ATC Bystrina - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 2 recenzí (celkem 15)  

Demänovská Dolina, Hotel Bystrina 23,
DEMÄNOVSKÁ DOLINA 3101 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Bystrina

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 15
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Bystrina


Storno

Hodnocení návštěvníků

Peter S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto super. Všetko vždy čisté. Personál na 1 :-)

Alena P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi příjemné, klidné prostředí v přírodě

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Příjemný kemp na krásném místě s výhledem do okolní krajiny. Polohou vhodný na výlety do Nízkých Tater i Liptovského Mikuláše a okolí. Jako stanující jsme ocenili hlavně velmi klidné místo. Z pohledu vybavení je vidět, že majitel přemýšlel, co kempující potřebují - dobré sociální zařízení (vždy čisté, navíc venkovní umývárka, sprcha bez dalšího poplatku), pitná voda na více místech a kuchyně (dostatek odkládacích ploch, dvě varné plynové desky). Ocenili jsme i super restauraci Koliba Bystrina.

musztelka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umístěn ve skvělé lokalitě pro turistiku v klidném místě u lesa. Skvělá byla možnost večerního okýnku, na který i na konci sezóny nebyl problém sehnat dřevo v přilehlém lese a ohnišť bylo v celém kempu dostatek. Sociální zařízení byla starší, ale čistá. K dispozici je kuchyňka se dvěma plynovými vařiči.
Bylo trochu nepříjemné,že přímo skrz kemp vedla turistická značka.

Roman M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše OK.Nejlepší kemp na Slovensku.

Radim

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Kemp je na krásném místě mezi lesy, v dálce hory, klid, milý personál, jídlo v kolibě výborné (dejte si krkovičku na česneku s brinzovou omáčkou :-)) sociální zařízení čisté, určitě se do ATC Bystrina vrátíme :-)

Liliana Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

ATC Bystrina je úžasný klidný kemp uprostřed lesů s výhledem na hory, který je tvořen kaskádovitě. První louka je pro karavany, druhá pro stany a třetí místo pro stanování je úplně nahoře na kopečku, pro naprostý klid a soukromí s výhledem na kemp. Dále je zde i velká louka dole pod kaskádami, pro ty, kteří chtějí mít soukromí. Na recepci i v kolibě je velmi milý a vstřícný personál, vždy ochotně poradí. V kempu jsou velmi pěkné a čisté sociálky, perfektní sprchy s teplou vodou v kteroukoliv dobu a v ceně ubytování (žádné žetony). Je zde i kuchyňka i možnost praní v pračce. Jako záchytný bod v případě nečasu je zde ,,romantická chatka" až pro 5.osob. Také perfektní. Posloužila nám první 2.dny, kdy pro velký déšť nebylo možné postavit stan. V okolí jsou obrovské možnosti chodit na túry i do termálů. Lze zde i rozdělat oheň přímo u stanu. Parkování auta taky u stanu. Kempu není co vytknout. Užili jsme si nádhernou dovolenou.

Erika Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 20.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ako najväčšie pozitívum ATC Bystrina považujem lokalitu, príjemné tiché prostredie v blízkosti lesa a dostupnosť teplej vody bez obmedzenia žetónov. Lokalita ponúka možnosti prechádzok nielen do lesa ale taktiež možnosti kde sa občerstviť a posedieť v príjemnom prostredí reštaurácií. Cena je porovnateľná s inými zariadeniami tohto typu.

Michaela

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasný kemp s neopakovatelným výhledem do krajiny. K tomu je nutno postavit stan v nejvyšším místě, rána jsou pak neopakovatelná. Využili jsme i možností snídaní, které byly formou švédského stolu, hodně bohaté, kafe horší. Místní restaurace nabízí široké množství jídel i krajových, nemůžeme si na nic stěžovat, personál byl velmi ochotný - jednoznačně doporučujeme.
Je to to nejklidnější místo k bydlení v podstatně hlučnější a kýčovité oblasti Jasná.

Nikola W.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 14.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí, sprchy jsou ucházející i kuchyně (čisté a teplá voda celý den), velké plus velké množství ohnišť.

Martin H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sympatické rozdělení kempu na menších teráskách. Příjemné prostředí.

jana h.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

PRŠELO,ALE JINAK JE TO VÝBORNÉ

Petr H.

Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp uprostřed divočiny s pěkným výhledem na okolní kopce a příjemným personálem. P.H.

Jana B.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Miroslav H.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Bystrina, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Bystrina. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Bystrina.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist