Autokemp Vikletice - Hodnocení

Vikletice,
CHBANY 431 57 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Vikletice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

85% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 27
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Vikletice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Absa

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli z velké dálky, až z Vyškova na Moravě, abychom měli blízko do oblíbených Krušných hor.
Majitelé jsou velice ochotní, vstřícní, milí, obdivujeme je, že se tolik snaží, i když mají velké problémy s neukázněnými ubytovanými.
Velký dík za Vaši péči!
Toalety i sprchy několikrát denně kontrolované, udržované. Chatka v pořádku, uklizená, lednice i povlečení na postelích čisté.
K vodě Nechranické přehrady je to kousek.
Jediný problém, který jsme v kempu měli, ale za který absolutně nemohou majitelé, byli bezohlední kuřáci, kterých byla drtivá většina a kteří kouřili vždy a všude, nejen poblíž našich dětí, ale i před svými dětmi. A to už my ani majitelé kempu neovlivníme.
Z okolí doporučuji krásné město Kadan, dostatek kulturního vyžití i obchodů.

Denisa S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po roce jsme se vrátili na místo činu :-) Rezervovali jsme si karavan již v březnu, neboť už před rokem jsme věděli, ze se do Vikletic vrátíme. Je pravda, ze celkový provoz místní hospudky si představujeme úplně jinak, ale to nemnení nic na tom, ze i letos jsme byli velmi spokojeni. Musí to člověk brát tak, ze jede do kempu a ne do hotelu! Právě to ma své kouzlo. Sešla se nás zde skvělá parta lidi ze všech částí republiky, byli tu i Brňáci. Manželé, kteří se o kemp starají jsou vždy milý, ochotní, usměvavý.... Při příjezdu jsme zjistili, ze lednice v karavanu nějak stávkuje. Pan správce sedl do auta a obratem přivezl novou. Jsou to lide opravdu na svém místě. O kemp se starají, jak nejlépe to jde. Vždy je vše čisté, připravené... Opět jsme prožili skvělou dovolenou v autokempu Vikletice,poznali jsme spoustu nových přátel včetně tzv. starousedlíků. Dlouho budeme vzpomínat a jisté se ještě letos do kempu vrátíme, alespoň vykoupat. A za rok v kempu na shledanou ;-)

Pavel N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po 10 letech jsem se rozhodl podívat do kempu, na který rád vzpomínám, ale bohužel už to není to, co to bývalo. Ceny vyšší než v okolí, trávníky v kempu neudržované, jen co si posečou osadníci a přístup k vodě zdevastovaný. Nevím kdo ten kemp vlastní, ale měli by se zamyslet. Jinak to vcelku šlo

Eva B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemní provozovatelé kempu. Moc se nám tu líbilo. Toalety a sprchy vždy čisté. Skvělé místo k relaxaci.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
palius

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp celkem pekny, v dobe kdy jsme tam byli my, byl preplneny.
záchody super, cisto, papír, sprchy automat 10kc-10 minut takze v pohode
obchod rano cerstve rohliky super
Restaurace-hospoda - vino pivo dobry,jidlo jsem nemeli
celkove kemp je pekny ale prisel mi dost drahy
vsichni bud rybari nebo surfuji na prknech :)))

Aleš H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající kemp - výborně vybavený, klidný a s hezkým koupáním. Pro rodinnou dovolenou ideální. I rybáři si to zde pochvalují. O chod kempu se stará velice přátelský provozovatel a jeho milá paní, i ostatní pracovníci v kempu byli velice sympatičtí. Rozhodně doporučuji.

Zdena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je čistý, ubytování ujde, příroda krásná

tomáš  kubalík

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klidný rodinný kemp. V krásném prostředí Nechranické přehrady.

Vladimír K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp.Celé rodině se zde líbilo.Dobré ubytování a celkové prostředí.

BÁRA L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

MOC SE NÁM V KEMPU LÍBÍ A JEZDÍME SEM KAŽDÝ ROK.TÁTA CHYTÁ RYBY :-)
ZA ROK ZASE PŘIJEDEME

Jana L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 26.5.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bylo to tam pěkné,pohoda a klídek :-)
Dobré jídlo i dobré pivko :-), jen pláž by mohla být čistější.

Bára L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super,líbilo se nám tady :-),táta chytal ryby ,a bylo krásně.

Vladimír K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní personál,čisté sociální zařízení.Rádi se budeme vracet.

ivana d.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tam líbilo jen to počasí mohlo být teplejší ale zase akorát na výlety.Pro rodinu s dětmi vřele doporučuji jen s těma puberťákama už je to horší.Skvělé sportovní vyžití a personál kempu i správce s pani bezva moc přijemní lidé:-)Jo a doplněni toaletního papíru na jedna což se v některých kempech říct nedá:-)

Jana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp

Vladimír K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ervín S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 5.10.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt v tomto kempu hodnotím po veřejné stránce jako VELMI DOBRÝ.Zlepšení bych navrhoval:dříve otevírat obchod s potravinami. :-))).

Andrea H.

Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 14.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Andrea Hykyšová
Budovatelská 484
Klášterec nad Ohří

jan p.

Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 11.7.2008

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jezdím tam od malička

Olga R.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jiří N.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Aleš T.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

Jana L.

Vloženo:
Datum pobytu: -

Celkový dojem

Ilona M.

Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pavlína J.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Vikletice, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Vikletice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Vikletice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist