Chatová osada Plesar - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Chatová osada Plesar

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 17
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Chatová osada Plesar


Storno

Hodnocení návštěvníků

František

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 8.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poděkování za vynikající jídlo, vstřícnost personálu, čisté ubytování. Osada je umístěná na klidném místě v lese. Cítili jsme se skvěle.

tereza

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

chatova osada je na klidnem miste skvely a ochotny personal skvele jidlo ...vstricne jednani

Lenka

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chtěla bych tímto poděkovat celé rodině Plesarů za perfektní ubytování a vše ostatní. Chutné jídlo a ochotu a vstřícnost. Lenka Novotná, Ústí nad Labem.

Láďa N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, chatka čistá a personál velmi ochotný. Když se povede počasí, tak není co řešit. Pokud není někdo spokojen, tak by si měl uvědomit, že nejede na Riviéru, ale je prakticky v lese. A toto máme právě rádi a již se sem vracíme několik let stále vracet budeme. Děkujeme.

Petra t.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkový dojem KATASTROFA.
Smrad a špína na chatce .
Zařízení a vybavení vše
- 50 let staré.I když to stojí pár korun neznamená, že jsme prasata! Nechali jsme si vrátit peníze a utíkali odtamtud a nikdy více.Fuj majitel by se měl stydět.
Minulé roky jsme byli ubytováni v Karakulu a osada Jachta a to se absolutně nedá srovnat.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lenka Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.Rodina Plesarovych milá a přívětivá.Jidlo perfektní,dobrá věc snidanove polévky s možností vzít si polévku do chaty na pozdější ohřátí k obědu.Chatky sice se starším vybavenim ale jinak v pořádku.Vstricnost i ohledně mého pejska.Citili jsme se zde moc dobre.Lenka s maminkou a pejskem Bee.

Blanka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to tady supr.Jezdíme sem už šest let. Celá rodina i s kamarádem, na VELKOU JEDNIČKU

Eva V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do osady Plesar jezdím již více než 10 let. Nejprve s dětmi, pak s malými vnoučaty a teď s velkými a s dcerou. Co se týká vybavení kempu, stravování, vybavení chatek, zábavy i koupání, vždy jsme byli navýsost spokojeni. Tento kemp mohu vřele doporučit všem známým i neznámým a má-li někdo šanci získat titul Kemp roku, je to chatová osada Plesar.

Veselý

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost. Perfektní personál.

a L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bez námitek. Vždy se zrelaxujeme a odpočineme po celoroční práci. Rádi se vracíme a vracet budeme. Letos oslavíme 10 let s Plesarovic rodinou a s Jardou:-)

grunnwaldovi

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každý rok - 20let trávíme dovolenou v tomto kempu.Každý rok jsme maximálně spokojeni,s prostředím,okolím a službami,který kemp nabízí.Majitelé-manželé Plesarovi a jejich syn Patrik, jsou velice ochotni a příjemní,stravování je bohaté a hlavě chutné......Vždy se sem budeme vracet,pokud nám to zdravíčko dovolí...Děkujeme Vám Plesarovi a taky Patrikovi,který vždy rozdával dobrou náladu a jeho pozdrav Hatatytla nás vždy rozesmál.........Grunnwaldovi

Monika H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc mily personal chatky čisty velice spokojena

Landová L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo,nám se tam moc líbí,letost jedeme opět a moc se těšíme jak na personál tak i okolí :D vřele doporučuji

Sarka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chatky sice zařízené asi před 30 lety, ale čisté. Jediné co se dá vytknout byli ztrouchnivělé schůdky do chatky. Spokojenost.

Lenka G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu se pravidelně vracíme. Poprvé jsme zde byli s dětmi, tehdy ještě malými. Velmi ochotný personál, přístup. Chatky by sice již potřebovaly "malou" renovaci, ale na pohodovou dovolenou stačí i tak, jak jsou. Výborná kuchyně.

grunnwaldova j.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo,velice příjemný personál,strava domácí-výborná.

Jana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V chatkách prach a pavučiny a to úplně všude, na křesílka venku se nedá posadit bez předchozího vydrbání. Polštáře a deky asi stoleté, zašlé a špinavé. Nádobí v lince neumyté, dokonce jsme neměli ani pořádně funkční vařič.
Za deštivého počasí nebyli schopni otevřít hernu pro děti dřív ani o půl hodiny i přesto,že otevírací dobu tam mají od půl šesté, tak ji otevírají až do šesti hodin večer. Takže když celý den pršelo, tak děti museli být zavřené v chatce, v místnůstce 3,5 x 3,5m.
Jediné plus,které zde je...je že celkem dobře vaří.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Chatová osada Plesar, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Chatová osada Plesar. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Chatová osada Plesar.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist