Rekreační středisko Kladno - Hodnocení

Oblast Bílý kámen 246,
DOKSY 472 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační středisko Kladno

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 31
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační středisko Kladno


Storno

Hodnocení návštěvníků

Vaclav

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál neochotný.Pan majitel nám nedal ani potvrzení o zaplacení. Místo toho aby si tam ty lidi užívaly příjemné posezení v jejich jako by restauraci tak tam ani nešli. Po celou dobu našeho pobytu byl k jídlu segedínský guláš. Prostě realita co se týká tohoto kempu je bez komentáře.

Hans

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem v tomto středisku s dětmi v karavanu a musím přiznat, že vše několikanásobně předčilo mé očekávání. Děkuji za krásnou dovolenou.

Veronika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkový dojem z pobytu je na jednicku. Vše bez problému. Personal ochotný jak za barem, tak v kuchyni a po domluvě nebylo problém nic ( v rámci možnosti samozřejmě). Musim poděkovat za krásnou dovolenou.

Redy

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt se nám velice líbil a chválíme přístup pana majitele a celého personálu.Osádka chatky číslo 12 :-D

Milan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dnes jsme se vrátili z pobytu. A dojmy? Příjemný a ochotný pan šéf. Dvě super slečny v restauraci - příjemné, ochotné a usměvavé. Výborná domácí kuchyně - paní kuchařka je úžasná. Paní uklízečka udržuje záchody a sprchy v super stavu - záchody a sprchy moderní a teplá voda bez žetonu. Kemp je velice čistý. Chatky útulné a čisté. Nové polštáře, peřiny a povlečení také fajn. Ceny jídla a pití v restauraci velice dobré a jak jsem již psal, kvalita domácího jídla je užasná. Takže - díky lidem, kteří se o nás starali jsme si užili výborný týden. Mějte se krásně a ať se vám daří, to vám přejí čtyři z chatky deset a Kvído :-)

Milan

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dnes jsme se vrátili z pobytu. A dojmy? Příjemný a ochotný pan šéf. Dvě super slečny v restauraci - příjemné, ochotné a usměvavé. Výborná domácí kuchyně - paní kuchařka je úžasná. Paní uklízečka udržuje záchody a sprchy v super stavu - záchody a sprchy moderní a teplá voda bez žetonu. Kemp je velice čistý. Chatky útulné a čisté. Nové polštáře, peřiny a povlečení také fajn. Ceny jídla a pití v restauraci velice dobré a jak jsem již psal, kvalita domácího jídla je užasná. Takže - díky lidem, kteří se o nás starali jsme si užili výborný týden. Mějte se krásně a ať se vám daří, to vám přejí čtyři z chatky deset a Kvído :-)

Marta F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

včera jsme se vratili z kratšího pobytu v tomto kempu.Jelikoz nemame radi masy lidi tak nam tento kemp vyhovoval jak polohou tak prostredim i mensim areálem ,který zrejme navstevuji rodiny s dětmi nebo starsi lide-vhledem ke klidu---nepocitam festival,ktery v patek zacina tim se vse meni .Jinak kemp utulny cisty -pani uklízečka myla wc a koupelny -které byly opravdu moderni,stale ciste.chatky jsou trosku staršího typu vcetne zarizeni,ale je to kemp a pomerne levny a tak se s tim musí pocitat ,ale není to na ukor cistoty.pani kuchařky nam pujcily nadobi-kdykoli jsme potrebovali a byly vždy ochotne.vlastne vsEchen personal vcetne pana vedouciho ochotny a mily.kdo chce jet s pejskem tak muze a dokonce je blizko plaz .kde si zaplave pes i jeho panicek- jinak na hlavni plaz se se psem nesmí ---to jen tak na okraj.JINK OPRAVDU DOPORUCUJI A DEKUJI FORGACOVA

Maroš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Top kemp a super ľudia! Rozhodne doporučujem ;-)

Dejv

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kati

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super. Pojedu tam zas!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nechápu, proč tu máte rezervaci, když nikdo neni schopný odepsat, jestli ta chatka je obsazená nebo si ji můžem vzít. Prostředí je skvělý, v kempu jsem byla i minulý rok, ale s personálem nejsem spokojená. Bohužel

m13

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Celkový dojem

Hodnotím přidružené RS Porcelánové manufaktury, které zde nemá profil. Totálně zanedbané a špinavé místo bez údržby a s poslední investicí tak před 30 lety. Při příchodu do hospody/recepce hrozný smrad nějaké zatuchliny, jinak aspoň celkem příjemná paní a dál pak divný pán se vzhledem bezdomovce. Chatka zatuchlá, matrace špinavé a flekaté kdoví od čeho, lednička jako dotažená ze smetiště, všude nánosy špíny... Záchody taky hnus, sprcha jedna a samozřejmě tím pádem věčně s čekáním a bez teplé vody a jako bonus otevřená pouze od 17 do 22...co má být tohle jako za přístup?
OK, za danou cenu nelze čekat zázrak, je to základní ubytování v přírodě za pár drobných. Podobných zařízení jsem ale navštívil po ČR desítky a za podobnou cenu je vše vždy aspoň nějak udržované v rozumném stavu. Tohle je ale ten nejnižší level, tohle prostě fakt ne.

Rekreační středisko Kladno reaguje:

Myslím že se zde mělo hodnotit R.S.Kladno

Šárka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do areálu Kladno sem jezdíme už 6 let. Je to ideální pro rodiny s dětmi, vše k dispozici, letos udělané nové sociální zařízení. Vše je super, doporučujeme.

Iveta H.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím jsem už řadu let a jsem spokojena. Jedničku dávám za nové sprchy a WC :-) to opravdu potěšilo.

Ivana B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme již několik let a jsme velmi spokojení,výborný personál,výborné jídlo a krásné prostředí.Už se letos moc těšíme.Proto nechápeme hodnocení z 15.6.2016.Vřele doporučujeme!!!

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme zde poprvé, po přečtení hodnocení z 15.6. jsme sem jeli s obavami, ale ukázalo se, že je vše úplně jinak, personál příjemný, jídlo výborné, socialní zařízení nové. Pro rodinu s dětmi ideální dovolená DOPORUČUJI

dáda

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Také jsme byli a jezdíme do přidružené porcelánky, také nám vadila diskotéka a ta běžela pouze o víkenu. V týdnu je celkem klid.

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do tohoto rek.zařízení s dětmi již 7 let, je to krásné prostředí, výborné jídlo,
super paní kuchařka, ale i obsluha. Letos i nové pěkné sprchy a wc..
Všem doporučuji...a nechutné recenze, které jsou všechny napsané 15.6.to spíš vypadá, že jim chce jen někdo ublížit a to se nestane, protože každý kdo tam přijede bude spokojen.

5a59k

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme v pridruzene chatove osade porcelanka. Co z hodnoceni vubec nezaznelo je negativni vliv sousedni diskoteky Bily Kamen na noční klid. Diskoteka hraje do půlnoci o víkendech až do sedmi ráno velmi hlasite,takže nejde spát. Prostředí je malebné,bohužel osadou vede hlavní pěší tah na zmíněnou diskotéku,takže se zde neustále potulují různá opilá individua a partičky.Chatky jsou starší a ne příliš udržované, pro pobyt v kontaktu s přírodou ideální. Zázemí velmi slabé,sprchy nejsou k dispozici celý den a je jen jedna pro každé pohlaví na celou osadu. Paní spravcova je milá a ochotná stejně tak i pan majitel, kuchařka a číšníci. Okolí je nadherne,jezero i býv.vojenský újezd se spoustou boruvek. Jsme celkem bezproblémová rodinka, takže nám dovolenou kazilo jen to neustale duneni techna. Pro rodinnou dovolenou bych doporučil ubytování dal od této oblasti.

Erika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdila jsem sem s partou a nyní s našimi dětmi a nemůžeme si to tu vynachválit. Za 7let ŽÁDNÝ PROBLÉM. Obsluha je milá, příjemná a přátelská, prostředí je v přírodě, ubotování dobré, ceny slušné. Velmi mě zarazila hodnocení, která tu jsou. Zarážející je, že jsou z jednoho data :-D. Takže pokud hledáte fajn kemp, kde jsou i fajn lidi, neváhejte dorazit! Všem doporučuju.

Jakub

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím sem již několik let a letos jsem byl mile překvapen rekonstruovanými umývárnami.

#gaba

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Už celkový dojem nepůsobí nejlépe, vše je zastaralé a neupravené. Pokoje jsou špinavé. Madrace a celkově postele jsou zastaralé. Okna jsou malá a osvětlení je nedostatečné. Poblečení působí nevypraně a polštáře přeleženy. K zábavě je zde kulečník (30,- za hodinu) stolní fodbal, tenisové a velojbalové hřiště. I rozvrzané , strouchnivělé prolejzačky pro děti jsou l dispozici. Jediné co trochu ušlo je zde jídelna. Ale VIP opravdu nečekejte. A personál snad ani nebudu zmiňovat.

Andrew

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 17.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky jsou nic moc. Jediné co je zde pěkné je asi sociální zařízení a docela slušné hřiště na nohejbal.

Anýsek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Takže prostě strašný... na záchodech není mýdlo, ve sprchách se nemůžete zamknout a je zde velmi nepříjemný správce okukuje nás

Jan N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 7.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z venčí je vidět normální kemp s chatami,zevnitř vidíte vybavení z dob komunismu.Co se tyče personálu -úroveň žádna, jeden jisty místní "údržbař" byl velmi sprostý na děti. Vaří zde z nekvalitních surovin,děti měly průjmy.

Rekreační středisko Kladno reaguje:

možná si tu byl ale ne od 1.6. do 4.6.jsme měli prázdno

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační středisko Kladno, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační středisko Kladno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační středisko Kladno.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist