AUTOCAMP SVATÁ KATEŘINA - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 31 recenzí

Svatá Kateřina - Chotěvice,
CHOTĚVICE 543 76 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - AUTOCAMP SVATÁ KATEŘINA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení (31)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOCAMP SVATÁ KATEŘINA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petra E.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsem nadšená, tento pocit se do 20 znaků nevejde, nicméně je i přes to výstižný.

Sarka G.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Idealni pro rodiny s detmi!

Kateřina V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasné prostředí uprostřed přírody. Nádherné lesní jezero na koupání. Celodenní možnost vyžití. Bud jsme byli u vody, nebo u zvířátek (hlavně u lva a opičího mláděte), nebo na hřišti. Prima restaurace s příjemnou nabídkou i příjemnými cenami. Večer teplá sprcha bez poplatku či automatu. Čistý kemp. Chatky ve stínu. Dříví na topení na každém ohništi. Jediné co nám tam chybělo byla nějaká minikuchyňka pro nějaké ohřátí či uvaření čaje. Moc doporučujeme. Víškovi

Lenka T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný, klidný a čistý kemp.

Lenka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme velmi spokojeni, nádherné prostředí, super vyžití pro děti

Petr K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 9.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to super, nádherný zážitek a vyžití pro syna.

Stapa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni s pobytem. V kempu byl v našem termínu naprostý klid a výborná kuchyně.

Nikola

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

do campu jezdím už přes 20 let a vždy jsem maximálně spokojená :)

Holmanová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemné prostředí campu Sv. Kateřina, byli jsme tady přes víkend. Jsme rodina s malými dětmi a tento camp je proto ideální. Krásná Minizoo, od mini koziček až po Bílého Lva. Vstřícný personál. Děkujeme, přijedeme zase.

kerej

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2015

Celkový dojem

Ticho, čisto, les, zvířátka, vhodné pro děti

Mytch

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 24.5.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ochotný personál a to je pro nás to podstatný.Bonus je uchvatna poloha kempu o ktery je dobře staráno.Až pojedeme na moto zase kolem určitě se stavíme.

leosch l.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dopručuji všem co chtějí mít klid od města . Kouzelná poloha . Super zvířata . Leosch

Josef  Pokorný

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme kvůli dětem, ovšem nikdy více. Tygr v tak malé kleci, to je příšerné týrání zvířat. Proč raději nechováte kozy?!

Drahoslava V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celé prostředí kempu na mě působilo velice uklidňujícím dojmem i přesto, že pršelo. Možná také právě proto a tím děkuji všem, kteří se starají o prostory a kvalitu služeb. Určitě se do kempu vrátím a také jej nezapomenu doporučovat všem známým i neznámým :-)). Děkuji. Vondrová

Petr O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 23.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+prostředí,dětské hřiště,zvířátka,čistota kempu a soc.zařízení
-většinu nabídky jídel tvoří smažené pokrmy typu sýr,květák,bramboráky

Petr M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný udržovaný kemp obklopený lesem.Velice vhodný pro rodiny s dětmi- spousta zvířátek a pěkné dětské hřiště.
Soc.zařízení bylo v pořádku ,teplá voda ve sprchách zdarma.Ubytování v chatce bylo taky dobré-chatka čistá ,jednoduše vybavená s umyvadlem.Kemp se nám moc líbil hlavně dětem se nechtělo domů.určitě doporučuji navštívit

Václav Č.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 24.6.2000

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jízdy na velbloudech,malá dětská zoo,klid,pohoda,okolní lesy,atmosféra

Václav B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo vynikající. Počasí si člověk nevybírá, ale i tak jsme byli velmi spokojeni. Vřele doporučujeme.

Jiří V.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 20.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředí, vynikající vyžití pro děti.Vynikající nápad související s chovem zvířat. Nespokojený jsem byl pouze s reklamovanou jízdou na velbloudech, nebyla nalezena žádná osoba, která tuto (atrakci) pro děti provozuje.

Tomáš V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ kemp umýstěn ve velmi krásném prostředí
+ příjemné posezení s menším výběrem jídel,příjemná obsluha
- ložní prádlo flekaté a páchlo
- toalety na dnešní dobu dost retro

Michaela R.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasné prostředí,hezké chatky,dostatek prostoru pro hry,lanové hřiště a skluzavka pro děti,koupání v místě,přírodního typu,lanové dráhy nad vodou,dobré jídlo a pivo.

Jana I.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bezva prostředí uprostřed lesů, rybník, prolézačky, zvířata. Malá se projela i na velbloudu. Kromě minutek i hotovky, dalo se vždy vybrat.

Karel K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Líbilo se mi : Slušné a příjemné jednání majitelů i personálu, malá ZOO i chov ryb.

ondřej j.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

líbilo semi tam koupaliště přehazovaná pávi doufam že jim ty péra dorpstou

Havigerová Z.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí krásné, personál příjemný a vztřícný. Pro syna hřiště i zvířata super, nechtěl domů. Moc se nám tam vše líbilo a moc sme byli spokojeni. Sociální zařízení čisté. Ceny příjemné. Celkový dojem super. Příští rok jedeme znovu a na dýl.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOCAMP SVATÁ KATEŘINA, který hodnotilo 31 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOCAMP SVATÁ KATEŘINA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AUTOCAMP SVATÁ KATEŘINA.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 9.1/10
Skvělé 9.0/10

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist