AMK AUTOKEMP DOBŘICHOVICE - Hodnocení

Tyršova 1153,
DOBŘICHOVICE 252 29 | Mapa

Provozní období: .4. - .9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_AMK AUTOKEMP DOBŘICHOVICE

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 13
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AMK AUTOKEMP DOBŘICHOVICE


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pavel15

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný klidný kemp u řeky. Ochotný a vstřícný personál v kempu i restauraci. Sociální zařízení čisté a udržované, bohužel absence teplé vody. Jinak vřele doporučuji.

VÁCLAV

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme příjemně překvapeni zdánlivou jednoduchostí při zachování všech podmínek pro provozování Vašeho zařízení. běkujeme, rádi se vrátíme.

Václav Faifr

Johana

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v Dobřichovicích je srdcová záležitost, kde si můžete užít klidnou dovolenou nebo super koupačku v řece Berounce. Přes léto zde funguje restaurace se skvělou kuchyní. Ubytování je čisté a řekla bych příjemné, sociální zařízení je poměrně nově zrekonstruované a je zde urdžovaná čistota. Zvlástě bych doporučila pobyt ve stylové maringotce! Na louce se snaží i o třídění odpadu, jsou zde lehátka a příjemný vstup do vody. V recepci si můžete půjčit kola či vyjet na výlet s loděmi, které kemp půjčuje. Třeba využít balíčku jednodenního výletu ze Srbska, kam dojedete krásnou cestou vlakem a pak po vodě zpět do kempu. Co kempu přidává na hodnotě je výhled na Dobřichovický zámek a celkově město Dobřichovice, které nabízí mnoho sportovního vyžití, kavárny, vinárny, obchody (sklizeno, mungo, billa, lidl) a dlouhou cyklotrasu, kde si můžete zajezdit na kolečkových bruslích nebo půjčeném kole.
Kemp Dobřichovice bych moc doporučila všem co si chtějí užít klidnou dovolenou či jen víkendovou koupačku u vody. Je to krásné místo, které je na vlakové trase z Prahy, zaujmout vás může i výlet na Karlštejn, skály v Srbsku, Brdské lesy či Koněpruské jeskyně.

Sabina

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.9. - 24.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla to krásná dovolená u Berounky. Super koupání v jezu, centrum Dobřichovic je moc krásné a na pivo se dá zajít do restaurace přímo v kempu nebo kdekoliv po Dobřichovicích. Vše v kempu bylo čisťounké, chatka nově zrekonstruovaná a personál byl moc vstřícný. VŘELE DOPORUČUJI! :)

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné ubytování, jen rušení častými vlaky na trase Praha-Plzeň

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Kata

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.2.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem tu s partou, kdyz jsme jeli vodu. Chtěli jsme zde zustat pouze jednu noc, nakonec se nam zalibilo okoli a zůstali jsme noci dve. Socialky nadprumerny oproti ostatnim kempum a hlavne personal super.
Pristi rok se asi zastavime zase.

baset

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp sociálky čisté a uklizené.K dispozici kuchynka a lednice.CHatky ve stínu.Kemp doporučuji.

Marťa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme si vybrali na základě hodnocení a nelitujeme. Chatky ve stínu, kuchyňka vybavená, sociální zázemí čisté (to byl pro nás základ), žádný zápach a nepořádek. Pohodový kemp. Doporučujeme.

petata

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemný kemp v krásném prostředí. Ubytování v jedoduše zařízených, ale zcela dostačujících chatičkách. Zcela nové sociální zařízení, čisté, teplá voda po celý den. K dispozici kuchyňka, lednice, vařiš a základní nádobí

katula k.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, jeli jsem s dětmi na ryby, tak jsme na tomto vebu našli kemp, který se hodí pro rybáře.
Po telefonické dohodě jsme s panem provozním jeli pozdě, samozdřejmě pan provozní na nás počkal.
Velmi milé přivítání.
V kempu byli i jiní rybáři, bylo to super.
Tento kem podle mě je super, nemusíte hledat, kam by jste si postavili stan, pěkná rovinka všude, gril jsme si mohli postavit přímo u stanu a v klidu chytat ryby.
Co se týkalo sociálního zařízení super, čisté.
V kempu všichni ochotní, velice příjemné prostředí, už dlouho jsme nebyli v tak milém a příjemném kempu.
DOPORUČUJEME VŠEM.

Miroslava B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jen škoda, že je kemp hned pod tratí, kde snad každých 10min projíždel vlak - i v noci.. ale jinak super.

Petra V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 27.5.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný menší kemp, s možností ubytování ve stanech či v chatičkách. Chatičky jednodušše zařízené. Skvělá restaurace přímo u kempu

Luděk F.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 11.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ochota při ubytování,krásné prostředí u řeky s jezem.Restaurace, ochotný personál, bohatý výběr.Každému doporučuji.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AMK AUTOKEMP DOBŘICHOVICE, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AMK AUTOKEMP DOBŘICHOVICE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AMK AUTOKEMP DOBŘICHOVICE.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist