Kemp Dolní Kalná - Hodnocení

Dolní Kalná,
DOLNÍ KALNÁ 543 74 | Mapa

Provozní období: 1.6. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Dolní Kalná

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

86% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 34
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Dolní Kalná


Storno

Hodnocení návštěvníků

Luke/kure

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 30.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Náš velmi oblíbený autokemp v příjemném prostředí a s příjemnými recepčními.
Není co dodat, neboť vše je řečeno v předchozích příspěvcích. Chtělo by to, ale zainvestovat do údržby a obnovy sociálek, chodníků , schodů a osvětlení v okolí kempu. Zajistit také větší bezpečnost při přecházení vozovky, kterou je kemp rozdělen a kde je velký pohyb osob v sezóně kempu a kde vozidla nejezdí tou předepsanou 30 km rychlostí. Jinak se nám zde moc líbilo, i když letos nerostly houby. Příští rok naviděnou.

Irena V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp předčil naše očekávání. Při příjezdu nás potěšila poloha kempu,který je obklopen lesem. Na recepci nám velmi ochotná a příjemná paní vše vysvětlila a odpověděla na všechny naše dotazy. Byli jsme pod stanem, v noci absolutní klid. Toalety byly čisté, nikdy nechyběl toaletní papír. Ve sprchách tekla vždy teplá voda za poplatek 10,- (dostatečně dlouho). V pěkné kuchyňce jsou tři sporáky, mikrovlnka, rychlovarné konvice, tři lednice, společenská místnost. Bazén je pro ubytované zdarma. V kiosku u bazénu je možné koupit dobře chlazené pivo, limonády, nanuky a rychlovky jako jsou hranolky, párek v rohlíku, hamburgery, smažený sýr atd. V kempu není obchod s potravinami, nejbližší samoobsluha je ve vedlejší vesnici cca 3 km, takže jsme nakupovali po cestě z výletů.
V kempu se nám líbilo, příští rok ho navštívíme znovu.

Andrea

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Náš oblíbený rodinný tak trochu retro kemp :)

Jana D.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám tam líbilo.Všecko bylo super.Děkujeme

Daniela K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Takový standardní kemp. Ve sprchách dokonce teče teplá voda, akorát v kuchyňce s ní byl občas problém. Majitelka (?) kempu byla velice milá a koupání v bazénu osvěžující, i když voda nebyla zrovna nejčistší. Přilehlý kiosek vyhoví základním požadavkům návštěvníků.

mibe

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp, na jedné straně areál koupaliště, stánek s občerstevním, na druhé straně recepce a chatky, koupelny a kuchyňka. WC čisté, i s toal. papírem. Kuchyňka i vybavena nádobím a lednicema. V noci klid, pro někoho může být problém, že je daleko do civilizace. Ideální vyžití pro děti.

Hanka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Malý klidný kemp,ale chybí obchod a restaurace, při delším pobytu se musí dojíždět do města cca 12 km daleko, chybí ping-pongový stůl :o( a dětské hřiště je spíše pro děti do 6 let. Jinak všude čisto a pitná a teplá voda. Voda v koupališti by potřebovala každý den čistit, ale lepší než rybník:o)

s v.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisté prostředí,sociálky i kuchynka.Krásná příroda a výlety do okolí.

Věra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 3.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Malý klidný kemp. (Když je pěkně tak asi přes den u koupaliště rušněji). čisto. Udržované pískoviště, houpačky. Pěkné chatky. Jezdíme opakovaně a rádi.

LUKE/KURE

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný, klidný kemp, v pěkném prostředí,bazén, ochotný personál,všude čisto.

Blanka K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál ochotný, prostředí ok. Zábava jenom koupaliště. K večeru mrtvo.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Skálová J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klid. Okolní lesy.V bazénu velmi studená voda.

Kristýna K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dlouho jsme s přítelem v žádném kempu nebyli, ale když jsme dorazili sem, tak nás úplně nadchl. Je na konci vesnice, skoro v lese, menší, ale s koupalištěm, občerstvením a vším potřebným. paní na recepci velmi vstřícná, ceny opravdu přijatelné. Prvně jsme do kempu vůbec nechtěli, ale byli jsme velmi mile překvapeni:)

jaroslava

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

mohu doporucit,prijemny a ochotny personal,koupaliste v kempu, obchod s potravinami pobliz,sprchy a wc vždy ciste,byli jsme velmi spokojeni.

Majda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp, bezvadné koupání, super občerstvení (pstruh!), uprostřed lesa. Fotky kuchyňky neodpovídají skutečnosti, kuchyňka je modernizovaná (nové lednice, varné desky, konvice). V areálu je také nové hřiště pro malé děti.

Marek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp,dostačující vyžití pro děti/2hřiště/, koupání taky supr,ochotný personál,sociálka sprchy nové,wc sice původní ale vždy perfektně uklizené včetně papíru.Ceny opravdu lidové,občerstvení taktéž supr.

Michal Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 10.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý personál pod vedením pana Milana Sedláka,krásné prostředí, super koupání, pivko krásně vychlazené,nabídka a kvalita jídel na vynikající úrovni.

Michaela T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již vloni a moc nadšeni jsme z něj nebyli.Chyběla nám restaurace,dětské hřiště veškeré žádné,pouze malé pískoviště,sportovní vyžití v kempu také slabé.Wifi pokrytí-i když jsme byli poměrně blízko recepce-také žádné.Koupaliště pro nenáročné,ale zdarma pro ubytované.Ovšem po letošních zkušenostech z jiných kempů,musím tento kemp vychválit.Chatky moc pěkné(dvoupokojové)v krásném prostředí.Ochotný a příjemný personál.Pitná voda,kuchyňka i přes noc otevřená.Sociální zař.po rekonstrukci.V kuchyni,ve sprchách i na WC neustále čisto.Záchod.papír vždy po ruce,ani v tropických vedrech nebylo cítit WC.Do sprch je možno třeba i ve 2h.ráno.(a teče teplá voda).Zažili jsme kemp,kde se sprchy zamykaly,klíč byl k mání na recepci,která se zavírala ve 21h.Tady recepce do 24.h. a sprchy se nezamykaly.Také snad denně chodila paní se smetákem kolem chatek a vymetala pavučiny.Takže se tu velice dbá na čistotu.

petra k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný kemp,nové dětské hřiště,pěkné koupaliště.

Alexandra B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl to zatím nejlepší kemp. Opravdu super lidi a nádherné prostředí :)).

Jitka B.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

skvělé vše

Pavel S.

Vloženo:
Datum pobytu: - 16.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jiří j.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

country !!!!!

Aleš T.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

JANA H.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Dolní Kalná, který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Dolní Kalná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Dolní Kalná.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist