Autokemp Klůček - Hodnocení

5.3 / 10 Chvályhodné
podle 21 recenzí (celkem 195)  

Ke Klůčku,
DOKSY 472 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Klůček

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

53% Hodnocení 21
Celkem hodnocení 195
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Klůček


Storno

Hodnocení návštěvníků

nitrame

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Klůček bych pochválil a doporučil. Kemp je velmi prostorný a je umístěný do borovicového lesa .Terén je členitý - žádná placka a místo si vybere každý a to je důležité. Můžete si vybrati z několika hospůdek ,které jsou uvnitř kempu. My jsme si oblíbili restauraci "Myší hrádek" Ochotný personál , pivo samozřejmě a umějí výborné maxiburgery ( je třeba je vyzkoušet) .Obchůdek s potravinami zásobovaný solidně (ranní pečivo ), vrátnice fungovala úplně v pohodě. WC a sprchy pravidelně uklizeny za mě v pořádku . O víkendu bylo celkem obsazeno ,ale nikdo si nijak nepřekážel .Pokud máte rádi lesní kempy jak já tak ho musíte vyzkoušet. To prostředí na Vás udělá dojem . Koupání na hlavní pláži vyhovující .Jako top výlet bych označil asi hrad Bezděz . Takže jsem rád , že mám kemp Klůček na seznamu , kde se nám s karavanem líbilo.

Slavkos

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mám rád kempy, kde to žije a tohle je jeden z nich. Příjemné prostředí, ochotný personál, široká škála míst k posezení, která funguje do večerních hodin, co víc si přát. Jen ty sociální zařízení by mohly být lepší, ale to je jen detail.

Lenka N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt v krásném lese. Noční klid absolutně katastrofa, co se dělo přes víkend v kempu, to se ani nedá popsat, jaka slovní zásoba mladých ozralych tam lítala. Nechápu, že nezakrocil nějaký správce kempu. Bála jsem se jít i ze stanu na WC. Kuchynky na začátku kempu se studenou vodou, v půlce kempu s teplou, ale to se člověk nedozví, protože mládež na recepci prostě neví vůbec nic. Jinak v kempu jsou celkem normální ceny, jídlo dobře. Absurdní je, že i jako ubytovny za pláž klůček stejně platí denně další peníze. Jinak v kempu např. Pro děti ne i absolutně nic, kromě jedne trampolíny. Na machaci bylo úžasne, ale příště určitě do jiného kempu.

Kouřilová P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzhledem k sezóně jsem nečekala ze bude v kempu klid a ticho. Ale to co jsme zažili byl rachot bordel za chování návštěvníků nemůže personál, cedule dodržujte noční klid jako by nebyla a ozrali rvali do brzkých ranních hodin. Na socialkach se paní snažila pravidelně uklizela, ale lidi jsou prasata a tak to podle toho vypadalo. A kuchyňka? No pardon, tam se zastavil čas . Uvarite ale tepla voda není a dva vaříče na tak velký kemp opravdu nestačí. Popelnice pretekali bordelem. Vše zacharanuje personál na recepcy.

Michal

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi spokojeni, už jsme zde po 4-té.

Linda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Největší tragédie je recepce kempu, kde nevědí naprosto nic. Prakticky ani nebyli schopní spočítat, kolik nás bude pobyt stát a co po nás vlastně chtějí. V ceníku je sice psáno, že k chatce parkování auta zdarma, ale samotné auto se platí každý den :D Pak nás skásli o 500 Kč za klíč, i když sousedi vedle v chatce to platit nemuseli. Kamarád, co si chtěl pověsit na strom hamaku musel zaplatit jako za stan, po tom, co na recepci dva dny přemýšleli, jestli si vůbec hamaku může na strom pověsit :D Takže platil 3x tolik, co čekal a neměl u sebe tolik v hotovosti. Vyslali ho do bankomatu, který ale prý absolutně netuší, kde je, at se poptá jinde.

Kemp starší, záchody rozpadlé, sprchy za dvacku asi na půl minuty, ale to by se dalo skousnout, to, že tam není ani závěs taky. V chatce nám nefungoval vařič. Takže jsme se znovu museli obrátit na správu kempu. Vyfasovali jsme novou bombu a nějaké kleště, ať si to opravíme, že nevědí, jak se to dělá. Kupodivu tentokrát bez poplatku :D

Na pláž je to docela z ruky, obzvlášť pokud máte malé dítě a táhnete spoustu věcí jako lehátka a různá nafukovací stvoření. I když obě pláže v okolí spadají právě pod Klůček, tak si je zaplatíte zvlášť, když už poplatky tak fakt za všechno. Na pláži blíž kempu není o co stát, rozpadlá skluzavka a přes týden zavřené stánky, takže vyhozené peníze. Pláž dál už zajímavější, s různými atrakcemi za různě velké poplatky. Takže si zacálujete pláž plus i věci na ní :D

Na Mácháč se určitě ještě vrátíme, jen asi ne do tohoto kempu. Sám o sobě by nebyl špatný, přeci jen člověk nemůže čekat nic nóbl, ale poplatky za vše plus recepce nás odradili dostatečně.

Markéta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Kemp Klůček...místo vyhovující nezrizene omladině,která se absolutně neumí chovat a už vůbec nelze toto místo klasifikovat jako místo,kde si člověk odpočine. Naprosto neregulovaný řád. Sice je psán "noční klid od 22ti hod." Ale realita je úplně jiná. Bezohlední návštěvníci vyřvávající do ranních hodin,hlasitá hudba z aut,ničení majetku ostatních návštěvníků,bez jakéhokoliv zájmu a řešení personálu.Takže romantický a klidný pobyt v přírodě veškerý žádný. Po dvou nocích rozhodně NEDOPORUČUJEME rodinám s dětmi,které si přejí příjemný a NORMÁLNÍ pobyt v kempu. Jsme velmi zklamaní a už tam rozhodne nepojedeme.

Tereza

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné, klidné. Skvělá pláž na kterou jsme chodili jen večer kochat se výhledem na zapadající sluníčko.

Kuba

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkný celkem udržovaný kemp, socialní zařízení průměrné, na každém rohu hospoda či bar. jediný problém je večerní hluk ale když jste na kraji kempu, tak to zastak hrozné není.

Libor K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Místo nabízené dřevěné chaty s terasou,jejíž fotografie byli v tu dobu uvedeny na webových stránkách kempu jsme byli ubytováni v jakési plechové chýši připomínající snad jen nějakou romskou osadu z jihu Slovenska. Naprosto neobyvatelné - byla to snad jakási část vlaku či autobusu použitá ke stavbě i s originálními okny které nešli nikdy otvírat, což v srpnu ve 30C není uplně to co by si člověk přál. Jídelní část s výškou stropu 175cm po pár minutách strávených v předklonu naprosto neobyvatelná pro člověka měřícího 180cm. Výsledný dojem dokreslovala už snad jen slibovaná terasa což ve skutečnosti byla pouze dřevěná lavice zamčená řetězem ke stromu před chatou. S pocitem podvedení a okradení jsem se obrátil na správce kempu který s námi vzniklou situaci odmítl jakkoliv řešit, se slovy MÁME PLNO. I když spousta chat v našem okolí byla celou dobu našeho pobytu prázdná.

Libor

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V rozsáhlém lesním kempu je velký výběr míst, kde postavit stan a zaměstnancům jsou známa bezpečnější a méně bezpečná místa. Návštěvníka o tom ovšem nikdo neinformuje, a tak se stalo, že nám vykradli dva stany a podle chybějících věcí na to měli opravdu mnoho času. Do kempu se sice chodí přes vrátnici, ale jinak tam bez povšimnutí projdete z mnoha dalších stran. Zaměstnanci o problému krádeží v Klůčku ví, ale majitel prý není ochoten něco změnit. Kemp nevhodný pro stanování. Vybavenost průměrná.

Andrea S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzdy vse v poradku a skvela spoluprace s veskerym personalem.Jen tak dal

Hana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se my velice líbil je to prostředí v lese provozní velice prijemby,WC udržovány kdykoliv jsem šla na záchod tak tam paní uklizela hlavni plaz písčitá a ceny ve stankach normální jako všude když je nějaká akce nemám si na co ztěžovat velice jsme byly spokojeny kemp mužů doporučit doufám ze se tam ještě někdy podívam

Radka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po příjezdu do kempu jsem se vydala na recepci, kde jsem čekala člověka, který nás trochu seznámí třeba i s okolím nebo alespoň základní info o ubytování, pán nevěděl, zda jsme již něco platili, zda je v chatce funkční lednička, no prostě na cokoliv se ho ptát bylo zbytečné, kdyby něco tak prý na vrátnici, takže jsme akorát zaplatili a šli se ubytovat. Chatka není špatná prostorná s funkční ledničkou což je velké + a teráska super. Povlečeno bylo evidentně čistě, jestli ubrus na stole viděl někdy mokrý hadr o tom by se dalo polemizovat, ale dejme tomu. Toalety jsme našli sami, na toaletách a kuchyňce je vidět, že majitel kempu peníze jen kasíruje, ale investice žádné. Na toaletách mýdlo neznají, úklid taky nic moc, toaletní papír po většinu času byl. V kuchyňce najdete jen plynové sporáky a dřezy, myslím, že by se hodila rychlovarná konvice, klidně klasický plynový/kombinovaný sporák, toustovač, mikrovlnka, to jsou investice, které zase nejsou tak velké a myslím, že dojem by byl hnedka lepší. Co se týče sprch ohledně těch nám poradil milý pán na vrátnici- Sprchy jsou časově omezené na víc za peníze, přítel se zvládl vždy umýt za 10 Kč, mně se to nedařilo takže bylo potřeba 20 Kč, každopádně ve sprchách našlapáno, kluzko, soukromí žádné, třeba aspoň závěs, když se myjete nic, navíc dámské sprchy jsou u pánských záchodů, které mají částečně prosklené dveře, takže pokud některá slečna/paní nechá otevřeno a vy se třeba zrovna utíráte nebo prostě stojíte zrovna mimo sprchu je na Vás vidět, o tom, že si nemáte kam pořádně položit nemluvím a stejně pokud si je někam položíte dříve než si zapnete sprchu tak se stejně musíte stěhovat pokud je chcete mít u sebe. Kdyby si majitel radši snad naúčtoval o 50 Kč víc za chatku a nechal teplou vodu přístupnou déle a zadarmo myslím, že by nezkrachoval. Co se týče pláže, první den jsme si to obešli abysme věděli co a jak.. pláž Klůček je vhodná také pro nudisty - myslím, že je placená, ale lepší je hlavní pláž, trochu se prodejte, ale přeci jen je člověk na dovolené, moc lidí to neví, ale pokud si koupíte lístek na hlavní pláž přímo v kempu máte to jako hosti autokempu Klůček levnější a to o 20 Kč lístek pro dospělého Vás vyjde tedy na 45 Kč místo 65 Kč což je myslím přijatelné, navíc děti to mají takhle asi za 25 Kč, moc se o tom neví, já jsem to vyčetla až na pokladně na hlavní pláži, když jsme si to byli projít, jiný pán na recepci říkal, že to moc lidí neví, ale, že když přijedou tak jim to říká, ten co měl směnu, když jsme přijeli my nám nic takového neporadil. Jinak stánků je všude plno jak se zmrzlinou tak s jídlem a pitím takže hlady neumřete - ceny no dá se to, ale přece jen se vyplatí mít co nejvíce navařeno z domova. Celkový dojem šlo to, týden jsme přežili, ale domů jsme se tešili hlavně na sprchu a záchod, ke kterému nemusíte jít daleko :-) ale příští rok raději Bulharsko a all inclusive :-)

Anna

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Radi se zde vratíme. Okoli super, rybareny pekně velké ryby

Katka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu s přítelem poprvé a už nepojedeme. Jako pro tehotnou to je ráj na bakterie , člověk aby se bál ze ještě něco chytne . To samé sprchy , otevřené jen do 21:30 a pořád od bahna špinavé ? Celková čistota nic moc . V tomto kempu se da jen nažrat , ožrat a možná vyspat když bude ticho po 12. Zábava totálně žádná kdyby pršelo. Nedoporučuji

Jakub S.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení je totální humus. Špína, smrad... 20 let na to nikdo nesáhl. Záchody nejdou zavřít, všude moč a rozházené papíry. U sprch žádné místo pro odložení věcí a všude špína.

Nejsem prudérní, ale čeho je moc, tohp je příliž. Suveréně nejhorší kemp, který jsme navštívili

Anonym

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštìvili po 7 letech s očekáváním zlepšení,ale v kempu se zastavil čas.Sociální zařízení je naprosto nevyhovující a zastaralé.Kempovani s rodinou naprosto nevhodné vzhledem k hluku do rannich hodin,s kterym personál není schopen nic udělat.Pláže jsou i pro lidi z kempu placené a v době placení nesmíte vstupovat se psem.Byli jsme zklamaní a po této zkušenosti už kemp nenavštívíme.

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Klůček je jedním slovem skvělý, veškeré služby na jedničku, dostatek restaurací a barů a obchůdek, pláže u Máchova jezera v dobré dostupnosti. Jedinou výtku můžu dát sociálnímu zařízení, které je ještě z dob krále klacka a které jsem za celou dobu pobytu neviděla nikoho uklízet, nedostatek sprch s teplou vodou a ještě časově omezené.

Michaela R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všude v kempu vše v plastech (tacky na jídlo, kelimky) a nikde žádný tříděný odpad. Pláž poměrně daleko od kempu, ohnaná ostnatým drátem jak v Dachau, za další poplatek a zákaz vstupu se psi. Další poplatky navíc -sprcha, nabíjení mobilu - 20. Na záchodě často bez toaleťáku a mýdlo vůbec! Nikde žádné zdravé jídlo, predevsim smažené polotovary. Vesměs ale dost hospudek, bylo kam se uchýlit i večer, personál ve stravovacích zařízeních moc příjemný.

ivan

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

teda napíšu jenom samé negativa a to že takovej hluk až do ranních hodin jsem nikde nezažil to bylo hrozný radši jsme rychle odjeli protože tam se normálni
člověk nemůže zdržet víc jak jednu noc už nikdy

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Mango

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, stanování přímo mezi stromy vypadalo opravdu lákavě. Jenže, sociální zařízení bylo značně neudržované! Kromě toho nás trápil noční hluk, který trval i do brzkých ranních hodin! A u stánku si taky někdy trochu počkáte. Plus je to, že na hlavní pláž Máchova jezera to je procházkou, takže ideální vzdálenost.

Petra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kamarádkou a mým 3 letým synem jsme navštívili tento kemp. Z chatky jsme měli dobrý dojem, chatka byla útulná a čistá, s malou ledničkou a vařičem. Moc se nám líbila teráska s posezením. Sprchy byli čisté a teplou vodu měli za 20kc jediná nevýhoda byla, že jsme sprchy měli celkem daleko od chaty. WC bylo v míře. Výhodou je malý stánek s pečivem a ostatním. Stánky s občerstvením byli úžasný, příznivé ceny a jídla výborné a obsluha velmi milá. Jediné co mi tam vadilo, že tam není nic pro malé děti. Maji tam jen jednu houpačku, která je spíše pro starší děti. Ale máme v planu kemp navštívit i příští rok. Je tam klidek.

jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nám se tady moc líbilo. Přrostředí kempu je výjimečné, celý je schován v borovém háji srůznými terénními nerovnostmi, můžete stanovat na hlavní cestě, nemo na kopečku, nebo v údolí... jak je libo :-) V zadní části kempu se najdou klidná místa v soukromí a přesto blízko ke sprchám i k občerstvení. Pro mě je tento kemp něčím zvláštní, má své kouzlo. A co teprve nedaleká pláž Klůček ♥ I když není nejmodernější, ráda se sem vracím.

z r.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

čim bych začal absolutně nulové vyžiti pro male děti absence dětského hřiště v klubovně jen televize a žádná hra absence wifi kuchynky bez richlovarne konvice a mikrovlnky plaž 3/4 kilometru a ještě placena prostě hruza po 4 dnech jsme to vzdali a jeli domu jedine plus že obsluha baru ma snahu něco udělat a perzonal kempu jim to bojkotuje

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Klůček, který hodnotilo 21 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Klůček. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Klůček.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist