Autokemp Klůček - Hodnocení

4.9 / 10 Průměrné
podle 17 recenzí (celkem 185)  

Ke Klůčku,
DOKSY 472 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Klůček

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

49% Hodnocení 17
Celkem hodnocení 185
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Klůček


Storno

Hodnocení návštěvníků

Libor

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V rozsáhlém lesním kempu je velký výběr míst, kde postavit stan a zaměstnancům jsou známa bezpečnější a méně bezpečná místa. Návštěvníka o tom ovšem nikdo neinformuje, a tak se stalo, že nám vykradli dva stany a podle chybějících věcí na to měli opravdu mnoho času. Do kempu se sice chodí přes vrátnici, ale jinak tam bez povšimnutí projdete z mnoha dalších stran. Zaměstnanci o problému krádeží v Klůčku ví, ale majitel prý není ochoten něco změnit. Kemp nevhodný pro stanování. Vybavenost průměrná.

Andrea S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzdy vse v poradku a skvela spoluprace s veskerym personalem.Jen tak dal

Hana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se my velice líbil je to prostředí v lese provozní velice prijemby,WC udržovány kdykoliv jsem šla na záchod tak tam paní uklizela hlavni plaz písčitá a ceny ve stankach normální jako všude když je nějaká akce nemám si na co ztěžovat velice jsme byly spokojeny kemp mužů doporučit doufám ze se tam ještě někdy podívam

Radka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po příjezdu do kempu jsem se vydala na recepci, kde jsem čekala člověka, který nás trochu seznámí třeba i s okolím nebo alespoň základní info o ubytování, pán nevěděl, zda jsme již něco platili, zda je v chatce funkční lednička, no prostě na cokoliv se ho ptát bylo zbytečné, kdyby něco tak prý na vrátnici, takže jsme akorát zaplatili a šli se ubytovat. Chatka není špatná prostorná s funkční ledničkou což je velké + a teráska super. Povlečeno bylo evidentně čistě, jestli ubrus na stole viděl někdy mokrý hadr o tom by se dalo polemizovat, ale dejme tomu. Toalety jsme našli sami, na toaletách a kuchyňce je vidět, že majitel kempu peníze jen kasíruje, ale investice žádné. Na toaletách mýdlo neznají, úklid taky nic moc, toaletní papír po většinu času byl. V kuchyňce najdete jen plynové sporáky a dřezy, myslím, že by se hodila rychlovarná konvice, klidně klasický plynový/kombinovaný sporák, toustovač, mikrovlnka, to jsou investice, které zase nejsou tak velké a myslím, že dojem by byl hnedka lepší. Co se týče sprch ohledně těch nám poradil milý pán na vrátnici- Sprchy jsou časově omezené na víc za peníze, přítel se zvládl vždy umýt za 10 Kč, mně se to nedařilo takže bylo potřeba 20 Kč, každopádně ve sprchách našlapáno, kluzko, soukromí žádné, třeba aspoň závěs, když se myjete nic, navíc dámské sprchy jsou u pánských záchodů, které mají částečně prosklené dveře, takže pokud některá slečna/paní nechá otevřeno a vy se třeba zrovna utíráte nebo prostě stojíte zrovna mimo sprchu je na Vás vidět, o tom, že si nemáte kam pořádně položit nemluvím a stejně pokud si je někam položíte dříve než si zapnete sprchu tak se stejně musíte stěhovat pokud je chcete mít u sebe. Kdyby si majitel radši snad naúčtoval o 50 Kč víc za chatku a nechal teplou vodu přístupnou déle a zadarmo myslím, že by nezkrachoval. Co se týče pláže, první den jsme si to obešli abysme věděli co a jak.. pláž Klůček je vhodná také pro nudisty - myslím, že je placená, ale lepší je hlavní pláž, trochu se prodejte, ale přeci jen je člověk na dovolené, moc lidí to neví, ale pokud si koupíte lístek na hlavní pláž přímo v kempu máte to jako hosti autokempu Klůček levnější a to o 20 Kč lístek pro dospělého Vás vyjde tedy na 45 Kč místo 65 Kč což je myslím přijatelné, navíc děti to mají takhle asi za 25 Kč, moc se o tom neví, já jsem to vyčetla až na pokladně na hlavní pláži, když jsme si to byli projít, jiný pán na recepci říkal, že to moc lidí neví, ale, že když přijedou tak jim to říká, ten co měl směnu, když jsme přijeli my nám nic takového neporadil. Jinak stánků je všude plno jak se zmrzlinou tak s jídlem a pitím takže hlady neumřete - ceny no dá se to, ale přece jen se vyplatí mít co nejvíce navařeno z domova. Celkový dojem šlo to, týden jsme přežili, ale domů jsme se tešili hlavně na sprchu a záchod, ke kterému nemusíte jít daleko :-) ale příští rok raději Bulharsko a all inclusive :-)

Anna

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Radi se zde vratíme. Okoli super, rybareny pekně velké ryby

Katka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu s přítelem poprvé a už nepojedeme. Jako pro tehotnou to je ráj na bakterie , člověk aby se bál ze ještě něco chytne . To samé sprchy , otevřené jen do 21:30 a pořád od bahna špinavé ? Celková čistota nic moc . V tomto kempu se da jen nažrat , ožrat a možná vyspat když bude ticho po 12. Zábava totálně žádná kdyby pršelo. Nedoporučuji

Jakub S.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení je totální humus. Špína, smrad... 20 let na to nikdo nesáhl. Záchody nejdou zavřít, všude moč a rozházené papíry. U sprch žádné místo pro odložení věcí a všude špína.

Nejsem prudérní, ale čeho je moc, tohp je příliž. Suveréně nejhorší kemp, který jsme navštívili

Anonym

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštìvili po 7 letech s očekáváním zlepšení,ale v kempu se zastavil čas.Sociální zařízení je naprosto nevyhovující a zastaralé.Kempovani s rodinou naprosto nevhodné vzhledem k hluku do rannich hodin,s kterym personál není schopen nic udělat.Pláže jsou i pro lidi z kempu placené a v době placení nesmíte vstupovat se psem.Byli jsme zklamaní a po této zkušenosti už kemp nenavštívíme.

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Klůček je jedním slovem skvělý, veškeré služby na jedničku, dostatek restaurací a barů a obchůdek, pláže u Máchova jezera v dobré dostupnosti. Jedinou výtku můžu dát sociálnímu zařízení, které je ještě z dob krále klacka a které jsem za celou dobu pobytu neviděla nikoho uklízet, nedostatek sprch s teplou vodou a ještě časově omezené.

Michaela R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všude v kempu vše v plastech (tacky na jídlo, kelimky) a nikde žádný tříděný odpad. Pláž poměrně daleko od kempu, ohnaná ostnatým drátem jak v Dachau, za další poplatek a zákaz vstupu se psi. Další poplatky navíc -sprcha, nabíjení mobilu - 20. Na záchodě často bez toaleťáku a mýdlo vůbec! Nikde žádné zdravé jídlo, predevsim smažené polotovary. Vesměs ale dost hospudek, bylo kam se uchýlit i večer, personál ve stravovacích zařízeních moc příjemný.

ivan

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

teda napíšu jenom samé negativa a to že takovej hluk až do ranních hodin jsem nikde nezažil to bylo hrozný radši jsme rychle odjeli protože tam se normálni
člověk nemůže zdržet víc jak jednu noc už nikdy

Mango

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí, stanování přímo mezi stromy vypadalo opravdu lákavě. Jenže, sociální zařízení bylo značně neudržované! Kromě toho nás trápil noční hluk, který trval i do brzkých ranních hodin! A u stánku si taky někdy trochu počkáte. Plus je to, že na hlavní pláž Máchova jezera to je procházkou, takže ideální vzdálenost.

Petra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kamarádkou a mým 3 letým synem jsme navštívili tento kemp. Z chatky jsme měli dobrý dojem, chatka byla útulná a čistá, s malou ledničkou a vařičem. Moc se nám líbila teráska s posezením. Sprchy byli čisté a teplou vodu měli za 20kc jediná nevýhoda byla, že jsme sprchy měli celkem daleko od chaty. WC bylo v míře. Výhodou je malý stánek s pečivem a ostatním. Stánky s občerstvením byli úžasný, příznivé ceny a jídla výborné a obsluha velmi milá. Jediné co mi tam vadilo, že tam není nic pro malé děti. Maji tam jen jednu houpačku, která je spíše pro starší děti. Ale máme v planu kemp navštívit i příští rok. Je tam klidek.

jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nám se tady moc líbilo. Přrostředí kempu je výjimečné, celý je schován v borovém háji srůznými terénními nerovnostmi, můžete stanovat na hlavní cestě, nemo na kopečku, nebo v údolí... jak je libo :-) V zadní části kempu se najdou klidná místa v soukromí a přesto blízko ke sprchám i k občerstvení. Pro mě je tento kemp něčím zvláštní, má své kouzlo. A co teprve nedaleká pláž Klůček ♥ I když není nejmodernější, ráda se sem vracím.

z r.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

čim bych začal absolutně nulové vyžiti pro male děti absence dětského hřiště v klubovně jen televize a žádná hra absence wifi kuchynky bez richlovarne konvice a mikrovlnky plaž 3/4 kilometru a ještě placena prostě hruza po 4 dnech jsme to vzdali a jeli domu jedine plus že obsluha baru ma snahu něco udělat a perzonal kempu jim to bojkotuje

Jakub W.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2017

Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

Dovolená 2017 - 1. kemp (1 noc)

Sociálky:
- Teče pouze studená voda v umyvadlech
- Toaleťák je v hlavní místnosti záchodu, ne v každé kabince, takže zbytky jsou poházené všude kolem
- Vypadají opravdu strašidelně (obzvlášť s osazenstvem kempu)

Zážitek:
Polovinu kempu okupovala velká cikánská rodina, takže jsme se rozhodli pro druhou polovinu kempu. Nebylo to o moc lepší, prakticky všichni okolo nás byli naprosto namol. Rozhodli jsme se najít nějaké místo co nejdál ode všech. Nakonec jsme byli blízko pouze jednoho malého stanu a auta.
Vrchol přišel asi okolo půl jedenácté večer, kdy se osazenstvo stanu a auta probudilo a začalo pouštět ... (přemýšlím, jak to označit...) HLASITÉ ZVUKY (jinak se to označit nedá) a túrovat auto.
Sem opravdu nejezděte!

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme mnoho let, ale je to čím dál horší.
Pro děti není žádná nabídka vyžití(hřiště, půjčovna kol....). Za ty léta žádná investice do sociálních zařízení, kuchyně, klubovna( nebo nevím jak nazvat prázdnou místnost)?
Hlučnost v kempu je čím dál horší a nikdo to neřeší. V minulosti bylo cca. od půlnoci trochu klidněji, občas byla vidět v kempu PČR.
Stánkaři se mění a nabídka se zhoršuje.
K snídani se od 9 hod. nedalo nic sehnat( pečivo, sladké..), tak jak bývalo v minulosti.
Stánkař nám sdělil, že máme jít na nákup do Penny.
Dáme si od tohoto kempu několik let odpočinek a uvidíme, zda se tu potom něco změní k lepšímu. Možná by se mohl provozovatel inspirovat v jiných kempech.
Jediné co je pozitivní je výborná restaurace před kempem, Restaurace Kočí Doksy. Skvělá obsluha a výborné stravování:-)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pár let do kempu jezdíme, a je to čímdál horší. Sociální zařízení katastrofa, ve sprchách člověk nemá soukromí, miminaa nelze kde vykoupat. V kempu žádná zábava,žádné aktiviy pro děti. Personál neochotný, ceny předražené... Další rok sem nepojedeme

Maja

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Docela dobrý.Sociální zařízení nic moc.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme min. 15 let a za tuto dobu se vůbec nic nezměnilo. Investice do kempu vůbec žádné.
Stánkaři se mění a služby, nabídka se zhoršuje.
WC -studená voda, wifi nikde.
Hlasitý kemp je stále, bylo vždy a nikdy nikoho to nezajímá.
Škoda, že se sem nic neinvestuje, nezlepšuje.

Jarda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je opravdu v krásném prostředí, celkem velký, takže se nebudete cítit jako sardinky. V kempu je celkem čisto, ale sociálky jsou tak z roku 1985. To samé klubovna a kychyňka. Pokud máte rádi muzea, historii nebo staré (rozuměj komunistické) časy, návštěvu doporučuji. Pokud hledáte aspoň slušný základ, zkuste to jinde. Problémy s neukázněnými návštěvníky byly také - hlasitá hudba do hluboké noci a nad ránem (asi) zfetovaný magor řvoucí na celý kemp. Dalo by se říct za dost peněz málo muziky, ale muziky bude v tomto případě víc, než je žádoucí. Kemp působí jako dojná kráva, o kterou se majitel moc nestará. Nejen z pohledu sociálek, ale i chybějící ostrahy, která by umravnila hulváty.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme rodina se 3 detmi do 10 let. Ubytování jsme měli zajištěné v sousedním kempu Perla, která má k kempu Klůček 2 maringotky obložené dřevem (dřevěná chatka, neuklizená plná bordelu, s vyfasovaným povlecením važicím snad 10kg na jedno lůžko, pro děti hrozné) takže jsme byli přímo v kempu Klůček.


Kemp Klůček jak uvádí na svych stránkách že je pro rodiny s dětmi tak to ke jen lákající trik a naprostá lež, žádné hřiště, pouze klubovna s ping pongovým stolem a tv jinak žádná zábava pro děti, když je pod mrakem a není možnost koupání. Pláž na Mácháči ke super, po celé pláži samé bistro nebo bar. Pro děti ideál ve vodě písek a 20m od břehu voda po prsa. Bohužel musíte platit vstupné i když je provozovatelem kemp Klůček.

Noční klid v Kempu Klůček není první noc nějací vypatlanci ve 3h v noci jezdily na čoprovy a hádaly se komu jde silnější kravál z výfuku, no děs. Mladí muži neznají slovo toalety, potřeby vykonávají u chaty nebo stromu a je jím jedno kdo na ně kouká. Skoro každou noc něco hudba by nevadila do 12 noci ale ne do 4 do rána.


Jsem rád že jsme měli zaplaceno v kempu Perla, je to cca 200m od kempu Klůček sprchy luxusní nové. Radši si dojít do Perly než se sprchovat v kempu Klůček, sociálka příšerná z dob hlubokého TOTAČE! Záchody k použití s celou rolí toaletního papíru na obložení celé mísy, všude bahno a špína už nikdy více klůček!!!

Jediné plus je za pláž i když placenou, a bar s haupacímy sítěmi, s velmi příjemným pánem u obsluhy, mícháné drinky i nealko, pro děti milksheaky.

Přežily jsme to 6 dní, protože jsme měli zaplaceno na týden, jsou o hodně lepší kempy než Klůček.

KLUČEK NIKDY VICE!!!

Švédman

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nevhodné pro rodinu s malými a menšími dětmi. Umývárny pouze do 21.15 hod. !!!!????

Knajp

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v pěkném stinném prostředí,letos jsme tu byli potřetí. Stravovna hned za vstupní brannou vlevo opět spolehlivě nejlepší,domácí hotovky,vstřícná obsluha. Perlička už neexistuje (resp.změnila majitele) a strašně to upadlo,diletantsky vedené...Výborná pizza v Pizza baru a pivo Rohozec.Drink bar perfektní. Do pátku se dá vyspat poměrně dobře, ovšem co dokážou za kravál vytvořit trdlitasové,kteří se nacpou do kempu na víkend-příšerný! Sociálky z roku raz dva. Takže pro rodiny s dětmi od pondělí do pátku,víkend patří sobečkům, vožralům a bezmozkům.

pavel p.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velky kemp. Pekne ohniste. Socialky potreba zrekonsruovat.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Klůček, který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Klůček. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Klůček.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist