Camp Borný - Hodnocení

4.0 / 10 Průměrné
podle 8 recenzí (celkem 208)  

Staré Splavy,
DOKSY 471 63 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp Borný

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

40% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 208
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp Borný


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jarda

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí , plusem je stanování mezi stromy .Výhodou pak pláže přímo v kempu , ubytovali jsme se cca 20 m od vody .V kempu jsou pouze dvě restaurace - standartní ceny za stravu a pití . Hotovky do 100 Kč , pizza kolem 105 Kč .
Slabinou jsou sociální zařízení , zejména jejich počtem ,ale i jejich stavem .
Divil jsem se , že v kempu není kde koupit točenou zmrzlinu , která by v létě určitě bodla . V sousedním kempu , kam lze dojít za cca 15 minut je možností stravování větší . Určitě mají na čem zapracovat , ale dovolenou jsme si užili .

Eva S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je u krásné písečné pláže obklopené stínem borovic. To byly klady. A teď zápory. Neochota personálu, ne že by byli nepříjemní, ale naprosto neorganizovaní. Auta nesmí být u stanů. Málo elektrických přípojek, málo otevřených stánků a restaurací...

Věra Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdí pravidelně.Je zde nádherná příroda i koupání.Jenom mě vadí, že nemohu mít auto u stanu.

Chroščan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak začnu asi polohou, protože místo to je velice příjemné,hezké,pláž super.
Ale to je asi tak vše. Koukali jsme na stránky a podle fotek jsme si objednali karavany na víkend asi pro cca 5 rodin. Měli předstany, ve kterých byli lednice,vařiče atd. Překvapení při příjezdu bylo,že předstany žádné,lednice taky ne.Jen karavany.Pravda je,že uvnitř byla ryhlovarka,vařič, ale lednice originál pro karavany a funkční jen některé a naprosto nevyhovující.
Na otázku zda mají ještě sezonu či už skončila nám bylo s hrdostí řečeno , že končí až 24.9.2017. Je jasný , že nám hlava nebrala, proč je tedy vše sbalené.
Jelikož v pátek 8.9.2017 večer foukalo a předstany byly sbaleny, vypůjčili jsme si jeden díl předstanu a pověsily mezi dva stromy , aby na nás tolik nefoukalo. Ze soboty na neděli trochu sprchlo a při balení jsme tento díl složili a uklidili. Všiml si toho nějaký správce a přijel za námi. Dost drsně na nás vystartoval proč jsme to vyndali a použili atd.Proč jsme to uklidili mokré , že to shnije.(pravda,to jsme si vůbec neuvědomili a za to jsme se omluvili) Pán se stále rozčiloval,že vše vyčistili a uklidili a to jsem málem dostal záchvat a proto napíšu to co jsem si chtěl nechat pro sebe.
Karavany naprosto špinavé,matrace,polštáře a deky flekaté a smradlavé.Proto si sebou bereme vše své.Nad jednou postelí nějaké okno zalepené igelitem a plný vody.To se na manželku vylít tak jsem ten karavan obrátil na střechu. Karavany z 80.let už dávno měli být vyměněny za jiné. 250 kč za dospělého a 150 za dítě se mi zdá v takových podmínkách jako vrchol drzosti. A divím se že tam nikdo z lidí ještě neposlal hygienu. WC nebylo taky žádný zázrak ale cítil jsem se tam podstatně líp než v karavanu. Jen ten smrad po moči atd. Takže zuby jsme si čistili raději venku.
Kempy okolo byli plné a tento prázdný. A to tu byli závody v triatlonu.Teď už víme proč. Několikrát jsme byli vedle v Andree a tam to bylo super. Tady jsme byli poprvé a naposledy. Majitelé by se vážně měli nad sebou zamyslet a něco proto udělat a nebo to nechat někomu jinému či raději zavřít. Kdo to bude číst ať se tam jede klidně podívat a podělí se zde o to, zda je to stále stejný nebo se to mění k lepšímu.

Roman

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá katastrofa, špína, špatná organizace, neochota personálu řešit jakýkoliv problém či nastalou situaci.

Petra K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí v přírodě.

Lada t.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za nas jako 5 ti clenou rodinu: pro deti nulove, personal katastrofa az na pizzerie zam vsechna cest. 1) sprchy- jako otec jsem sel sprchnout deti a za sto korun jsem nebyl schopen :-) rada pro majitele= prubneteto pak mozna poznate vlastni stud :-), personal arogance a dva stanky s takrka snicim zavrou v sest :-), po hodinovem celani na veceri po dotazu jak to vypada se dozvedet ze zapomel a kuchyn je jiz zavrena :-) je vice nez trapne !!!! Pro male deti k veceri klobasu? Pane majiteli nebo vedouci " opet pouzijte hlavu a jedte do sveho campu s rodinou a mozna uznate ze vase zarizeni a personal dovede opravdu zkazit vas tyden relaxu! Za nas jiz nikdy vice a vsem radim zvolte neco jineho budete spokojenejsi :-) na druhou stranu perfektni misto a plaz ale bohuzel ve spatnych rukou !! Vsem preji vice nadseni nez zklamani jako jsem zazil u me rodiny :-( campovani zdar

Il

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bohužel se v kempu zastavil čas....bungalovy doslova otřesné.majitelé by se měli podívat co v dnešní době lidé seženou za 400 kč za ubytování. tu cenu bychom očekávali menší,a to o dost.všude špína,prach,vlhko..restaurace také nic moc.neměli tam ani jídelní lístky...opět špína...takže už nikdy více...Bohužel..

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Eva V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné místo, spoustu vyžití, výborná restaurace, čisto, co víc si přát

Eva V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné místo, výborná restaurace, možnost vyžití, čisté prostředí, příjemný personál

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

O víkendu je v noci poměrně hluk. Chtělo by to hodně zainvestovat do sociálního zařízen, umývárky, toalety, sprchy, plus je, že vše bylo poměrně čisté. Stanovali jsme a pro mě velké mínus, nemožnost dobít telefon, max. na recepci za 10kč. Celkově shrnuto, kemp nic moc, ale to okolí..:)

Verča

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí pěkné, voda v Mácháči zelená, wc slušné, večer nuda

Jana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již vloni. Ceny na stejné úrovni. Sociální zařízení - sprchy novější, toalety čisté. Kemp je klidný, 2 restaurace, 1 hřiště pro děti (je málo), v místech pro karavany jsou staré, kovové prvky pro děti (již z loňska, jedna houpačka rozbitá - chtělo by to změnu např. dřevěné prvky). V některých místech nedostatek elektrických přípojek, je nutné si pořídit min. 50 m kabelu. Výhoda - kemp je přímo u vody, klidný, celkově jsme byli spokojení.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bungalov je strašně mrňavý, záchody smrdí (patrně čistička), v koupelně je plíseň, chybí rohož (syn uklouzl a rozsekl si hlavu). Jediný nábytek je skříň a noční stolek, který se vedle postele nevejde a lampička, kterou můžete mít maximálně na lednici, protože u postele, kde bych logicky noční lampu očekával, není ani zásuvka. Na zemi je koberec, takže než dojdete od jezera do sprchy, se dovnitř nanosí písek, koberec nelze zametat, takže se písek nanosí i do postele.

Jídlo v kempu je dobré a chutné. Sice už jsem jedl lepší pizzu, ale hotovky v restauraci neměli chybu, zkrátka poctivá česká kuchyně. Ke snídani švédský stůl by mohl být bohatší, ale celkově je jídlo rozhodně nadprůměrné.

Příroda je krásná, ale Máchovo jezero je tak trochu turistický babylon a tak je úměrně počtu turistů i počet odpadků. Taky sobotní mega diskotéka z protějšího břehu, po jezeru se nese hluk, není pro každého, ale ve všední dny byl klid. A voda, jak lze zjistit ze stránek koupacivody.cz (Zhoršená jakost vody: zvýšená pravděpodobnost vzniku zdravotních problémů při vodní rekreaci), je patrné, že Máchovo jezero má s kvalitou vody problémy dlouhodobě. Ačkoliv voda je kalně zelená, zdravotní problémy se nám vyhnuly.

Nehledám kempy s nejnižší cenou, ale nelíbí se mi, když po smluvené ceně mám platit ještě další příplatky. Po příjezdu jsem musel zaplatit 500,- Kč, protože jsme přijeli autem. Myslím, že když si někdo v 21 století v kempu objedná týdenní rodinné ubytování a stravu, dá se příjezd automobilem předpokládat automaticky. A příplatek za auto by už měl být v ceně při objednání, alespoň jiné kempy to tak mají.

Potěšila mě existence nudistické pláže, možná by měla být lépe vyznačena.

Tali

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme zašli omrknout po té, co jsme se nevyspali v blízkém kempu pro hluk od "sousedů". Rozlehlý kemp v nádherném prostředí, pěkná pláž. Toalety byly čisté. Spousta možností k vyžití - super lanová dráha. Za nás byl klid. Testovali jsme ho pak ještě při večerní projížďce - opět klid. Takže víme, kam příště.

Michael

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velký a skvělý, ale určitě co bych dodal, že bych tam přidal na hraní je stůl na pin-pong!!! Jinak chatky by mohli mít menší manželskou postel, aby se dalo chodit, lepší matrace na spaní, dále co bych přidal do chatky je stůl menší a poličku do koupelny! Musím pochválit v kempu v pizzerii personál, velice přijemní a pivo točí velmi rychle a nečekám ani dlouho na jídlo. Nejlepší lidi co jsme viděl. Ale co nemohu pochválit tak je hospoda(restaurace v kempu vedle diskotéky), točí tam pivo pod velkou ,,mírou" a mají pivo hrozně přesycené. Kemp je jinak skvělý a určitě bych možná přijel znovu, ale museli by se tam změnit velké věci co jsem napsal, jediný co bych mohl všem doporučit lidem, kdyby jeli okolo je pizzerie v kempu. NA KEMP ROKU to prozatím opravdu vůbec není. A na diskotéce mě zklamal Měli by jste tam fakt udělat velké změny i lavičky u kempu bych nechal dát možná některé nové.

Milan N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu je nádherné prostředí. Při větším množství lidí toalety a sprchy nezvládají nápor. Doporučil bych nudistickou pláž označit, aby nedocházelo ke zbytečným problémům.

Martin J.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 2.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při sjednávání pobytu jsem dostal cenovou nabídku - po příjezdu do kempu mě pan majitel naúčtoval o 1500 Kč více s tím, že pokud s tím nesouhlasím tak můžeme jet pryč. Dále nás byl 2x seřvat- ohledně umístění karavanu - předtím nám řekl, že si ho máme dát kam chceme atd. (choval se velmi sprostě - s tím že máme jet do prdele) - fakticky bezdůvodně, sociálky z dob hluboké totality - voda od 21:00 vypnutá ( super, pokud se sprchujete a máte na sobě šampon a někdo Vám vypne vodu ), špína, neuklizeno, další personál neochotný, jezdím po kempech každý víkend již mnoho let a toto byl můj nejhorší zážitek za celý život.... Nikdy se sem již nevrátím. Přidám třešničku na dortu - musíte si někam do hustého lesa zaparkovat karavan a poté odvézt auto se všemi věci na druhou stranu kempu - ubytování pro zbytek skupiny bylo cca 700 metrů daleko - Tento kemp měl být již dávno zavřený

anule

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Největším lákadlem je nádherné okolí. Máchovo jezero je prostě kouzelné. Fakt, že auta neparkují mezi stany, je podle mě spíš pozitivní.

Anna T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nádherné prostředí v borovém lese, dvoulůžková chatka s potřebným vybavením a senzační polohou u vody, možnost nákupu občerstvení (škoda, že ne déle),personál velmi vstřícný, chránící klid v kempu, denní úprava pláží - super!!!

Michal

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Špičkový kemp široko daleko Máchova jezera. Klidná pláž, půjčovny snad všeho, lanové centrum, dětské hřiště, no prostě cokoli co člověk u "Českého" moře potřebuje zde najdete. Tedy až na jednu věc a tou byla kuchyňka. Dvě restaurace sice měly skvělé jídlo za fajn ceny, ale přeci jen při delším pobytu a ještě s dětmi se to musí prodražit. Mínus půl hvězdičky na kuchyňku, jinak dokonalost.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V okolí Máchova Jezera jsme navštívili již několik střediek a Borný zde patří mezi ty nejhezčí. Nachází se v klidnější části jezera, ale přitom nejblíže druhé největší pláži. Chatičky jsou moderní a pěkné, dřevěné obložení voní novotou, sociální zařízení je také pěkné a moderní. V ostatních kempech v okolí jako by se zastavil čas, staré chatky a nehezké wc s trubkami. Kemp Borný zrekonstruoval co se dá. Ubytování je ve vzdušném lesíku, kde fouká vítr od jezera, třeba oproti Starým Splavům. A občerstvení je zde zajištěno po celý den ve dvou restauracích. Není tu třeba tolik vyžití pro děti jako na sousedním "Václaváku", ale zase je tady klídek a pohoda. Zkrátka můžeme jen doporučit :-)

Bivoj

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Splnilo očekávání.... Rád se vrátím

Ema

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Trochu moc živé pro nás, ale milí lidé. Spíš pro mladé. Ale jinak nádherné koupání a zastávkové místo výletní lodi, což je výhoda.

aevi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná pláž a spousta vyžití pro prcky, příště jedeme rovnou sem :-)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp Borný, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp Borný. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp Borný.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist