Autokemp Klůček - Hodnocení

4.4 / 10 Průměrné
podle 11 recenzí (celkem 179)  

Ke Klůčku,
DOKSY 472 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Klůček

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

44% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 179
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Klůček


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jakub S.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení je totální humus. Špína, smrad... 20 let na to nikdo nesáhl. Záchody nejdou zavřít, všude moč a rozházené papíry. U sprch žádné místo pro odložení věcí a všude špína.

Nejsem prudérní, ale čeho je moc, tohp je příliž. Suveréně nejhorší kemp, který jsme navštívili

Anonym

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštìvili po 7 letech s očekáváním zlepšení,ale v kempu se zastavil čas.Sociální zařízení je naprosto nevyhovující a zastaralé.Kempovani s rodinou naprosto nevhodné vzhledem k hluku do rannich hodin,s kterym personál není schopen nic udělat.Pláže jsou i pro lidi z kempu placené a v době placení nesmíte vstupovat se psem.Byli jsme zklamaní a po této zkušenosti už kemp nenavštívíme.

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Klůček je jedním slovem skvělý, veškeré služby na jedničku, dostatek restaurací a barů a obchůdek, pláže u Máchova jezera v dobré dostupnosti. Jedinou výtku můžu dát sociálnímu zařízení, které je ještě z dob krále klacka a které jsem za celou dobu pobytu neviděla nikoho uklízet, nedostatek sprch s teplou vodou a ještě časově omezené.

Michaela R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všude v kempu vše v plastech (tacky na jídlo, kelimky) a nikde žádný tříděný odpad. Pláž poměrně daleko od kempu, ohnaná ostnatým drátem jak v Dachau, za další poplatek a zákaz vstupu se psi. Další poplatky navíc -sprcha, nabíjení mobilu - 20. Na záchodě často bez toaleťáku a mýdlo vůbec! Nikde žádné zdravé jídlo, predevsim smažené polotovary. Vesměs ale dost hospudek, bylo kam se uchýlit i večer, personál ve stravovacích zařízeních moc příjemný.

ivan

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

teda napíšu jenom samé negativa a to že takovej hluk až do ranních hodin jsem nikde nezažil to bylo hrozný radši jsme rychle odjeli protože tam se normálni
člověk nemůže zdržet víc jak jednu noc už nikdy

Mango

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, stanování přímo mezi stromy vypadalo opravdu lákavě. Jenže, sociální zařízení bylo značně neudržované! Kromě toho nás trápil noční hluk, který trval i do brzkých ranních hodin! A u stánku si taky někdy trochu počkáte. Plus je to, že na hlavní pláž Máchova jezera to je procházkou, takže ideální vzdálenost.

Petra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kamarádkou a mým 3 letým synem jsme navštívili tento kemp. Z chatky jsme měli dobrý dojem, chatka byla útulná a čistá, s malou ledničkou a vařičem. Moc se nám líbila teráska s posezením. Sprchy byli čisté a teplou vodu měli za 20kc jediná nevýhoda byla, že jsme sprchy měli celkem daleko od chaty. WC bylo v míře. Výhodou je malý stánek s pečivem a ostatním. Stánky s občerstvením byli úžasný, příznivé ceny a jídla výborné a obsluha velmi milá. Jediné co mi tam vadilo, že tam není nic pro malé děti. Maji tam jen jednu houpačku, která je spíše pro starší děti. Ale máme v planu kemp navštívit i příští rok. Je tam klidek.

jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nám se tady moc líbilo. Přrostředí kempu je výjimečné, celý je schován v borovém háji srůznými terénními nerovnostmi, můžete stanovat na hlavní cestě, nemo na kopečku, nebo v údolí... jak je libo :-) V zadní části kempu se najdou klidná místa v soukromí a přesto blízko ke sprchám i k občerstvení. Pro mě je tento kemp něčím zvláštní, má své kouzlo. A co teprve nedaleká pláž Klůček ♥ I když není nejmodernější, ráda se sem vracím.

z r.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

čim bych začal absolutně nulové vyžiti pro male děti absence dětského hřiště v klubovně jen televize a žádná hra absence wifi kuchynky bez richlovarne konvice a mikrovlnky plaž 3/4 kilometru a ještě placena prostě hruza po 4 dnech jsme to vzdali a jeli domu jedine plus že obsluha baru ma snahu něco udělat a perzonal kempu jim to bojkotuje

Jakub W.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2017

Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

Dovolená 2017 - 1. kemp (1 noc)

Sociálky:
- Teče pouze studená voda v umyvadlech
- Toaleťák je v hlavní místnosti záchodu, ne v každé kabince, takže zbytky jsou poházené všude kolem
- Vypadají opravdu strašidelně (obzvlášť s osazenstvem kempu)

Zážitek:
Polovinu kempu okupovala velká cikánská rodina, takže jsme se rozhodli pro druhou polovinu kempu. Nebylo to o moc lepší, prakticky všichni okolo nás byli naprosto namol. Rozhodli jsme se najít nějaké místo co nejdál ode všech. Nakonec jsme byli blízko pouze jednoho malého stanu a auta.
Vrchol přišel asi okolo půl jedenácté večer, kdy se osazenstvo stanu a auta probudilo a začalo pouštět ... (přemýšlím, jak to označit...) HLASITÉ ZVUKY (jinak se to označit nedá) a túrovat auto.
Sem opravdu nejezděte!

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme mnoho let, ale je to čím dál horší.
Pro děti není žádná nabídka vyžití(hřiště, půjčovna kol....). Za ty léta žádná investice do sociálních zařízení, kuchyně, klubovna( nebo nevím jak nazvat prázdnou místnost)?
Hlučnost v kempu je čím dál horší a nikdo to neřeší. V minulosti bylo cca. od půlnoci trochu klidněji, občas byla vidět v kempu PČR.
Stánkaři se mění a nabídka se zhoršuje.
K snídani se od 9 hod. nedalo nic sehnat( pečivo, sladké..), tak jak bývalo v minulosti.
Stánkař nám sdělil, že máme jít na nákup do Penny.
Dáme si od tohoto kempu několik let odpočinek a uvidíme, zda se tu potom něco změní k lepšímu. Možná by se mohl provozovatel inspirovat v jiných kempech.
Jediné co je pozitivní je výborná restaurace před kempem, Restaurace Kočí Doksy. Skvělá obsluha a výborné stravování:-)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pár let do kempu jezdíme, a je to čímdál horší. Sociální zařízení katastrofa, ve sprchách člověk nemá soukromí, miminaa nelze kde vykoupat. V kempu žádná zábava,žádné aktiviy pro děti. Personál neochotný, ceny předražené... Další rok sem nepojedeme

Maja

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Docela dobrý.Sociální zařízení nic moc.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme min. 15 let a za tuto dobu se vůbec nic nezměnilo. Investice do kempu vůbec žádné.
Stánkaři se mění a služby, nabídka se zhoršuje.
WC -studená voda, wifi nikde.
Hlasitý kemp je stále, bylo vždy a nikdy nikoho to nezajímá.
Škoda, že se sem nic neinvestuje, nezlepšuje.

Jarda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je opravdu v krásném prostředí, celkem velký, takže se nebudete cítit jako sardinky. V kempu je celkem čisto, ale sociálky jsou tak z roku 1985. To samé klubovna a kychyňka. Pokud máte rádi muzea, historii nebo staré (rozuměj komunistické) časy, návštěvu doporučuji. Pokud hledáte aspoň slušný základ, zkuste to jinde. Problémy s neukázněnými návštěvníky byly také - hlasitá hudba do hluboké noci a nad ránem (asi) zfetovaný magor řvoucí na celý kemp. Dalo by se říct za dost peněz málo muziky, ale muziky bude v tomto případě víc, než je žádoucí. Kemp působí jako dojná kráva, o kterou se majitel moc nestará. Nejen z pohledu sociálek, ale i chybějící ostrahy, která by umravnila hulváty.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme rodina se 3 detmi do 10 let. Ubytování jsme měli zajištěné v sousedním kempu Perla, která má k kempu Klůček 2 maringotky obložené dřevem (dřevěná chatka, neuklizená plná bordelu, s vyfasovaným povlecením važicím snad 10kg na jedno lůžko, pro děti hrozné) takže jsme byli přímo v kempu Klůček.


Kemp Klůček jak uvádí na svych stránkách že je pro rodiny s dětmi tak to ke jen lákající trik a naprostá lež, žádné hřiště, pouze klubovna s ping pongovým stolem a tv jinak žádná zábava pro děti, když je pod mrakem a není možnost koupání. Pláž na Mácháči ke super, po celé pláži samé bistro nebo bar. Pro děti ideál ve vodě písek a 20m od břehu voda po prsa. Bohužel musíte platit vstupné i když je provozovatelem kemp Klůček.

Noční klid v Kempu Klůček není první noc nějací vypatlanci ve 3h v noci jezdily na čoprovy a hádaly se komu jde silnější kravál z výfuku, no děs. Mladí muži neznají slovo toalety, potřeby vykonávají u chaty nebo stromu a je jím jedno kdo na ně kouká. Skoro každou noc něco hudba by nevadila do 12 noci ale ne do 4 do rána.


Jsem rád že jsme měli zaplaceno v kempu Perla, je to cca 200m od kempu Klůček sprchy luxusní nové. Radši si dojít do Perly než se sprchovat v kempu Klůček, sociálka příšerná z dob hlubokého TOTAČE! Záchody k použití s celou rolí toaletního papíru na obložení celé mísy, všude bahno a špína už nikdy více klůček!!!

Jediné plus je za pláž i když placenou, a bar s haupacímy sítěmi, s velmi příjemným pánem u obsluhy, mícháné drinky i nealko, pro děti milksheaky.

Přežily jsme to 6 dní, protože jsme měli zaplaceno na týden, jsou o hodně lepší kempy než Klůček.

KLUČEK NIKDY VICE!!!

Švédman

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nevhodné pro rodinu s malými a menšími dětmi. Umývárny pouze do 21.15 hod. !!!!????

Knajp

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v pěkném stinném prostředí,letos jsme tu byli potřetí. Stravovna hned za vstupní brannou vlevo opět spolehlivě nejlepší,domácí hotovky,vstřícná obsluha. Perlička už neexistuje (resp.změnila majitele) a strašně to upadlo,diletantsky vedené...Výborná pizza v Pizza baru a pivo Rohozec.Drink bar perfektní. Do pátku se dá vyspat poměrně dobře, ovšem co dokážou za kravál vytvořit trdlitasové,kteří se nacpou do kempu na víkend-příšerný! Sociálky z roku raz dva. Takže pro rodiny s dětmi od pondělí do pátku,víkend patří sobečkům, vožralům a bezmozkům.

pavel p.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velky kemp. Pekne ohniste. Socialky potreba zrekonsruovat.

Pravoslav H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem


Prostředí nádherné, ceny relativně vstřícné... avšak profilová slova "v našem klidném, tichém, rodinném kempu... si příjemně odpočinete" zní ve večerních a nočních hodinách (zejména v pátek a v sobotu)jako velmi špatný vtip, neb častokrát kempem burácí hudba z reproduktorů z aut, kterou bezohledně pouštějí především skupiny mladých, alkoholem poněkud zmožených lidí - personálu kempu je to pak úplně fuk, nic v té věci nedělá (ač je v pravidlech kempování uveden noční klid od 22,00)... také je nepříjemné, že kuchyňky se uzamykají v 22,00 a dostupnost pitné vody je omezena...

Michal

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme si vybrali pouze z důvodu levných chatek a to jen proto, že pršelo. Na recepci neochotný pán, který místo navnadění příjemného pobytu stále zdůrazňoval že ráno v 10 musíme "vypadnout" protože přijedou dělníci. Sociální zařízení je takové, jak jej kdysi dávno pravděpodobně postavili. Jedno bistro které jsme potkali překvapilo výběrem jídel. Ovšem když mi po 6 paní řekla "došlo" vzdal jsem to. Zakryté myšmi prokousané dírky v mini-chatkách byly poslední kapka. Spali jsme v autě a jediné + bylo že jsem mohl nechat auto-ledničku zaplou po celou noc v chatce.

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení po ránu v pořádku , ale po poledni mnohdy nepoužitelné .

Kudrnová

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spoustu věcí by člověk přehlédl, ale tak neskutečně protivnou slečnu na recepci jsem nepotkala snad nikde. Myslím že hned při první komunikaci v kempu zkazi hned první dojem z dovolené.

Zuzi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Snížená známka za služby, protože i přesto, že jsme byli ubytovaní v kempu, za pobyt na pláži bylo nutno zaplatit zvlášť.

Natali

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chtěli jsme se zde ubytovat. Naštěstí pro nás jsme se zeptali v kempu právě balící dvojice, jak to tam chodí a upozornili nás na neskutečný kravál po nocích, kvůli kterému to sami balili, a ať si připravíme peníze na vstup na pláž. Proto jsme odjeli jinam.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Klůček, který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Klůček. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Klůček.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist