Rekreační areál Poslův Mlýn - Hodnocení

Poslův mlýn 976,
DOKSY 472 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační areál Poslův Mlýn

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 39
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační areál Poslův Mlýn


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petra Ř.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 9.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší školy v přírodě zažíváme již poněkolikáté právě zde. A neměnili bychom ani za nic. Perfektní ceny, jídlo výborné, ubytování krásné.

Bianka N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento areál mohu vřele doporučit. Byli jsme s rodinkou ve stanu a moc se nám líbilo. Sociální zařízení vždy čisté i při náporu ze strany chatařů. Nabídka minutkových jídel postačující, snídaně jsme si dokoupili a za tu cenu v pohodě. Děti se vyřádily na hřištích a hlavně na trampolíně, ze které jsme je nemohli setřást. Koupání trochu horší kvalita, ale dá se. Mácháč je kousek. V okolí mnoho zajímavých výletních míst. Personál usměvavý, ochotný, milý. Doporučujeme všemi deseti.

Pavel H.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 23.4. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S rekreačním areálem Poslův Mlýn v Doksech spolupracujeme již od roku 2013. Za tuto dobu jsme zde zrekreovali přes 10 000 dětí na školách v přírodě. Více než 80% návratnost základních škol mluví za vše. Středisko nabízí ubytování v prostorných bungalovech ve čtyř až šestilůžkových pokojích bez paland. Pokoje jsou moderně zařízené a všechny vybavené ústředním topením, to pro případ zhoršení počasí. Pro učitele jsou připraveny nadstandardní pokoje, v jejichž blízkosti se nachází kuchyňka.K vybavení střediska patří více než 15 moderních a dobře vybavených učeben, velká a malá tělocvična, kulturní sál (jídelna).K přispění soukromí jednotlivých skupin slouží i dvě oddělené, na sobě nezávislé jídelny. V areálu se dále nachází dvě hřiště na malou kopanou, volejbalové hřiště, beach volejbalové hřiště, velká gumová trampolína pro deset dětí najednou, party stany, pingpongové stoly a další prostory ke sportovním aktivitám.
Středisko je situované na konec obce Doksy, takže si udržuje soukromí, ale zároveň je to kousek do obce. Máchovo jezero je vzdálené 1,5 km od střediska. V obci se nachází zajímavé muzeum o známé čtveřici Čtyřlístek. Ze střediska se dá také dojít pěšky na nádherný hrad Bezděz. Cesta vede rovnou od střediska.
Personál je vždy vstřícný a profesionální, prakticky není problém se na čemkoliv domluvit. Jsme zde spokojeni a v budoucnu bychom zde rádi pořádali naše originální školy v přírodě nadále. Vřele doporučuji.

Jiří B.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 17.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super areál. Pro přátele jako stvořený. Bar zásobený, strava v pohodě, recepční příjemné a milé, ubytování za tu cenu na jedničku.

Táňa A.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Areál Poslův Mlýn je vhodný pro pobyt jak menších tak i větších skupin. Na své si přijdou i rodiny s dětmi v chatkách či ve stanech. Naše společnost sem jezdí pravidelně cca pátým rokem a vždy jsme velmi spokojeni jak s ubytováním, se stravou i s personálem. Úžasné možnosti zde mají děti. Od dětských hřišť počínaje po dětské herny a učebny konče. Vše za velmi rozumnou cenu. Rádi se sem vrátíme opět po roce.

Pavlína V.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 7.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto areálu jsme byli již poněkolikáté na adaptačním kurzu. Opět spokojenost. Vůbec neřešíme to, že během největšího letního náporu značně utrpí vybavení pokojů, na což jsme paní manažerku upozornili. Chápeme, že objektem projde několik tisíc návštěvníků. Bylo nám přislíbena výměna podlahových krytin, některých polštářů i dek,matrací atd. A to je v pořádku. Jinak personál opět bez výhrad, strava v rámci možnosti dobrá, ubytování také. Chválíme možnost být pod střechou v případě výuky, učeben je tady dostatek. Doporučujeme si je předem rezervovat.

Prokop J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 17.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt naprosto bez chyby, všem včele doporučuji. Neskutečně krásný areál. Nádherná příroda, rybník, atrakce pro děti, dostatek krytých prostor - učeben, tělocvičny, hřiště, vše bez chybičky. Animační základna nabízí bohatý program, vybere si každý. Personál milý, ochotný, usměvavý. Ubytování za přijatelnou cenu odpovídá. Strava výborná, kuchařky příjemné. Vše zorganizováno do nejmenšího detailu. Paní majitelka několikrát za den areálem prochází, ptá se, zajímá se, dokonce je i za barem a to se jen tak nevidí. Příště jedině sem!

vaseklu

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp celkově moc pěkný, pěkné dětské hřiště s mega trampolínou i pro dospělé, pěkné prostředí i chatky, čisté sociální zařízení(může být i tím, že mimo sezonu tam moc lídí nebylo). Důvodem proč jsme si tento kemp vybrali bylo to, že jsme jeli s malým dítětem a chtěli jsme klid a nechtěli jsme řešit hluk jako v okolních kempech Máchova jezera - tady je to veliké zklamání. K večeru a v noci v kempu už nikdo nic neřeší, nikdo z personálu není, takže si tam každý může dělat co chce a podle toho to také tak vypadá - 2x za týdenní pobyt jsem musel po 1hodině v noci volat policii pro rušení nočního klidu. 55dB v chatce v 1v noci už je moc. Jednou se to vyřešilo domluvou a 2x volat policii, tak si zrovna klidnou dovolenou nepředstavuji - za mě rozhodně už nikdy více!

Jaroslav H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 24.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prvotní nadšení, které jsme v areálu nabyli na podzim roku 2010, postupem času střídá zklamání. Strava se zhoršila, personál si začal hrát na mistry světa a ke klientům se chová nemožně, o vlastních vnitřních bojích nemluvě. Majitelé areálu zprvu vyhlašovali, že z areálu udělají ten nejlepší v republice, ale nějak jim uniklo, že by nejprve měli pracovat sami na sobě. Více zodpovědnosti a ne si jen hrát na boháče, kteří si mohou vše dovolit a přitom zanedbávají věci, které klienty zajímají nejdříve. Jinak všechna čest, co dokázali, když z trosek udělali krásné středisko. Ale nasadit si do areálu agenturu, která se tam chová nadmíru panovačně, které dali slevu a naopak jiným klientům zdražili, aby si vykompenzovali ztráty, a to jen proto, že jim agentura půjčila veliké peníze. Nevím, nevím. Nikdy bych se nesnížil k tomu, abych si do areálu natahal špatnou pověst a problémy. Snad majitelé dozrají v tomto podnikání v oboru, ke kterému mají mentálně daleko. Ale když už na to mají peníze, tak ať se starají a udělají z toho skutečně nejlepší středisko v ČR. Potenciál to má a své fanoušky jistě taky. Málo kdo vidí do pozadí a politiky, ale známe mraky zklamaných klientů, které jsme za ta léta na Poslově Mlýně potkali. Držíme palce, snad se to v lepší obrátí. Nechali jsme tam kus svého života, když jsme se tam rozdávali a za majitele tahali horké kaštany z ohně.

Švédman

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné klidné prostředí. Vhodné pro rodinu i s malými dětmi.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
VAGACKÝ

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

bylo to super přijedem zas

Pepa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak sedmihorky to nejsou, ale kemp patří k těm, lepším.

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za nas celkem dobry.Ubytko ciste, socialky take, jidlo prumer, ale na to mnozstvi lidi.Vekky nedostatek bar.Na velky pocet pouze jeden a jeste s nějakýma brigadnikama co neumej ani natocit pívo.chteli sme vecer posedet, ale toto bam vadilo. nevíme zda bar patri arealu nebo je v pronajmu.lidi za barem maj trika s napisem pujcovny, tak to vypada ze ne.To zlepsit, jinak to šlo.

Jenda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 24.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V porovnání se školami v přírodě během 25 let našeho působení na těchto výjezdech, nesrovnatelné, nedoporučuji objekt D1 a když už tak se stravovat v malé jídelně. Předem si dejte požadavky (pokud je Vás více s malými dětmi - 1. roč.) na to, aby Vám povlékli, srovnali rošty s matracemi, aby dali na pokoje koše, na areál aspoň 1 smetáček s lopatkou, aby se řídili jídelníčkem. Po sobě si budete muset utírat stoly, ale občas si sednete ke špinavému stolu. Informujte se, kdy máte přesně přijet, pakliže přijedete dříve, dočkáte se otázky "Co tady děláte". Objekt je, co se týče soc. zařízení k dispozici i chatařům. Takže se může stát, že z jedné strany máte 71 dětí a z druhé partu chatařů.S paní manažerkou se nesetkáte, bude s Vámi řešit (neřešit) připomínky animátor nebo komisní recepční. Nedoporučuji.

Jana P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí krásné, personál asi přetížený (neochotně "ochotně" řeší věci), jídlo bez chuti, tlačnice v jídelně, ještě mít ešusy a super vzpomínka na bývalé časy, ubytování provizorní. Za daleko levněší cenu je v Čechách spousta luxusnějsích rekreačních areálů ve srovnání s tímto mega objektem. Výdělek, výdělek, výdělek

Jana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rekreační středisko splnilo naše očekávání, ideální pro rodiny s dětmi. Jen v pokoji pro 5 osob byla pouze 1 skříň. Jinak vše perfektní.

Dana F.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 18.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ kemp jako takový,rybník, čistota, možnosti zábavy, neustálé zvelebovaní kempu
+ krásné prostředí a okolí
+ ochotný a vstřícný personál, v mezích možností dobra kuchyně a opět velmi vstřícný personál
- mnoho rozdílných skupin lidí na jednom místě
- spatny stav oken na budově, kde jsme byli ubytováni.

Blanka P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 20.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše je účelné, vhodně upravené a stále se inovuje a vylepšuje ke spokojenosti návštěvníků.PERFEKTNÍ zázemí!!!!

fsdfsd

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.5. - 20.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

dfgsdf gs dfg sdfg sd fg s dfg s dfg s dfg sdfsd fsd fsd fsdf

karel a.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strava špatná, noční klid se nedodržuje, ostraha areálu není. V noci zaměstnanci kempu pořádají divoké akce , že děti nemohou spát, toto se nám jinde nestalo.

Monika N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice hezký kemp v pěkném prostředí, hodně rozlehlý a prostorný, občerstvení, možnost zapůjčení sportovního vybavení, velké sportovní i dětské hřiště, obrovská trampolína, animační programy aj. Za kempem se také nachází golfové hřiště. Sociálky velmi pěkné a čisté, sprchy zadarmo, u umyvadel i tekuté mýdlo, dostatek toaletního papíru. Velké množství prostorných chatek nebo možnost postavení stanu, parkování je ovšem oficiálně možné jen u recepce, my parkovali neofiko u stanu. Recepční maximálně ochotné. Součástí kempu je čistý rybník s příjemným bílým pískem, Máchovo jezero vzdálené cca 3 km. Ceny za ubytování lidové. Není co vytknout celkový dojem z kempu je nad očekávání.

Jan B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto vše úžasné!

Kristýna K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 17.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do campu budu jezdIT KAŽDÝ ROK :)

Marie  Voltrová

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 30.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jana K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 8.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší a nejvhodnější ubytovací zařízení pro školy v přírodě, jaké jsem kdy za svojí dlouholetou praxi navštívila. Velká pochvala patří ochotnému personálu v čele s paní manažerkou a dále hlavně zaměstnancům kuchyně. To, že se dokáží na některé nevrlé zákazníky neustále usmívat a bát k nim milí, je naprosto obdivuhodné. na rozdíl od níže jmenovaného diskutujícího "Matěje Kamenického" musím konstatovat, že jídelní lístek je velmi pestrý, odpovídající stravování dětí i jejich věkové kategorii. Denně se nám střídala sladká i slaná jídla, ke snídani byl samozřejmě i džem, med, máslo, salám, sýry, tvarohové koláče, vánočka, rybí pomazánka - prostě vše, co má dítě správně mít a většinou to ani doma nedostává. Pisatel byl zřejmě v úplně jiném zařízení, jinak to snad ani není možné. Anebo patří do skupiny těch typických "vykutálených" čecháčků, kteří si zcela vědomě uhradí pobyt odpovídající standardu rekreačního střediska (a to i cenově!!!!), ale přitom očekávají servis a švédské stoly nejméně čtyřhvěydičkového hotelu :-). Obdivuji majitele i manažerku, jak jsou schopni vůbec poskytnout za takhle nízkou cenu (cca 250,- Kč/osoba/den) renovované ubytování, plnou penzi včetně dvou svačin, pitný režim a ještě k tomu všechna sportoviště, učebny, tělocvičny zcela zdarma. Skutečně smekám před jejich šikovností. Ono jde v podstatě o takové menší "all inclusive" v českých podmínkách, ale málokdo si to uvědomuje. Takže, vážený "Matěji Kamenický", nebylo by snad lepší své podivuhodné výčitky směřovat na vždy ochotný personál recepce či dokonce snad na vedení střediska? Nevěřím, že by Vás nikdoo nevyslechl a také absolutně nevěřím tomu, čo píšete. Jsou to nesmysly. Našim dětem bylo vždy přidáno, pokud o to měly zájem a chutnalo jim moc. Na přidání bolo%nských špaget a krupicové kaše stále fronta až ven a upozorňuji, že všem bylo vyhověno i za cenu toho, že se kaše dodělávala několikrát. Vzkaz pro vedení střediska tedy zní - nenechte se odradit závistí, lidskou hloupostí, poměr cena/kvalita je ve vašem zařízení naprosto adekvátní. A pan Matěj Kamenický ať raději příště volí standart minimálně penzionu, nejlépe však hotelu a to samozřejmě za úplně jinou cenovou nabídku :-). S pozdravem spokojená učitelka z Litoměřic.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační areál Poslův Mlýn, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační areál Poslův Mlýn. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační areál Poslův Mlýn.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist