Rekreační areál Poslův Mlýn - Hodnocení

8.0 / 10 Velmi dobré
podle 4 recenzí

Poslův mlýn 976,
Doksy 472 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Rekreační areál Poslův Mlýn

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

80% Hodnocení (4)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační areál Poslův Mlýn


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rekreační středisko splnilo naše očekávání, ideální pro rodiny s dětmi. Jen v pokoji pro 5 osob byla pouze 1 skříň. Jinak vše perfektní.

Dana F.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 18.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ kemp jako takový,rybník, čistota, možnosti zábavy, neustálé zvelebovaní kempu
+ krásné prostředí a okolí
+ ochotný a vstřícný personál, v mezích možností dobra kuchyně a opět velmi vstřícný personál
- mnoho rozdílných skupin lidí na jednom místě
- spatny stav oken na budově, kde jsme byli ubytováni.

Blanka P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 20.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše je účelné, vhodně upravené a stále se inovuje a vylepšuje ke spokojenosti návštěvníků.PERFEKTNÍ zázemí!!!!

fsdfsd

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.5. - 20.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

dfgsdf gs dfg sdfg sd fg s dfg s dfg s dfg sdfsd fsd fsd fsdf

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
karel a.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strava špatná, noční klid se nedodržuje, ostraha areálu není. V noci zaměstnanci kempu pořádají divoké akce , že děti nemohou spát, toto se nám jinde nestalo.

Monika N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice hezký kemp v pěkném prostředí, hodně rozlehlý a prostorný, občerstvení, možnost zapůjčení sportovního vybavení, velké sportovní i dětské hřiště, obrovská trampolína, animační programy aj. Za kempem se také nachází golfové hřiště. Sociálky velmi pěkné a čisté, sprchy zadarmo, u umyvadel i tekuté mýdlo, dostatek toaletního papíru. Velké množství prostorných chatek nebo možnost postavení stanu, parkování je ovšem oficiálně možné jen u recepce, my parkovali neofiko u stanu. Recepční maximálně ochotné. Součástí kempu je čistý rybník s příjemným bílým pískem, Máchovo jezero vzdálené cca 3 km. Ceny za ubytování lidové. Není co vytknout celkový dojem z kempu je nad očekávání.

Jan B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto vše úžasné!

Kristýna K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 17.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do campu budu jezdIT KAŽDÝ ROK :)

Marie  Voltrová

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 30.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jana K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 8.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší a nejvhodnější ubytovací zařízení pro školy v přírodě, jaké jsem kdy za svojí dlouholetou praxi navštívila. Velká pochvala patří ochotnému personálu v čele s paní manažerkou a dále hlavně zaměstnancům kuchyně. To, že se dokáží na některé nevrlé zákazníky neustále usmívat a bát k nim milí, je naprosto obdivuhodné. na rozdíl od níže jmenovaného diskutujícího "Matěje Kamenického" musím konstatovat, že jídelní lístek je velmi pestrý, odpovídající stravování dětí i jejich věkové kategorii. Denně se nám střídala sladká i slaná jídla, ke snídani byl samozřejmě i džem, med, máslo, salám, sýry, tvarohové koláče, vánočka, rybí pomazánka - prostě vše, co má dítě správně mít a většinou to ani doma nedostává. Pisatel byl zřejmě v úplně jiném zařízení, jinak to snad ani není možné. Anebo patří do skupiny těch typických "vykutálených" čecháčků, kteří si zcela vědomě uhradí pobyt odpovídající standardu rekreačního střediska (a to i cenově!!!!), ale přitom očekávají servis a švédské stoly nejméně čtyřhvěydičkového hotelu :-). Obdivuji majitele i manažerku, jak jsou schopni vůbec poskytnout za takhle nízkou cenu (cca 250,- Kč/osoba/den) renovované ubytování, plnou penzi včetně dvou svačin, pitný režim a ještě k tomu všechna sportoviště, učebny, tělocvičny zcela zdarma. Skutečně smekám před jejich šikovností. Ono jde v podstatě o takové menší "all inclusive" v českých podmínkách, ale málokdo si to uvědomuje. Takže, vážený "Matěji Kamenický", nebylo by snad lepší své podivuhodné výčitky směřovat na vždy ochotný personál recepce či dokonce snad na vedení střediska? Nevěřím, že by Vás nikdoo nevyslechl a také absolutně nevěřím tomu, čo píšete. Jsou to nesmysly. Našim dětem bylo vždy přidáno, pokud o to měly zájem a chutnalo jim moc. Na přidání bolo%nských špaget a krupicové kaše stále fronta až ven a upozorňuji, že všem bylo vyhověno i za cenu toho, že se kaše dodělávala několikrát. Vzkaz pro vedení střediska tedy zní - nenechte se odradit závistí, lidskou hloupostí, poměr cena/kvalita je ve vašem zařízení naprosto adekvátní. A pan Matěj Kamenický ať raději příště volí standart minimálně penzionu, nejlépe však hotelu a to samozřejmě za úplně jinou cenovou nabídku :-). S pozdravem spokojená učitelka z Litoměřic.

Kateřina S.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byla jsem maximálně spokojena, pro děti luxus, hřiště, herna, oplocený areál.Nemá to chybu.Letos jedeme znova

Karel H.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

Dana T.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

Kateřina

Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2010

Personál
Prostředí
Služby

super, pro maminky s dětmi naprosto ideální, děkujeme

Kamila J.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jste skvělý ;)

R. M.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 3.9.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Středisko jsem navštívila již vícekrát, vždy jsem byla naprosto spokojená

Martina N.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 30.5.2009

Personál
Prostředí
Služby

Zázemí pro děti, hezké ubytování, velmi příjemný a vstřícný personál, včetně vedení. Dobré jídlo a zajímavé okolí.

Jana M.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 5.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Marie P.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byly to naše poslední chvíle svobody těsně před svatbou. Moc se nám tam s manželem líbilo. Nejjvíce jsme ocenili sportovní zázemí a krásné hřiště pro děti.

Petr H.

Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 20.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

petr k.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

poslůvmlým je moje srdeční zaležitost, nyní je to ještě lepší

Nieds

Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vysušil j.

Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 8.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

martina m.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 7.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační areál Poslův Mlýn, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační areál Poslův Mlýn. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Rekreační areál Poslův Mlýn.

Doporučujeme navštívit

20130522_115832
Velmi dobré 7.8/10
4
Velmi dobré 7.9/10

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
Váš názor
TOPlist TOPlist