaela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp bohužel bez možnosti koupání - špinavá voda. Ideální výchozí pozice na kola :)

Ludmila B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strávená dovolená byla pro nás odpočinková díky skvělému místu,čisté chatky,klidnému prostředí a hlavně příjemná paní vedoucí Langrová se svým personálem. Výborné místo na výlety na kole do okolí, lodí i pěšky do místních sklepů.

Marek D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 11.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bohužel tomuto kempu nemohu udělit ani jednu hvězdu ani ho nemohu doporučit. Před časem jsem si pomoci googlu zadal ,,kemp u Langrů" našel tento kemp, kde je uvedeno telefonní číslo 519571619, na toto číslo jsem zavolal, aby jsem si mohl rezervovat čtyři místa pro karavany na čtyři dny. Ozvala se mi nějaká paní, která byla příjemná a ochotná a informovala mě, že to není problém a ať klidně přijedeme. Přišel den D, my přijeli v 16.30 a v kempu po správci ani památky. Tak co, však objednáni jsme byli, v kempu bylo skoro prázdno tak jsme vjeli dovnitř a začali vybalovat, snad někdo přijde. Po dvou hodinách se přiřítila nějaká paní, která nás začala odpojovat od elektřiny a sprostě řvát jak jsme si to mohli dovolit vět dovnitř a jí o tom neinformovat. V tom mi došlo, že to nebude asi ta příjemná osoba z kterou jsem se domlouval. O to horší bylo zjištění, že to byla p. Langrová z největší pravděpodobností majitelka. Bohužel já nemohu zato, že majitel si nepamatuje jaké telefonní číslo uvádí na googlu a na koho, popřípadě, že jim vázne komunikace ve firmě. Na konec to dopadlo tak, že jsme se zabalili a odjeli do vedlejšího kempu Merkur. Pokud se nebudete chtít rozčilit za své peníze a třeba se balit v dešti tak jako my, tak tam rozhodně nejezděte. Jsou určitě jiné kempy, kde si budou vážit vašeho příjezdu.

Kemp "U VODY" reaguje:

Děkuji za názor. O příjezdu jsem nebyla informována. Ano volali na pevnou linku, kterou berou zaměstnanci vinárny. Ke mě se tato informace nedostala. Jelikož bylo nepříznivé počasí, tak mě ani nenapadlo, že by někdo přijel v dešti do rozbahněného kempu. Při vjezdu do kempu je na příjezdové tabuli napsáno moje telefonní číslo. Všichni co přijedou mi volají. Už je to jedno. Druhý den jsem byla ráda, že nikdo v kempu nezůstal. Došlo K ZAPLAVENÍ DÍKY PŘÍVALOVÝM DEŠŤŮM a na místech,kde si postavily karavany tekl potok vody. S pozdravem Langrová P.

Jan M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 30.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Poslední zážitek - přijeli jsme do kempu s rezervací dvou chatek, paní ale chatky mezitím slíbila asi několik jiným lidem. Takže nás nakonec vystěhovala již z skoro zabydlených chatek, v půl osmé večer... velmi neprofesionální. Nikdy více tam.

Petr M.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 15.9.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp milá paní, rádi se vracíme :-). Tak že v zaří na burčák.

Zdenek H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nelibilo: hlava na hlave za nasi navstevy, kemp je situovan spise jako dvorek bez moznosti jakehokoliv soukromi, vetsina rybari s pruty nahozenymi, takze propagovana moznost koupani je ta tam, areal hodne maly se spatnym pristupem ke sportu

vladimír p.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ochotná paní majitelka.Hezké prostředí.Restaurace- ochotná obsluha dobré jídlo i pití přiměřené ceny.

Marian C.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 4.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný a udržovaný kemp, sociálky starší ale dobře udržované, výborné startovací místo pro cykloturistiku.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp "U VODY", který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp "U VODY". Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp "U VODY".

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist